Halihóóóóóóóó
BRIDGET
Nekem 9. cn-en még semmit nem láttak, kb. 14-16. napon voltak érett tüszőim.
Igaz nekem 33-34 napos ciklusaim voltak tavaly, azelőtt meg nem is volt ciklusom.
Fog ez még alakulni hidd el. Folyamatosan drukkolok.
PAMI
Nekem ma reggel átadták a helyet. Amúgy ez az első eddig mindig csak jól megbámultak, aztán kinéztek az ablakon mintha ott sem lennék, pedig onnan ahonnan én felszállok a második megállónál a busz fele leszáll, mert az a központ, szóval még egy megállót sem tud állni senki, inkább elnézik hogy alig bírok kapaszkodni, talán ha elesnék még akkor sem hatódnának meg.
Pár évvel ezelőtt amikor költöztünk éppen az 5. emeletre ketten a párommal cipeltük fel a bútorokat. Estére teljesen kész voltam, már nap közben is csillagokat láttam, és fájt mindenem. Másnapra megjött de olyan erősen, hogy azt modta a doki hogy korai terhességet vetéltem el, mert a méhem nagyobb volt mint korábban. Teljesen kibuktam, és meséltem a nőnek aki a lakásomat megvette hogy mi történt és most ne zaklasson a baromságaival. Kriminális nő volt, mindenbe belekötött. Azt mondta hogy mit hisztizek ilyesmin örüljek hogy a páromtól (nem bírta a páromat) nem maradt meg a gyerek, és hogy különben is majd lesz másik.
Nagyon undorító emberek vannak sajnos a földön!
Még nem tudom mi lesz a cicuval mert megnevelni se időm se energiám, meg nem hiszem hogy most kéne elkezdeni.
Épp elhatároztam hogy keresek neki új gazdit, erre lebetegedett szegénykém. Védte a 4 kicsit egy kanmacskától, összeverekedtek és most húzza a lábikáját.
Úgy feküdt a kisházikóba tegnap mint aki már a végét járja, annyira sajnáltam.
De nincs ám baja a lábinak nem is tört el csak zúzódott de gondolom nagyon fájhat neki, nem is áll rá.
Úgy megszeretgettem volna, de hát a baba miatt nem akarom nagyon dögönyözni. A múltkor ráadásul kullancsot szedtem ki belőle, nem igazán szeretnék elkapni semmi kórságot tőle. Szóval elég sokminden ellene szól, de egyszerűen nincs szívem megválni tőle még akkor sem ha tudom jó helyre kerül. Még ezt át kell jobban gondolnom. A másik cicámért is nagyon sokáig sírtam akit örökbe kellett adnom.
ZSU
Örülök, hogy minden rendben veletek!
Nem tudom most hogy mennek az árak, pedig építőiparban dolgoztam.
Nálunk szerencsére nem kellett fizetni egy szakembernek sem, mert a párommal elég sokmindent megcsináltunk ketten vagy a kollégáink segítettek.
Ettek - ittak (de rendesen) az volt a fizetség!