Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

Megindult a babaáradatunk!!!! :D
Banyoszka, hatalmas gratula Nektek! Sok egészséget és tejcsit kívánunk!

Olyan izgalmas, egy nap kb. 10x megnézem, hogy mi is a helyzet!

Heni, nekem ez gyanús, szerintem ma vagy holnap Ti is mentek! :wink:

Tökmag, nagyon sajnálom ezt a viszketés dolgot! Nekem is volt ilyen, kb 1 hónapja, nekem a bokámon!
Én is zuhannoztam az éjszaka közepén, jegeltem mirelit cuccal, kaprtam véresre nagy sóhajtozások közepette...szóval átérzem...Nekem nagyon viszeres a lábam és ott a bokámnál azóta is be van dagadva, de nekem sem tudtak semmit mondani a viszketésre. Csak, hogy vszínű oda került valami méreganyag, ami nem tud távozni... :cry: aztán egyszer csak nem viszketett tovább.
Hát...kitartás...meg talán ha nagyon viszket, valami puha cuccal próbáld "símogatni" nekem az is jól esett.

Heni, Anuk, tessék rendesen jelentkezni, izgulunk!!!

Kép

Kép
mukkancs

sejtettem, hogy hegyeznem kell a sárga cerkát. tábliban Banyoszka előz. hurrá.
nos, akkor háromszoros HIPP-HIPP-HURRÁ Banyoszkának és Nikolettának. S minden jót, amit csak kívánnak.
Cosmo: ha megtudod, hogy normál vagy csaszi volt, megírod?

Kép
kissmanó

Heni, az elefántra hajazó lábak nálam is megvannak :) Már csak a sportcipőm kényelmes, jegygyűrűt két hete nem hordok, mert félek, egyszercsak nem tudom lehúzni :shock: :lol:

Tabati: párom még nem rakta fel a képeket, teljesen el van úszva, a honlapját ezer éve nem frissítette, szerencsére azért, mert sok munkája van :) Meddig dolgozol még?

ÉÉÉÉÉÉÉs a nap híre: úgy néz ki, sikerült kiválasztanunk a végleges nevet kicsi fiúnknak: Dávid lesz a drága :lol: :oops: :D
magdii

azért nekem Noémi is kezd gyanússá válni.
Anuk az irományai alapján egy időzített bomba, csak nem tudni mikorra szól az időzítése.

Niki: tudom, hogy teisteisteis AKAROD, csak há ez ugyi max nem kívánságműsor.

én most leginkább arra gyúrok, hogy egy csütörtöki nap jöjjön mint a tesók. ne már mert fiú, kilógjon a sorból.
s ha csütörtök, akkor ugye vasárnap haza is lehet jönni, apára kevés meló marad a céggel.

Kép
kissmanó

Magdi: párom épp az előbb állapította meg, hogy rendőr legyen a talpán meg nyomozó ha megtalálják s igazoltatják a bokámat. volt, nincs :roll:
csudiszép neve lesz a kissrácotoknak, érdemes volt ennyit küzdeni. :wink:

Kép
kissmanó

Kép

Kép
Kép
tabati

lányok: Csillag júni 3-ra volt kiírva
Kata júni 1-re
Banyoszka júni 3-ra.

Mormota van júni 1-re.
lehet ő a következő?

Kép
kissmanó

Kissmanó, tényleg mindhárom leányzó csütörtökön született? Ez nagyon jó :) Köszönjük a név dicséretet, már kezdtem azt hinni, hogy a végén Anonymus lesz... :D

Tabati tök szuper a montázs!!! :) Nagyon kíváncsi vagyok, vajon kisfiú vagy kislány a pocaklakód, hihetetlen, hogy kibírjátok, ne kérdezzetek rá :)
magdii

Banyoszka: szívből gratulálok és várjuk majd a képeket!! :)

Magdi: szóval marad a Dávid? Helyes, szerintem nagyon gyönyörűséges! :wink:

Tabati: Te mákos, csak a pocidra híztál! :) Nagyon szép vagy és látszik, hogy jól érzed magad!

Mukkancs: az már kiderült, hogy epepangás miatt van a viszketés, de holnap talán bővebbet tudnak mondani róla. :cry:
De jó, hogy elmúlt neked, szerencsés vagy!

Kissmanó: ugye tudod, hogy nem kívánságműsor? Mármint a csütörtöki szülés. :)
És hogy tudsz futkosni kicsi lányod után dagadt bokával? Mikor kiderült, hogy diabéteszes vagyok és diétázni kezdtem, a lábam is apadt szerencsére. De még nagyon is emléxem rá milyen ráállni (főleg ha hirtelen keltem fel)... :?

Felhívtam a nődokimat, hogy csináljunk már valamit, mert nem bírom a viszketést... Kérdezte hogy néz ki a cucc, elmeséltem hogy már beborít lassan, úgyhogy holnapra elzavart a bőrklinikára.
Ugye ott nem kell fizetni, nem magánkórház...?

Kép
tökmag79

Benta egy kórházas lista, ami szerintem elég bőséges, de kiindulásnak jó lehet:

Mamának
# Iratok
# Személy igazolvány
# TB kártya,
# Házassági anyakönyvi kivonat (300 napnál nem régebbi!),
# Amennyiben a szülők nem házasok apasági elismerő nyilatkozat
# Terhes kiskönyv (vércsoportot igazoló papír, Hep. B. szűrővizsgálat papírja)
# Korábbi leletek (Az utolsó vérkép, az utolsó uh-s lelet)
# Borítékok
# Ruhaneműk
# 2 db hálóing vagy pizsama - elől kigombolható, a szoptatás miatt
# Köntös
# Zokni
# Papucs - egy amiben zuhanyzol, és egy amiben jársz-kelsz
# Melltartó (lehetőleg nem szivacsos és nem merevítős)
szoptatós melltartó
# Melltartobetét: textil, mosható (Avent, Medela) vagy eldobható (Mimi, NUK, Fixies)
# Bugyik (nagy, sötét színű), Tena bugyi (gyógyszertár)
# Esetleg hasleszorító bugyi (Gyógyászati segédeszköz boltban kapható, vagy van az Anitának is ilyen bugyija. Segít megtartani a szöveteket, amíg a helyére vissza nem rendeződnek a szervek. Nem szabad császárosoknak használni, és a hüvelyen szülteknek sem egész nap!)
# Tisztálkodó szerek
# Tusfürdő
# Intim mosakodó gél
# Fésű
# Fogkrém, fogkefe
# Egyéb kozmetikai szerek (sampon, krémek, testápoló, körömvágó, csipesz, …)
# Hajszárító
# Hajcsat, hajgumi
# Egy csomag (18 db) Tena Lady Extra
# Törölköző - külön az alsó, a felső testrészeknek ill. külön a mellnek)
# Több (!) csomag nagyon-nagyon puha WC papír (pl rózsazsín tollpelyhecskés ZEWA soft vagy nedvesített Kamill)
# Papírtörlő - Alsó fertály törlésére törölköző helyett. Nem lesz a törölköződ véres, illetve a fertőzések is így kerülhetők el legjobban, megy egyszerűen a kukába!
# WC ülőkére helyezhető papírülőke
# (Domestos) törlőkendők
# Papírzsebkendő
# Mellszívó
# Esetleg bimbóvédő, bimbókiemelő

Gyógyszertárból beszerzendő dolgok gyermekágyas mamáknak
# Hypermangán: ez egy fertőtlenítő szer, amit halványrózsaszínre kell higítani, és a gáttájék lemosására alkalmas
# Dermoforin: tiszta intimbetétre kell rászórni
# „Szoptatós” tea: Laktoherb (filteres), Milla (instant tea)
# Orbáncfűolaj - a gátsebre, gyulladáscsökkentő, aranyér ellen
# Garmastan, vagy Bepanten kenőcs mellre
# Arnica Montana C30 (A sebgyógyulás segítésére szolgáló homeopátiás szer. A szülés megindulásakor érdemes bevenni 5 golyócskát, a szülés után 1-2 napig (amíg nagyon fáj a seb) 2*5-öt, majd a teljes gyógyulásig 1*5-öt.)

Kényelmi eszközök
# 2 dl-s dobozos üdítő, mert szülés után két órával már lehet inni
# Ásványvíz a vajúdáshoz
# Csoki, szőlőcukor
# Ülőpárna / szoptatós párna
# Kispárna
# Olvasnivaló
# Walkman, kazetták, elemek, elemtöltő
# Fényképezőgép
# Óra
# Mobil + töltő / telefonkártya
# Evőeszközök, kistányér, pohár, bögre, szalvéta, konyharuha, konzervnyitó
# Íróeszköz, papír

Papának
# Harapnivaló, innivaló
# Fényképezőgép
# Papucs

Babának
(kórházfüggő, van, ahol mindent adnak)
# Pelenka
# Pospsitörlő,
# 5 db textil pelus,
# Kis zokni a kezére, hogy ne kaparja össze magát, és majd ha hazaviszed ruha.
# Takaró és vékony sapi a fürdetés utánra, mert nagyok a hőm. különbségek!
# Esetleg cumi
# Cumisüveg (Biztonságosabb, ha odaadod a kisterilizált nagyon kislyukú cumit, hogy ha nagyon muszáj, csak ebből adják a vizet a kicsinek. Pl. Nuk újszülöttes. Így csökken a cumizavar esélye, és a szájpenész beszerzésének esélye is...)
magdii

HURRÁ MEGVAN A KÖVETKEZŐ BABA IS :D NAGYON GRATULÁLOK AZ EZEK SZERINT KISLÁNYHOZ!!!!

Bevallom, mikor írtátok, hogy Banyoszka már kórházban van, és 2 ujjnyira nyitva egy kicsit elkapott a frász. A kiskönyvemben azt írta múlt hét hétfőn a doki, hogy külső méhszáj 2, középső 1 ujjnyira nyitva, és felpuhulva. Mégis még itthon vagyok, sőt ma muszáj volt a városba is bemennem.

Csillag nem irigyellek a védőnőd miatt. Komolyan mondom nemhogy nem érnek semmit az ég világon, de még jobban kiakasztják az ember lányát, meg ráadásul még az idejét is lopják :evil: a hülyeségükkel.

Magdi tényleg szuper a pociskép. :D

Heni azt hiszem átérzem amit írsz. Majd szétfeszülök, néha félórákat üldögélek a wc-n :oops: mert mindig azt érzem, hogy vagy pipilni, vagy kakálni kell. (bocsi) Az alsó csigolyáim meg a farokcsont vagy minek hívják ott a gerinc végi csontot meg annyira sajog, sem feküdni, sem ülni nem jó.

Manó én azért örülnék, ha Emma nem úgy robbanna ki :D Nomeg igenis tessék kivárni az idejét amikor a mi doktor bácsink az ügyeletes. De hát mikor hallgatnak a gyerekek az anyjukra? :D Majd kiderül… Rod mindenesetre továbbra is majd rángógörcsöt kap, mikor elkezdek levegő után kapkodni, és bekeményedik a hasam.

Tökmag reméljük most már TÉNYLEG csinálnak is valamit a kiütéseiddel. Egyszerűen felháborító, hogy csak ímmel ámmal foglalkoznak egy kismamával!

Mint írtam Emma nem bír magával. Beszélek neki, de ma nagyon önállósította magát. Most délután már kétszer rosszul voltam, a fájásokat már egészen megszokom, de ez a gyomromban a lábikója az valami nagyon fájdalmas. Délután az apjának is megmutatta mekkora. Egyszer láttam egy képet pocaktalpasról valahol, szvsz képmanipuláció volt, de most már nem vagyok benne biztos. Állítom bokáig kinyomta a tappancsát. :D Most estefelé viszont a szívem vette célba, és annyira nyom, fáj és néha levegőt sem kapok úgy szúr a szívem. Megpaskolom a fenekét, de csak pár percig hagyja abba. Olyan, mintha úgy akarna kijönni, hogy a lábával betámasztja magát és nyomja a fejét lefelé. :( Pedig még ki kéne bírnia a jövő hét végéig.

Na nem panaszkodom, a szülés fájdalmasabb lesz :)
Vendég

Kissmano: holnap délelőtt megpróbálom hívni, ha sikerült Banyoszkával beszélni akkor megkérdezem, de szerintem sima szülés volt.

Ha valaki az ÁEKben szül, az vigyen sót is a kórházba :lol: Borzasztó a kaja.

Amúgy nálunk sem tudni a baba nemét, mi sem kérdeztük meg. Annyira izgi így a végén.

Kép
Kép
cosmopolita

Tökmag!

Hát azért az túlzás, hogy csak hasra híztam, pl. a fejemre is nagyon sokat, nekem az a legfeltűnőbb.... :roll:

Cosmo!

És hogy bírjátok ki, hogy nem tudjátok a nemét? :lol: :lol:

Magdi!

Ez a lista....egy bőrönd sem lesz elég így... :roll: :lol: Amúgy én meg azt hallottam, hogy császárosoknak direkt jó ez a hasszorító bugyi, mert tartja a hasat, nem feszül a seb stb... Akkor? :roll:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

[size=18]Gratulálok Banyoszkáéknak![/size] Sok boldogságot!

Hűha, ez mostmár egyre izgibb.

Kissmanó! Én is csütörtökön szültem a lányom és olyan jó volt, mert mindjárt ott volt a hétvége, az osztály is csendesebb volt, mondjuk én egy hetet maradtam a csaszi miatt.

Hálapénz!

Én 8 e-rért járok magánba, de a 80 000-et azért sokallom :roll:
A lányomnál még 5000-ért jártam és 30 000-et adtunk, amit nem akart elfogadni, de én ragaszkodtam hozzá, mert nyári szabadságról jött be.Ha csaszi lesz megint ,a szülésznőnek megint nem adok. Anno a nővéreknek és külön a csecsemősöknek ajándékcsomagot adtunk, de csak a végén. Nagyon rendesek voltak.
Parát én is elszoktam fogadni, de kizárólag a végén, ha tényleg elégedett a beteg, előre soha. Az olyan , mintha lefizetnének.

Kép
Kép
sosi

Ja! Patkányügy!

Mióta kint van az ultrahangos riasztó nincs semmi mozgás, a mérges tasaok is ott vannak mind egy szálig a tetőn is, meg a nyílás előtt is, ahol ki-be mászkáltak. Ez tényleg hat! H átkapcsolom az emberi fül számára is hallható üzemmódba, annyira idegesítő, szirénázó hanga va, hogy én 5percig sebírnám ki. É az van ráírva, hogy kb így éreznek ők is. :D

Kép
Kép
sosi

Jó reggelt Lányok!

Mi még egyben, csak tegnap már nem fértem ide a géphez! :)

Gratulálok Banyoszkáéknak! :)

Anuk, ne aggódj, Banyoszkának ha jól rémlik 3. bébi volt. Azt írják 1 szülésnél fokozatosan nyílik a méhszáj, a többediknél gyorsan. Szóval az is rendben van, ha neked már 2 újjnyira nyitva van, még így is bőven egyben lehet maradni - csak ugye nagyon kell vigyzni a fertőzésekre.

Tökmag, remélem ma már okosabb leszel a kiütéseket tekintve!

Nálunk tegnap itt volt egy ingatlanos csaj. Hát...semmit nem csinálnak, de mindezt egy vagyonért! Mikor rákérdeztem, hogy mennyiben több az ő szolgáltatásuk, annyit tudott felelni, hogy nekik az ingatlan.com-ra valami extra csomaguk van, és ő sokkal olcsóbban tehet fel hirdetéseket mint én. (hozzáteszem ez azért vicces, mert a hirdetés kiemeléssel 7000 Ft volt, ha meg eladja a lakást, ő több mint 1 milliót kérne!!) Szóval jó volt, hogy itt volt, meg elbeszélgettünk, de szerintem ennek kb. itt vége, mert nincs értelme. Nekünk gyorsan kell vevő, ha ezt az összeget is rápakoljuk, akkor már a kutyának nem kell.

Tegnap végre kisterilizáltam a mellszívót és az üvegeket is. Most már totálisan készen van minden. Holnap érkeznek az elemek a játékokba.
A szőrtelenítés is megvolt, és egyedül a borotválást hagyom a végére: ha csaszi lesz csak felül kell, és akkor legalább nem fog viszketni ha visszanő...aztán majd pár hét után lehet elmegyek gyantáztatni. Egyenlőre ez a terv!

Szép napot!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!
Hatalmas grtula Banyoszkáéknak!!!!
Szép nagy baba lett :D ! Mondtam én, hogy tuti kiscsaj :wink: , így jönne be a lotto ötös!

Magdi!
A Dávid nagyon klassz név, nekem is rajta volt a listámon.

Tabati!
Nagyon klassz a montázs, igazán szép kismami vagy!!!

Na, a május 20 sem lesz a mi napunk-Ferim legnagyobb sajnálatára. Engem innentől kezdve nem érdekel, mivel így is-úgy is lőttek az együtt babázós első napoknak :( , szóval tőlem akár az egész társaság beelőzhet :wink: ...Most arra a 3 kg eperre gyúrok, amit tegnap kaptam...amíg az tart, nem megyek sehova :wink:

Amúgy kisfiúnak kellene lenni a következő bébinek, nem?
:wink:

KépKép
amadea

Tegnapi pocakfotó:
Kép

(Váááá csak most tűnt fel, milyen ronda vagyok rajta :oops: , fejem ne nézzétek)

KépKép
amadea

Jó reggelt!

Éjszaka nem keltem fel viszketésre, aludtam 10 órát a fejfájásom ellenére, 2 pisivel.

Banyoszka: gratulálok!!! Sok boldogságot! jó egészséget és sok tejcsit!

Tegnap megint elmaradt a szülőszoba látogatás, ez tuti vmi jel.

Ácicáék is jól vannak, találkoztam vele tagnap is, ma is fogok.

Tabati: tök jó a montázs, látszik milyen nagyon nő a hasad, csini vagy!

Én kórházi pakkot bepakoltam, nincs teli egy utazó sem.

Heni: sztem már neked sincs sok hátra!

Hoztam egy 36 hetes pocakfotót.

Kép
Vendég

Amadea: nem is vagy csúnya :wink: tök csini vagy!

Magdi: a Dávid nagyon szép név!
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Még vagyok... :) Átaludtam az éjszakát, nemrég ébredtem, most úgy tűnik, minden oké. Igazából a tegnap volt a mélypont, azt hiszem. Remélem, ma már jobb napom lesz. :) Majd igyexem többször jelentkezni ma...

Tabati
, nagyon szép montázst készítettél... és tegnap vhogy nem láttam Magdi gyönyörű képeit. Nagyon szép pocifotók vannak, Amadea, miért lennél már ronda? Csinosak vagytok! Puszedli, a Te pocid is óriási már!

Magdi, a Dávid nagyon szép név, én is gondolkodtam rajta. :)

Tabati
, édes volt a kérdésed Cosmohoz... :D Nagyon jót mosolyogtam rajta. Én csodállak Titeket...

Manó, remélem, az a nap lesz a Tiétek, amit szeretnél. Csütörtök?

Na, megyek főzni... Később jövök majd!
Szép napot mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Jóreggelt, Kismamik!
hát hajrá, hajrá. Én is kinéztem a mai napot, de lassan kezdek lemondani róla. Bár képzeljétek, tegnap beszélgettünk egy barátnőmmel szülésfelkészítőn, aki júni 8ra van kiírva, ogy talalkozzunk már ma a kórházban, és vegyük ki a kétágyas szobát. Mondta, hogy á, ő azért még nem, mert korai volna ( a második fiát várja, az első 1,5 hónappal előbb érkezett). Erre reggel kapom az esemest, hogy csak az 5 ágyasban van hely, és mehetek látogatni. És, hogy boszorkány vagyok. Na mindegy, remélem, a Nagy Francia Forradalom idejére már kint lesz a kislány az én hasamból is. Tegnap kaptam a muttitól egy plüsgólyát, hogy szárnyat adjon vágyaimnak:)
paraszolvencia: én megkérdeztem a doktortól a/t, hogy menniy az annyi, mert nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, és őt sem szeretném megsérteni. Először hímezett-hámozott, hogy ugye ez az ő szabadideje, adott esetben éjszaka, darara, aztán végül ő is ezt a tízszereset mondta, ami esetünkben hatvan.
Amadea: Ferid miért nem tudja ki venni az 5 papa-napot? ezt elvileg garantája a törvény. ja, és nagyon szép vagy a képen.
Noémi: csak ötletként vetem fel - bár biztos Ti is gondoltatok rá, de hátha vmiért mégsem - hogy mikor én hirdettem a pecót ( igaz, kiadásra), naponta töröltem, és felraktam, hogymindig elöl legyen. Persze, ez nyilván az ingyenes honlapokra vonatkozik. Ja, és nekem hirdetés vonatkozásában nagyon bejött a viv.
Sosi: nagyon örülök, hogy rendeződiok a patkányügy. hororisztikusnak hangzott, mélyen átérze a problémát!
Tabati: Te is nagyon szép mutti vagy, vidám montázs.
A belvárosban nagyon meleg van, tényleg áldás a klíma.
szép napot Mindenkinek. üdv,

mormota
mormota20

Tabati: :lol: na, igen, hallottam már ezt a kérdést párszor én is 8) Illetve a forma és a kívánt ételek miatt a tuti tippeket. Nekem még megérzésem sincs.
Amúgy én egy rettenetesen türelmetlen ember vagyok, úgyhogy csodálkozom is magamon, de soha nem volt kísértés sem, hogy megkérdezzük.
Nagyon klassz a montázs!

Anuk: egy ismerősöm a szülés kiírt időpontjában volt 2 ujjnyira nyitva és mondta is neki a doki, hogy 1 max. 2 nap múlva szülni fog... Nóri baba nem is gondolta, ráhúzott még 1 hetet, pedig minden nap sétálni és kirándulni mentek, hátha megindul.

Amadea: nagyon csinos vagy... én már látványosság vagyok az utcán, van aki utánam fordul :roll: ... a fodrász alig akart a múlt héten időpontot adni, mert azt hitte már szülök és minden ismerősöm szörnyülködik, hogy mekkora a hasam. Pedig én nem is látom hatalmasnak.

Kép
Kép
cosmopolita

Mormota!
Az a helyzet, hogy Ferim eleve jövő héten szabin van (hogy miért csak akkor vehette ki, az más kérdés, örülünk, hogy egyáltalán kiadták), ma szabadnapja van....ha ma megszületett volna a kis prücsök, pénteken haza mehettünk volna, így lett volna 14 napunk együtt....de mivel valószínűleg jövő héten vagy azután leszünk a kórházban, pont amikor apa itthon van....így marad az az 5 nap, amit említettél, amiből 1-t ki kell vegyen a szülés napjára, 1-t az ügyintézésre és marad 3. Na a 3 összehasonlítva a 14-el kutyafüle :( , úgyhogy emiatt most nagyon szomorú vagyok...dehát nem lehet mindig minden tökéletes :( ...

Cosmopolita!
Tőlem a múlthéten kérdezte a kozmetikus, hogy mikor is szülök, szeptemberben? Hát, ha így folytatjuk még az is lehet :? ....
Következő babánál mi se akarjuk tudni a nemét.....most is jól megszívattak...
Amúgy ezek a Nórik már csak ilyenek...nem akarnak kijönni a wellness részlegből.... :wink:

KépKép
amadea

Jó reggelt!
(nekem már megint ilyen későn van reggel)

Először is gratulálok Banyoszkáéknak!

Másodszor pedig Henivel álmodtam. Babonából nem írom,hogy mit, de gondolhatjátok a tegnapi alapján. Szóval Heni, ma tessék jönni többször bejelentkezni!

Magdi, tetszik a nevetek!

Tabati, te pedig nagyon szép vagy. Olyan kiegyensúlyozottnak látszol.

Amadea, te is nagyon csini vagy. Bár egy kicsit tényleg, mintha vastagabb lenne a szád.

Puszedli, a te pocid is szép, kár, hogy az arcod nem látszik.

Nekem ma nagyon jó éjszakám volt, még a szokásos pisijárat is elmaradt.
Tegnap apával voltunk a DM-ben, megvettük ami kellett még. Persze újszülött pelus nem volt.
:x

Zsu

Kép
bvigh

Puszedlinek szerettem volna még írni, hogy csini a pocija, szépen megnőtt, amióta nem láttam!

KépKép
amadea

Köszönöm a dicséreteket, arcom iwiwen megtekinthető, vagy priviben küldök képet :wink:

Én vettem újszülött pelust, de sztem akkora mint a tesco 2-es.

Nagyon bedagadt a lábam:(.
Vendég

Zsu, Drága ! Jelentem itt vagyok! :D:D Mit álmodtál? Szépet vagy jót? :) (Mert a rossz fel sem merül bennem...)

Szegény Puszedli!! Hát, igen, sajnos a lábdagadás elkerülhetetlen. Legalábbis én megpróbáltam mindent, mégis bedagadt... (és nem a ficamítástól. :)) Csak gondolom, hogy már mindenki úgy mozog, mint egy elefánt, legalábbis én már fölkelni sem tudok nyögdécselések nélkül az ágyról. Iszonyú nehéznek érzem magam... és ez a nehézkes mozgás is megvisel. Csak csodálni tudom azokat, akik gyerekek mellett csinálják ezt végig. Nagyon tetszik az új vonalzód!

Cosmo
, tök aranyos vagy, hogy tájékoztatsz minket Banyoszkáékról. :) De jó, hogy benéztél hozzánk! :)

Kész az ebéd! Rántott csirkemell krumplipürével és babsalival... Már olyan éhes vagyok!!! :)
Viszont ma is vannak görcsök... :? Azért sztem még nem az én időm jött el. :)

Heni

Kép
szheni

na helló. megvagyunk. holnapi csütörtököt (bár uccsó bika nap) inkább kihagynám. újból túrják az utcát, naná ott ahol már befedték :evil: :twisted:
a hülyék nem tettek semmi esővízlefolyó nyílást. mert nem volt a tervben. tervező most pontosított, szal végzik szépen a fiúk a potyamunkát. én meg újból fel leszek zárva ide.
de az tuti, hogy ha öcskös mégis jöhetnék, s a csatornázók miatt akár sáncot kell szöknöm, akár nem bírok rendesen lejutni, tuti perre viszem a dolgot.
hab a tortán, hogy az utca további felére nem kapnak ásási engedélyt, rendőrék nem írják alá, mert nem tudnak az ásások idejére szabad járást bíztosítani a rendőrség, tűzoltóság és mentő autóknak.
ez lesz addig míg valamilyen főnök a munkáltatóktól ki nem nyitja a zsebát, s aláírásra nem bír 1-2 rendőrt.
útálom az ilyen f@szkalapokat.

na, asszem már elegetek lehet belőlem s a csatornázós sirámaimból.
hát ha nem szülök....

Benta: mizu...nem jelentkeztél. ketyeg az 5 nap?

Kép
kissmanó

Heni, nyugi jó volt, és szép is. :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Hű, Manó, ez nem semmi. Azért elmehetnek a sunyiba... én azt hittem, ez csak Mo-n van így.

Zsu,
örülök, hogy nem rémálmaidban fordulok csak elő... :):):)
Iszonyú meleg van kint. Most jöttem kintről, Miki kint teraszt takarít, segíteni akartam neki legalább felmosni, de lerázott. Úgyhogy most pihi van...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok Lányok!

Még egyszer nagyon köszönöm a pocifotó dicséreteket, aranyosak vagytok!:) Amadea, Puszedli, a Ti pocakotok nagyon szép :) És, Amadea, nincs egyáltalán csúnya arcod a fotón!

Tökmag, igen, végül maradunk a Dávid névnél, legalábbis remélem ;) Remélem, ma már kapsz valami jó kencét a lábadra, vagy bármit, amitől jobban fogod érezni magad!!!! Hihetetlen, hogy senki nem tud adni valamit, amitől jobban éreznéd magad!!!

Köszönöm mindenkinek a dicséretet a nevünkre :) Nehéz és jó hosszú döntés volt :D

Tabati: a kórházi lista nem rövid, az biztos, de jól összeszedett :) Ez alapján biztos nem marad itthon semmi, bár az más kérdés, hogy a kórházba hová is tudnánk ennyi mindent kipakolni :D Azt hiszem, egyébként, hogy lassan nekem is össze kéne pakolnom a cuccokat, hátha kelleni fog (jó lenne :) )
Ahogy Heni is írja, már nekem sem megy semmi normálisan, és néha olyan jó lenne könnyedén felülni vagy felhúzni egy zoknit :) Na, de ennek is eljön az ideje, és akkor csodálkozom majd, hogy milyen hamar elteltek a várandósság hónapjai... így is hihetetlen, hogy már itt tartunk, van három babánk, pedig nemrég még arról beszélgettünk, hogy kit mennyire visel meg az első trimeszter :) Nekem is az jutott eszembe, hogyha betartjuk a sorrendet, akkor most egy kisfiú következik, de vajon kié?:)

Kimerészkedtem ma is a piacra, szerencsére nem lökdösődtek... vettem epret én is, most csak egy kilót :D mondjuk mellé még egy kis szőlőt, körtét is, lehet ismét gyümisalit csinálok estére... Majdnem elcsábultam a görögdinnyére is, de végül megbeszéltem magammal, hogy nem néz ki valami jól :)

Nálunk ma milánói makaróni lesz (azt hiszem, sosem tudom melyik a darálthús-gomba kombináció, lehet az a bolognai?) Holnapra pedig hagymás pulykacombot gondoltam, valószínű krumplipürével. De még megkérdezem párom, lehet fordítva lesz a sorrend, ha úgy kéri :)

Nem tudjátok, mitől lehet, hogy szinte állandóan zsibbad a bal kézfejem? Már napok óta csinálja, én balga meg elfelejtettem megkérdezni a dokimtól... :roll:
magdii

vagyok, egyben :( nem ez a mi napunk , bár még van belőle 12.5 óra :D ha gyorsak leszünk belefér...
éjszaka volt 2 db , mélyről-derékből jövö görcs...de elmúlt

tudom hogy nem kívánságműűűűsor, de ezt a pár napot féllábon is kibírom

ma meg ugyis Világundorom van..nagybetüvel :evil:

Kép
Kép
mniki84

Heni: viccelsz?
közelebb vagyunk a Balkánhoz.

rendes pasiból van Mikid is. még szép, hogy ebben az időben, ebben az állapotodban nem enged teraszt felmosni.

Benta értesít valakit ha eksön van/lesz?
táblázatban üres halmaz az ottani kocka

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Banyoszka, szívből gratulálok kislányodhoz!

Megjöttem a dokitól, minden elképzelésemet alulmúlva C: 3000. :lol: Ezen már csak röhögni tudok, 3. gyerek, megkezdett 39. hét, és sehol semmi. Jövő vasárnap ügyeletes lesz, megindítja, ha olyan a helyzet. Én meg belemegyek, mert mindegy, hogy 3 nappal a kiírás előtt vagy 1 héttel utána, ugyan az a dolgok menete. Azért sose adom fel, reménykedek továbbra is a spontán szülésben, nem lehet igaz, hogy sose tapasztalhatom meg, milyen az :roll:

Szóval jövő hétre fodrász, kozmi, színház betáblázva, anyu vasárnapra iderendelve, és reménykedünk.

Magdi,
köszi a listát!!!

Nagyon jók a fotók, szépek vagytok, lányok!

Manó,
lehet beelőzöl 5 nappal :roll: .

Kép
benta

Manó,
Moncsyval cseréltünk telefonszámot, ő lesz a hírhozó, aranyos vagy, hogy aggódsz!

Kép
benta

Niki: ha már undor, akkor mondd ki tittán makka (mint a viccben)
úgy ni, hogy VILÁGUNDOR

hehe, nekem nincs, bár asse tudom minek kéne örülni?
hogy aprüjány már reggel 6 előtt ébresztett, mikor mindenki aludt?
vagy mert 1/2 8-kor már irányított, hogy cííí (ki). végülis jó is, hogy korán mentünk vásárolni, apának meg kell csináljam a tortát mire hazajön, s akkor kell mikor apróság alszik.
gesztenyés tortája lesz a pasinak, jó sok tejszínhabbal. és kaptam a boltban friss tejszínt is, uhhó hurrá. kerek 10 éve csináltam neki utoljára friss tejszínből.

Kép
kissmanó

na jó, hogy megvagy. s tudjuk kinek az írására kell ugorni.
én asszem most kicsit fakír leszek, s júni 11-et néztem ki. 11-i az elsőszülött is, igaz ő január. és csütörtök.
abból nem engedek
csak ha muszáj :lol: :lol:

Kép
kissmanó

Kissmanó, mi júni 11-re vagyunk kiszámolva elvileg :D Remélem,ha előbb nem is szeretne kibújni, tovább sem húzzuk majd :)
A gesztenyetorta nagyon jól hangzik, imádom :lol:

Főzés: ahogy gondoltam, mégsem a milánói (bolognai) a nyerő mára, inkább a krumplipüré, hiába, no, az a nagy kedvenc páromnál :) (uborkasali is kell, ha már krumpli-hús ugye...)

Noémi, megcsináltam a limonádét, amit tegnap írtál, nagyon finom lett :D
magdii

Heni: :wink: nagyon szívesen tudósítok, én is várok és megkönnyezek minden babát.

Kissmano: teljesen természetes volt a szülés, minden tekintetben. A többit, majd Banyoszka elmeséli.

Kép
Kép
cosmopolita

Cosmo: kössz mindenféle infót.

Kép
kissmanó

Én is egyre nehezebben mozgok, főleg ha lefekszek, akkor lehet daruval felemelni :lol: .

Manó: én június 11-ig nem szeretnék 2 in 1 maradni. Június első hetében kiegyeznék-mármint a szüléssel.

Niki: te már nagyon türelmetlen vagy :).
Vendég

Hát Csajok, hívtam a doktorbácsit a randi miatt, de csak jövő héten kedden kell mennem. Azt mondta, addig simán kihúzom. :) Hát, kíváncsi leszek rá...

Noémi, Neked mikor is kell menned? Ugye, nem most pénteken? Áron jól viselkedik?

Szuper, hogy nem vagyok egyedül a lefekvős-felkelős problémával... viszont mióta fekszem, határozottabban jól érzem magam, úgyhogy marad ez a program mára.

Benta, jó, hogy írtál. Örülök, hogy minden oké. Lehet, hogy nekünk marad a június 3.? 8)

Heni

Kép
szheni

végülis az a baj, hogy semmi szimpatikusabb dátum nem esik csütörtökre.
s inkább csütörtökön szeretném.
no meg páratlan dátum is jöhet :D
lányok dátumjai: 11, 7, 5.
ebbe nem illeszkedik bele sem a május 21, sem a május 28. június 4 meg még annyira sem.
akkor már inkább holnap.
ami túl közel van ahhoz, hogy legyen belőle valami.
bár az lenne az ideális, hisz az uccsó bika nap.
na mind1, meglátom este hogy érzem magam, s annak függvényében beszélgetek tökivel.
bár nem tudom ő mit akar jelezni, de ma elhatározta, hogy eljárja a csürdöngölőt: kicsi nékem ez a ház, kirúgom az oldalát, hujujujujujujúúú

Kép
kissmanó

Jelentem még mi is egyben vagyunk. Bocsi, hogy nem reagolok név szerint, de nálam most szakadt el a cérna, ami inkább amolyan hajókötél volt. :(

Hogy nem hagyják békén az embert nyugodtan készülődni a szülésre :evil: Bocsi, de muszáj elsírnom, hogy teljesen kikészít mindenki idegileg. :oops: Nem is kell rá reagálnotok, csak muszáj kiírni magamból.

Éjjel szinte semmit nem aludtam, ez a kölök széttép belülről :( Olyan szívsajgás jött rám, azt hittem meg sem érem a reggelt. A fájásokról nem is beszélve.

Reggel mentem NST-re, azt hittem na most benn fognak, mert végre valahára lenyugodott, hát nem felkelt? Olyant produkált megint, hogy negyed órát voltam benn, már kaptam is a következő időpontot. Utána bekunyiztam magam a dokimhoz, hogy nézzen már meg, mert a gyerek szívtájékon rugdos. Aham :( ahogy sejtettem. Széttárt lábakkal kitámasztotta magát és úgy nyomja a fejét lefelé, a tappancsokkal meg löki magát.

Az ingatlanosról meg az ingatlancseréről már had ne írjak bővebben. :( Mindenesetre a jelzálog ügyben nagyon keményen odacsaptam az OTP-nek, a biztonságiak is csak néztek, de nem mertek közbelépni egy dühös kismamát nem lehet csak úgy félreállítani. Az osztályvezető is csak hápogott. Aztán jött az ingatlanos, az is megkapta a magáét. Komolyan mondom, ha anyagi kár ér olyan pert akasztok a nyakukba, hogy attól kódulnak, majd nézhetitek a tévében az otp kontra kismama balhét.

Mindezek megkoszorúzásaképp a tesómmal jól összevesztem. Olyan önző, hogy az félelmetes. Vettem magamnak egy futkosót, hogy majd nyáron toloncolom a kölköt akkor legyen mit felkapnom. Erre olyan rucikat próbált amik nem elég, hogy méregdrágák, de rettenetesen álltak neki. 35 éves, és úgy akar öltözni, mint egy tini. Hát szépen mondtam neki, hogy nem áll jól, mert már akkor kezdett az oldalánál szétrepedni a varrás, de ő nem hajlandó egy számmal sem nagyobbat próbálni, mert az már tehénméret (ja hogy a 38-as már az?). Erre nekemtámadt és olyan hisztit lecsapott, hogy én szégyenkeztem miatta. Ráadásul az utcán tovább folytatta teli torokból... :oops: itt így nem lehet viselkedni....otthagytam.

Ja és nekem nincs eprem :( /nagyon sírós szmájli/
Vendég

Sziasztok!

Anuk!
Ez ismerős, engem is mindenki idegesít a hülyeségeivel...azt hiszem, ha meglesz a baba, ez csak még rosszabb lesz :? ....betámasztós történet is ismerős(csak nekem a gyomromba szeret páros lábbal belelépni)...kitartás, kitartás, biztos hamarosan a kezedben foghatod!!!! Tudod, mit, addig is megfelezem veled az eprem, jó? :wink: Úgy nekem is gyorsabban fogy :wink: ....

folyt. köv. ,mert hírem van

KépKép
amadea

híred van, oszt várjuk a folytatást?

ez NEM ÉR!!!!!!!

Kép
kissmanó

ja, Anuk: tudod mit? tesó ellen, meg minden hülye némber ellen leszaromtabletta rulez. másképp én is tuti szombaton odaütök annak a hp-nak aki rámkérdezett, hogy már megint terhes vok?
ha az elején, avagy pontosítás: nem a vége fele lettem volna, tuti beolvasok neki, hogy lehet neki a pocakosság terhesség, de nálam nem (nem mondtam, mert most már nem igaz). de gyorsan otthagytam, apró jányra hivatkoztam, aki már jó pár lépéssel tovább volt.

Kép
kissmanó

Manó!
A lányaid páratlan számú napon születtek, a szóba jöhetők közül a május 21 az egyetlen....és az még tényleg bika :wink: ...hátha....(ja, most olvasom, hogy az meg a csatornázás miatt nem játszik:( )
Mára pedig boldog házassági évfordulót és jó ünneplést!!

Magdi!
Szerintem is kisfiú következik :wink: ...
Én tegnap még lazán levágtam a körmöt a lábamról :oops: ...

Heni!
Lábad hogy van?

Táska: tegnap én is bepakoltam végre...hát tele lett a közepes méretű utazótáska...

Na és a "hírem": képzeljétek, Ferimnek végül kiadták az összes tavalyi szabiját, tehát a jövő hét és még június első 2 hete a miénk :D , el se akarom hinni, hogy ilyesmi megtörténhet....most szóltak a munkahelyéről kb. fél órája :D

Én még mindig "túl jól" vagyok, annak ellenére, hogy a fejem egyre inkább hasonlít egy felpuffadt vízihullára :?

KépKép
amadea

Manó,
boldog évfordulót, meg még százat!!! Hátha egy alapos ünneplés után beindulnak a dolgok! Bár engem nem tudom, mivel lehetne jelenleg rávenni...

Heni,
mi csak türelmesen várunk!

Amadea,
ez a szabadság-hír remek, nagyon jó! És ilyenkor örülök duplán, hogy a mi apánknak nincs főnöke, nincs szabja, igaz, máskor ez visszaüt.

Anuk,
:cry: Sajnálom! Azt hittem, már vége a lakás.mizériának.

Nekem a derékfájáson kívül semmi bajom, mintha könnyebb lenne a hajolgatás is. Csak a meleget nem bírom, és néha be kell kapcsoljam a légkondit. Meghozták ma a bölcsőt, remélem ma össze is szereljük. Igaz, fogalmam sincs, hová kerül :) talán a nappaliba.

Benta

Kép
benta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?