Sziasztok!
Akkor először is bemutattom,amiért már vagy 2 órája görcsölök(hjaa,GPRS-szel képeket feltölteni..
)...
A múltkori vásáron vett
fűszertartó így néz ki némi repesztés,dekupálás és pacsmagolás után egyik oldalról.És így néz ki a
másik oldalról. Ez a fénykép nem lett túl jó,csak a felrakott szalvéta miatt tettem fel.(A háttérben látható mézeskalácsot a vásárban írták meg,Apa kapta neve napjára
!)
A fűszertartó
kivirágzott!Jelenleg oregano és rozmaring van benne...de az oregano haldoklik,nemtom miért
.
És ami még fontos:tuti jól működik az akrillak
és hogy miután nem tetszett a repesztés,rámentem a festéssel mégegyszer,hogy akkormégse látszon...erre tessék
!
Két régebbi szalvétakép:
hóemberes Talán látszik,hogy az alján levő "hó" 3D,levegőn száradó gyurmából készült.
manóskép Hát ez meg egy ilyen
!
Innentől nem szalvéta...
Ilyen lett a konyhaszekrény parafázás után
felül és
alul.
A fal színe megtévesztő...NEM RÓZSASZÍN,hanem barackszínű!!!A mosogatót meg nem észrevenni,tudom,hogy tele van!
És ilyen
függönyt varrtam,ha látszik belőle vmi...
Sóliszt:
húsvéti dísz 3D-ben,a díszről tojások lógnak nikecellből.A tojásokon a minta hőrepuffadó filccel készült.
Egyebek is vannak,de azokat mégle kell fényképeznem...
Itt látszik,hogy 3D...
És
ez lógott az ablakban a függönyös képen...
tudom,kicsit sok voltam egyszerre,és a kersztszemes lámpámat még meg sem mutattam...epdig már vagy 4 hónapja kész
!
Ditti
Én meg tudtam végre nézni a képtáradat(de csak nagyban
,kicsit sokáig tartott
) és nagyon tetszik mindegyik!Csak arra nem jöttem rá,hogy a narancsos kép hogyan 3D???
Az irattartón az a fej a szalvéta?
És nagyon jók a kereteid!És persze a sima szalvéták is
!
Jucus
Örülök,hogy tetszik a micsodám
!De be tetszett előzni!Még a feltöltések felénél sem jártam szt,amikor Te már kukkoltál!!!!
Ezek szerint kijutottál
.Hmmmm....Mi lenne,ha együtt mennénk a piacra?
Jaj,hogymire lnne jó egy ilyen tál?!!!....hát dekupálni!!
Csi
Nnna akkor...
Vissza az előzőhöz!Most jutott eszembe,hogy a múltkor elfelejtettem egy jó kis szójátékot: nem TUBI
FLEX,hanem TUBIFEX!
Nem fűrészel maga kicsit sokat otthon?!!
Dextrin:na ja,csak ez kicsit óccsóbb,mint a tojat.Ha jól emlékszem,úgy nyerik,hogy a keményítőt hőkezelik(magas hőfokon) és így a bomlásból lesz a dextrin.
Tégla:és milyen kötőanyagot óhajtasz használni?
Asszem mára ennyit belőlem...
Anyapoc