Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap Bendi legjobb barátjáéknál voltunk játszani
délután, és neki lány kistestvére van.Így eljutottunk
addig, hogy estére már azt mondta Bendi, hogy lány
kistestvér is jó lesz. :) Igaz, valódi huncut kisördög a
csajszi, másfél éves. :lol:
Utána bementünk arckrémért a Müllerbe, és megvetetett
velem egy cápavadász hajót. Úgy tud nézni, hogy nem bírok ellenállni. :oops: :roll:
Átültettem az anyák napi virágot, meg az aloémat,
kihypóztam a kedvenc nadrágomat (fehér lenvászon
és valami pöttyök lettek rajta, nem jött ki két mosással és Vanishsel sem). Kíváncsi vagyok, sikerült-e megmentenem.
Már tavaly előtt vettem, nem hiszem, hogy találnék
ugyanilyent. :(

Kima, nagyon sok drukk megy. Tényleg gyere, ha van valami!
Viszont legalább az megvan, hogy képes vagy teherbe esni
magadtól is. Ez azért jó, nem?

Encsi, akkor még szerencsétek volt. Amúgy én is csak az
Indexen láttam a hírt, de eléggé kivesézték, hihetőnek tűnt.
Az Azúr most sem olcsó (mert nekem a lakosztály kellett :oops: ), de még mindig jóval olcsóbb, mint külföld, meg ismerősök is vannak, így még annál is kedvezőbben jövünk ki. :D

Anita, nehogy már szégyelld magad. Gondolom,
ezer dolgod van. A kolléganőd már rendbe jött?
Most először volt az bennem (a játszónap után),
hogy egy kislány is jó lenne. Bendit is imádom öltöztetni,
de azért lányoknak többféle cuccos van. :)

Sziszkó, nem esik le, hogy Bendi mikor szokott át.
Nagyon átmenet nélküli volt (sztem 2 éves volt), egyik nap
még pelus, másik nap bili. Ugyanígy szokott le a ciciről is.
Most szép az idő, de tegnap nálunk is szakadt.
Esőben sétáltunk.

Megyek, mert Apa féltékeny a netre. :evil:

K.

Kép

Kép
kinga82

Ja, és tegnap fél 10-kor este még cápavadász hajót raktam össze, mert Apa nem volt itthon. nem vagyok normális, Bendi mindig az ujja köré csavar. Ráadásul megengedtem, hogy az ágyunkban aludjon, összebújtunk :) :oops: Olyan hülye vagyok...

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok, hogy vagytok?

Szilvike
Olasz körút dolog jól hangzik! Az a vidék gyönyörű!
Én is tervezek ilyesmit, lakókocsival szeretnék, és tulképp mindegy hogy hová, melyik országba.

Vivi
én csak a kínai holdnaptárt ismerem, az a baba nemét „jósolja meg”.. több kevesebb sikerrel.. :roll:

Sziszkó,
köszi! Meggyes túrókrémes torta lett (babapiskótával), így ő is ehetett belőle. :wink:
Szobatisztaság: változó, hogy melyik kölök mikor érik meg rá, kb 1 éves kortól akár 4 éves korig változó. Meg asszem nagyban függ a szülők következetességétől is. Mi lehet, hogy megpróbálkozunk vele most nyáron, a telken, ott nem gond, ha itt ott elpottyan-kicsurog. :wink: De valószínűleg inkább jövőre lesz, mire „ágytiszta” lesz. Kiscsaj nagyon megfontolt és óvatos típus, először MINDENT alaposan átgondol, homlokot ráncol, és csak utána fog bele… (a fürdőkádban is csak egy kézzel játszik, a másikkal kapaszkodik :lol: ).

Mindenkinek jó babásodást! :D
Vendég

Mango!
Hmmm... :P :P :P :P Attól a meggyes túrókrémes tortától összefutott a nyál a számba!Hú,biztos nagyon fini!
Légyszi,ha maradt egy kis szeletecske,küldjél nekem!!! :oops: :roll: :lol: :lol: :wink:

Vivi!
Én is csak azt ismerem,amit a Mango is írt!
De szerintem Te nem erre a fajtára gondolsz!

Kinga!
Nem hülye vagy,csak jó ANYA! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Na,sikerült helyrehoznod a gatyódat?Vagy csak az olló segíthet rajta? :shock: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szilvi!
Milyen volt a futóverseny?

Gani!
Sajnálom afókashowt. Pedig biztosan jó lett volna.

Nagyon köszönöm a sok rámgondolást. Semmi új hírrel nem tudok szolgálni. Illetve ma talán egy kicsit kevesebbet görcsöltem, de ha jön a görcs, akkor meg kell álljak, mert nagyon erős. De mivel még egy csepp vér sem jött, így még reménykedek. A holnapot nagyon várom, mert végre kiderül mi a helyzet. Ennél a bizonytalanságnál nincs rosszabb.
Holnap reggel 8-ra megyek be a klinikára. amint tudok jövök és elmondom, hogy mi a helyzet. Remélem nem tartanak bent ,mert akkor nem tudom megírni mi van..... abban bízom, hogy holnap látni fogjuk a pöttyemet és ez csak egy rossz indulás volt.
Ha megszületik ez a pici, komolyan el fogok vele beszélgetni, hogy ilyen aggódást okozott :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Sziasztok!!!

Vivi! Jónás naptár?? amelyik azt mutatja, hogy mikor kell együtt lenned a pároddal, hogy baba legyen, és némely hónapban megmutatja, hogy milyen lesz a baba neme..??Van róla lentebb topik..
Most jöttünk haza a keresztelőről...jókat ettünk, ittunk, de már éhes vagyok..hát hogy van ez???
Kima!! vigyázz magadra holnapig is! ha esetleg nem írsz estig, akkor tudni fogjuk, hogy bent maradtál, de bizok benne, hogy minden rendben lesz veletek!!!!
Kinga!!! néha engedni kell a kicsiknek, márcsak azért is , mert nehéz nekik ellenállni!!! :lol: :lol:
ronci

Sziasztok!

Nagyon jól telt ez a pár nap Fertődön és környékén, hirtelen felindulásból nem haza jöttünk, hanem az ország egyik végéből a másikba a szüleimhez, pont 400 km- t utaztunk. Kristóf jól bírta, 2-szer álltunk meg összesen. Ha haza érünk teszek majd fel képet, és megmutatom hol voltunk, nagyon szép és jó volt minden.

Majd igyekszem visszaolvasni, jó sokat írtatok.

Rodina
Üdvözöllek én is köztünk. :)

Kép
Kép
susytunder

kima ott lesz az a picike!!!!!!!!

képzeljétek ma a szomszédomtól kaptunk 2 zsák babarucit.....már ki is mostam őket .........és elméletileg még kapunk is!!!!!!!!úgy örülök neki!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Rodina, igen most már próbálkozhatunk!

Kima, nagyon-nagyon drukkolok Neked, tudom milyen rohadt érzés ez a bizonytalanság, februárban 5 napot feküdtem így a kórházban :evil: CSak pozitívan kérlek, sok erőt küldök neked és happy végeredményért imádkozunk, jó? :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat! :)
Vendég

Sziasztok!
ne haragudjatok, nem olvasok vissza, mert sietek.
Sóval nincs jó hírem. Ma sem találtak semmit az uh-n. a HCG-m 135 és 4 doki is arra szavazott, hogy ez méhen kívüli. Most be kell menni a kórházba és várunk, hátha csoda történik. Amennyiben rosszul leszek azonnal megműtenek.......

Ha hazajöttem jelentkezek..

Puszi

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!
Nagyon sajnálom!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Kitartás!És drukkolunk,hogy csoda történjen!!!!! :) :) :)
ha kijössz a kórházból,írj,hogy hogy alakultak a dolgok!!!!!! :roll:

Susy!
De jó lehetett Nektek! :lol:
Várjuk a képeket! :D :wink:

Ronci!
Kis éhenkórász! :oops: :oops: :lol: :wink:
Már nagyon szeretnéd azt a babucit,látszik!!!!! :lol: :lol: :lol:

Voltam ma AFP-n.2 hét múlva eredmény.remélem minden oké lesz! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!
Látom itt zajlik az élet :-)
Ebben a hónapban megint próbálkozunk,hátha összejön a baba:-)Bár már eléggé el vagyok kenődve,úgy szeretném már ha a pocakomban lenne :-).
[/quote]

Evelyn33
evelyn33

Sziasztok!!!

Eszeveszett meleg van!!!!! :lol: menni kéne a strandra, csak hát a párom dolgozik, így meg nem az igazi..mondtam, hogy aktiválni kéne az otthoni medencét, de azt mondta, hogy még korai, mert nincs annyira meleg, hogy jó legyen a víz..na de hétvégén is forróság lesz, nem???
Sziszkó!! Hát persze, hogy minden rendben lesz...és hát persze, hogy mostmár nagyon szeretnék én is egy pocaklakót...És tényleg éhenkórász vagyok!!! :lol: :lol:
Kima!!! Nagyon-nagyon sajnálom!!!! Hogy a fenébe nem tudnak pontosat mondani, ez tiszta szörnyű!!! Megy a drukk ezerrel, hogy okés legyél!!!!!!!!!
Evelyn!!! Mi is újra kezdünk dolgozni a babán...
Nita!!! Tök jó ez a sok babaruci!!! Már lassan nem is lesz mit venned, annyi ruhácskád lesz!!! :lol:
ronci

Ronci
Tényleg nagy a forróság.Mára is legalább 31 fokot mondott .Sajna nekem is dolgozik a párom ,így én is max a zuhany alatt lubickolhatok.
Most nézegettem a neten a Jónás módszert,hátha bejön :-) mondtam apjuknak, ebben a hónapban rákapcsolunk :-) mindenféle módszerrel,naptárral kipróbáljuk.
A hőmérőzést azt hogyan kell csinálni?Mit kell nézni,pontosan nem tudod?

Evelyn33
evelyn33

Sziasztok!

Ma átvettem Almi stafétáját: ezerrel fejgörcsöm van.

Sziszkó, sikerült megoldanom a nadrágomat. Már csak én látom a pöttyöt :) Köszönöm a vígaszt, jólesett :)

Ronci, ez igaz :) Nagy, pillás szemekkel néz...

Kima, annyira sajnálom :( Tényleg jelentkezz, addig pedig szorítunk.

Kinga

Kép

Kép
kinga82

[quote="kima75"]S írta:kima75zilvi!
Milyen volt a futóverseny?

Gani!
Sajnálom afókashowt. Pedig biztosan jó lett volna.

Nagyon köszönöm a sok rámgondolást. Semmi új hírrel nem tudok szolgálni. Illetve ma talán egy kicsit kevesebbet görcsöltem, de ha jön a görcs, akkor meg kell álljak, mert nagyon erős. De mivel még egy csepp vér sem jött, így még reménykedek. A holnapot nagyon várom, mert végre kiderül mi a helyzet. Ennél a bizonytalanságnál nincs rosszabb.
Holnap reggel 8-ra megyek be a klinikára. amint tudok jövök és elmondom, hogy mi a helyzet. Remélem nem tartanak bent ,mert akkor nem tudom megírni mi van..... abban bízom, hogy holnap látni fogjuk a pöttyemet és ez csak egy rossz indulás volt.
Ha megszületik ez a pici, komolyan el fogok vele beszélgetni, hogy ilyen aggódást okozott :D :D

Ott lesz a pötty!
Ha nincs vér, ott van!!!

Verseny kiméletlen volt, fél1kor futottam, majd el ájultam többször, pedig ettem banánt is előtte.
46perc lett végül az én 7km-em:)
Vendég

Csak most olvasom, hogy nem találták.
Hát, nekem legalább 3 orvos külön uh-ja kéne, hogy elhigyjem!!!
nagyon remélem, hogy látnak valamit 1-2 nap múlva.
+++++++++++++++++++++
Vendég

Kima
Unokatesómnak is ez volt, nem találták, emelkedett hcg, kórházba volt 2 hétig, minden nap vérvétel, és a végén méhen kívüli volt. Drukkolok!!!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Kima, nagyon sajnálom, de remélem minden rendben lesz! Mindenesetre ott legalább figyelik! Kitartás!

Szilvike, nem csodálom, hogy majdnem elájultál, iszonyatosan meleg volt tegnap! Remélem ma is olyan lesz :)

Kinga: Fejfájásod elmúlt már? Remélem igen!

Evelyn, hajrá! :) Érdekesek ezek a módszerek, bár én nem hiszük bennük, de lehet, hogy valakinek pont ez kell ahhoz, hogy összejöjjön :)

Ronci, strand nagyon jó ötlet lenne :) Vagy nekem már az otthoni medence is megfelelne! Tegnap mire hazaértem úgy beleugrottam volna, csak hát még nincs összerakva :) Szóval max a helyére tudtam volna ugrani :)

Sziszkó, AFP-n minden rendben lesz tuti... Hogy bírjátok a meleget?

Susy, örülök, hogy jól sikerült a kirándulás, várjuk a képeket! :)

Nita, tök jó, hogy kaptál babaruhákat! Lassan tényleg nem is kell venned semmi rucit :)

Velem minden oké, csak tanulni kéne a vizsgáimra... viszont ebben az időben inkább kint vagyok :) Vasárnap este elmentünk futni negyed 8kor este, de annyira meleg volt még akkor is, alig kaptunk levegőt...
Tegnap meg a munkahelyemen tönkrement a gépem, de ami szerencsétlenkedés itt ment vele, hát az kész őrület volt... Még ma sem jó, de hoztak ide helyette valami hasonlóan használhatatlan gépet, szóval tök jó... Remélem ma már valaki hozzáértő fogja csinálni, hátha egyszer kész is lesz....

Kép
encsike87

kima nagypn sajnálo......légy erős!!!!!!!!!sok puszi!!!!!!!!
ronci ruhát már egyáltalán nem kell venni!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jöttem én is! ;)

Visszaolvasok! Minnyá jövök!
pampalini

Csak 1 oldalt kellett visszaolvasnom, mert azért olvasgatlak ám titeket! :)

Kima-annyira sajnálom! Sok erőt, kitartást Neked! Hidd el vannak csodák!!!!!!

Hát nálam helyzet van.... vagyis nem tudom, hogy mi van.
Már 10 napja meg kellett volna jönnie, eddig 2 reggeli tesztem is negatív lett. A pocim tompán fájdogál, a bimbim kicsit érzékeny, néha meg olyan, mintha már a pé-t érezném.
Eddig mindig pontos volt pirim max 1-2 napot csúszott, egyszer jött meg csak 20 napra, kb 5 hónapja , asszem.

Szóval nem tom mi lehet, kiakaszt ez a bizonytalanság.
De valószínű doki lesz belőle!!!!

Köszönöm a hiányolást! ;)
pampalini

Encsike! Ma nem lesz kánikula, de holnap igen.
Nem szoktam délben futni, ezért nem birtam.

Vendég

Hát nálunk nemrég még szakadt az eső...
pampalini

Pampalini!
Örülök,hogy visszatértél! :lol: :lol: :lol:
Nem hiába volt a kis noszogatásom! :lol: :oops:
Örülök,hogy helyzet van Nálatok!!!! :lol: Majd csak szép lassan bezebrásodik a teszted!Megy a drukk! :lol: :lol: :wink:

Próbálom én ám titokban felkutatni azokat a lánykákat,akik régen nem írtak. :lol: Például tegnap írtam jkrisztának is privit.Emlékesztek rá?

Encsike!
Még bírom a meleget!De nem tudom mi lesz velem július-augusztusban,ha 35 fok lesz! :roll: :shock:
Most reggel volt egy jó kis eső nálunk.Vihar,villámlás,dörgés.Minden fincsi dolog! :wink:

Susy!
KÉPET KÉRÜNK!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szilvike!
Vigyázz azzal a futással nagy hőségben!!!! :shock:
De ügyi voltál,hogy végigcsináltad! :lol:

Kinga!
Szívesen,nincs mit! :lol:
A nacihoz gratula,hogy sikerült helyrepofoznod! :wink: :oops: :lol:

Lányok,ma csináltam életem első székelykáposztáját!Mindjárt meg is kóstolom,remélem fini lett! :P

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó-köszi a drukkot! Imádom a székelykáposztát! Nagyon régen ettem, mert a párom nem komálja.
Én hukát meg kolbászt sütök :)

Kép
pampalini

Pampalini!
Akkor küldök Neked egy jó nagy adagot! :lol: :lol: :lol:
Naon fini lett!Most kezdtem enni! :P
Hurka,kolbászt is szeretem!Abból meg Te küldj nekem! :oops: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ok nyisd az ablakot! Gyöngyösig még lehet el is tudok dobni!!! :)

Kép
pampalini

Köszke,megkaptam! :lol: Ügyesen dobtál! :oops: :wink: :wink: :lol:
Most nézem,az előbb nem ez a vonalzód volt! Próbálgatsz többet is?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

jaja :oops: az olyan fekete volt, nem tetszett. Ez vidámabb, viszont így tele vagyok majmokkal :D

Jóllaktál? Tetszik a picúrnak is mi?

Kép
pampalini

ide is jöhet egy jó nagy adag kápi!!!!!!!!!imádom!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Okés Nita,küldöm!Tudod,babaruciért cserébe káposztát! :lol: :lol: :wink:

Jól laktunk bizony,mind a ketten! :lol: :lol:
Szerintem megyek is egy kicsit pihenni!
A derekam majd leszakad,szerintem a sok üléstől! :?

Pampalini!
Majmok,majmok,de ari majmok! :lol: :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Lányok,hol vagytok elveszve a nagy hőségben :?: :?: :?:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szisz komolyan küldök pár rucit kápiért cserébe!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is kérek káposztát:)

Én dolgoztam egésznap.
Holnap is.
Szombat jön az asztalos és hozzák a sütő+főzőlapot:)
Héten még a mosogép, és gatógépet is meg kell rendelnem, csak még nézelődtem, hol olcsobb.

Meleg:
lehet lesz légkondim, hogy legalább éjjel tudjak aludni.
Galérián meleg van, lenti ágyon is, ha 2 hétig 30fok fölött lesz, akkor éjjel is 30-35fok van a lakásban:(
Persze csak kis teljesitményű kell, mert 20nm a szoba.
Vendég

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Kristóf legújabb szokása, hogy harap és csíp. Nem tudom hol tanulta, kitől látta, de nem tudok vele mit kezdeni. Akkor harap, ha jó kedve van és hancúrozik, de a csipkedés az szinte folytonos. Nem akarom ütni, nem hinném, hogy ez a megoldás, de volt már hogy úgy megharapott, hogy bekékült a lában, akkor nem tagadom rácsaptam a szájára, de ugyan úgy csinálja. Mit tehetnék? Volt valakinek hasonló problémája?

Képzeljétek kristófnak tegnap kibújt a szemfoga a bal alsó az összes hátsót beelőzve. :shock:

Képeket egyenlőre nem tudok mutatni, mert a bátyám elvarázsolta a kártyáról, nagyon remélem hogy az ő gépén van rajta. :shock:

Pocakos lányok nagyon elpártoltak tőlünk.

Pampalini
Jó, hogy hallunk rólad is.

Kimáról tud valaki valamit? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Reméljük azért meglesznek azok a képek! :shock: :roll:
Hú,akkor kisfiadra most duplán kell figyelned,ha olyan harapós,csipkedős kedvében van! :lol: :wink:
Sajnos én tanácsot nem tudok Neked adni ezügyben.Majd azok,akiknek van már tapasztalat! :)

Kimáról nem tudok semmit!Szegényke,nagyon sajnálom! :cry:

Hékás és Heydie tényleg jól elpártoltak tőlünk!Valamelyik nap "lenyomoztam",a 2010 januári topicba szoktak írni!Oké,én is babás vagyok és ott van az októberi topic,ahova szoktam írni,de azért én jövök Hozzátok,a Nitával együtt! :lol: :lol: :lol:

Szilvike!
Akkor hétvégén nem fogsz unatkozni!De ha végre kész lesz a konyha,majd ott fogsz benne gyönyörködni! :lol: :wink: Én is ezt tettem,annó 3 éve! :)
Még Neked is jut a tegnapi kajából! :lol: Küldöm!!! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Én ma alig tudtam felkelni... éjszaka is kezdett már meleg lenni a szobában...
Ma már lehet, hogy összerakjuk a medencét végre :) Bár én tavaly sem sokat fürödtem, nem hiszem, hogy idén többet fogok :) Főleg, ha elkezdünk próbálkozni, akkor nem akarok valamit összeszedni...

Én azért írok most kevesebbet, mert az otthoni géphez sosem jutok hozzá, a bentim meg egy nagy sz...r :) Csodálom, hogy még nem írt ki valami hibát és indult újra!

Kép
encsike87

Sziasztok!!!

Encsike!!! Én ma korán keltem, mert az akitánkra ismét rájött a nyöszőrgés/ mint minden hajnalban/ én meg nem tudok tőle aludni.../pedig hátul van kennelben/ Medence: én sokat pancsoltam tavaly, nagyon szeretem..meg mindig a vizen napoztam a matracon..
Sziszkó!! Én tegap azért voltam elveszve, mert dolgoztam és csak jó későn értem haza... aztán meg született feleségeket néztem, meg ilyenek...
Gani!!! Te merre jársz?
ronci

Ronci, mire jött rá a nyöszörgés?? :lol: :lol:
A matracon napozni én is szeretek, csak a többiek akkor nem tudnak rendesen pancsolni tőlem :D De hát ez van :D
Született feleségeket én is néztem, az az egy amit mindig szoktam :)

Kép
encsike87

encsike saját medencébe igen csekély az esélye hogy elkapj vmit.....én is sajátba fürödhetek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encsi!!!
mert ahogy vízet adunk neki, iszik, majd egyből kiborítja , mivel ő nem iszik kétszer ugyanabból a vízből..ugyhogy ahogy felébred, meg napközben ahányszor megszomjazik, neki áll nyöszörögni...15perce adtam neki vizet, de már megint akar valamit..én meg falra mászok tőle.. :lol: :lol:
most főzök: zöldborsó levest, pulykacombfilét orly módra és hajdinát főzök mellé..
ki mit főz ma? adhatnátok ötleteket holnapra! :lol:
ronci

Nitacska, ez igaz :)

Ronci, nem csodálom, hogy falra mászol :) Nekem a tengeri malacaim rángatták egész éjjel az itatót :D Szóval együttérzek veled:D

Én tegnap káposztás tésztát csináltam, ma meg elmegyünk epret szedni, és majd abból csinálok lekvárt, meg estére gorfit :D
Hmm, de éhes lettem :D

Kép
encsike87

Sziasztok!

Ronci!
Itt vagyok már :lol: Du. mikor hazaérünk az oviból, apa már itthon van. Átbeszéljük egymás napját, az 1 óra kb. Utána vacsikészítés, locsolás és máris este van. Fürdés, lefekvés. Semmi babanet.

Nálunk már élesbe megy a medi téma :wink: Tegnap 29 fokos volt a vizecske :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!!!
tök jó!!! én ma tárgyaltam keresztfiammal, hogy szerinte is felkéne-e már állítani a medencét? nem mondom a válaszát!!! én tudok babanetezni, mert 1héten a meló helyen kb.2napot dolgozok, a többi az szabad/ persze ha vizsgáztatok vagy oktatok akkor úton vagyok, de egyébként, itthon vagyok, főzőcskézek, vásárolok, és várom haza az uramat! :lol: :lol:
Amúgy mi van veletek???

most amúgy tényleg mindenki el van tünve.. vagy csak nekem tünik úgy???
ronci

Encsi!! én most láttam, hogy nem is azt kérdezted, hogy miért jött rá a nyöszörgés, hanem, hogy mire!!!! :lol: :oops: :lol:
Az akita kutyánkra.bocsi szőke vagyok! :lol:
ronci

Sziasztok!

Kicsit kivagyok, a munkahelyem miatt, de nem akarlak ezzel untatni. Vicces a főnökség. :( :evil:
Elterveztük a párommal, hogy elmegyünk kenutúrára. Csak egy kisebbre, mert sosem kenuztunk még, és nem aludtam én még sátorban. Nos, ez utóbbi még kétséges, de a kenuzást megejtjük, lehet, már jövő hétvégén. Annyira várom :D

Szilvike, én nem bírtam volna ennyi futást. De ezt már mondtam. Ügyi vagy. :) Hozzánk holnap jön a festő, akit én szereztem. Fiatal srác, de szépen dolgozik és lelkes. Csak jöjjön. Az előző vicces volt, mert kétszer ígérte meg, hogy jön, és szó (telefon) nélkül nem jött. :evil:

Encsike, akkor most front van a számítógépeknek, mert a miénkek is sz@rakodtak a bankban. Ez úgy a fincsi, amikor az ügyfél is ott van.

Sziszkó, székelykápinál gondolj rám is legközelebb! Nagyon szeretem. Tudodm béna dolog, de esetleg egy recepttel megdobnál priviben? :oops:

Pampalini, szia megint. :)

Susy, pocakosokat én is hiányoltam. :shock: Olvastam erről a harapásról valamit, de nem emlékszem, mi volt, sajnálom. :(

Ronci, nekünk 3 kutyánk van, néha azokra is rájön az ötperc. Nem tűntem el én sem, csak meló után már nem mindig van időm, melóhelyről pedig nem babanetelek.

Na, lépek vetítőgépezni!

K.

Kép

Kép
kinga82

encsike én is epret eszek...ma szedte a párom a kertbe!!! :)
medencét én is felállítanám de egyedűl nem tudom mert nagy és nehéz!!! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga!
Mi a baj? Terrorizálnak benneteket?

Ronci!
Semmi különös nem történik velünk. Megvagyunk, elvagyunk.

Házikó, hogy áll?

Anita
Kép

Kép
gani

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?