Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

A boon.hu-n hétfőtől lehet szavazni a gyermekszépségversenyen Domira. Ha lehet szavazzatok már, mert egy e-mail címről csak egy babára lehet. Köszi előre is.

Panka!

Most olvasom csak, hogy te is benevezted Benit. Szuper. Azt olvastam, hogy nagyon sok jelentkező van.
A tornához mit szólok. Hát elég rossznak tartom én is, hogy megszünik. Jó lenne valami mást kitalálni. Nem?
Küldök neked egy mailt!

Zsua
zsua1

Panka!
Ádi még taknyos, de javulgat, viszont ha bekapcsolom a porszívót, sírógörcsöt kap.
Inkább csak Sterimarral tisztítom az orrát.
Séta jó ötlet, csak már ez a nyamvadt időjárás is jobb lehetne.

Nem láttatok véletlenül valahol olyan játszó cumit, amelyiknek anatómiai formája van (mint a baby nova etetőcumiknak)?

MSE

Üdv: Emese
mse173

Helló Csajok!
Az előbb egy csomó mindent leírtam, csak hát elbaltáztam és nem ment el. Újra:
Panka!
Édes vagy hogy megtisztelsz azzal, hogy beírsz a táblázatba, de még annyira új vagyok nem érzem még úgy, hogy helyem lenne ott.Tündér vagy.
MSE!
Nekem az orrspray csak a váladék feloldására volt jó, de szívás helyett sjna nem, ha leszívod utánna meglátod mi maradt még benne.A cumi amiről írsz nem a Nuk, az van a bababoltokban?
Még azt is írtam, hogy nem ülök ám egész nap a gép előtt, mint ahogy esetleg tűnik, csak nagy az örömöm, hogy sikerült végre belépnem, hogy,be-be kapcsolom, bocs , ha zavarok már.
Melinda
adnilem

PankaKép
Én sokat gondoltam rád, és a családom isKépKép Megcsináltam ugyanis a goffrit és nagyon ízlett mindenkinekKép nekem is biztos ízlett volna, ha maradKépKép Köszönjük szépen a receptet!!!!

EmeseKép
Most a változatosság kedvéért nekem is fáj a torkom a és elég ramatyul vagyok.

KataKép
Gyógyul már a család????

ZsuaKép
Ha mindenki meggyógyul, akkor össze lehetne hozni a hungaroceles találkozótKép

MelindaKép
Azért mert új vagy, még nyugodtan bekerülhetsz a táblázatbaKép majd leszel "régi" isKép. Mikor én is beléptem, a találkozóra is hívtakKépKép, pedig igazán "friss hús" voltamKép

BettiKép
Még mindenki visszasuttog neked??Kép Remélem már ti is javultok!!!!!Kép

MarikaKép
Most már bátran mondhatom, hogy minden okés a párom veséje körülKép kop-kop-kop. Köszi az érdeklődéstKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottamKép Most egy ideig nem leszek gyakranKép Holnap stat., kedden Eu, pénteken makro, utána hétfőn jog, csütörtökön vállgazd. és még kell egy mikro makro szigorlat isKép Most ezerrel nem tanulok, de úgy csinálokKép

Koda!
Szupi, ha nincs gondKép

Kata, Betti, Emese, Anita!
Jobban vagytok már? Ja azt nem is írtam, hogy Dorka újra taknyolKép

Melinda!
Üdv közöttünkKép Friss húsKép Gyere gyakran egy ideig helyettemKép

Zsua, Panka!
Azért szavazni fogokKép

Zsua!
Papád?

Magdi, Dodus!
TANULJATOKKép

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!

Na most már tudom, hogy miért nem tudtam úgy feltölteni a képet, hogy mindenki lássa. De most remélem sikerül:

Kép
zsua1

Na végre!

Panka!

Mint megtudtam az volt a baj, hogy nem jpeg-be mentettem el.

Marika!

Papám még mindig kórházban van. Csak hétvégére engedik ki. Még mindig vizsgálják. De még mindig nem kecsegtetnek semmi jóval az orvosok.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Szerencsére jobban vannak a lányok. Tegnap reggel megmutattam őket a dokibácsinak. Még kicsit köhögnek, de már nem vészes.

Panka!
Ha nem hiányoztál volna, akkor nem tettem volna fel kérdést.Kép
Hiányoztál.Kép
Rendelés ok, várom nagyon.Kép
Már megvan a keresett kép, a szalvis topicban segítettek.Kép

Koda!
Köszi Anita nevében is, átadom. Hacsak nem olvassa holnap.Kép

Melinda!
Egyeltalán nem tűnik úgy, hogy egész nap a gép előtt ülsz. Nálunk ha éppen valami letöltés megy, akkor ugye be van kapcsolva a gép egész nap és ide-ide ülök napközben is.
Gyere közénk gyakran.Kép
Ja, ahogy írod merrefelé laksz, talán látom is a házatokat az erkélyről.Kép

Zsu!
Ez is jó lett!Kép
Jó hosszan leírtam, hogy mentsd el másként, de látom sikerült.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Olyan isteni Sacher muffint sütöttem ma.Kép

EmeseKép
A fogszabályzos cumira gondolsz? Mi Nuk cumit használunk, Beni szereti.Kép

MelindaKép
Ha úgy érzed, hogy itt az idő, szólj és már raklak is bele.Kép
Dehogy zavarsz, legalább egy kis életet viszel a topicba ezeken a "beteges" napokon.

KodaKép
Örülök, hogy ízlett a goffri. Nekünk is ritkán elég az 1 adag.Kép

MarikaKép
Vizsgákra megy majd a drukk. Nem semmi ahogy bevállaltad őket.
DorkaKép De most legalább egy kicsit megnyugodhatsz, hogy nem az uszi miatt folyik az orra, mert gondolom, hogy azért arra is gyanakodtál.

ZsuaKép
Én tudok egy jó kardiológust.
Fotón Domi édes. Ezt küldted be? Én csak egy egyszerűt küldtem. Milyen ismerős a hordozó.Kép

KataKép
Jó, hogy jobban vannak a lányok. Tényleg, Dancsit nem akarod benevezni a szépségversenyre? Azt írják, hogy a 8-11 év közöttiek olyan kevesen vannak, hogy könnyen lehet bárki dobogós. Holnap délig lehet még nevezni.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Marika!
Én nagyon nem hajtom magam!
Valahogy most nincs inyemre ez a statisztika!

Kép

Puszi Magdi
lilien_csenge

Kata!!

Boldog szülinapot a nagy lányodnak!
Kép

Kép
lilien_csenge

Panka!
Meg vagyok nyugodva, mert nekünk sem elég egy adag goffri.Kép
Dancsit beneveztem. Hátha.Kép

Magdi!
Köszi a nevében is!Kép
30 perc múlva már el is múlt 17 éves.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Boldog szülinapot kívánunk a nagylányodnak!

Kép
zsua1

Kisgyőri (nem is olyan mini)tali a beszámolók és a képek alapján látom remekül sikerült.

Kata!
Anitának nagyon boldog születésnapot!
Lányoknak jobbulást!
Dancsira majd szavazunk.

Panka!
Az isteni Sacher muffin receptjét átküldenéd nekem? Igaz én diétázok, de a kiscsaládom, bizti örülne neki. Gofri recept is jöhet. De ha van valami jó kis tuti recepted, amivel nem kell sokat bajlódni szívesen fogadom, mert időm kevés (vizsgák). Holnap tartjuk Hanga névnapját a nagyikkal, dédivel, nagynénikkel, unokatesókkal, ezért kérdem.

Marika!
Hát ha így sikerül is levizsgázni, akkor jó hamar túl leszel a vizsgákon. Én nem tettem ilyen sűrűre a vizsgákat, igaz a jövő héten nekem is lesz 2. Dorkának jobbulást!

Én is beneveztem a lányokat, igaz nem a legjobb fotókkal, de ezek voltak a gépen. De legalább nem beállított fotók, hanem életszerűek. Kép

Melinda!
Üdv köztünk, gyere amikor csak tudsz.

A héten leejtettem a vasalómat, és eltört. Vennem kell egy újat. Úgyhogy ma megyek vasalót nézni, venni.

Szerdán tartották az oviban az anyáknapi-évzáró ünnepséget, nagyon szépséges volt. Utánna betértünk a Gyöngy cukrászdába nasizni.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
Köszönöm szépen a jókívánságokat.
Anya/Kata007/!Hol lehet Danira szavazni?Dodó,hogy van?Daninak juttasd eszébe a kazit légyszi.
Puszi
Anita
sanita

Sanita!
Boldog szülinapot.
Kata!
A házunk takarásban van, aligha láthatod, a szomszédét viszont valószínűleg igen.

Játszótér oké

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Még mindig megvan a nyavalyánk. Pedig a férjem tegnap kitalálta, hogy a hidegtől van, és hozott egy villanyradiátort. Jó, lehet, hogy egy nap alatt nem lehet meggyógyulni, de azért nem kellett volna még betegebben ébrednem....

KodaKép
Jobbulást, remélem gyorsabban meggyógyulsz, mint mi.
Többi betegnek is ugyanezt kívánom!

Marika, Magdi, Gyöngyöske, DodusKép
Drukk megy! Nekem a tavalyi vizsgaidőszak nagyon emlékezetes. Számvitel után volt először hányingerem, (persze lehet, hogy az nem a terhességtől voltKép), és statisztika után csináltam meg a tesztet, ami pozitív lett. Hát így lehet az embernek kellemes emlék a statisztika vizsga. Most eszembe jutott, ahogy említettétek.

PankaKép
Nagyon sajnálom, hogy nem lesz több torna. Úgy gondoltam, majd én is fogok járni, ha már beállt a tejtermelés. Ez olyan jó lehetőség lett volna, hogy vigyáznak a gyerekekre. Tényleg igazad van, itt nem működik semmi, de én nem akarok elköltözni.

Betti

Panka:

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Most nem értem, hogy került a végére, hogy Panka:!

DittaKép
Hol vagy?

ZsuaKép
Nagyon jó a kép Domiról!

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

BettiKép
Megvagyok, csak mi is felsorakoznánk a betegekhez...Kép
Veronika csütörtökön kezdte, taknyolás, köhögés. Szerencsére láza nincs.
Ma reggelre nekem dagadt be a torkom, alig tudok nyelni, lázam van. Tényleg, Betti, te milyen gyógyszert vettél be? Tudod a szoptatás miatt kérdezem.

PankaKép
Muffin-receptet elküldenéd, Bár még soha nem csináltam. Ehhez kell külön sütőforma? Ha igen, hol lehet beszerezni?

KataKép
Lányodat Isten éltesse! Szavazni hol kell??

MagdiKép
Te csináltad azt a guszta tortát??

MelindaKép
Üdvözlet!!

KodaKép
Férjed rendbejött? És te?

MarikaKép
Nagyon szorítok a vizsgákra!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Sajnos nem én csináltam!

Mi is beneveztünk a versenyre.
Sok sikert Mindenkinek!

Magdi
lilien_csenge

Lányok!
Mondja már meg végre valaki, hogy mikor és hol lehet a szépekre szavazni!

Melinda
adnilem

Melinda!

Hétfőtől a www.boon.hu címen. De egy email címről csak egyszer lehet szavazni.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Biztos van aki nem ismeri a lányomat, úgyhogy itt egy kép, amire szavazni lehet 8-11 éves kategóriában Dancsira

Előre is köszi!

K.

KépKép

KépKép
kata007

SziasztokKép

Köszi az érdeklődést, de még mindíg nagyon betegek vagyunk.(torokfájás, hányinger, hidegrázás, gyengeség...) Mármint én és a férjecském. Alig élünk, csak feküdni bírunk. Marci átpelenkázása is megterhelő, nemhogy az ölben tartása. Ráadásul Gábornak megint begörcsölt a veséje, de most majdnem az ügyeletet kellett hívni. Nekem közben hánynom kellet. Így telt az éjszakánk. Reggel 4-kor tudtunk visszafeküdni, 1/4 2-től. Marci persze 5-kor felkelt....Aztán Gabinak reggel kijött egy veseköve a wc-n.... Na, nem is ragozom tovább az állapotunkat. Gondolhatjátok..

PankaKép
Azért elküldenég a kis sütik receptjét?? ha majd jól leszek, én is megcsinálnámKép

KataKép
Nagyon szép a leánykád, én biztos szavazok ráKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

HaliKép

Magdi!
Jogot nézd már meg nekem, tudod második előadás vége és hozd már el keddre a Magatartásra. Előtte Eu-ból írok, de annak elvben délre vége.
Statisztikát megírtad? Mert nem láttalak.

Koda!
Kép Gyógyuljatok meg gyorsan.

Kata!
Dancsit alig ismertem meg a képen, olyan nagy hölgyKép
Anitának BOLDOG SZÜLINAPOTKép

Ditta!
Köszi, még egy pár hétig szoríthatszKép Muffinhoz külön sütő kellKép

Zsua!
Nagyon jó lett a kép

Puszika, Marika
Hriczom

Marika!
Magvisről kijelentkeztem, mert nem sikerült a stat, 15 órára megyek.Referálsz az Eu-ról.
Ha megtalálom még hétfőn megy a postával!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Na,előkerültem végre!Annyi dolgom van állandóan hogy sosem érem utól magam meg vendégjárás is volt.
Kedden voltam az uh kontrollon a méhlepény miatt:kicsit jobb a helyzet mert "csak"eléri a méhszájat nem fedi mint három hete.Úgyhogy marad a kímélő üzemmód.
Kicsit irigy vagyok a kisgyőri kirándulás miatt de remélem legközelebb mi is eltudunk menni.
A legrosszabb ebben a pihenős dologban hogy annyira jól vagyok és tele ötletekkel és ennek ellenére nem csinálhatok semmit!

Zsuzsa!
Pocakos társam merre vagy?

Mindenkinek aki ünnepel sok boldogságot,a betegeskedőknek jó egészséget:

Forgi
forgi

Sziasztok! Én még új vagyok ezen a topikon, de egy lányt (Szia Nzsuzsa) ismerek. Egy napra voltunk kiirva, de az én babám sajnos meggondolta magát. Szívesen csatlakoznék hozzátok, ha nem bánjátok. Most kezdtünk újabb babaakcióba. A pém a 21. napon volt. Ma vagyok a 33. napon. Tesztelni még nem szeretnék. Kellemes babázást és babavárást kívánok mindenkinek! Ja Én a Semmelweisben szeretnék majd szülni, első baba lenne.

Kép

KépKép
búzaszem

Szia BúzaszemKép

Először is üdvözöllekKépKép

Nagyon szomorú dolgot írtál, de vannak topiktársak, aki már átestek ilyenen. És most már babáznakKépKép Nagyon drukkolunk neketek, hogy csíkosodjon a tesztKépKép
Én is a Semm.-ben szültem. Igen jó tapasztalataim vannak a szülőszobárólKép Az osztályról viszont, ahol 5 napot eltöltöttem, nem annyira. De ki lehet bírniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

DittaKép
Először csak algopyrint vettem be, amikor nagyon magas volt a lázam (talán 2-3 szemet), egyszer ittam ACC-200-at. Most amoxicillint szedek, mert beláttam, hogy felülfertőződhetett. Nem szívesen szedek gyógyszert máskor sem, nemhogy szoptatás alatt, de most már muszáj volt. Gondoltam, hogy azért nem vagy itt, mert valami problémátok van. Remélem Attilát megvédi a szoptatás! Gyógyuljatok!

KodaKép
Ezt még olvasni is rossz! Remélem gyorsan talpra álltok!

ForgiKép
Csak így tovább!

BúzaszemKép
Üdvözöllek! Sajnálom, ami veled történt, biztos még mindig nehéz. Az idő és egy Baba talán majd segít.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Búzaszem!

Üdvözöllek közöttünk!
Nagyon szomorú ami történt veled. Velem is ugyan ez történt 2 éve, de ne csüggedj! Gyere sokat közénk, hogy megismerjünk.

Lányok!

Ez a kép tegnap készült Domiról:.

Kép
zsua1

ZsuaKép
Kép fantasztikus!!!

BúzaszemKép
Örülök, hogy idetaláltál! Szorítok, hogy sikerüljön a baba! Ha nem vagyok túl tolakodó, megkérdezhetem, hány hetesen "hagyott itt" a babád?

BettiKép
Én is úgy vagyok, mint te, gyógyszert csak végső esetben veszek be, pláne most! Én is az amoxicillint szedem, lázra pedig a Panalgorint, ezt javasolta a doki.

ForgiKép
Örülök, hogy előkerültél végre, és nincs komoly baj! Viszont egy valamit nem értek: azt írod, nem csinálhatsz szinte semmit! Akkor tessék jönni gyakrabban!!! KépKépKépKépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Szia Betti!
A gyógyszerről csak annyit, hogy 4 hétig kínlódtam szoptatás alatt, és nem vettem be semmit, de utána tüdőgyuszis állapotban a háziorvos jól leszídott, és muszáj volt antibiotikumot szednem. Ádit ezért 7 napra elválasztottam, folyamatosan fejtem és utána újra szoptattam. Kár volt rizikózni, mert ha kórházba kerültem volna, akkor sem tudok szoptatni.

Koda!
Jobbulást nektek. Majd felugrok a héten!

Forgi!
Méhlepény Kép Kitartás!

Zsua!
Kép nagyon édes! Járókáért mikor jösztök? Mi már nyüstöljük a kompot!

Búzaszem!
Sok drukk megy a babához, és gyere bátran! Kép

Üdv:MSE

mse173

Búzaszem!
Nagyon sajnálom, velem ugyan szerencsére nem történt ilyesmi, csak nagy ijedelem volt a kisfiammal, de azt sem kívánom senkinek.
Fel a fejjel meglátod leszel te még boldog anyuka hamarosan.

A betegeknek jobbzlást kívánok.

Melinda
adnilem

Sziasztok!
Itt a kisgyőri hegyi asszonyKép
Sajnálom hogy ilyen seős idő volt a tali napn,de azért remélem nem ment el a kedvatek.Tegnap találtunk egy fácánfészket s mivel kikaszáltás a szomszédok kénytelenek voltunk kikelesztenia benne lévő tojásokat:mostmár 9 kisfácán növekszik kisgyőrben egy háznál mert éjszakára ugye meleg kell nekik.Ezt is láthatjátok már!Ugyhogy hajrá lehet szervezni az ujabb talit.Beszerzek egy nagy sörsátrat is a Corában az alá be lehet húzódni.
Kápzeljétek meg vannak a meseelőadásra a jegyek úgyhogy a csajaim láthatják az összes mesélő baletcipőt.
Gyöngyöske,Kata,Forgi,Koda s a többiek!
Hiányoztatok.Ugye a következőre eljösztök!
Ditta!
A párod tudott gatterest szerezni?Juttasd már eszébe légyszíves!
Marika!
Nagyon szorítok tarts ki a vizsgákra.Utána összejöhetnénk.Kicsi lányt várja néhány ajándék.
Panka!
A sacher muffint hogy csinálod?Amikor sétálni van kedved(tek)felénk is vehetitek az iránytKépa párodat kirakod a kistónál a felu elején van benne néhány halKépHívtalak a rendelések miatt.Te az apró fortélyoktól rendelsz.Ha igen és legközelebb rendelsz felcsörögsz.Él már a kisgyőri vezeték is 476-808 a szám!
Ujak üdv a meghívás neketek is szól.
Búzaszem szép nevet választottál.Én is megjártam a hadak útját...kitartásKépa kisgyőri levegő jót tesz!Nézd meg a fotóalbumot telian:Képek nem mindennapi három klányról illetve ujabb képek a három lányról c.
Holnap benézek!Ja egy kis izelítő a fácánkelesztés élményéből:
Kép
telian

Sziasztok!

Nagy nehezen ideértem!
Most már eléggé jól vagyunk,csak rajtam tört ki a tavaszi fáradtság,de nagyon!Egész nap ténfergek,este pedig olyan fáradt vagyok,hogy órákon keresztül vacogok.Már valami vitamin bombán gondolkodok,hátha az segítene.
Máténak még nem jöttek ki a várva várt fogai,de a hasmenéstől kezdve már volt minden a spalettán.
Délután 5-körül megyünk a Corába!Nem jön valaki?Elkezdjük beszerezni a cuccokat a nyaralásra.A Balatonnál leszünk 10 napig.Egy családi házat fogunk bérelni!Nagyon várom már,csak a jóidő hiányzik hozzá!Júni elején megyünk,egy kicsit aggódom az időjárás miatt.

Kata!
Megkésve,de nagyon Boldog Szülinapot Anitának!

Búzaszem!
Üdvözöllek közöttünk!Biztosan hamarosan neked is lesz pocaklakód!Drukkolunk nektek!

Krisztina!
Édesek a fácánkák!
Jól vagytok?Remélem hamarosan ismét összejöhetünk!Ádi nagyon szereti nézegetni az ott készített képeket!

Panka!
Csütörtökön én is muffint sütöttem,csak Bounty-sat,valami szuper finom volt!
Egyébként pedig szerintem igenis látszik,csak magadon nem veszed észre,mert mindennap látod magad!Amúgyis,sok kicsi sokra megy!Kép

Melinda!
Hogy vagytok?Már jó nagyra nőhettek a gyerkőcök!Nem jártok erre valamikor?

Megyek,még készítem a bevásárló listámat!Este még benézek!
Ha jön valaki a Corába,csörögjön rám!

Anita
kacajka

Szia Anita!
Hogy merre járunk-e? Hát oviba mindennap járunk.Mármint hétfőtől péntekig és én hordom ovodába Tamarát Olivérrel együtt, többnyire mi megyünk érte is. Tessék gyorsan ki és meggyógyulni!
A vitamin lehet, hogy jó ötlet, de szerintem sajnos étvágyat csinál.

Melinda
adnilem

Panka!

A muffin receptet elküldenéd nekem? Még soha sem csináltam de szeretném megkóstolni. Köszi

Zsua
zsua1

Sziasztok lányok!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy ilyen aranyosan fogadtatok engem. A babáitok cukipofák. Holnap lesz a vizválasztó napom, a pé utáni 14. nap .Ha elkerülne Piroska vennék egy tesztet szerdára. Annyira jó lenne már babázni. Bár gyerek hiányban nem szenvedek, óvónéni vagyok a Serház úti Szászorszép oviban. Nagyon szeretek ott dolgozni, imádom a gyerekeket. Kiscsoportom van, most tudtuk le az anyák napját és az évzárót. A tesóimnak is vannak gyerekeik, Domika 2 hónapos , Kristóf 8 hónapos. Márcsak a saját babó hiányzik. Körülöttem mindenki terhes, 5 barátnőm fog szeptemberig szülni.
Jó éjszakát!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Nagyon régen voltam már köztetek, és nagyon megörültem Búzaszem barátnőmnek. Sajnos most őt is lehanyagoltam egy kicsit (vagy nagyon), de most vagyok a vizsgaidőszak kellős közepén, még két szigorlatom van és nagyon szeretném, ha sikerülne. Nagyon szorítok Neked, kedves Búzaszem és ígérem rövidesen felhívlak, és remélem csupa jó hírt fogsz mondani.
Kedves Többiek!
A kisgyőri képek fantasztikusak voltak, a gyerekeitek is gyönyörűek és már én is szeretnék Veletek végre találkozni.
Magamról csak annyit, hogy már a 29. hetet fogjuk pénteken betölteni, jelenleg 8 kg plusszal vagyok nehezebb és a babuci nagyon el kezdett mozgolódni, a pocimat olyan jó nézni. Képet küldenék, de jelenleg a munkatársaim használják a gépet, de majd pótolom.

Mindenkinek egészséget, boldog, kiegyensúlyozott gyermeknevelést kívánok.

Sok puszi

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Koda!
Látom nektek sem kegyelmez a betegség.Kép
Jobbulást Nektek!!!!
Nálunk a lányok már jól vannak, én köhögök még egy kicsit.

Marika!
Köszi!Kép
A formákat már valahogy vissza kellene juttatnom neked, ugye?Kép
Nem jártok Miskolcon a napokban? Vagy feladjam postán?

Forgi!
Jó hírek!Kép Akkor pihenj nagyon sokat és tuti nem lesz semmi baj. Tudom nem könnyű ezt megtenni egy 2 éves mellett. Kitartás!!!!!Kép

Búzaszem!
Üdv köztünk!KépKépKép
Szomorúan olvastam a rövid történeted, de szorítok, hogy mihamarabb beköltözzön egy albérlő a pocakodba!Kép

Krisztina!
Természetes, hogy rajtunk nem múlik a következő tali.Kép Ha az idő engedi, tuti ott leszünk.Kép

Anita(legnagyobb kislányomKép)!
Szavazni mától lehet itt: http://www.boon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=129
Gondolom megismered a hugodat...Kép

Anita!
Anita nevében: köszi!Kép
Ádámmal mi újság? Minden rendben a műtét óta, ugye???

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok!
Tudom, már valaki ,valimikor, valahol leítta, hogy hogy kell a fejecskéket csinálni, de nem találom.
Pedig én is szeretném, légyszi, valaki!
A boon-on magnéztem a lurkókat, hát van egy-két belevaló, de természetesen a tieitek a legszebbek.

Melinda
adnilem

MelindaKép

Kép = : ) csak szóköz nélkül!!!!
Kép = : ( szóköz nélkül
Kép = : O szóköz nélkül

KodaKépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Benire itt lehet szavazni (Monoki Benjámin László, csak ha valaki esetleg nem tudnáKép) A többiek (Dancsi, Hanga, Gyöngy, Lili, Domi) kaptak tőlem 4 szavazatot. Más ugye nem indult? Nehogy kifelejtsek valakit.Kép Az a rossz, hogy nem lehet látni, hogy ki hány szavazatot kapott már.

Muffin receptet begépelem és majd feldobom ide. Hétvégén kókuszosat sütöttem, az is finom lett.

Minden betegünknek gyors gyógyulást kívánok.

BettiKép
Én sem tudnék máshol lakni.Kép

DittaKép
Muffinhoz igen, külön tepsi kell. Interspar, Cora biztos tart. Ha ez megvan hozzá onnan már pofonegyszerű.Kép

ForgiKép
Örülök, hogy nincs nagy baj. Gyere gyakrabban ide és akkor legalább pihensz egy kicsit.Kép

BúzaszemKép
Üdv itt, gyere gyakran. Majd mi szorítunk neked, hogy mihamarabb beköltözzön a pocaklakó.Kép
Szerdára megy a drukk.Kép
Nem szeretnél bekerülni a táblázatunkba?

ZsuaKép
Fotó naaaagyon jó. Nem hiányzik nektek egy barna macis rágóka?

Hegyi asszonyKép
Kisfácánokról a fotó nagyon tetszik Beninek.
Nem az apró fortélyoktól rendeltem, hanem a Mariann kreatívtól. De majd megnézem azt is és ha rendelek szólok.

AnitaKép
Örülök, hogy mostmár jól vagytokKép
Jún. elejére már biztos itt lesz a jó idő. Melyik részre mentek?
Bountys receptet átküldhetnéd.

ZsuzsaKép
Jó, hogy te is előkerültél és hogy jól vagytok.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Szia Zsua!
Sikerült a járókával megbírkózni? Taxival mentetek? Domi élvezi, vagy nem?

Búzaszem!
Hátha a körülötted levők jó példája ragadós. Én kívánom neked!!! Hol van a Serház utca?

Anita!
Fáradsággal hasonlóképpen vagyok.Talán vastabletta kellene. Máté fogának megy a drukk Kép.
A nyaralás miatt meg irígykedem.

Krisztina!
Köszönjük az újabb meghívást, szándékunkban áll élni vele. Kép

Üdv:MSE

mse173

Lányok!

Majd elfelejtettem, hogy kivágtuk a kiságy rácsait, mivel Ádám tökéletes biztonsággal mászik fel meg le a nagy ágyra is, így a gyerek teljesen mobil lett. Itt a
mutatvány.

MSE

mse173

Sziasztok!

Én is megjöttem.Kép Ma volt az utolsó vizsgám (remélhetőleg nem kell menni utóraKép), így egy jó nagy teher jött le rólam. Egy icipicit dicsekszem is. Ma kaptam emilt az értékpapírjog eredményekről és képzeljétek, nekem lett a legjobb!Kép Hát én úgy örültem neki, főleg, hogy a tanár kiemelte, hogy nagyon nehéz vizsga, sokan meg szoktatk bukni, évet ismételni, stb. Erre az egy vizsgára tanultam igazán.Kép

Betegeinknek jobbulást!KépKépKép

Sziasztok Újak! Adnilem (fura a nevem fordítva látni, főleg, hogy nem engem takar.Kép) és Búzaszem!

Egy emil címről lehet szavazni a hat különböző kategória mindegyikében? Mert akkor gyorsan pótolom a mulasztást és szavazok minden kis porontyra.Kép

Anita, a nyaralásért én is irigykedem.Kép De remélhetőleg júliusban mi is megyünk, legalábbis nagyon tervezzük.

Emese, talán így sikerül Ádit megmutatni. Nekem nagyon tetszik a kép.

Telian, a férjem üzeni, hogy gyűjtsetek a fácánoknak hangyát, mert azokat nagyon szeretik.Kép

Na,húzok dolgozni.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka és többi versenytárs!
Szavazat megy!
lilien_csenge

Dodus!
köszi! valamit elbénáztam!Kép