Új privát üzeneted érkezett!

Szia Franka!

37 hetes baba, ez borzalom, már majdnem..ez felfoghatatlan.. :cry:
Teljesen természetes a kívánságod, hogy mielőbb teherbe ess és lehessen babátok.Szerintem szinte mindannyian átéltük ezt, hogy a felfoghatatlan fájdalom mellett, szükség volt a reményre, hogy egyszer vmikor lehet még.

Pontosítok néhány dolgot, amit írtam és lehet félreérthető volt.

A kórházban a szülés után MINDEN orvos és szülésznő kötelező várakozási időnek a fél évet mondta.Azt mondták ezután lehet próbálkozni ,ha akarjuk ,de hatalmasak a kockázatok.Ha megvárjuk az egy teljes évet, akkor folyamatosan csökken egy esetleges második koraszülés esélye.
Természetesen Neked és Bobokának nem volt koraszülés(illetve Bobokánál művi), ezért lehet "elegendő" a fél év..De azért azt hiszem az orvosok többsége nem újong, ha a kismamája másfél éven belül két császáron esik át...
Én őszintén megmondom, hogy megbékéltem mostanra a várakozással,volt idő , hogy harcoltam ellene, de mostmár nem baj, a lelkemnek ez kellett..néhány hónapja még "pótlék" lett volna a következő baba, bármilyen csúnyán is hangzik, én így érzem..egy kisfiút akkor még elfogadni nem tudtam volna könnyen,most vágyom egy" mini férjecskére"..
Most jöhet önmagáért, bármikor is lesz ez..
És abbéli reményemet és vágyamat sem adtam fel, hogy természetes úton szülök legközelebb..és minél tovább várok, úgy nő az esélye..

Szóval ezeket mondta az orvosom, csak idő kellett, hogy megértsem, de mostmár rendben vagyok.
Az alsó vonalzóm visszaszámláló addig a napig, amikor először megpróbálhatjuk...

Írjál nekünk bármit, bármikor!

KépKépKép
tünci28

Franka drága a 37.-dik hét borzasztó :(
Nagyon sajnálom!
Én is ugy gondolom,mint Tünci,hogy jobb többet várni a császárnál!
Nehogy gond legyen!(a heggel),mert sajnos hallottam már olyasmiről is.....
Mielöbb teljesüljön a vágyad!

Tünci Fruzsi már jobban van!Köszi kérdésed!
Nem akarok okoskodni,de leirom a véleményemet a császárral és a természetes szül.kapcsolatban!
Én valahogy jobban(ne kövezzetek meg érte)csaszi párti vagyok!
Igaz,az anyukának nehezebb a felépülés,de nekem valahogy biztonságosabb!De ez csak az én véleményem!
Én csaszival szerettem volna az első perctől fogva,aztán meggondoltam magam és megprobáltam természetesen,ami nem jött össze!De hogy mit le nem szenvedtem az a 7-8óra alatt.....
Ha lesz mégegy babám azt mindenképp császárral szeretném szülni!De nem vagyunk ugye egyformák!A fájdalom küszöböm igen alacsony........

Melcsike ma már jobb?
Hogy van Barcika?

Boboka drága már a 22.-dik hétben vagy,Istenem,hogy repül az idő....nemsokára itt van szeptember!Nagyon tetszik az ágy,amit vetettek! :D Praktikus!Fruzsinak a férjem kiságya van meg!Az is megteszi :wink: Puszkó!

Zaha ma hogy vagy?Kicsi fiad?

Hasli teszel képet a koncertról?Kiváncsi lennék rá! :wink:
Nem reklámból kérdem,de mennyiért csinálsz egy profi sminket?
Mert a nőce,akihoz én szoktam járni az 10euróért csinál egy sminket!Az eljegyzési sminkem nagyon tetszett,azt jól megcsinálta,a mennyassz.már kevésbé!
Sajna akkor voltak pattik az arcomon(az idegeskedéstől)és nem tudta igazán eltüntetni őket!De azután én bekentem a saját max faktor puderommal és az nagyon szépen eltakarta! :wink:

Bea sajnálom,hogy a fiad tényleg komolyan gondolta! :(
Mit sütettek ott a grillen?(csevap is volt jól láttam :?: )
Puszi!!!

Kép
Kép
szintus

Hm..sehol, senki, akkor majd jól elirogatok itt magamban.

A hétvége.

Első fejezet,
melyben Tünci végigizgulja az utat, utóbb kiderül, hogy ez teljesen felesleges és megismeri a várost.

Péntekre virradó hajnalban már ébredeztem sokszor, mindenféléket álmodtam, korán keltem, csomagoltam.Az út jó volt, a buszon alig voltak, nézelődtem, zenét hallgattam, néhányszor beszéltem Bettivel, merre járok.
A megállóban hamar észrevettem Bettiéket, tudtam milyen autóval jönnek, a kedvencem.Kiváncsi voltam a férjre,kicsit tartottam tőle, nagyon komoly pasinak képzeltem ..na ez hamar kiderült, hogy fatális tévedés volt. :lol: :lol:
Bettivel ölelkeztünk,férjjel bemutatkoztunk,nagyon kedves volt, na mondom, nem lesz itt semmi baj, irány az otthonuk, megebédeltük.
Azt hiszem kb. két percig sem feszengtem, hamar feloldódtam, elképesztő szeretnivaló ember a férj is, barátságos, humoros, közvetlen, természetes.Könnyű volt a szívembe zárni, egyébként is Betti szereti, tehát szuper pasi kell legyen! :wink: Szóval csupa felsőfok.
Betti pedig pont olyan szeretetreméltó, ahogy a sok-sok-sok levélből és bszélgetésekből már ismertem!!! :D
Ebéd után azonnal felkerekedtünk, késő délutánig sétáltunk a városban minden látni akartam, fagyiztunk, kávéztunk a hires-neves cukrászdákban!.Akkora gombócokat kaptunk ,fél óráig ettem a két gömböset!!! 8)
Megnéztük a partot,Betti mesélt az árvízről, jól elszégyelltem magam, hogy akkoriban a hírekből mennyire nem vettem komolyan, pedig sok embernek az otthona volt nagy veszélyben..
A téren már kiállították a forma1-es autót, minden irányból megcsodáltam, jó lett volna beleülni, de mivel javarészt gyerekeket tettek bele, ezért nem próbálkoztam, másrészt valószínű csípőtájékon beszorulok, aztán se ki,se be... :oops: :lol:
Este hajnali egyig borozgattunk, beszélgettünk, a férje vmivel korábban elköszönt,egyetlenegyet sem sírtunk, mindenféléről beszélgettünk, az életünkről...
Az új lakásukat is megnéztem, nemsokára kész, már csak az utolsó simítások vannak hátra, remélem nem sokáig lesz üres a második szoba.
Mindeközben csak beszélgettünk, beszélgettünk, beszélgettünk...sok idő óta nem volt ilyen senkivel..

A nap folyamán valamikor a garázsban megláttam a MOTORT.... :oops:

Képek:(figyelem, erősen monitorfüggő, az én régi képcsövesemen elég sötét, de a párom lcd-jén teljesen jók)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Folyt köv. holnap......

Szép álmokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.05.19 05:55-kor.
tünci28

Tünci

HOlnap?

Nem ám úgy lesz mint a barátok közt mindennap egy keveset. :lol:

Kiváncsian várom a folytatást.

Amúgy dolgozom.

Kicsit szar a mai hangulatom, de majd túl leszek rajta.

Ma volt a anyáknapi ünnepség. Na oda leléptem a melóhelyről. Nem hagytam volna ki. Pénteken tudtam meg hogy ma lesz. Királyság nem?

Örülök hogy jól érezted magad Tünci.

Betti

Velünk nem is beszélsz már? :(

Lyly

HOgy vagytok? Legalább egy privit légyszi. :(

Azt hiszem tünök mert még megutáltok, sz@r a hangulatom.

Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

A képek jók. (irigy szmájli) Most legalább megismerem Sz............. Még nem jártam ott. BAján igen. VAnnak rokonok. De az öcsém barátnője odajárt egyetemre.

Kép

Kép
melcsike70

Jo estét!!! :wink:

Most be másolom amit délelött 11 körül irtam!Ami mindig elrepült! :evil:
Vendég

Szia Tünci! Irtam ,már ma ,de elszállt!
Nagyon jo volt a koncert,megprobálok majd képet feltenni!Klassz volt és hihetetlen mennyire kedves.természetes ember ez a Beyonce!
Igaz 1 lassu számnál eltört kicsit a mécses nálam is..... :(

A jol sikerült hétvégéteknek nagyon örülök!Rátok fért már!Apropo Betti te is tudsz jönni igaz?Jo lenne nagyon!!! :wink:

Boboka nagyon arik a disney-s falmatricák és a másik dolog is aranyos!Szintusnak tényleg igaza van ,repül az idö,de nagyon!

Szintus a smink nálam elég változo:itt az esküvöi proba smink-kel eggyütt 150 frank persze sokszor a haj ingyen van hozzá!Amikor valahova menni kell és nem itthon csinálom akkor 60 frank plussz stb.....-de ez itt nem számit drágának!Készül már a weboldalam majd megirom,ha kész van,ott minden fent lessz ezekröl!A nappali sima smink 35 frank pl.de csak itt!
A pattanást,májfoltot,heget stb speciális camouflage-zsal csinálom amik orvosilag elismert profi fedő hatású termékek ,amivel tényleg sokat el lehet tüntetni!Kb 2 hét mulva kapok képeket a szombat sminkekröl ahol 2 nagy májfoltot kellet eltüntetni,azt is felrakom
majd! :wink:

Zaha sütöttem a kávéhoz sütit! :wink: Merre vagy?

Meli jobban vagy már?Barcinak én is gratulálok!

Mennem kell ,de holnap irom a többit!
Vendég

Melcsike!
Dehogynem beszélek veletek, magamban mindig.

De nem kínzom magam, ha nem muszáj. Ha Boboka 22 hetes, én 24 lennék, még ennyi idő után is rengeteg a keserűség bennem, mélyről fakadó dühvel és gyűlölettel.
Ez az amitől titeket kímélni akarlak és főleg a várandósokat, mert nem lenne jó vége a dumcsinak.

Egyébként ott tartunk, hogy ezt kellett megvárni, ami most van és lehet próbálni újra, csak már nem is tudom, mit.
Két hét múlva költözünk, így toljuk az egészet, mert nem hiszem, hogy a cipelés jót tenne és úgy sem bírom ki, hogy ne fogjak meg semmit.
A hétvégén péntek, szombat, vasárnap megyek a terápiára, amiről már írtam nektek korábban, most nem sok kedvem van hozzá, reggeltől késő estig tart a 3 nap, de remélem valami eredményt hoz, ha mást nem nyugalmat vagy beletörődést, mert mostmár változni kell valaminek.
A minden jó lesz és fent angyalkák vigyáznak ránk fejezetnél már több kell.

Betti
Kép
betti0412

Hát ez sem az a pozitív hozzászólás lett......

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

[quote="betti0412"]
írta:
betti0412De nem kínzom magam, ha nem muszáj. Ha Boboka 22 hetes, én 24 lennék, még ennyi idő után is rengeteg a keserűség bennem, mélyről fakadó dühvel és gyűlölettel.
Ez az amitől titeket kímélni akarlak és főleg a várandósokat, mert nem lenne jó vége a dumcsinak.

Betti, csak remélni tudom, hogy a dühöt és a gyűlöletet nem irántam érzed.

Egyébként én már anno felvetettem, hogy ha az segítene, akkor inkább én nem írogatnék ide egy darabig, hogy Te nyugodtan tudj beszélgetni a lányokkal.
Vendég

Helló csajok, itt vagyok, csak nem tudok visszaolvasni.
Este fogok jönni reményeim szerint, legyen szép napotok amennyire lehetséges.
Hiányoztatok, csak itt volt egy barátnőm tegnap, és nem akartam nekiülni netezni.
Puszik

Zaha

Kép
Kép
zaha

Boboka
Nem feltétlenül irántad érzem, ez megfoghatatlan.
Azzal a minden jó lesz életérzéssel nem tudok azonosulni mert két lábon járó példája vagyok, hogy nem így van.

Egyébiránt annak is tudatában vagyok, hogy ez nem normális, tehát nekem kell távol maradni, mint ahogyan jelen példa is mutatja, mivel ha nem tudok mást, mint ellentéteket gerjeszteni, akkor inkább maradjak csöndben.
Mindig lesznek hála Istennek és szerencsére tagok, akik babát várnak mert a születés az élet rendje.

Én meg jegelem magam addig, amíg ezek az érzések le nem csillapodnak bennem, ha lecsillapodnak valaha.
Találkozóra kizárt dolog, hogy menjek, távoli szemlélődőnek azonban megmaradok.
Sokkal erősebbek ezek az érzések bennem, mint Franciska után, mert már látom, hogy kétszer is megtörténhet ugyanaz és senki nem vigyáz ránk sehol, hogy ne így legyen.

Na ha majd ez kezd átfordulni pozitívba, akkor jövök újra és valószínű nem leszek büszke a mostani hozzászólásaimra, de addig is ez van.

Betti
Kép
betti0412

Betti:én maximálisan megértelek, én is valahogy így érzek és nem személy szerint, csupán azért, mert valakinek/akárkinek sikerül, hanem magára a szitura, az életre, a sorsra vagy hívhatjuk akárminek...a helyzetre vagyok dühös és szívből útálom, hogy mindig csak "mással" történik meg, amire vágyunk.És amikor valakinek sikerül, úgy érzem, hogy a saját nyomorom mélyül...

Boboka én így ismeretlenül mondom, hogy Betti nem irántad érez így!!!
jázmin20

LÁtjátok, ezt szeretem bennetek, okosan, őszintén megbeszélni.Éppen ez a lényeg!!!!

Jázmin,Ti most hogy álltok pontosan?Hogy vagy testileg, lelkileg?

Éppen írtam Bettinek, hogy én most annyira lehiggadtam, annyira feltöltődtem, most vagyok először igazán "jól" sok-sok idő óta!
Ez volt az igazi terápia,remélem Betti visszaadhatom Neked vmikor!

KépKépKép
tünci28

Boboka,Szinti,Zaha,Meli!Ment nektek privi,remèlem elküldte rendesen,ha nem akkor betudom ujra màsolni,csak szoljatok!

Lyly,Bea!Dèlutàn megy mail,most rohanok postàra!

Mindenkinek szèp napot kivànok! :wink:
Vendég

Tünci, Szintus: igazatok van a várakozással kapcsolatban!
És ha ép(?) ésszel végiggondolom, nekem is ez a véleményem, hogy nem szabad kockáztatni.. és biztos ami biztos, várjunk minél többet.
NA, de nem tudok racionális lenni ebben.. :-( annyira iszonyú pokol ez az egész!!!!!!! és nincs belőle más kiút. Ha legalább itt lenne már egy kis reménysugár, egy új élet bennem....... de sehol semmi, csak a várakozás, üresség. :cry:

Nem érdekel más. Semmi.
Csak számolom a napokat és azzal tartom magam életben, hogy arra gondolok, jövő tavasszal már itt lesz velünk a második babánk.

Nem fogom pótléknak tekinteni.(Remélem!)
Ő egy másik ember lesz, akit önmagáért szeretnünk majd.
De akármennyit is várunk, mindenképp "vígaszbaba" lesz. Ezt nem tudjuk elkerülni, ha akarjuk sem. :(
(Ez az utolsó két mondat nem az én véleményem, szakembertől hallottam.:oops: talán igaza van. Akinek az első gyereke meghalt, csak akkor lesz a lelke ténylegesen jobban, ha a következő babát a kezében tarthatja. És biztos eszébe juttatja majd az elsőt..... hogy milyen lett volna ő.....)

bocs, kicsit sok lett.
franka

[quote="jázmin20"]B írta:jázmin20etti:én maximálisan megértelek, én is valahogy így érzek és nem személy szerint, csupán azért, mert valakinek/akárkinek sikerül, hanem magára a szitura, az életre, a sorsra vagy hívhatjuk akárminek...a helyzetre vagyok dühös és szívből útálom, hogy mindig csak "mással" történik meg, amire vágyunk.És amikor valakinek sikerül, úgy érzem, hogy a saját nyomorom mélyül...

Boboka én így ismeretlenül mondom, hogy Betti nem irántad érez így!!!

Jázmin, én is így gondolom, hogy most már ne csak mással történjen meg, hanem velem is (és itt már nem a várandósságra, hanem arra gondolok, hogy az egészséges kisbabámat végre a kezemben tarthassam), és felhőtlenül szeretnék örülni a babának, mert én is megérdemlem, nem csak mások.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.19 09:25-kor.
Vendég

Tünci:örülök, hogy végre feltöltődtél és jól vagy!!!Hála Bettinek is ezért.Sűrűbben kellene találkoznotok.
Lennek egy nagy kérésem hozzátok.Küldenétek egy közös képet priviben?Olyan szívesen látnám az arcotokat is.Persze csak ha Nektek ez nem gond. :oops:
Én egyenlőre "elvagyok".Se rosszabb, se jobb.Végre elmúlt normálisan az első ciklusom, várom, hogy leteljen még kettő, várom, hogy lehessen próbálkozni, de közben még nyalogatom a sebeimet, néha eltörik a mécses egy picit és persze nem tudok örülni egy "jön a baba" hírnek sem, nem tudok velük találkozni és beszélgetni meg főleg.(ez a környezetemre vonatkozik és nem az idegenekre!)
Eltökéltem, hogy leadom őszig azt az 5 kilót, amit felszedtem 20 hétig.Nem kell kinevetni, hogy csak ennyi plusszom van, eleve egy 8-10-essel kezdtem decemberben.(ez még a két évvel ezelőtti cigi lerakás eredménye)

Franka:37 hét...te jó ég...mi történt?nagyon nagyon sajnálom...
jázmin20

Betti, én is teljesen átérzem, amiket írtál! Velem is előfordul, hogy haragszom a világra, mindenre, mindenkire! Hogy mehet tovább az élet nélküle??? Gyűlölöm ezt az egészet! és jönnek a MIÉRTek... miért történt ez? mit vétettem? miért nem lehettünk olyan boldogok, mint a többiek..?! 9 hónap várakozás után mi miért nem mehettünk haza mindhárman a kórházból?!

és tudom, hogy ezekre a kérdésekre nincs válasz, csak magamat gyötröm velük, semmi értelme.
Szerintem teljesen normális, amit érzel! Az lenne a beteges, ha mindig önfeledten vigyorognál...:) és ha meglátsz egy kismamát, érthető, hogy a saját fájdalmadat "juttatja eszedbe".

De ez nem azt jelenti, hogy rosszat akarnál másnak!

Van most két terhes barátnőm is, egy hónapon belül szülnek. és egyáltalán nem érzem magam rosszul (rosszabbul mint egyébként) közöttük. A legjobbakat kívánom nekik is és minden kismamának, és tudok örülni a babájuknak, és szívesen beszélgetek velük a szülésről, akármiről.
Bízom benne, hogy hamarosan én is nagy hassal büszkén sétálgathatok majd :)

Addig meg maradnak a hullámhegyek-völgyek. :?
franka

Boboka:Te velünk vagy egy cipőben, hiszen sajnos Te is átélted azt, amit mi is.És Te ezeket ugyanúgy átérezted.Amit én írtam, az az "átlag" -ra vonatkozik.Akinek becsúszott vagy hamar sikerült vagy végig cigizte vagy nem figyelt oda vagy nem vette komolyan nem élte át úgy, ahogy MI szeretnénk.Én az ilyen nőkre vagyok belül mérges, hogy mennyire fogalmuk sincsen arról, hogy milyen is egy kisbabáért küzdeni!
És persze nem akarok senkinek sem rosszat, félre ne érts...csakhát...a fene egye meg, hogy nekik semmi gondjuk, bajuk, mi meg nézd meg hányan vagyunk itt..........
Szóval remélem nem vetted magadra, mert távol álljon tőlem, hogy megbántsalak, főleg, mert Te hasonló borzalmakon mentél át.Nekünk pedig épp az ilyen példák kellenek, mint vagy Te!!!Egy kis erő a továbbiakban.Nekünk.
jázmin20

olvasom, amiket írtatok..milyen érdekes, hogy amiket írtatok, azok tulajdonképpen lépcsőfokok..mind éreztük, mindegyiket..csak más időben, vagy más sorrendben..A szavaitok is ,akár az enyémek.

Bobokának is igaza van,Frankának,Bettinek,Jázminnak is..

Most talán én vagyok a legjobban,de ki tudja EZ az állapot mennyire törékeny!
Most ezt kihasználom, kiélvezem az utolsó pillanatot is.BÁr tudnék nektek adni, ezekből a mostani érzéseimből!
tünci28

Tartson is ki jóóó sokáig a jó állapotod, hangulatod, nagyon megérdemled! :wink:
Amúgy szerintem senki nem írta semmi bántót a másikkal szemben, ezek vélemények, teljesen személytelenül, függetlenül bárkitől.
A legjobban Te írtad, hogy ezek lépcsőfokok...
jázmin20

Mint ahogyan ezt mindannyian megérdemeljük itt....

Betti
Kép
betti0412

Betti:elmondod milyen terápiára mész pontosan?
jázmin20

Bizony mind megérdemeljük a lehetőséget a boldogságra!Valamikor csak eljutunk oda...

Lyly most hívott, este ír, végre jóóóóóó híre van!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
tünci28

Tünci de örülök a hirnek,hogy Lyly ir!!!És hogy jobban van! :wink:

Sajnos ezekhez a dolgokhoz,amiket irtatok nem igazán tudok hozzászólni!
Mert én ezt a mély borzalmat tulajdonképpen nem éltem át!
Az én babaám csak 7 hetes volt,ellentétbe a tiétekkel...
Azt hiszem ha velem történik meg a tragédia én mindenki alá süllyedtem volna,mert a lelkem elég gyenge.....

Tünci örülök,hogy jól vagy!Hogy így feltöltődtél!Kellett ez már neked!
Hogy tovább tudj lépni!És persze,hogy a következő baba nem potlás lesz,hanem egy új kis személyiség!Akit épp ugy fogsz szeretni,mint Violát...

Franka a te eseted,akár a barátnőmé(ő elöbb szült),de arra akarok kilyukadni,hogy vele is lehetett beszélgetni a történtekről,a szülésről!
Nos ennek lassan már 3 éve és mostmár nem beszél róla!
Mostmár ő is az uj terhességre koncentrál(csak az pedig nem akar jönni nekik)

Boboka a boldogságot mindenki megérdemli!Legyen gazdag,szegény,fehér,fekete.......

Hasli megkaptam a privit,puszi!

Melcsike jól vagy?Irjál nekünk!!!!!!!!

Kép
Kép
szintus

Szinti: "Boboka a boldogságot mindenki megérdemli!Legyen gazdag,szegény,fehér,fekete....... "

Persze, ne értsetek félre, úgy értettem én is, hogy a boldogságot mindenki megérdemli!!!
Csak arra írtam ezt, amit Betti is írt, hogy nem FELTÉTLEN rám haragszik (itt azért éreztem egy kis élt, pedig én aztán semmiről nem tehetek) meg amit Jázmin is írt, hogy már ne csak másokkal történjen meg: igen, itt mindannyian nagyon megérdemeljük a boldogságot!!!

Na, eldugultam mára........
Vendég

Boboka ment privi!
Vendég

jelentem rohadt sz@rul vagyok :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Á, csajok, senki sem konkrétan valakit hibáztat(csak magunkat esetleg),szerintem mindőnk valami megfoghatatlan felsőbb hatalmat, Istent, sorsot, (meggyőződés szerint) hibáztat,nem???

De ez az állapot sincs mindig..már úgy értem a hibáztatás..

Melcsike, mi a baj????
tünci28

Jázmin
Születés csoportba megyek 3 napra. Ez a Hellinger terápia mellett egy másik lehetőség az ilyen megnyomorodottaknak mint én.
3 nap pszichiáterek mellett, 10-22.-ig. Majd meglátom mit használ.

Boboka, igen volt éle, de nem a személyednek szólt, hanem a várandóságnak általában.
Franciskánál a szomszédasszony volt a tükröm, akivel fej fej mellett haladtunk, csak én kiszálltam félúton és utána az ő hasát nézegettem decemberig, most pedig akaratlanul Te tartod a tükröt elém. Minden egyes beszámolódkor eszembe juttatod, én hol tartanék, nekem milyen lenne, hol kellene lennem, hozzá teszem akaratlanul, de csak odatartod.
Ahogyan TE megérdemled a boldogságot, úgy én is megérdemlem, hogy ne engedjem be csak azokat az információkat, amik bántanak és szűrjem a helyzeteket.
Mindkét álláspont védhető és jogos a saját szemszögünkből. De ez nem a meggyőzés fóruma.

Melcsike
Sajnálom.

Betti
Kép
betti0412

Betti:bízok benne, hogy hasznát veszed és kíváncsi leszek, hogy mi fog történni a 3 nap alatt.Szívesen venném, ha majd megírnád.
Ajánlottak nekem egy családterápiát pár éve, amikor a családom legutolsó tagját is eltemettem, de én gyáva voltam elmenni, nem tudok hangosan beszélni idegenek előtt.Még a dilidokimnál sem vagyok hajlandó hangosan olvasni vagy megismételni mondatokat. :oops:
Úgyhogy te bátor vagy, hogy bevállalod! :wink:
jázmin20

Jázmin, az előb elfelejtettem, majd küldök magamról képet.
Képzeljétek az előbb végiggondoltam és annyi eszem nem volt, hogy legyen Bettivel közös fotónk! :shock:
tünci28

Így el sem hisszük, hogy Bettinél voltál! :wink:
jázmin20

Nem birom szo nèlkül hagyni,neharagudjato!

Az ,hogy kinek mennyi ès milyen mèly a fàjdalma azt nem tudom ,csak sejtèsem van rola...-nincs jogom ès nem is akarom senki èrzèseit megitèlni,firtatni,DE!!!!
Közölünk mindenki tudja ,hogy mi nök eleve èrzèkeny lènyek vagyunk.A terhes nök pedig sokkal fokozottabban!Azèrt nekem is nagyon rosszul esett volna Boboka szemèlyèben amit irtàl Betti!Èrtem èn ,hogy èrzed magad (1 iker terhessèg ès 1 sima terhessèg van màr a multamban)!Àtmentem èn is anno ès nèha mèg most is sok gyötrödèsen,fàjdalmon stb söt a növèrem ezen a hèten szül (a harmadikat)!Az eggytlen 1 dolog ami az èletemböl hiànyzik az a baba,de ezèrt senki nem felelös!Nèha azon godolkodom amit itt ott làtok...-van ahol olyan hatalmas gyötrödèsek közepette èlnek,nagyon betegek stb..-amit mi az èletben el nem tudunk kèpzelni!Ez soha nem jut sokunknak eszèbe magàèrt a sajàt èletünkèrt hàlàsnak lenni....(nem szemèlyeskedès,nem èrtem senkire sem konkrètan!)Jo ,ha itt leirod a gondolataidat,örülök ,ha te örülsz,de könyörgöm ne màr a külvilàggal èreztessük a büntudatot sajàt fàjdalmunkèrt!!!
Sok sok boldogsàgot ès örömöt kivànok neked a jövöre nèzve ès kèrlek probàlj meg megnyugodni!Igenis vannak mèg csodàk,sajàt pèldàbol tudom!
Vendég

De a férjével van közös, :lol: a motoros, este felteszem,csak módosítok a képen egy pöttyet!!!!!!!! 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tünci28

A szavaimért és magamért vállalom a felelősséget. Teljes mértékben. Azt hiszem ez az a hely, ahol le lehet írni, mi van belül, még akkor is, ha nem rózsaszín, mert ez nem az.
Én sem tudok ezzel mit kezdeni, nehogy azt gondoljátok, hogy ez egy szuper és élvezetes állapot, de csak tehetetlenül figyelem magam és kerülök minden kontaktust, ami bánthat.
Már nem is tudom, honnan indult az őszinteségi rohamom, de még ha megütköztök rajta is kiírtam magamból és bármennyire is visszataszító, ez vagyok én most.

Érthető már lassan, miért távolodtam el a fórumtól azt hiszem.

Betti
Kép
betti0412

Nem a szemèlyed ellen èrtem Betti!Tisztelem az öszintesèged ,eszembe sem jutna bàntani!Ezt becsülöm is nagyon benned,csak kicsit Boboka helyèbe kèpzeltem magam!
A legszivessebben segitenèk neked,de sajnos nem tudok,csak bizom benne,hogy minnèl hamarabb jobb lessz valamivel!
Nem vagy visszataszito,söt vàllalod minden gondolatodat ès ez tiszteletre mèlto!
Vendég

Minazonáltal soha egyetelenegy születendő gyermeknek sem az édesanyjának sem gondolatban, sem szóban nem kívántam és nem kívánok rosszat, bajt. Ez egy ilyen helyzet. Menjetek vissza gondolatba augusztus első heteiben, onnan indultam vagy még távolabb most és sokkal nehezebb felállni, mert Hasli továbbra sem hiszem, hogy csodák vannak.

Betti
Kép
betti0412

Nem kellene ennyire elfogultnak lenni ....kérdésem:
Betti helyébe ki képzelte már magát? Hogy a lelke két baba elvesztése után hogy van?Neki miért nem fájhat, miért nem dühönghet és gyűlölhet?Ő nem lehet érzékeny, nem eshet neki egy két dolog baromira rosszul?...stb...
Tudom, hogy senki sem akar bántani senkit...de nem értem mi a baj azzal, ahogy ő gondolkodik...olyan ritka manapság az őszinteség.Én személy szerint a saját hülye érzéseimet olvastam vissza a hozzászólásaiból, amiről eddig azt hittem, hogy csak nekem vannak a világon egyedül és kezdtem azt hinni, hogy valami degenerált elmebeteg lettem.Igenis kell az ilyen vélemény is.
(nem akartam senkit megbántani)
jázmin20

Tünci:várom a fotót! :wink:
De pont a férjével???Ejnyeejnye! :D
jázmin20

Na jo akkor ugy làtom egymàs mellett elbeszèlünk!
Jàzmin èrted amit irtam,pontosan?Szerintem olvasd mèg àt 1x 2x-er!!!
Apropo 3 babàt vesztettem el idàig ,tisztàban vagyok a dolgokkal ès nincs bennem semmi rossz indulat!

Akkor ebböl a forumbol èn inkàbb kiszàllok ,mindenkinek jobb!

Mindenkinek minden jot!!!Akkor most lehet tàmadni ,mert èn is mertem vèlemènyt alkotni!!!Tisztelet a kivètelnek!!!!!
Vendég

Jázmin, köszönöm.

Hasli, nem kell megsértődni, senki sem bántott. Én nem azért írtam, amit írtam, hogy véleményeket kérjek hozzá, egyszerűen csak jöttek a gondolatok.
Senkit nem kérek, hogy értsen egyet, mert tudom, hogy ezzel nem lehet. Van az életnek egy félresiklott pályája, ami majd csak kiegyenesedik, de én indulatok nélkül, tárgyilagosan közöltem, írtam, hogy állok most.
Lehet rémísztő, lehet érte vádolni, lehet elítélni, ha úgy tetszik, vélemény nélkül úgysem marad, de akkor is így érzek most, bármennyire is bántó most.
Te egy vélemény voltál és Jázmin is. Itt helye van mindennek, ha helye van.

Betti
Kép
betti0412

Tegnap az anyáknapi ünnepély után végem lett teljesen mint a botnak. Minden gyereknek ott volt a kistesója......... Barcinak nem. :cry: És csak ezek a gondolatok voltak az agyamba. Ma egész nap bőgtem, itthon egyedül. Jól esett, most már sokkal jobb.

Kép

Kép
melcsike70

Nem sèrtödtem meg ,nincs mièrt!Amit nem èrtek ,hogy hogy lehet ennyire màskèppen èrtelmezni a hsz -emet!Nekem nem negativnak tünik,de mindenki ugy èrtelmezi ahogy akarja!
Nekem nincs erre szüksègem,mèg a vègèn èn leszek a fö mumus ,mert mertem ,hozzàszolni....
Szerintem itt eggyèrtelmü,hogy az emberek hozzàszolnak a dolgokhoz!
Vendég

Melcsike
Úgy látszik minden napnak megvan a maga baja.......
Sajnálom a rossz kedved, az enyémmel már nem is vígasztallak.
De itt a csajok azt mondják, lesz jobb, vannak csodák, valahogy majd csak visszakaparjuk az ebbéli hitünket.

Betti
Kép
betti0412

Igen, értem az írást, diplomás ember vagyok és elolvastam többször is.
A véleményem továbbra is fenntartom és remélem mindenki elég felnőtt ahhoz, hogy meg tudjuk vitatni az ehhez hasonló témákat, mert igenis szükség van rá.Én nagyon megkedveltem ezt a topikot és remélem egy ilyen nézet különbség miatt nem fogunk gyerekesen viselkedni.Én nem szeretném, ha nem írnál Hasli, mert ugyanúgy a Te véleményed is fontos.Mint mindenkié.
És itt a lényeg néha csak annyi, hogy leírod amit gondolsz.Máris könnyebb.
jázmin20

Hasli: nyugi már.Ezt neked küldöm, hogy ne légy ilyen morcos. :wink:

Kép
jázmin20

Na.

mire megírtam egy igen dühös hsz-t, írtatok egy csomó mást.

Jó is, hogy aztán "critical error" lett és nem írta ki.

Tehát, a véleményeknek VAN helye és elférnek EGYMÁS mellett!

ŐSZINTESÉG!GONDOLATCSERE!

Ez legyen mindenki előtt jó?Így írhatna mindenki és megkönnyebbülhetne mindenki.Azt gondolom mindenki képes disztingválni, szelektálni,maga örömére velünk beszélgetni.

Az őszinteség csak addig jó, amíg pozitív???
Akkor most Melcsike kinek írja le a bánatát????
Nem verseny ez lányok, hanem tragédia!Nincs itt fokmérő, kinek mennyire fáj!!!!
Betti mért nem írhat az ellenmondásos érzelmeiről???
És JÁzmin mért nem merte eddig???
És amikor én írtam, az mért nem volt baj?????????????????????????
tünci28

Tünci:ne légy Te sem dühös!

Kép
jázmin20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?