Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Till, boldog szülinapot neked! :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Laptető :D

Nani, én már most is olyan barnának láttam a dokinknat, gondoltam, biztos volt valahol nyaralni vagy síelni :wink:

allegrobarbaro

Till: boldog szülinapot! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nani, mintha ugyanaz lenne a dokink, de nem vagyok biztos benne. Ki a tiéd? (Csak aggódok, hogy az enyém mikor lesz szabin.)

babaimádó
Kép
babaimado

Jah, most olvasom Allét, ezek szerint nem ugyanaz a dokink. :lol:
Alle, Te hogy állsz a szurikkal?Nagyon drukkolok ám!

Till:sok boldogságot!

babaimádó
Kép
babaimado

Till, boldog szülinapot!!!

Kép

skrisz72

Sziasztok!

Köszi Lányok a tanácsokat a nővérem vizsgálataival kapcsolatba.

Tilli boldog szülinapot!!!! :lol: :lol: Kép

Kép

Kép
raniko

Till !Boldog Születésnapot kívánok. Kép

Baba! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Puszi!20-30g -ot tegyél 1liter forrásban lévő vízbe .

Jó teázgatást mindenkinek .Várom a visszajelzést :wink: :wink: :wink:
Nagyon jó könyv ,mindenre van valami okos tanács .Találó könyvet kaptam a szüleimtől ,gyógyszert szinte soha nem veszek be .Kivéve migrén mert arra nincs gyógymódom mivel tudnék fájdalmat csillapítani.
Dalmi
dalmácia

Baba :D
szurkálódást 24-én kezdem (és hogy szőke vagyok: ma reggel villant be, hogy úristen, nincs fecskendőm, az a klasszikus fecsi+nagy tű, mivel fogom a suprefactot szúrni...aztán eszembe jutott, hogy ahhoz inzulinos cucc kell, az meg van :D )

Én is nagyon drukkolok neked :wink:

Ha jól emlékszem, Nani is Szmatonához jár.

allegrobarbaro

Alle :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Allegro ez szupi hír!!!!!! :lol:

Baba bevallom te egy kakukktojás vagy nekem.
Nem tudom mit jelent a CD6 a vonalzódon! :roll: :oops:
Leírnád te hol tartasz? :oops:
(csak hogy tudjak neked is mindenre megfelelően drukkokat küldeni!! :wink: )

Kép

Kép
raniko

Raniko :lol: :lol: :lol: :lol: .
6.ciklusnap.
Képzeljétek, reggel megint volt egy kis folyásom és állandóan pisilnem kell.Pocim is vacakol.Meg :lol: int felborult volna aflórám, ami 1/2 év után 2 hete jött rendbe? Mensi borította volna? Gyorsan benyomtam indulás előt reggel egy Floragyn kúpot.SEGÍÍÍTSÉG! Nem akarom megint előről kezdeni!

babaimádó
Kép
babaimado

Alle, Nani már nem Szmati páciense. Váltott menet közben.

Rani, mi újság?

skrisz72

Babim, nem fáztál fel? Hétvégén anyudéknál esetleg?

skrisz72

Skrisz, szerintem candida. A nyelvem is fehér megint :evil:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! :P

Nagyon köszönöm, fantasztikusan aranyosak vagytok! :D

Alle,
de korán keltél! :P
Mindjárt kezdesz!!!!! Mit szúrsz majd?

Baba,
volt már candidád? :roll: Vagy most derült ki? :oops:
Monnyon le minden bibi!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelés!

tillidian

Skrisz, ezt nem tudtam :?

Baba, ne már...olyan jó lenne (nálam már csak te örülnél jobban) egy extramentes hónap, amikor minden rendben van

allegrobarbaro

Baba na így már éretem!
ÚÚ Candida, csak nem!?
:roll:
Osztom Allegro véleményét jó lenne akkor már egy olyan hónap amikor minden rendbe van!

Skrisz kösz a kérdést minden rendbe.
Most igyekszem csak a jó dolgokra koncentrálni így próbálom azokat bevonzani!!!! :wink:
Tegnap Ementáli sajnt jellegű petefészkeket láttam sok pici fekete pöttyel.
Amik kb 10-11mm-sek voltak.
Holanp reggel megint UH remélem akkor már még okosabbak leszünk!!! :D
És minden rendbe lesz tudom, más hogy nem is lehet!! :D
Ugye mondtam hogy itt a közvetlen fönökömmel beszéltem és jól fogadta a dolgot.
Ma arra készülök hogy az extra BOSS-nak is elmondjam este.
Úgy vagyok vele úgy se mondhat erre semmi rosszat. :wink:

Kép

Kép
raniko

Babim, hogy te miket észre nem veszel... fehér nyelv.... eszembe nem jutna megnézni, ha folyásom lenne... :roll: De a te diétád mellett alig van esélye kialakulni, nem? Már így is tökre összeválogatod, hogy miket eszel.

skrisz72

Megpróbálom irrigálással, floragyn kúppal,áfonyakapszulával (már 1 hónapja egyfolytában szedem) elintézni a bitangot, meg már 1 liter csalánteát is megittam.

babaimádó
Kép
babaimado

Tilli :) Boldog születésnapot kívánok sok szeretettel !!!

Baba, sajnos a candida mensi után felerősödhet (Arnold doki mondta, hogy gombás folyás mensi után kezdődik általában)
Én is kúpozom magam, mert lombik után folyásom volt, ami átment égő érzésbe. Holnap megyek a tenyésztés eredményéért, elvileg baci volt :?

A tejsavas irrigálás jó lesz, de lehet nálad is kéne még most gyorsan egy tenyésztés.

Egyébként javasolják, hogy min. 2 tejsavbacis kúrát (a kettő között 1 hét kihagyással) végig kell csinálni ahhoz, hogy tényleg helyreálljon a rend. Hát nem tudom... én is imádkozom már egy panaszmentes hónapért :wink:
Kitartás !!

Alle, már csak 4 nap :):)
mniki

Miniki Baba

Ahogy olvasom szinte szakértők vagytok ebben a témában így hátha tudok nekem is segítsni.
Néha nekem is nagyon erős folyásom van.
Főleg reggelenkénk.
Együttéltkor is megnő tudom ez normális de amennyire nekem az már szerintem nem. :roll:
Sajnos ez problémákat is szokott okozni együtlétkor! :oops:
Szerintetek nekem hol kéne ezt elkezdeni kezelni?
Mit udok csinálni hogy csökkenjen ez a mennyiség?
kb 2 éve lettem erre figyelmes.

Kép

Kép
raniko

Rani, mindenképp menj el a nőgyógyászodhoz, és kérjél tenyésztést.

skrisz72

Nálunk a dolog konkrétan tönkretette a házaséletet, mert már nem merünk együttlenni sem és így aztán esélytelen a baba spontán. Ennek ellenére állandó gondjaim vannak. Máér nem is megyek nőgyógyászhoz, emrt smemi értelme.

babaimádó
Kép
babaimado

Mondtam annó a nőgyogyimnak de azt mondta hogy normális dolog ha megnövekszik a folyás főleg peteérés környékén.
Együttlétkor viszont engem és a páromat is borzasztóan zavarja és ugye peteérés környékén ez igen bosszantó!:(
Néha reggelenként szó szerint folyik. :roll:
Lányok ezer bocs tényleg hogy itt tárgyalom ki ezeket de kellene rá valami megoldás mert nem csak hogy zavar hanem ahogy Baba is írja a házaséletnek se tesz jót! :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Rani, Baba :? Házaséletre vigyázni kell, nem szabad engednünk, hogy a kapcsolatunk lássa kárát ennek a kálváriának (persze értem a "nem merünk együtt lenni-t", mikor kehém van, mi is visszaveszünk).
Rani, ha együttlét közben van "folyásod" szerintem nem baj, az csak azt jelzi, kívánod a párod és izgalomba jöttél. Akkor van gáz, ha állandóan sok a váladék, esetleg még kellemetlen az illata is, vagy csíp...szóval olyan nemnormális.

allegrobarbaro

Rani, én úgy tapasztaltam, hogy a sima fehér folyás az baktérium. Aminek már más színe van, és ég vagy viszket, büdös, az meg általában gomba vagy hüvelygyulladás. Ezek a jó kis női bajok okozzák a petevezeték elzáródást. Nálunk is ezért került sor a lombikra. A dokinak ne azt mondd, hogy peteérés környékén, hanem mondd azt, hogy minden reggel folyik. Akkor kénytelen tenyésztést kérni. Ne engedj a 21-ből, mert hajlamosak adni valami hülye kúpot, ami nem is arra van, ami bajod van. Ezt el szokták bagatellizálni.

skrisz72

Köszi lányok!
Úgy lesz nem hagyom akkor a dokit.
Most úgy néz ki nincs gond kopp kopp.

Én értem hogy normális hogy együtlétkor van és hogyazért van mert kívánoma párom csak nálunk az a baj hogy ez túl sok.
Valahogy nem érezzük egymást sajna akkor eléggé és ugye egy pasinak még fontosabb ez és sajnos elöfordul hogy így nem jutunk célba. :oops:
Ez ugye peteéréskor van és még rosszabb a tudat ezzel.
Régen ilyen mennyiség nem volt most meg ez nagyon zavaró.
Kéne valami szárító izé. :lol:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

Húú, jó sokat írtatok lányok!

Úúúúúúszom a melóval.... ráadásul mindenki az utsó pillanatban talál meg az adóbev. segítség kéréssel :evil: :evil: :evil:

Tilli drága:
Öröm és boldogság legyen mindig veled, arcod mosolyogjon, ne lásson könnyeket.
Erő és egészség kísérjen utadon, nagyon boldog légy minden szülinapodon!

Alle, felgyorsítottál, hamarosan kezdeni fogsz, szuper :wink:
(csak a sok meló addig fogyjon el..., ti kis munkamániás :wink: )

Rani, csak így tovább a tüszinövelélssel!!!
Sok szerencsét az esti BOSS megbeszéléshez (minden OK lesz, érzem)!

Skrisz, Alle, Baba, Rani szépen megfogalmaztátok a gondokat... nem is nagyon tudom mit hozzáfűzni hozzá, csak azt, hogy mindenképpen alaposan utána kell járni (tudom unalmas - néha fárasztó is már hallgatni), nehogy nagyobb baj legyen belőle!!!

Pont én "papolok", aki most mindent feketének lát.... bocsi

Amina??? hogy vagy? rég jelentkeztél

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kalkata, bagoly mondja....nem is vagyok munkamániás, csak sok a munkám :oops: én kifejezetten szeretek semmittenni.

Rani, hallgass Skriszre, és hajtsd ki a tenyésztést, derüljön ki, ha esetleg gond van váladék néha nálunk is sok együttlétkor, olyankor tartunk egy kis szünetet és újra kezdjük. Általában célba érünk

allegrobarbaro

Rani, a tenyésztés a legfontosabb. Sok doki "ránézésből" megmondja, hogy baci, vagy gomba, de ragaszkodni kell a tenyésztéshez. Mondjuk az más kérdés, hogy az eredmény kb. 7-10 nap alatt készül el :?

Nálam "sajnos" az utóbbi időben SEMMI nem tenyészett ki, mégis hüvelyégés, néha külső viszketés van. De mindez peteérés után , úgyhogy már Arnold is azt mondta, hormonális.

Beadattam a Gynevacot, semmit nem ért.

Tényleg, Baba, neked használt a Gynevac ?

Ez az egész hüvelygyulladásos dolog egy nagyon megfoghatatlan terület. :roll:
mniki

Jó ennek akkor utána nézek!

Allegro lehet hogy bevetem ezt a technikát!!! :wink:

Mára végeztem!
Mindenkinek szép estét!

Kép

Kép
raniko

Gyerekek egyfolytában olvaslak Benneteket, mint őskaális , lombikos, meg kell mondjam olyan a csapat mint kb. 4-5 évvel ezelőtt. Szuper.

Baba,
Ha ez nőgyógyászati lenne, akkor én a Gynevac kúrát javaslom mindkettőtöknek ( te + apa). Nálunk megoldotta ripsz-ropsz, évente nyomok egy ismétlőt, és akkor szexelünk amikor jól esik. Nekem egy WC ránézéstől folyásom és viszketésem volt, de mindez a múlté.
Próbáltad már? Házi doki is felírhatja.

Vigyázzatok magatokra!

Farkasok
farkasok

Bekukk!!!!!! :D

Mai adag drukkok mennek az érintetteknek:
+++++++++++++++++++++++++++++++

Farkasok J.: hogy vagy? Mesélj magadról már!!!!!

Till: hogy telt a napod?

Bea: megjött a csomag, KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok!

Tillike, Isten éltessen! @--)---

Szurizóinknak a tüszőérleléshez++++++++++++ drukk!!!!

Baba,Alle én a dokinőhöz járok.

Te jó ég, mi mindent tudtok/átéltek folyással kapcsolatban. :shock: ( szerencsére nekem nincs)

(((Amina))))

Kalkata,te hogy vagy?

Kismamijainknak pocisimi!
nani72

Puszi, ma érkezett meg? Ahhoz képest, hogy elsőbbségivel lett feladva... na mind1, lényeg, hogy ott van.
s.bea

Farkasok, Niki, épp most vagyok a Gynevac kúra alatt. A héten adattam be a 4.et, jövő héten lesz az utolsó. A nőgyógyász, aki felírta, az asszisztensévele gyütt konkrétan kiröhögött, amikor kértem, hogy a férjemnek is írja fel. A házidoki meg nem tudja felírni, mert valami nincs a gépben hozzá. Állítólag most nem írhatja ki, csak ha van szakorvosi papír hozzá. Na, az nem volt, Hisz csak egy receptet kaptam. De mivel nem is voltunk együtt, ezért csak a mensi boríthatott most. Pedig nov.óta tartó kálvária épp véget ért, pont jól voltam. (Ha más mesélné, el sem hinném, hogy van ilyen.)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Ma reggel korán a Kaáliba voltunk.
Kriszadokibácsi megvizsgált és a jobb oldalon 4-5 db 12-16 mm-es tüszit látott és Harcika szerint rengeteg apró van.(sajna pont az endó oldalán)
Aminek nagyon örülök hogy a műtött bal oldalam is szépen dolgozik és ott iv olt 3-4 db 12-13mm-es tüszi.
Még 3-om napig adom a Gonalt és vasárnap 22:30 kor az Ovitrelt!!!!
Kedden 9:15 kor lesz a punkció. :wink:
Nem kell mennem senkihez ellenörzésre addig.
Mátol használnom kell a Klion kúpot.
Ja és kell egy EKG mert azt én elfelejtettem és a dokibácsi se mondta, szóval most s.o.s-be megpróbálok a házodokihoz holnap bejutni! :roll:

Baba egyszer én is át estem egy Gynevac kúrán.

Puszi drága mindíg lemaradok rollad! :(

Kép

Kép
raniko

Rani, akkor hajrá keddig! :lol:

Mindenkinek szép napot!

skrisz72

Raniko: ezek nagyon jó hírek! Hajrá tüszők! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Hahó!

Raniko: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Skrisz, Timi,Puszi, nagyon köszi!
Igen ezek most jó hírek!
Puszi veled amúgy mizu?
Hogy vagy?

Kép

Kép
raniko

Rani, hajrá továbbra is akkor ++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, hogy vagy? +++++++++++++++++++++++++++

Amina, ---------------------------------------
írjál pár sort, aggódva várunk!!!

Nani, köszi ma már jobban, reggel kaptuk meg párom vizsg. eredményeit, normál fölött vannak jóval a "kiskatona" értékei :wink: ("szép eredmény" - mondta a biológus a Kaáliba), végre vége az aggódásunknak....
S Te hogy vagy?

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Till : boldog szulinapot! :)

Alle: no par nap, es kezdesz :) dejooo!!! Clexane-t is fogod szurni?

Rani: latod, minden jora fordult! :) drukk a keddhez! (ki csinalja a punkciot? Mikor jon vissza a dokink? :roll:

Babim: jobbulast, ezek a franya noi bajok... :?

Puszi: tenyleg nagyon csendben vagy, hogy vagy?

Kalkat: szuper, hogy ilyen jok a parod eredmenyei!! irigyellek is kicsit erte ;)
Nem irogatok, mert nem vagyok valami jo passzban. Mar magamnak is unalmas vagyok, es nem szeretnek allandoan panaszkodni a forumon. Fizikailag tovabbra is jol vagyok, erosodik a tesztem, tehat no a hcg-m. Hetfon ujbol vv, meg uh. A 4d-s uh maganrendelesrol meg elzavartak, hogy a 2d-n tobbet lehet latni, es az nem erre valo...

:roll:

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok,

Kalkata, örülök a jó eredménynek :D

Amina :?
Clexane-t most nem kértem. Aspirin Protecten gondolkozom, de egyre inkább hajlok arra, hogy a doki által javasolton túl nem okoskodom...

Családi hír: sógornőm babát vár, 6 hetes. és szégyellem, de a hír hallatán elsírtam magam és összetörtem, mint a kínai váza..padlón vagyok. Pedig örülök, hogy sikerült nekik.

allegrobarbaro

Amina nagyon sajnálom hogy még mindíg megy ez a kálvária.
Mi az hogy elzavarnak egy magánrendelőből?
A magán rendelőben nem azt nézethetsz meg amit akarsz hisz te fizetsz érte nem?
Vagy lehet hogy én vagyok csak így félre tályékoztatva.
Hova mentél amúgy?
Én a Shote nőivel szemben voltam egy magánrendelőbe amikor az első lombiknál biztosra akartunk menni hogy nincs semmi esély.
Ott nagyon kedvesek!
(bár ha jól emlékszem te nem pesten laksz :roll: )

Kalkata én is gratulálok a szupiezsenzációs eredményhez!! :wink:
Hát ugye kedden lesz a leszívás így akkor már itthon lesz Bernárdokim. :D
Kicsit furcsállom hogy nem kell vissza mennem ellenörzésre ebbe a 3-om napba míg a repesztőt nem adom be, de Kriszadokibácsi azt mondta felesleges.

Alle mi az a Clexanet? :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Rani, véralvadás gátló.

allegrobarbaro

Alle!!!

Abszolút megértelek a sógornőd híre hallatán!
Nem tudom, hogy nekik természetes úton jött e össze, de azon amin most keresztül mész csak azok tudják megérteni akik szintén egycipőbe vannak veled.
Ezzel senkit nem akarok megbántani,de míg át nem éli ezt valaki addig bármit is mond nekem "üres szó"!
Nálun kis most 2 babadolog megy az egyik legjobb barátnő és a nővérem.
Barátkozom a gondolattal bevallom és mindenkit előrre felkészítettem hogy lehet hogy nem pont olyan lesz a reakció mint várták.

Szóóóóóóval!
Alle kell egy kis idő hogy megbarátkozz ezzel de mivel fasza csaj vagy menni fog! :wink:

Kép

Kép
raniko

[quote="allegrobarbaro"]R írta:allegrobarbaroani, véralvadás gátló.

Köszi!

Kép

Kép
raniko

((((((((((((Amina))))))))))))), gyere csak és mond nyugodtan, ami bánt!Ezért vagyunk itt! nem értem, mi lehet veled!Mikor mész újra dokihoz??

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?