Sziasztok csajok
Bocsi az eltűnésért,de voltak kis gondok
Móni:Gratula az esküvőhöz,csak vigyázz a boldogságotokra.Azt mondják:Názd meg az asszonyt,látod a családját
Nálunk az anyós volt a gond.Nagyon nem bírja elviselni,hogy a Gábor már nem Őt puszilgatja,ölelgeti....Egyszer hozzám is vágta,hogy nem vagyok itt senki,azóta ilyen a párom vele,mióta én itt vagok...és hasonló kedveségek.
Komolyan örültem eleinte,hogy ilyen anyósom van,nagyon szerettem(most is szeretem
)míg egyszer csak, hallottam vissza amiket beszél rólam.Én nem hittem el,megakartam beszéni vele,de mindent tagadott.Hittem neki,addig amíg a barátnőm nem mesélte miket mond neki rólam.Mikor megkérdeztem tőle(nem mondtam meg ki mondta el)simán a szemembe hazudva azt mondta:az unokám életére esküszöm,hogy nem mondtam ilyet
Onnantól kezdve romlott a viszonyunk,sűrűsödtek a viták,én sen hagytam magam.
Esküvő előtt 1 héttel,nagyon összevesztünk egy kis semmiségen(megint kamázott)és azt mondta,hogy szájon vág mindjárt!
Nekem se kellett több,elkezdődött a vita.5 hónapos terhes voltam a Botival ekkor és nekem akart jönni,a Gáborom állt közénk!!!!
A végén azt mondta,hogyha nem tetszik ellehet menni.Ok,akkor megyünk.Elmentünk a barátnőmhöz .A párom lemondta az Ő rokonságát én nem.Visszajöttünk,megbeszéltük(csak ők mondták a panaszt,én inkább meg se szólaltam)másnap volt az esküvő.
A fél vendégséggel,halott hangulatban,23-kor már otthon voltunk!!!!
Ami még nagyonfáj,hogy a fia esküvőjéről elment 11kor másén meg utána hajnalig mulatott!!!!
Nagyon rossz volt az egész ,végig idegeskedtem,az ellenségemnek se kívánnám
Azóta se jobb a kapcsolatunk,csak az éltet,hogy nemsokára megyünk a házikónkba
Kész a menyó,glettelésre vár a ház