sziasztok Drága Barátnőim!
Ne haragudjatok, hogy eltünetm pár napig. Volt meló, meg meló. Volt almafa kidöntés is tegnap. Az egyik kollégámnak segítettünk felszámolni egy almást. Szép meló volt.
Alig érzem a kezeimet, alig tudom ütni a billentyűket.
De azért jól dolgoztunk, és várakozáson felül teljesítettünk.
Kitty
Hogy vagy Szívem? Ill. Anyukád hogy van? Én holnap nem leszek itthon, mert meló, és vasárnap délelőtt sem érek rá. Jövő héten pedig kedden, szerdán és vasánap nem leszek. A többi nap jó, csak csörögj rám. Nagyon szívesen látlak!
A vizsgkához gratulálok!
Nócika
Hogy vagy kismami? Vigyázol a meleggel ugye????
Miogyen aranyos az új vonalzód!
Hogy van apukád a fogával?
Jajjjj most olvasom, hogy baj van megint a cukorral! Ez nem igaz! Pedig annyira figyelsz! Sajnálom Drágám! Azért ez vissza tud menni rendes kerékvágásba szülés után? Erről nem beséltetek?
én eléggé irigy vagyok a medence miatt.
Apával meg ne foglalkozz, a gyerekek az ovinál tényleg arik voltak.
A férfiak másként élik meg ezeket. Te meg érzékenyebb is vagy, mert babát vársz.
Ez így van rendjén.
Bridget
Nálatok mi újság? Sokat gondoltam rád, hogy most mi történik nálatok.
A párod még mindig nem fogta fel, hogy mi is történik. Szerintem nem is érti még mindig, ezért értetlenkedik, és "poénkodik" néha. Kicsit fura lehet neki a helyezet. Szerintem ezért nem kell aggónod.
te jó ég! Jó sok a lombik kinn.
Sajnálom, hogy nem igazán az lett az eredmény, amit vártál. De azért legalább van az az egy is.
Mindenesetre nagyon szorítok neked! Jó lenne, ha ebből az egy petikéből lenne valami. És miért is ne lenne?
Melaszka
Ti már hazaértetek? Marcika hogy bírja a meleget? Mert most azért elég hirtelen köszöntött ránk a meleg.
Enis
De ügyes vagy, hogy még az otthoni takarítással is végeztél.
Jól kimerülhettél.
Kérdezted, hgoy hol tartok ciklus ügyileg. Most múlt el a mensim. 5.cn-on vagyok.
A kullanccsal vigyázzatok. Minden kirándulás után érdemes átnézni egymást. Nekem is voltmár kullancsom, egyszer.
Zsu
Nagy melóban vagytok úgy látom. Hogyhogy felújjítjátok a fürdőt? ez is tervezett volt? Én nem tudom megmondani, hogy korrekt-e a 400e. Nem újjítottam még fel semmit. És a mi áraink szerintem amúgy is eltérnek a pesti áraktól. Legalábbis szerintem. Azért érdemes utána érdeklődni.
Kata
Elhiszem, hogy nem nagyon van erőd írni. A két gyerek eléggé lefoglalhat.
A keresztelőhöz garatulálok!
A betegséget sajnálom, de hát meg lehet érteni Leventét, mert nagyon szereti a kishúgát.
Zolinak majdcsak lesz munkahelye. Totál meg tudlak érteni, mert itt nálunk anyuéknak is bezár a cégük, és nekik is csak egy két hónapig van munkájuk.
Lilla szép nagy baba. A csalánkiütés meg elég rosz lehet. Tényleg nem könnyíti meg az élet a dolgodat.
Nálam a Merckformintől nem tudtam aludni, volt hányinger is, és fájt a hasam. Most 2-3 napja nem érzek semmi rossz tünetet.remélem vége a hozzászokás időnek. Már 4-e óta szedem, ideje hozzászokni.
A barátnő nagyon aranyos, hogy feltette Lillát.
Nagoyn szép a kislányod!
Csucsu
elg régóta tart a rossz hangulat nálad. Nagyon sajnálom. Remélem azért mielőbb túl leszel a rossz időszakon. Meló ügyben nincs változás?
Na most megyek, mert be kell vásárolnom. Ma tojáslevest és krumplis tésztát rendelt apa.
Nem igazán illik egymáshoz, de mikor megemlítettem neki, azt mondta, hogy őt ez nem érdekli, azt akar enni. Hát jó.
Puszi, majd még jövök a nap folyamán.