Sziasztok csajok!
Ilyenis, üdv közöttünk! Bár máshol találkoznánk össze...de azért ezzel együtt is örülök, hogy itt vagy. Minél többen egymásra találunk, annál jobban erősítjük egymást.
Bumi,
nagyon érdekes ez a vizsgálat amiről írtál! Tök jó, hogy ilyen egészséges vagy! Ezt erősítsd magadban!
Beus,
hogy megy a szurizás? Remélem már minden ok és rendben mennek a dolgok.
Vayacon,
ne törd a fejed a jeleken. Úgyis kiderül minden hamarosan. Elég akkor beleélni magunkat, ha már + tesztet fogunk a kezünkben
...mi tegnap voltunk Fülöp dokinál. Nekem nagyon szimpi volt, a párom kissé csendesnek találta. Egészen meglepett, mert a bemutatkozásnál azt mondta, mi már találkoztunk
Nem létezik, hogy emlékszik rám! Pedig tényleg találkoztunk.
A párom friss spermaeredményén enyhén szólva meglepődött.
Elmondtuk, hogy homeopata orvos segítségével értük el ezt. Nagyon megértően fogadott mindent amit elmeséltünk az elmúlt két évről. Mivel ugye nekem depresszióval végződött a lombik, ezért megadta egy pszichológus elérhetőséget is. Azt mondta, a mi esetünkben most ismeretlen eredetű a meddőség oka és nem kizárt, hogy pszichés oka van csupán. Abban egyeztünk meg, hogy egy teljes kiviszgálásba kezdünk nálam. A hormonos vérvételeket nekem sem egy ciklusban fogják csinálni, 21. napival kezdünk. Azt mondta, ez így rendben van. Lesz átjárhatósági is. Nem kérdeztem melyik változat, de szerintem UH-os, mert előzőleg is az volt. Itt azt csinálják. A továbbiakról azt mondta, majd az eredmények után beszéljünk. Elmonduk, hogy nálunk lombik kizárt az előzmények miatt. Ezt sem kérdőjelezte meg és nem nézett hülének
A spontán ciklusos inszemre azt mondta, akkor inkább azt szokta javasolni, hogy jobb a természetes út
Szerencsésebb a normál inszem, nagyobb az esély.
Ami a lényeg, 6 hét alatt az egész cucc kész lesz
Tehát júni végére már tudjuk hogyan tovább!
nagyon bizakodó vagyok és a pszichomókusra is kíváncsi
Hátha tényleg az is elég a sikerhez
T