tegnap rendelt a fogdoki, kihuzta a bölcsességfogamat, ugyhogy butulok
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
nem fájt, kaptam érzéstelenitöt, most még kicsit dagadt az inyem és délután a torkom fájt, az is attol sztem. ma éjjel kiderül, h tényleg ez a fog volt- e a hibás.
vicus
szoptatás után csak akkor fejjél, ha kevés a tejed. Ha elég, nem kell kifejni, hacsak nem feszit. Ösanyáink se fejtek.
suzy
Vincentnek grat az átforduláshoz! Milyen ügyes! na, akkor innentöl nincs nyugtod
gaby
drukk Máténak a sárgaság ellen és a sok tejhez!!
gizi
azta, hatalmas gartula, akkor nem is kellenek a vizsgálatok!! remélem, nagymamád (ha jol emlékszem) elégedett lesz, hogy te is UGY mész férjhez!! jaj de jooo, január végi baba
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
szülinapomon
milyen érzés, felfogjátok?
gröni
mászásbol felül? azta, pedig még nincs fél éves
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
beindult a leányzo, elhiszem, hogy a sarkában vagy egész nap. Milyen jo is látni, ahogy fejlödnek!!
fenci
fizikai fejlesztés a babának?
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
én nem csináltam semmit. Hasom emelgette a fejét 6 hetes kora körül, de neked nem a tényleges, hanem a kiirt szülési idöpontot kell figyelembe venned a fejlödésnél. 3-4 hét sokat számit ilyen pici korban. Ha böfizteted a válladon, tartja már a fejét? Nem nyeklik el? Mert akkor nemsokára megtartaná hason is, mert a nyakizmai erösödnek. Lehet, h ha utál hason, de párszor ugy tezsed, pont azért fogja emelni a fejét, mert változtatni akar a testhelyzeten.
haga
Albert mekkora lett! élvezi a nyarat, látom
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
te hogy vagy? 12 hetes uh volt már? méhszáj, fekvés?
krisz
hogy megy az érettségi?
kandi
és az mit jelent, h magas a fehérvérsejt?
eltünt a vonalzod?
zsofi
de szép helyen laktok, és milyen ügyes apa, hogy ezt megépitette! nagyon jo helye lesz a Babákoknak! nagyon karcsu vagy, hallod-e
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)