Új privát üzeneted érkezett!

Akkor kombináljuk a bevált módszereket!
Lépcsőn eszkimóKépKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Linato, nekünk Szonjánk vagy Dávidunk lesz, ha beírnád a táblázatba! Köszönöm!

Én hétfőn tudom meg az AFP eredményét, de tudom, hogy minden rendben lesz, egyszerűen azért, mert mindennek rendben kell lennie.

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Kép
Ti aztán nagyon formában vagytok, csak úgy pezseg az élet, ha a szexről van szó ! Kép

Cat, szorri vagyok miattad. Nem baj, vigasztaljon az a tudat, hogy Te neked dupla lesz az áldás a végén! Kép

Mi jól elvagyunk, kicsit nálam is hullámzó a hozzáállás, de amikor nekem nincs olyan nagy kedvem, akkor nagy cselesen addig húzom az előjátékot, amíg végkifejlet nem lesz belőle! Kép Így én is "lustálkodhatok", a papának is jó, és mindenki happy.
Azért elég gyakran összebújunk,de van már egy két pozíció amiről már le kell mondanunk... Eddig általában én "ugrabugráltam" többet, mostmár azért hamarabb elfogy a szúsz, úgyhogy apóca kénytelen újra edzeni, hogy ő is kimozduljon az eltunyult kényelméből és jó erőnlétben legyen! Kép
Az méhösszehúzódás megvan a végén, de nekem egyáltalán nem fájdalmas, olyan érzés kb. mint amikor megfeszítem a popómban az izmokat.

Valljuk be öszintén, hogy azért mindannyian imádjuk amikor kitüntetett figyelemmel kényeztetnek minket! Kép

/áruljátok el, hogy varázsoljátok azt a nagyon széles mosolygós fejecskét?/

Csirkesz!
Lépcsőn eszkimó?! Az nálunk akkor még valóság- és peep-show fűszerezésű lenne, mert a mi lépcsőházunkra pont egy egész irodaház függőfolyosós lépcsőháza néz! Kép

Macs
maccs

Linato!

Mi is beférünk a táblázatba? Szept. 6-ra várjuk egyenlőre egy szem bébinket, nemét nem tudjuk, Kútvölgyisek vagyunk.

Köszi

Macs
maccs

Még mindig én aktívkodom! Ezt a honlapot már régen fel akartam tenni, mert nekem sokat segített, és szerintem nagyon klassz infókat tartalmaz, pl.: a méhösszehúzódásokról, a fekete csíkról a pocin, no és nem utolsó sorban arról, hogy hogyan fejlődik a bébi!
Én ki is nyomtattam, és otthon minden vasárnap este apucinak szoktam felolvasni, hogy éppen hol tartunk időben! Kép

http://www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre1.html

Macs
maccs

Tényleg, én meg azt szerettem volna kérdezni, hogy a smile fejeket hogy kell kreálni??
Meg a szomorkás fejet, meg a nagy vigyort?:-) Valaki segítsen plíííííz!:-)
lau

Sziasztok!

Néha mire végigolvaslak Titeket, már el is felejtem, hogy mire kellene válaszolnomKép

Zsófi,
Köszi a kedves sorokatKép A napocska most itt van nálunk, de sajnos másfél hónapig esett és fújt errefelé, úgyhogy már igazán megérdemlemKép Egyebként ebben az a vicc, hogy most végre itt a jó idö én meg vasárnap hazautazom széphazámba majdnem egy hónapra és erre most ott van rossz idöKép De nem baj, örülök, hogy újra otthon leszekKépKépKép

Kormi,
Gratula a kisfiúhozKépKépKép

Szex,
Hát sajnos nálunk nagyon ritkán. Pedig szabadna és én szeretném is, de nálunk meg a párom fáradt és félt engem. Érdekes pasi, nem?

Alvás,
Én is szenvedek. Forgolódok sokat az éjszakák alatt. Nekem nem csak a medencém, de egyik nap a vállam is nagyon fájt. Meg is ijedtem eléggé, mert tavaly nyáron volt egy inszalaggyulladás a vállamban, ami hasolnóan kezdödött. 4 napig tartó, folyamatos és kibírhatatlan fájdalom volt és még a fárdalomcsillapítok se sokat segítettek. Remélem, hogy soha többé nem lesz ilyenem.

Szép napot Mindenkinek!
Moncsi
minike

Vigyor: kettőspont és ) szóköz nélkül
szomorú: kettőspont és ( szóköz nélkül
vicsorgó: kettőspont és O betű szóköz nélkül.

Nektek van linea nigrátok? Nekem nem volt és most sincs, de a kórházban a szobatársam megmutatta a császáros sebét és akkor láttam az övét. Egész ledöbbentem, tényleg szinte fekete csíkja volt jó vastagon a pocinKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Lau,

A mosolygós fejnél kettös pont és zárójel bezárva. A szomorú fejnél kettös pont és zarójel kinyitva. Ahogy eddig is csináltad, csak hagyd ki a kötöjeletKép A vigyorgósat én sem tudom sajnosKép

Moncsi
minike

<pre>
POCAKOS TÁBLÁZAT
Hányan laknak Nevek
Anyuka neve Szülés várható ideje Szülés helye a pocakban?
Áfonya VII.21
Bellana VIII.5 Jávorszky Ödön kórház
Kormi VIII.30 Bajcsy kórház egy kisfiú
Babs IX.1 Máv Kórház
Exile IX.eleje
Betti IX.6 Toldi Ferenc kórház
Macs IX.6 Kútvölgyi kórház
Pocó IX.7 Dél-Pesti kórház
Noémi IX.8 Máv Kórház
Ildikó IX.8 Kiskunhalas két baba
R.Edit IX.11 Szt.Imre Kórház
Patricia IX.12
Beszti IX.15 Máv Kórház Hanna/
Momo IX.16 Szt.István kóház
Zsófi IX.17 Sote 2-es Klinika
Csengo IX.18 Szt.Margit kórház egy kisfiú
Trompipi IX.18 Bajcsy kórház
Orsoly IX.18 Sote 2-es Klinika
Alice IX.18 Kútvölgyi kórház
Bea IX.21 Uzsóki Kórház
Dino IX.22 Schöpf-Mérei kórház
Kata IX.24 Máv Kórház egy kislány
Mágika IX.24 Máv Kórház egy kisfiú
Csirkesz IX.25 Uzsoki úti kórház egy kisfiú
Moszi IX.26 Szt.Imre Kórház egy kislány
Linato IX.26 Szt.István kóház egy kisfiú, egy kislány Ruben Márk, Lorena Liza
Laura IX.28 Uzsoki úti kórház egy kisfiú
G.-né Kriszti IX.30 Mezőtúri kórház
Zsuzsa X.2. Kistarcsa
Krisztinke X.4 Péterfy kórház
Moncsi X.5 Barcelona Institut Dexeus egy kisfiú
Persela X.6 Uzsoki úti kórház
Niki X.11 Szt. Margit kórház
Judy X.12 Kútvölgyi kórház
Macsek X.12 Szt.Imre Kórház
Bibi X.14 Szt.István kóház
Liv X.14 Kútvölgyi kórház Szonja/Dávid
Cateye X.18 Schöpf-Mérei kórház egy kisfiú, kislány/kisfiú Olivér, Eszter/Kristóf
Motiot X.28 Stuttgart/Németország
Eszter X.28 Sote 1-es Klinika három baba
Szila X.29 Péterfy kórház
Edina Sote 2-es Klinika két baba
Orsi XI.24 Sote 2-es Klinika két baba
Babóca XII.15 Schöpf-Mérei kórház</pre>

A szopis párnát én főleg arra használtam, hogy nekidőljek, de nagyon jó volt. Viszont Korina mindig begurult hozzám nagyon közel a párnáról szopizni nem tudott róla. Eleinte pólyában volt és úgy sokkal könnyebb volt őt tartaniKép
linato

Linato, kérlek, a Trompipi mellé írd be, hogy 1 kislány. Remélem, már nem gondolja meg magát...Kép
Köszi!
Vendég

Sziasztok csajok Kép

Húúú, mennyi hozzászólás Kép
Szex: jó kis téma, látom be is indult az élet tőle Kép
Mivel én az első 16 hétben nagyon tartottam attól, hogy elvesztem a kisbabám a méhösszehúzódásoktól, ezért egyoldalúra áltunk rá azalatt, de apa napra pontosan tudta mikor töltöm be a 16 hetet Kép Kép
Azóta próbáljuk bepótolni a lemaradást, persze már pozícióváltásokra sűrűbben szükség van Kép
Nekem is érezhető a pocimban a húzódás, épp ezért most már inkább szerelmeskedésnek nevezné, mint szexnek Kép

Szopis párna: nekem vett a párom rögtön az elején. Bio köles szopipárnát. Nagyon jó rajta aludni, jobbra fordulva fekszem és ezzel támasztom alá a bébit. Ő is szereti Kép

Nem akarom a szex trécs partyt lenullázni, de ha kitárgyaltuk ezt a témát, akkor nekem van egy újabb kérdéskör, ami érdekel.
Ti hallgattok-e rendszeresen zenét a babával? Mit? Milyen gyakran? És hogy tudtok-e olyan CD-t, ami kifejezetten magzatoknak szól?
Tudom, hogy Fellegi Ádám zongoraművész szokott adni a Baross klinikán magzatkoncertet, oda még nem jutottunk el és nem tudom, hogy neki van-e eladó CD-je direkt erre a témára.
Pusz

Edit
Kép

Kép
reditke

Reditke, én egyetlen egyszer ültem le pocisimogatással egybekötött zenehallgatásra (vettem egy cd-t relaxálós zenével), de a bébi meg sem moccant (sőt, a zene nekem is az agyamra mentKép. Így inkább a megszokott kedvenc zenéimet hallgatom itthon vasalás, főzés, stb közben, és olyankor megy a buli bent.
Vendég

Edit,
Én klasszikus zenét hallgatok vele szívesen. Úgy vettem észre, hogy olyan jókat alszik rajta. Van egy CD sorozatunk, amelyben különféle témák vannak. Pl. békesség, nyugalom, ilyesmi. Ezek tényleg olyan kellemes, nyugodt dallamok. Én is olyan jól megnyugszom tölük.Kép

Moncsi
minike

Linato!
Köszi!

Juty! Neked is! :o
Nekem nincsen csíkom, de a sváb vérem nagyon látszik a bőrömön, mert olyan fehér vagyok mint a hó, nem igazán van elég pigmentem egy jópofa fekete csíkhoz. Bezzeg a kreolos barátnőmnek még 4 hónappal a szülés után is látszott halványan a csík, és olyan fekete a köldöke, mintha fáradt olaj lenne benne! Kép

Macs
maccs

Na! Csakazértsem akar sikerülni a grimasz?!
Kép
maccs

Edit!

Itt a babanet honlapján olvastam, hogy van babazene cd, csak éppen megrendelős, így még nem jutottam hozzá. Bár engem érdekelne.
Zenehallgatás célirányosan még nincs. Néha énekelgetek neki, de gőzöm sincs, hogy szereti e. Tudatosan csak a micimackót éneklem (csak erre emlékszemKép). Kíváncsi vagyok, felismeri-e majd.

Macs, akkor nálatok lennének drukkerek is a lépcsőn-eszkimóhozKép

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Editke!
Én már próbáltam többféle zenét, kivéve komoly zenét, és líra popot, de nem mozgott a picúr. Viszont a mesefilmet szereti, mert egy HBO-n nézett rajzfilmet végig ficánlkolta. :o)
Persze azért még próbálkozok a zenével is.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Judy!
Nekem nincs fekete csíkom, és csak most ébredek rá, hogy ezzel a témával eddig nem is ismerkedtem, de most rögtön utánaolvasok.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csajok köszi a zenés hozzászólásokat.

CsirkeszKép
A micimackót én is minden nap eléneklem neki melóból hazafelé a kocsiban, meg a Vuk-ot és az Aladdin angol betétdalát.
Azon gondolkoztam, hogy az egy dolog, hogy én már unom, de lehet, hogy ő is nagyon unja és születése után, nemhogy megnyugodna rájuk, de bömbölni fog, hogy "Na ne! csak ezt ne már megint!" Kép
Egyébként én vettem egy HalászJudit CD-t és egy kisovisoknak szóló mondoókás, éneklős CD-t, ezeket hallgatom rendszeresen és amikor gyerek kacaj van rajta, akkorákat rúg, majd kiszakad a ház fala Kép Kép
Azért még várom a véleményeket, tapasztalatokat. Kép
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

JudyKép
Nekem pár hete jelent meg a fekete vonalam, de nem durván sötét és nem is mindig egyforma erősségű.
Egyébként én kreol bőrű, sötét hajú vagyok, ha ez számít ebben az esetben.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Zene: én megrendeltem egy baba-mama CD-t, ezen komolyzene van, és a baba szinte mindig beindul tőle Kép Főleg a 4-es és 9-es számot szereti, már ezt is megfigyeltem Kép Esténként pedig az "icipici házikót" szoktam neki énekelni - lehet, hogy szegény tényleg unja?! Kép De a múltkor egy AC/DC szám közben is hatalmasakat rúgott - tiszta apja Kép

Csirkesz, ha gondolod, én nagyon szívesen átmásolom neked a cd-t, és ha összefutunk az Uzsokiban, odaadom. Na?
tikobaba

Bea!
Vevő vagyok az ötletedreKép Ráadásul bébike is szeretné, mert miközben az üzenetedet olvastam hatalmasakat rúgottKép Éljen a telepátiaKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Bea, és persze előre is köszönöm (ez lemaradt az előbb)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Alvás: pedig még nincs nyár és nagypoci... Akit tud aludni, használja ám ki!KépKép

Szex: azt is használja mindenki ki! Én azt tapasztaltam, hogy bár a poci nőtt, és nehezebb volt testhelyzetet találni, viszont nekem egyre kellemesebb lett (előtte sem volt rossz, de valahogy még jobb lett). Nekem szülés után nehéz volt megint, elsősorban azért, mert estére, mikor már minden elnyugodott, nagyon fáradt voltam. Azért az egész napos gyerekezés fárasztó, főleg ha nem óraműpontossággal eszik, alszik. Napközben, amikor meg még én is benne lettem volnaKép, akkor meg a párom nem volt itthon...
Mondjuk most is kicsit érdekes a helyzet, mert vagy mellettünk alszik a kicsi, vagy amikor épp nem, akkor meg mire ő elalszik, én isKépKép...
Viszont szülésindításra nekünk nem vált beKép, Beni 10 napig még bent maradt. A lépcsőzés sem...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

ReditkeKép
Én is Halász Juditot fogok hallgatni, meg Bogáréktól kaptam egy Kolos CD-t, amit az Ő kislánya hallgatott a pocijában. Azon van az Egyszer egy királyfi c. nóta, amire Eszter azóta is megnyugszik, ha meghallja, mert felismeri. Szerintem minden ilyen zene nagyon hasznos.KépKép

Linea Negra nekem nincs még, de én hófehér bőrű vagyok. A barátnőmnek volt, de Ő szintén kreol bőrű, de csak a 30. hét környékén jött elő. Szóval még ráérünk hiányolniKép

TikobabaKép
Majd bepótoljuk a szexet a szülés után, mert valszeg mi császárosak leszünk, így alul nem nagyon kell gyógyulnom.Kép Minden rosszban van valami jó.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Tikobab Kép
Hol rendelted ezt a baba-mama CD-t? És pontosan mi a címe?

Edit
Kép

Kép
reditke

Csirkesz, rendben, akkor átveszem és megbeszéljük, mikor adom oda - ha már a baba is ennyire szeretné ;)
tikobaba

Edit: azt hiszem, az xrecordsnál, de nem vagyok benne biztos, az RR videókazijában láttam a hirdetését, otthon megnézem neked, jó? A címe azt hiszem csak ennyi, hogy baba-mama cd és van benne 1 cd a babának, 1 a mamának.
tikobaba

Köszi, várom a címet meg hogy hogyan lehet megrendelni.
Egyébként milyen típusú zenék? Komolyzene vagy gyerekdalok?

Edit
Kép

Kép
reditke

Tényleg mintha mindenki feléledt volna ma délután. A nap is süt(öget). A pocakok növögetnek (mint ahogy a súlyunk is)...
És egyre közelebb a nyár. És ha annak vége, akkor meg itt az ősz és a topikunk címe: 2004.őszi kisbabák. Jujujjj!!! Én kicsit izgulok.
Vendég

Belelolvastam a 2003.őszi babás topikba, és a végén már csak olyan hozzászólások vannak, hogy "megszületett x babája, ekkora és ekkora", meg "be kell feküldöm a kórházba, remélem, nem sokat kell várni", stb...
Nekünk is eljön ez az idő hamarosan...
Vendég

Reditke: komolyzene van rajta csak, de jó, pedig én nem értek ehhez igazán Kép

Trompipi: igen, és azt hiszem, sokkal hamarabb eljön az idő, mint ahogy gondoljuk Kép Bár én most nagyon élvezem ezt az időszakot, most nagyon jól érzem magam testileg, lelkileg Kép
tikobaba

Zene:
Én napközben a Slágerrádiót nyomom ezerrel a kis walkmanemről, és jó hangosan éneklek hozzá, a kollégáim legnagyobb bánatára Kép A baba lehet hogy nem hallja a rádiót, de a kornyikálásomat biztos Kép

Ezenkívül én saját kedvenc CD-met szoktam hallgatni, amitől én megnyugszom, mert az a babusnak is tuti jó (pl.: Charlie és társai).

Meg amikor véletlenül baromira ráérek és párom és elhúz mocizni, olyankor van egy relaxációs meditációs "öngyógyító" kazim, azt szoktam hallgatni.(A párom az ilyen "humbuk"-tól falramászik)Az nagyon jól esik a babusnak, bár nem rugdos olyankor,hanem inkább odasimul a hasimhoz.

Trompipi!
Épp ma mondtam az egyik barátnőmnek, hogy úgy érzem, mintha még csak tegnap lett volna,hogy megtudtam hogy bébi van a pocimban, és azóta már sutty túl is vagyok a félidőn. Iszonyú milyen gyorsan megy az idő.
Ha meg mindenki megírja majd, hogy megszületett a bébi, nyitunk egy topicot amiben a gyerekfejlődés és nevelés részleteit fogjuk majd kitárgyalni! Kép

Macs
maccs

Nem is kell ahhoz új topik, hiszen ebben is folytathatjuk simán....
Kakis pelus, szopi, éjszakai alvás.....Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Úgy,úgy! Lebukott, lepisilt, stb ,.. KépKépKép
macs
maccs

Sziasztok!

Linea nigra: nekem van egy halvány csík a hasamon, pedig viszonylag világos a bőröm, és a hajam is világosbarna. Nekem már 13 hetesen megjelent, de azóta is ugyanolyan halvány, mint akkor volt.

Trompipi, írod, hogy a 2003 őszi babás topik végén már csak olyan hozzászólások vannak, hogy kinek mekkora babája született stb. Erről eszembe jutott egy kérdés: ugye, ha sokkal-sokkal kevesebbet is, de azért néha találkozunk majd ezen a topikon mindannyian a babák megszületése után is? Én legalábbis nagyon szeretném tudni ősz után is, hogy hogy vannak a babák.

Üdv., Liv

Kép

Kép
liv

Nagyon gyorsan rohan az idő, nem volt két csíkos tesztünk, és már többségünka félidőn is túl van.
Ahhoz szerintem sem kell új topik, hogy a megszülett babákról beszélgessünk, mert akkor is 2004. év őszi babái lesznek. Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Köszönöm szépen az okítást!!!Kép
Remélem, sikerül!KépKép

Zene: mostanában kezdem megint hallgatni a zenét, pihizés közben. Első terhességemnél nagyon sokat hallgattam Toni Braxton számait csendes pihenőként, és amikor a fiam megszületett és nagyon nyűgös volt, mindig hamar megnyugodott, ha ezt a CD-t tettem be neki.
Tehát mindenképpen jót tesz a kicsinek is most meg később, meg a mamának isKép

Szex: nálunk is megritkultak kicsit az igazi együttlétek, ami persze nem jelenti azt, hogy nem bújunk össze, csak a nagy hancúrokat most eltoltuk egy kicsit pár hónappal későbbreKépKépKép
Apának én is nagyon tetszem, főleg a mellméret változást fogadta kitörő örömmelKép
Az elején persze érzékenyebb volt a cicim, és volt egy kis barnás folyásom, de 10-12. hét után már semmi baj nem volt és reméljük, hogy nem is lesz majd.
lau

Én is szeretném, ha szülés után is írosgatnánk egymásnak! Tök mindegy, melyik topikba.
Vendég

Moszi!

Jogos az észrevétel arról, hogy 2003. őszi babák maradnak! Erre csak azt tudom mondani amit a kollégáimnak szoktam: bocs, de én csak egy szőke nő vagyok! Kép

Macs
maccs

Bocs, most nézem csak, hogy 2003.-at írtam 2004 helyett...Assszem nagyon itt a hétvége és ideje elhúzni hazafelé!!! Kép

Jó hétvégét, és legyetek jók egészségesek, pozitívak, vidámak, szeretgessétek meg a párotokat, és simizzétek meg a pocakot!

Macs
maccs

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is csak sajna nem mindíg van időm írni de mindíg visszaolvasgatom amiket írtok Kép Mi is jól vagyunk, holnap leszek pont 19 hetes. Annyira megy az idő el sem hiszem, hogy itt a félidő Kép Kicsit félek a nyártól meg a kánikulától de remélem kibírom valahogy.
Kb idáig 4 és fél kilót híztam de oda kell figyelnem nagyon mert sajna a lányom után maradt rajtam pár kiló, ha összesen 13-14 kilót hízok akkor nagyon boldog leszek. Után azt már csak könnyű letornászni Kép
A babamocorgással én is úgy vagyok, hogy hol érzem hol nem. Most pl már napok óta nem érzek semmi komolyat olyan rossz mert előtte már éreztem, de tegnap voltam UH-n és minden rendben van így nem aggódom bizti ilyen kis nyugis Kép Sajna a nemét nem tudták megmondani mert teljesen be van fordulva és medence végű, jó persze ez ilyenkor nem számít még mert bizti megfordul. Majd talán egy hónap múlva látunk is valamit Kép
Hát egyenlőre ennyit a kis beszámolómról, hogy én se maradjak le. Most majd többet jövök Kép

Én is mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!!

Niki
lani

Sziasztok!
Én teljesen új vagyok itt. Október 30.-ra vagyok kiírva és a Kútvölgyi kórházban fogok szülni. Most léptem a 17. hétben.

Kép
Kép
györesz

Üdv. Györesz.
Akkor lehet, hogy találkozunk, mert én október 20-ra vagyok kiírva, és én is kútvölgyis vagyok. Kép
Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

Én kb. 2 napja megfáztam, folyik az orrom egyfolytában, és enni sem nagyon bírok. Néha-néha egy kis gyümölcsöt erőltetek magamba. A pocim formája pedig picit megváltozott, mintha laposabb lenne, nem tudom, hogy ez a nem evésnek tudható-e be, vagy minek? Holnap reggel megyek a védőnőhöz és remélem, megnyugtat, hogy nincs semmi baj. Egyébként a megfázás óta nem is nagyon érzem, hogy mozogna a pici, próbáltam énekelni neki, zenét hallgatni, simizni a pocit, de nincs eredménye. Most kitakarítok és utána lefekszem, és megpróbálok valamiféle kontaktust kialakítani a bébivel, mert izgulok picit.
Vendég

Szia Liv!

Tudsz mesélni valamit a Kútvölgyiről? Még soha nem voltan ott, csak a dokim (Szathmáry) a Csepeli Kórházból oda ment át, de az égvilágon semmit nem tudok róla!

Neked már biztos mocorog a babád! Én már nagyon várom, hogy megmozduljon. Néha érzek valamit, de még nem vagyok biztos benne, hogy ez lenne az!

Neked is az első babád? Te hogy viseled? Sajnos én már kétszer vérezgettem, most pedig Klion kúpot kell használnom, mert baktériumot találtak a tenyésztésbe. De a pocim az szépen nől! 3kg-ot híztam eddig!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Linato!
Légyszi írd be a táblázatba, hogy nálunk is egy kisfiú lakik a pocakban, és elég nagy a valószínűsége, hogy Bernátnak fogják hívni.

Irígylek mindenkit aki eddig keveset hízott, én sajnos már 6 kg-nál tartok, remélem ezek után nem fogok ilyen mértékben hízni!

Azoktól érdeklődnék akik még dolgoznak, hogy a sok üléstől nektek nem fáj a pocitok? Nekem nagyon húzódnak a tartószalagok és néha nagyon jól esne egy kis pihizés. Bár már csak két hétig fogok dolgozni szerencsére, utána szabi, majd betegállomány.

Szex:
Három vetélés után nem nagyon merünk akciózni, félünk, hogy a méhszájnak nem tesz jót, nehogy kinyíljon. A dokitól nem nagyon merek ilyeneket kérdezni, mert mégiscsak egy férfi, én meg nagyon szégyenlős vagyok ebben a témában. Ha valakinek van ezzel kapcsolatban vmi infoja az jó lenne.

Holnapra mindenkinek jó munkát és szép napot kívánok!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Hello lányok Kép
Kicsit sűrű volt a hétvégénk, meg előtte is, de már itt vagyok Kép

Végre elmentem fodrászhoz Kép letelt a 12. hét, így azonnal bejelentkeztem... összahasonlíthatatlanul jobb az összkép Kép

Szex.... nem sok volt, de most, hogy kiderült, hogy a méhlepény rálóg a méhszájra azt a keveset is elhagyjuk.... de azért hiányzik.

Zene... mi még semmi specifikusat nem hallgatunk, de még van egy kis időnk a 17-18. hétig. Ugye akkortól hallanak a babák?

Orsi + 2 Kismaczkó
12+4

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Dino!

Te hanyadik hétben vagy? Mikor látták először, hogy kisfiad lesz?

Én a 17. hétben vagyok, de a sok üléstől nekem is fáj a hasam, bár én már nem dolgozok, mert kétszer is véreztem és úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok. Jobb otthon!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?