Új privát üzeneted érkezett!

Én is csatlakozom puszihoz, annyira sajnálom!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Nekem is van egy kis gondom, asszem kezdek gyakran feszült lenni. Abból gondolom, hogy este fel-felmegy a cukrom, azaz étkezés utáni egy órás nem mindig megy hét alá. :? Kicsit kétségbe vagyok esve, hogy akkor ez most inzulinprobléma, vagy ideges vagyok. Én a másodikra tippelek, de mint tudjuk az elsőre is lehetne esély, csak azt nem értem miért épp este. Ha idegesség, akkor meg mit tehetek ellene? :shock:

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Amina, ezt nem hiszem el! valaminek valahol lennie kell, ha ilyen magas hcg van még mindig!! :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Amina, :( ez számomra is teljesen érhetetlen. Meg az is, hogy hogy érted azt, hogy "ilyen HCG mellett ez nem lehetne rendes terhesség". Bár Én nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz (csak amit neten olvasgatok), de ez nem rossz HCG szint (sztem) egy terhesnek. Javítsatok, ha ez nem így van.
Hát most már tényleg csak azt tudom mondani, hogy alakuljon a dolog a lehető legjobban (ezek után a legjobban).

Timi, ugye milyen jó otthon lenni? Én is nagyon vágytam már rá. Nem tudom emlékszel-e, de a munkahelyem, nem volt egy álom, így alig vártam, hogy "lelépjek". De hidd el, előbb utóbb agyonra fogod Magad unni otthon. Én is így voltam. Sőt néha még most is így van.
Zsombi jól van, bár mostanában kicsit "hisztis". Szerintünk a foga jön. Na meg ez az össze-vissza időjárás... Szegényeket még jobban megviseli, mint egy felnőtt embert.

Puszi, ez Nekem még eszembe sem jutott, amit Timi írt. Hát igen, Nekem szerencsét hozott a szuri, remélem Neked sem kell többet szúrni Magad (hacsak nem kisteó project lesz :-) )

katerina, nem értek a cukorhoz (szerencsére), de Én mindenképpen elmennék dokihoz a helyedben.

Ne haragudjatok, de nem tudom (puszin kívül), hogy most kik akcióznak (rövid az agyam... :? ), de mindenkinek küldöm a pozitív energiát, a tüszőnövelőket, a babarahacsokat, a HCG növelőket.
Amina, Neked a HCG csökkentőt!
s.bea

Amina, egyébként ET+....?

babaimádó
Kép
babaimado

Amina, mi lehet ez, ha még az orvos sem tudja??? :shock: :shock: :shock: , nagyon sajnálom...

Katerina, miért vagy mostanában ideges? Vagy esetleg vmi nincs otthon rendben? Járj utána mindenképpen!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Timi, rendben lesz minden, hamarosan járhatsz majd tornára + tópartra :wink: így röpülni fog az idő!!!

Rani, várunk a hírekkel!!!!

Puszi, Baba hajrá +++++++++++++++++++++++++++++++
(mindent bele lányok, drukkolok)

kalkata

Baba, Aminának ET + 24 körül lehet.

Sajnos a HOL-on van a hangsúly. Nem is értem, miért engedték haza a kórházból és miért csak 1 hét múlva lesz hcg ellenőrzés. :roll:

Ezt lelkileg elviselni.... :cry:
mniki

Megvannak a hormoneredményeim.
A vérvétel a ciklus 4. napján történt.

Mit gondoltok??

Harcika, ha erre jársz,légszi, Te is kukkants rá. Köszi.

Vizsgálat Eredmény Referencia tart. Mértékegység

TSH 3,108 0,400-4,000 mU/L
Szabad T4 17,15 11,00-20,40 pmol/L
Szabad T3 4,52 3,56-7,99 pmol/L
Anti-TPO <10,0 0,0-35,0 U/mL
LH 4,88 U/L
follikuláris fázis:1.1-11.6,luteális fázis:0-14.7,ciklus
közepe:17-77,posztmenopauza: 11,3-40
FSH 8,78 U/L
follikuláris fázis:2.8-11.3,luteális fázis:1.2-9,ciklus
közepe:5,8-21,posztmenopauza:9,7-111
Prolaktin 267,0 40,0-530,0 mU/L
Ösztradiol <73,4 pmol/L
follikuláris fázis:0-587,luteális fázis:101-905,posztmenopauza:0-30
Progeszteron 0,8 nmol/L
follikuláris fázis:0-3.6;luteális fázis:3-68;ciklus
közepe:1.5-5.5;posztmenopauza:0-3.2
Tesztoszteron 0,9 0,0-2,1 nmol/L

babaimádó
Kép
babaimado

Amina, ezt nem értem én sem :shock: UFO-k jártak nálatok?! Tényleg kívánom neked, hogy záruljon le ez a fejezet minél hamarabb és a lehető legkisebb fájdalommal ez az időszak az életetekben, hogy újra előre tudjatok nézni.

Baba, én úgy látom, mindened a határértéken belül van és talán az LH/FSH arányod is jó. És szokták mondani, hogy a TSH akkor jó babásodáshoz, ha 1 alatt van, de ez nem szentírás, szerintem simán jó ez a TSH, lehet baba ilyen érték mellett is.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok,

Amina, továbbra sem értem mi történik veled.... :roll: Miómát sajnálom. Egyenlőre csak vígasztaló ölelést küldök, mert nem lehet semmi ezt lelkileg elviselni.

Babim, nekem jónak tűnik minden. A TSH lehetne alacsonyabb, de ahogy Alle is írta, nem szentírás. Grat a szép eredményekhez.

Rani, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Alle+Skrisz:én is ugyanere jutottam pontosan,mint ti.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, még egy, nem volt peteérésed :cry:

segítsetek:
van egy lány, aki többször vetélt, jó barátom, szedné az asp, protectet...mikortól kell?kezdetektől?stimunál?pétől?hányat egy nap?meddig?ártani nem árt, gondolom...ugye?
Vendég

Baba!
Nem vagyok egy nagy szakértô, de szerintem: a Tsh lehetne alacsonyabb a T4 is a felsô határhoz közelít. A prolaktin szuper. A progesteronnak ilyenkor alacsonynak kell lennie. T. doki nekem azt mondta 1 feletti érték jelzi, hogy az elôzô ciklusban volt peteérés. A tesztoszteronod nagyon jó!
Hajrá!!

Amina!
A háttérbôl követtem a veled történteket. Sajnálom, hogy ezen kell keresztül menned! Nikivel teljesen egyet értek! Biztos minden tôle telhetôt megtett a doki, de ha van rá lehetôséged nézzen meg más is. Több szem többet lát alapon. Tegnap én is arra gondoltam, hogy talán minden jóra fordul nálad. Én mola terhességre gyanakodnék a doki helyében.Ölellek.

Kép
lona1

Baba: szerintem tok jok az eredmenyeid (TSH is jo, de az idealis 2,5 alatt, szedsz L-thyroxint?).

Baba, Niki: igen, ET+24 voltam tegnap.

En sem ertem ezt az egeszet. Jol vagyok, semmim nem faj, es elvileg mehenkivulinel kellene. Ez a bizonytalansag a legrosszabb, barcsak vege lenne. Nagyon felek, hogy majd komolyabb baj lesz ebbol az egeszbol. MEg az is megfordult a fejemben, hogy "pszichesen termelem' a hcg-t, de utanaolvastam, akkor a terhessegi tuneteket is produkalnam, meg en jelen pillanatban nem akarok terhes lenni! :cry: :cry: :cry: .

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Lona: bar tudom, hogy mola terhessegeknek is van tobb fajtaja, de elvileg latnia kellett volna valamit a mehemben a dokinak ha errol lenne szo. De nem latott semmit. En sem ertem... Szeged egyik legjobb nogyogyaszahoz mentem, tenyleg nagyon alapos volt, maganrendeles, jo uh gep stb...

amina09

Hunci, sejtettem, hogy nem volt pé.,. A legutóbbi mensimet mesélem is, hogy késett, meg 12 napig volt, meg barna volt. Na, ezután most 35 napos ciklus volt, ha jól emlékszem, de most azért piros volt. Gondolom, hogy nem jó ez az eredmény annyira, hogy Tűű dr.engedley az 5. beültetést. Ill. egyetértsen vele. Most tőle függ, hogy mi lesz.

babaimádó
Kép
babaimado

Hunci, ha nem sürgős a válasz, akkor konzi után megmondom, mert most velem is szedetné a dokim. Persze, ha egyáltalán belemegyünk újabb et-be.

babaimádó
Kép
babaimado

Jha, és nem árt, max.nem is használ, azt mondta adokim.

babaimádó
Kép
babaimado

Hunci:
Aspirin, nekem az ET utan kellett kezdeni szedni. 1 szem naponta, az hogy meddig, azt nem tudom, nekem a verzes kezdetenel is azt mondta a doki, hogy folytassam a szedeset.

amina09

Sziasztok!

Hunci: én is ETtől szedtem, naoi 1et, de vki punkció előtt szedte már, a mi dokink ET után szedeti. Ártani nem árt. Till is magától szedte.

Később leszek.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina ne haragudj, hogy ezt írom, de kicsit szállj rá a dokira, hogy milyen tippjei vannak, miért emelkedik a hcg-d. Több oka is lehet. Tényleg lehet mola is. Ne hagyd, hogy hetente ellenőrizzen csak.

Tényleg ne haragudj, hogy ezt írom, de egy barátnőmmel is emelkedett folyamatosan a hcg, de ő nem vérzett, hetekig tartott míg feállították a diagnózist. Neki molaterhessége volt és ez a 2. műtét után derült ki. Nem tudom pontosan, hogy Nálad mi van, de minél hamarabb megállapítják a diagnózist, annál gyorsabban tudnak kezelni.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Amina, csak Avandametet szedek, előtte meg Meforalt szedtem.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!

Még nem nagyon tudtam vissza olvasni a termést csak bele bele olvastam.

Ami hát ténlyeg ez hihetetlen.
Mikor a korházba voltam volt ugyan így melletem egy lány és nála se tudták megmondani mi okozza a HCG-t. :(
Sajnos nem tudom nála mit találtak utána mert én haza jöttem.

Nos én most érkeztem vissza a Kaáliból.
Harcika aranyos volt ő jött be velem. :D
Olyan vagyok mint az Ementáli!
Láttunk egy pár szép 10-11.es tüszit.
Megy a Gonal 225-el és csütörtököm megint kontrol!

Köszönöm mindenkinek a tüszinövesztőket!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Amina, nagyon nagy igaza van Irises-nek, ne hagy magad, keress akkor másik orvost!!! Ez így nem mondható normális eljárásnak, ez nem játék!!!!

Rani, szuper, továbbra is tüszinövelő++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babi, mikor is mész akkor dokihoz? :oops: elfelejtettem bocsi (szétszórt vagyok mostanában...)

kalkata

Kalkata 2-án és 3-án.
Rani, látod, a mi drukkjaink használakn :D .Ügyes vagy.++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Baba igen harcikának is mondtam hogy begyűjtöttem egy csomó extra giga drukkot mint tüszinövesztő!!! :wink:
Harcika szerint talán hétfőn lesz a leszívás.
Pénteken már Krizsadokibácsi se lesz.
Szombaton kell menni megint szerintem és akkor megint egy uj dokit kapok! :lol:
Vasárnap már hívhatom a dokibácsim ha még is vasárnapra csúsznánk.

Kép

Kép
raniko

Ranikó, na ugye, hogy megnőnek azok a tüszők!nem lóverseny ez.

Kalkata, hogy vagy? Hangulatod jobb kicsit?

Irises, Amina írásából én azt vettem ki, hogy nagyon alaposan megvizsgálta a doki. Furcsa és érthetetlen ez az egész, de nem hiszem, hogy ezt a szituációt egy valamire való doki félvállról venné és ne vigyázna Aminára. Szerintem ne paráztassuk őt feleslegesen, épp elég nehéz ez a szituáció így is, és Amina harcos csaj, ha úgy érzi, másik doki alaposabb lenne, utána megy, ebben biztos vagyok. Inkább álljunk most mellette, támogassuk, ha kételye van, erősítsük...szerintem.

allegrobarbaro

Raniko: na ugye megmondtuk ;) ++++++++++++++++++++++++
tovabbra is tuszonovelok!

Irises, Kalkata: az utobbi 3 hetben 4x voltam uh-n, es 4x vervetelen. Tobb doki is latott, azaz tobb doki sem latott semmit :(. Tegnap az orvos meg mutatta is, hogy mit kellene latni, ha lehetne latni valamit. A leleteket egymas melle rakva tokugyanazt irtak le, es Bernard is szoban ua mondta. Penteken tervezek meg egy uh-t a klinikan.
Az a gond, hogy nincsenek tuneteim, teljesen jol vagyok, ezert erthetetlen az egesz.

amina09

Amina szerintem ebben a helyzetben senki nem tud itt okosat írni!
Nagyon sajnálom, hogy ez történt és kívánom, hogy minden úgy legyen innentől kezdve ahogy te szeretnéd.
Drukkolok, hogy az egyik doki mondjon már valami okosat és véget érjen ez az egész.

Kép

Kép
raniko

Amina írtad, hogy neked is alacsony volt az LH-d.
Nekem nem mondott senki semmit a 3,7-es LH-ra.
Még csak a 6 nap voltam mikor vették a vért ha ez számít.

Kép

Kép
raniko

Amina, nagyon drukkolok, hogy legyen már vége ennek a rémálomnak. Pontosan tudom, milyen érzés ez.

babaimádó
Kép
babaimado

Amina ne haragudj, hogy ezt írtam. Csak a barátnőmnél iszonyú sokáig húzódott míg megállapították. De úgy emlékszem, hogy ott láttak valamit az uh-n. Nem okoskodni akartam. Nagyon drukkolok, hogy minél előbb megoldódjon és persze bízni kell az orvosokban, pláne, ha többen is láttak, hiszen értenek hozzá. Lélekben Veled vagyunk és szorítunk.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Ezt találtam a moláról:
Mola terhesség: Vérzés, kis hólyagok távozása, erősen megemelkedett hCG-szint
A mola terhesség egy olyan kezdemény, amelyben a trofoblaszt nem hagyja abba az állandó növekedést és hólyagszerűen elburjánzik. Elég ritka jelenség (kb. 1:2000-3000 terhesség), de rosszindulatú korionkarcinómává alakulhat. A molák 90%-a 46 XX (lány) kromoszómát tartalmaz és csak 10% 46 XY (fiú). A mola terhesség előfordulási valószínűsége megemelkedett 20 éves életkor alatt és 40 év felett.

Szimptómák: a terhességi héten szokatlanul nagy és puha méh, alhasi fájdalom, erős vérzés, a 12. héttől habos buborékokat, hólyagokat tartalmazó folyadék. Az ultrahangon nem látszik az embrió, csak egy habos állagú terület. A hCG szintje extrém magas és gyakran a korai terhességi jelek különösen kifejezettek (rosszullét, mellfájdalom).

Szóval azért ennek lennének jelei... :roll:

Babim, mikor beszélsz Tűű dokival?

skrisz72

Alle nem arra gondoltam, hogy félvállról veszi a doki, hanem hogy a doki nem tudja miről van szó. De azóta megírta Amina, hogy többen látták, így ez nem jöhet szóba, viszont én erről nem tudtam.

irises

Irises: ugyan mar! nehogy mar bocsanatot kerj! olyan aranyos vagy, hogy probalsz segiteni. Es igazad van, nem szabad rahagyni a dolgokat! Vegere jarunk vagy igy vagy ugy! :)

Krisz: hasonlokat olvastam en is! Szerintem sem lehet mola, bar annak is van tobb fajtaja, azt hiszem olyan is, aminek nincs tunete.

Raniko: tenyleg igy van, idovel kiderul, hogy mi ez az egesz, most csak talalgatni tudunk.

amina09

Amina, bocsi, befejeztem a paráztatást....
Drukkolok, hogy minél előbb rendbejöjj!!!!

Baba, már csak 2 hét!!! röpül az idő, nekem még több mint 1 hónap.
Remélem jó eredményeket kapsz ott is!!!

Alle igazad volt, túlzásba vittem kicsit...., visszaveszek
(kicsit össze vagyok zavarodva, előre parázom a gigahosszú ciklusom miatt...)

Párom ma du volt kiskatona vizsgálaton (annyira ideges vagyok miatta, régen volt 3+4 éve). Mikor lehet érdeklődni eredményért lányok?

kalkata

Raniko: nekem nem az elejen, hanem punkcio elott 5 nappal volt rossz a LH-m. Valoszinuleg Nalad az eljen ez meg nem okozott problemat, nalam a vege fele meg mar igen, es ezert kaptam mas szurit. Meg ne felejtsuk el, hogy en stimu alatt vereztem is-bar nem tudom ennek mennyire van koze ehhez... :roll: .

amina09

Skrisz:2-án este.

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="amina09"]R írta:amina09aniko: nekem nem az elejen, hanem punkcio elott 5 nappal volt rossz a LH-m. Valoszinuleg Nalad az eljen ez meg nem okozott problemat, nalam a vege fele meg mar igen, es ezert kaptam mas szurit. Meg ne felejtsuk el, hogy en stimu alatt vereztem is-bar nem tudom ennek mennyire van koze ehhez... :roll: .

Értem!
Hát ha alacsony akkor tuti én is kapok majd valamit.
Ha kell hát felőllem jöjjön bármi.
Beszedek beszúrok feldugok (bocsánat) akár mit csak hogy siekres legyen!! :wink: :D

Ilyenről nem is hallotam hogy stimu alatt valaki barnázik.
Persze ez csak azért lehet mert nem vagyok járatos ebbe.
Mennek neked nagyon a drukkok hogy véget érjen!!!

Kép

Kép
raniko

Kérdésem lene.
A nővéremék is babát szeretnének.
Igen rendszertelen a ciklusa.
Az elmúlt 6 hónapba 2 szer volt meg neki.
Volt nőgyogyinál és kapott valami cseppeket ami elvileg ezt rendbe teszi.
Még nincs változás pedig ez márciusban volt.
Mondtam neki meg kéne vizsgáltatni a hormonjait, így megy a MM-be. Egy doktornőhöz kapott időpontot!
Valaki tud tanácsot adni miket nézessen meg? :roll:

Kép

Kép
raniko

Irises, Kalkata, nem akartam én beszólni, csak mivel Aminát tényleg annyi doki látta az elmúlt napokban, hogy csak na, gondoltam, jelzem, hogy figyelnek rá :D De tudom, hogy mindenkit a jó szándék vezet.

Ranikó, én biztos teljes hormonprofilt kérnék, ciklusmonitorral, és a női hormonok mellett megnézetném a pajzsmirigyem, és az IR-m is. És ezt a normál, TB-s nőgyógyászomnál, mert az MM-ben vagy bármely magánban a gatyámat is ráfizetem a vizsgálatokra. :roll:

allegrobarbaro

Sziasztok !

Drága Amina nagyon sajnálom ami veled történik .Remélem hamarosan kiderül mi a gond .

Kaptam egy okos könyvet .Szeretnék egy kicsit megosztani veletek is ,ha nem gond .

Meddőséget okozhat mechanikus ok:A méh (méh ,méhkürt,petefészek)alaki rendellenessége,a nemi szervek fertőzése ,fibroma *endometriosis*.Lehet hormonális oka :A hipotalamusz,az agyalapi mirigy ,a petefészek vagy más belső elválasztású szervek (Mellékvese,pajzsmirigy )megbetegedése,vagy gyógyszeres kezelés is kiválthatja .De előfordul az is ,hogy az elvégzett vizsgálatok sem a Férfi ,sem a Nő esetében nem mutatnak ki semmilyen kóros eltérést.

Gyógynövény-terápia a meddőséghez bizonyos okok kezelésében is lehet hatásos .

Belsőleg!
Stressz csökkentése .
Cseregalagonya (virág)Orbáncfű(Virágos hajtás )Golgotavirág (Föld feletti rész)

Vénás keringés javítására !Páfrányfenyő(levél)Őszi csodamogyoró(Levél ,kéreg)Fekete ribiszke (levél)

Szervezet méregtelenítése!
Máj és vese tehermentesítése.
Articsóka ,ezüstös hölgymál(föld feletti rész.Füstike (Virágos hajtás)
A fenti növényeket forrázatként használjuk-20-30g-ot tegyetek 1liter forrásban lévő vízbe ;

Orvosi javaslatra !Progeszteronszerű hatása miatt .Palástfű-barátcserje-kőmagvú gyöngyköles ,
Hipotalamuszra és az agyalapi mirigyre gyakorolt hatás miatt!Ginszeng-szibériai ginszeng (serkentő növények )és a barátcserje (szabályozó hatású növény .

Kicsit hosszú lettem .Jó mazsolázást ,Én is veszek ezekből a gyógynövényekből .Lássunk csodát öreganyátok is teherbe esik .
Ölelés mindenkinek .Dalmi
dalmácia

Hajrá Dalmi!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

A méregtelenítésről én is nagyon jókat olvastam. Most próbálgatom is, de egy két csoki nálam belefér, elvégre a lelkemet is méregteleníteni kell néha :D .

Egyébként abban a nagyon jó könyvben is (Zita West) elég sok jó tanács van.

Nem akarom túlragozni, de tényleg nem akartam senkit megijeszteni, gondolkodtam, hogy megírjam-e azt a hozzászólást. Igaza van Alle-nak, nem szabad olyanon parázni ami nincsen. A tünetekről pedig annyit, ha már ilyen süket voltam, hogy megnyugtassalak. A barátnőmnek akinek mola volt, nagyon durva terhességi tünetei voltak, én úgy tudom, hogy mindig vannak tünetek. Rengeteg hányt szegény pl. Viszont meggyógyították és most újra babát tervez, vagy talán vár is.

Amina nagyon klassz a hozzáállásod és tényleg egy nagyon bátor ember vagy, így messziről is:)

irises

Dalmi, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira örülök a soraidnak és tudod is, hogy miért!puszillak

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! :P

Elveszett Till jelentkezik a világ végéről :lol: (Borsodban dolgozom egy hétig, de találtam netet! :D )

Aminám,
szívvel-lélekkel Melletted vagyunk!!!
Igaz, mindenki tágra nyitotta a szemeit, de biztos, hogy meglesz az oka!!!!!!!!!!! És megi s találják!!!!!!!
Hatalmas drukkok és erősítő léleksimi!!!!!

Dalmi,
de jó, hogy Te is itt vagy! :P
Méghogy "öreganyánk" :lol: Rengeteg drukk!!!++++++++++++++
(barátnőm, akit KP-hez irányítottam és szeptemberre jegyezték elő lombikra, spontán bebabásodott, 41 éves :wink: )

/Ja, kor: holnap töltöm a 35-öt :wink: de az ünneplés most várat magára, majd a hétvégén :lol: /

Baba,
sztem alapvetően rendben vannak az értékek, a TSH-t lejjebb kéne vinni...0,...-szel kezdődve a legjobb!

Raniko,
no para, megnőnek azok a tüszik!!! :P "Biztató" indul!!!+++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, Drága,
mizu Nálad :?:

Ki van még akcióban? :roll:
Nyomom a drukkokat!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Szia Mindenki!

Egész nap nem volt netünk és most, hogy a végére értem az olvasásnak csak a töredéke meredt meg a nagy fejemben.

Raniko: hajrá tüszők! Az itteni drukkok tényleg hatnak! :wink:

Hunci: én az Aspirin Protectet szedtem 1x a stimu kezdetétől és punkció előtt 2-3 nappal abba kell hagyni, mert elég nagy vérzést okozhat, aztán a punkció másnapjától lehet újra szedni. Titokban szedtem, mert a dokim nem szereti.

Amina: a többiek már mindent elmondtak. Veled vagyunk!

Akciózóknak drukkok mennek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok!

(((Amina))))

Köszi csajok a sok leírtat az aspirinről, ha aktuális lesz én is azt hiszem beveszem a gyógyilistámra. :)
Voltam ma uh-n, minden ok. odabent. A kezdést eltoljuk, mert az orvosom szabin lesz, és 1 hónap nem a világ, legalább kinyaralja magát a dokim is és én is. :D Abból csak jó sülhet ki. :D
A punkciom aug közepére várható.( long)

Harcika ma oly elfoglalt volt, küldök neki innét egy puszit.El se tudtam búcsúzni tőle, eltemette épp akkor a papírmunka.

RAni +++++++++++++ a tüsziknek! Jó lesz az!!!! :wink:

Allenak +++++++++++++++++!

Baba, egész jó a leleted!

Mindenkinek üdv!
nani72

Sziasztok!!!!!

[quote="dalmácia"]
írta:
dalmácia

Gyógynövény-terápia a meddőséghez bizonyos okok kezelésében is lehet hatásos .

Belsőleg!
Stressz csökkentése .
Cseregalagonya (virág)Orbáncfű(Virágos hajtás )Golgotavirág (Föld feletti rész)

Dalmi: örülök, hogy jelentkeztél! :D Ezeket milyen arányban kelll????

Till: Kép :D

Rani: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

aMINA: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?