Sziasztok!
Megjöttünka Kaáliból. Nagyon aranyosak voltak.Pozitív volt az "élmény". Elmondta a vezető doki, hogy mi a lehetőség. Elvittem minden eddigi leletet. Hsg-t elfogadják, szerencsére nem kell újra csinálni. Jövőhónapban kezdjük az egészet,mivel ma vagyok a ciklus 5.napján, így lecsúztam az ehavi vérvételekről.Tehát megyek nődokimhoz clamidia és rákszűrésre. aztán ha megint megjön akkor hívom a Kaálit és megyek 2.v 3. napon uh-ra. meg vérvételre, terheléses cukorra. Aztán lesz apinak spermavizsgálat, mert a jelenlegi adatok szerint nem bizonyítható, hogy rossza az eredménye,meg ingadozó.
aztán kapok clostit ha kell és néznek majd uh-val, hogy van e tüszőrepi. Egyébként azt mondta Molnár doki, hogy szerinte PCO-m van. Ez nagyon gáz?????igaz lehet babám???
Jujj.úgy izgulok.
Ez most 12ezer volt. A spermavizs megint ennyi lesz. aztán ha jók az eredmények akkor passz....ha rosszak akkor inszem vagy lombik
Hát nagy dolgok előtt állunk......
Gabóó ismerős érzések ezek. Most istaliztunk egy pár terhes mamival és olyan sírhatnékom van nekem is ilyenkor. nagyon szar.
Ráadásul a pár aki utánunk jött most lett pozi a tesztje a csajnak. úgy örültek. olyan arik voltak,én meg persze kicsit irígy
Nyanya! mizu?????várunk a beszámolóval!!!