Új privát üzeneted érkezett!

Ma mindenki sztrajkol vgy csak a lepteto nem kell senkinek :roll: mert akkor en elviszem csak irjatok :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: milyen oldalon csináltad ezt a "terhes szeretnék lenni" táblicskut?

Megjött az immun + endokrin eredményem, felteszem. (jobb klikk, kép megjelenítése, és úgy nagyobban kijön) Szerintem rendben vagyok.
Szakértők????????? Szerintetek? Köszi.

Kép
Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok! Nyulasz! Sajnálom a párodat és mielőbbi jobbulást kívánok neki! neked pedig sok erőt és kitartást!

Eltűntem, de olvasgatok. Vizsgaidőszakom van és melózok is mellette, nem egyszerű az biztos. :(

Amúgy ha már jöttem kérdeznék is :D Elveleig nekem május 4-én, bár inkább 5-én jött meg rendesen. Tartott vagy 4 napig. Most úgy fáj a hasam, mint a punkcó napján. Ülni alig bírok. :? Ma kezdődött délután. Szerintetek lehetséges, hogy az előző havi szurik most is erősebb peteérést okozzanak? Akinek nem sikerült elsőre volt ilyen tapasztalata? Komolyan olyan, mintha 1 napja adtam volna be a tüszőrepesztőt. Fáj, de csak jobb oldalt lent és húzódik a derekamra jobb oldalt. Punkciókor ugyanezt volt csak a bal oldallal.
Remélem reggelre elmúlik, mert elviselhetetlen. Így éjjel is virrasztani fogok.A punkció napján volt így, csak akkor reggel kezdődött és a leszívás után elmúlt.

Na, mivel nem voltam így régebben soha, csak áprilisban azért gondolom, hogy az lehet. Bár fene tudja.
doli

Doli! Tuti hatnak még a stimus szurik!!! Nekem a stimus hónap után spontán volt vagy 5 tüszőm (abból 2 nagy), pedig amúgy max. 2-3 szokott lenni. Nem véletlen, hogy sokaknak a sikertelen lombik utána hónapban fogan meg a spontán babájuk! :wink:

Puszikám, sztem tökéletes a leleted. Az az egy-két csillag se mutat nagy eltéréseket. Gratulálok! :D És bár nem tőlem kérdezted, de sztem nem Bridget csinálta a minivonalzót, hanem a netről szedte, pl itt is van egy csomó: http://www.babyandbump.com/blinkies-ban ... nkies.html vagy itt: http://s18.photobucket.com/albums/b109/ ... s/?start=0
Vagy ha beírod a guglikeresőbe, hogy "TTC blinkies", kiad még egy csomó hasonló oldalt. De ha pont azt keresed, amit Bridget feltett, akkor majd ő válaszol neked.
:D Bocs a belepofért. :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok csajok!
Küldöm a drukkjaimat!!!++++++++++++++++++++++++++++

Voltam UH-on, a mi kis Eszterünk már 1364 gramm. :lol:

skrisz72

bridget!

köszi ,a tájékoztatást!Mennek a drukkok a tüszőnöveléshez!+++++++++++++

:D :D :D

Lányok!

Igaz ritkán írok de mindennap elolvasom kivel mi történt!

Nyulasz!
Nagyon sajnálom ami apával történt ,de kérlek nyugodj meg és ne idegeskedj!

Till!

Örülök hogy jol vagy ! További problémamentes kismamiságot kívánok neked,és Ranának is!

Nálam a helyzet: 2 hónapja az FSH-m nagyon megemelkedett 32 lett és emellé még az E2 is 122 volt. Ez nagyon gázos volt,úgy volt hogy végleg vége mindennek!

T.Z a dokim nem adta fel és azt mondta próbáljuk meg hogy 2 hónapig szedek egy hormonpótlót és utánna megnézzük megint az FSH-t és eldöntjük mi legyen!

Kedden voltam vérvételen fSH lement 15-re ami még mindig magas de már nem olyan vészes és emmellé az E2 is 22,5 lett amire azt mondta a doki hogy nagyon jó. Most szedem a fogigátlót és jun 3-án megyek UH-ra és ha nem lesz gond akkor kiírják a szurikat ,és juniusi pirikor kezdek!

Minden akciózónak küldöm a tüsző növelőket ,babaragacsokat ,kismamiknak probléma mentes kismamiságot! :D :D :D
Vendég

Krisz! Gratulálok, nagyon klassz a fotó, naná, hogy élveztétek!

Nyulasz! Nagyon sajnálom a balesetet! Szerencse, hogy nem történt még nagyobb baj! Gyógyuljon meg hamar-hamar!

Brizó! Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hú, skrissz! Beelőztetek!!! :D

Kép
estike66

Sziasztok!

Bridget,
szerintem jól döntöttél closty ügyben! Az nekem is mindig csiszolt pár tüszőt :P Nagyon drukkolok!!!+++++++++++++++++++++++++++
(biza, múlik az idő :P )

Brizo, Drága,
akkor hatványozottan mennek a drukkjaim!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsinám,
gyógyulj meg!!! :oops: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Annmari,
ez fantasztikus!!! :D Sokat jutsz eszembe, és nagyon drukkolok!!! :P
Csak így tovább!!! :P

Melánia,
én is csak első nap feküdgettem, de nem vittem túlzásba :P
Másnaptól Apa vidékre utazott, így Manómat én hoztam-vittem suliba, háztartás, stb, de igyekeztem "suhanni", nem hajolni, stb
Drukkok 1000rel+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
hatalmasak vagytok :D

Puszika,
Doki mit mondott értékelésként?

Szép hétvégét :P

tillidian

Dezsina jobbulást neked

Puszedli eredményeidhez nem nagyon tudok hozzászólni, nem értek hozzá.

Bumi én csak a véleményemet mondtam el, hogy én mit tapasztaltam debiben és mit kecskeméten. Ez még nem azt jelenti, hogy esetleg endod van, vagy valami más egyéb a medencédben. Nekem amúgy debibe a somatot férfi csinálta anno, nem nő. Kívánom, hogy a következő nekifutás neked is sikerüljön, esetleg nálad is spontán besikerüljön.

Köszike mindenkinek a tüszinövelő drukkot, amit továbbra is "igénybe vennék"
7. napi uhu: mindkét oldalt 4-5 tüsző 7-11 mm-es közt,. mnyh: 6 mm, szurik ugyanúgy tovább hétfőig, akkor újabb uh
Szerdán vagy pénteken punkció, nagyobb valószínűséggel pénteken

Bridget neked is drukk a tüszőnövikhez
:wink:

Skrisz óriási gratula Eszterke súlyához!
katavirág merre vagy?
brizo

Puszedli
Konkretan ezt innan szedtem :arrow: http://www.deshaloodesigns.com/ ez egy kicsi oldal de az en regi oldalaim van amelyik nem jott be es en is beirtam a keresobe ahogy Rana is ajanlotta mondjuk en csak egyszeruen "blinkies" ekre keresek es ott megnezem milyenek vannak :) ez viszont nagyon kis edes es aranyos volt ngyon megteccet elsore 8)
Remelem most mar neked is jon a babo :roll: most epp ti hol tartotok :?: :oops:

Skrisz
Gratula Eszter gyarapodasahoz 8) Uhu-n voltal :?: :idea:

Rana
Nem semmi inkeket tudsz te is :shock: belenezegettem :wink:

Annmari
Koszi szepen :D Figyu mar neked a stimus honapok utan futott igy fel az fsh-ed 32-re :roll: mer nekem aszonta a doki a clostitol most majd felmegy 40-ig :shock: marmint most ebben a honapban remelem nem marad ugy :roll: :oops: szerintem csinalhatnal egy visszaszamlalos vonalzit :wink: hipermegadrukkok neked is :!:

Tillidian
Fu orulok,hogy te is ezen a velemenyen vagy :) bar eddig mindenki igy latta a dolgot :) Remelheoleg mire en felidos leszek te mar szulsz :D

Mindenkinek szep hetveget!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelit! :lol:

Bridget, igen UH-on voltam. Csak sima kórházi 2D. Mindenét lemérték, minden rendben a kicsi lánnyal. Szólj, ha be szeretnél kerülni a táblánkba! :wink:

Annmari, drukkolok neked!++++++++++++++++++++++++++++ Te is szólj, ha táblában szeretnél lenni.

Brizo, Árnika, Katavirág HAJRÁ!!!!!!!

skrisz72

Sziasztok!

Hoztam én is a drukkokat!
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Brizo
Bocsi az irasod meg nem volt ott mikor en irtam pont utanad :oops: Koszi es akkor en is kuldom neked a tuszonoveloket 8) uuu de jooo 4-5tuszo mindket oldalon 8) en is-en is :roll: :wink: en majd kedden megyek tuszokukucsokra es legalabb tudom mihez tartsam magam 8) :lol:

Skrisz
Kep nincs 8) Bar gondolom feltetted volna sot lehet irtad is,hogy nem kaptal :oops: Tablaval az a helyzet epp gondolkodtam rajta de mivan ha pl nem nonek a tuszok es akkor nem lesz lombik :? :oops: tudom-tudom ne igy alljak hozza :lol: csakhat jah...na jo oke szal akkor igen koszonom eme megtisztelest,hogy bekerulhetek a tablaba 8) :lol: es akkor minnya nezem mi is kell enked :?: :idea: :!:

Bumi
neked is +++++++++++++++++++++++ :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, sokan vannak olyanok a táblában, akik épp csak várakoznak. Se stimu, se semmi.
Küldd el hogy hány éves vagy, mi a probléma, hány inszem, lombik volt eddig, hova jársz kezelésre, ki a dokid, és van-e valami aktualitás. Pussz

skrisz72

Skrisz
31 :) ,korai petefeszek kimerultseg,ismeretlen meddoseg :? (mert vegulis van pem de baba nem lesz belole :roll: )1lombik 8) Hart Clinic,dokim pedig Dr.Goto :roll:
Viszont ezt nem ertem:"aktualitás" :?: :idea: :oops: :shock: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na két órás szundikálás után benézek hozzátok. :)
Bridget! aktualitás=hogy épp most mi történik veled, vagy mire vársz (pl vizsgálat, gyógyszeres kezelés, ilyesmi). Nálad Closty indul a kövi ciklusban, ugye? Bocs, mostanában ilyen belepofázós passzban vagyok. :lol: :lol: :lol: És ez lesz az első lombikod, ugye???
Amúgy egy másik fórumon olvastam a kálváriáadat. Szegénykém..... :cry: :cry: :cry: :cry: Mostmár jónak kell következnie! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bridget, szólj, ha valamit javítsak.

Kép

skrisz72

Sziasztok!
Egy gyors életjel,megvagyunk,apa változatlan,illetve mára a bal szeme iszonyatosan bedagadt,és alul-felül sötétlila,de brutálisan.Háta rettenetesen fáj,mozogni így alig bír,a válla ami eltört az nem annyira.Maga elé van kötve.Nehezen bír felülni az ágyon,így mindig használja azt a kezét amit nem szabadna.Én tegnap egy órára hazaugrottam,ebédelni,meg bevinni neki is az ebédet,de ezen kívül reggel fél9-től este fél8-ig benn voltam,jól ki is purcantam estére,azon a csöpp stokin ültem...Ma ügyesebben oldottuk meg,délben hazajöttem,és aludtam két órát,majd visszamentem.Hát nagyon jól esett,de egyszerűen sajnálom magára hagyni,mert így nem kell felülnie ahhoz hogy igyon egy kortyot,meg ha felül,segítek neki enni,amikor visszafekszik akkor betakarom,mert sajna azt nem tudja megoldani...szóval gyakorlok előre,fürdetés,etetés,itatás,takargatás...
Ma este csináltak mégegy mellkasröntgent,még nem tudjuk az eredményt,de sejtjük,hogy bordarepedés is lehet,és attól fáj ennyire még a levegővétel is.Holnapra kérdőjellel be van írva,hogy talán hazajöhet,de így,ahogy most van,nem hiszem.
Megyek teregetni,megállt a mosógép...még jó,hogy főznöm nem kell,anyós megcsinálja.

Drukkolok mindenkinek,bocsi,hogy nem név szerint,majd pótolom.
Vendég

Jaj, Nyulaszkám, annyira sajnálom. Remélem azért néha van váltásod, hogy ne egész nap te állj haptákba. A kis nyúlbogyókkal azért sok neked egész nap. Pocakkeményedésre vigyázz. Ha érzed, inkább pihenj. Nehogy nyíljon a méhszáj!! Jobbulást kívánok a párodnak. Melyik kórházban van?

skrisz72

Skrisz,szerencsére csak napi 2-3 keményedés van,de ez eddig is volt.Mostmár anyós nem velem jön be,hanem levált.Így azért könnyebb...nekem..neki nem,mert buszoznia kell,de szerinte sem ülhetek benn egész nap.Az a baj,ha nem vagy ott,akkor leszarják a beteget.Reggel megkérdezték,akar-e fürdeni.(két nap után)..mondja,hogy igen.Erre bevittek neki egy lavor vizet,hogy oldja meg.Még lehajolni sem tud...Aztán bementem vele a zuhanyzóba,és segtettem neki.A gyógyszert meg leteszik mellé,de hogy esetleg inni adjanak hozzá,ááááááá,az már nem...amikor anyós vesetálat kért,hogy ha sikerül felköhögnie a lerakódást legyen hova köpnie,azt válaszolta a picsa,hogy vissza is lehet nyelni...és ment zsebbe lóvé az éjszakásoknak is.Mostmár csak egy nővér kap,ő annyira jófej,hozott jeget a szemére,bemasszírozta a hátába a zúzódásos krémet...szerencsére holnap is ő lesz.
A merényiben van,nem is tudtam,hogy van ez a kórház.
Vendég

Rana
Neeem gond hisz azert kerdem nekem mind1 ki valaszol :wink: Amugy meg koszi :) Igen azt oda is irtam,hogy elso lombik es a clostit mar most szedem :shock:

Skrisz
Ebben a honapban mar megy a closti (azaz serophene a neve)es akkor 19-en megyek tuszokukucs akkor jar le az 5.nap a gyogyora :roll:

Nyulasz
Meg mindig jobbulast apacskadnak :!: :? Es tudod csak szuuu-szaaa-szuuu-szaaa :wink:
Most olvasom,hogy mi van a korhazban :shock: ez egyszeruen felhaborito :twisted: bar en is tudom sajna a M. egeszsegugy milyen ramaty :evil: Ezek a noverkek nem is tudom hol elnek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,köszi.Eddig viszonylag nyugodt voltam,de tegnap anyós annyira kiakasztott,hogy még hajnal 1-kor sem aludtam...mindenki nyugtatott,mostmár ne aggódjak,rendbejön,szerencséje volt,nem szabad stresszelnem,nyugodjak meg...erre anyós mit mond????Jajj,én olyan ideges vagyok,miért nem csinálnak egy koponya ct-t,mennyire szar kórház,és mi van,ha ...jajj,nem is mondom,de egész nap csak imádkozom,hogy ne legyen baj....na ezek után az ember ne lásson rémeket :evil:

Drukkolok,hogy a closty sok szép tüszőt produkáljon!Voltál végül terheléses cukron meg inzulinon?
Vendég

Szép jó reggelt!

Nyulasz
Próbáld elhesegetni a negatív gondolatokat!!!Remélem párod hamarosan hazaengedig, othhon mégiscsak jobb és könnyebb lenne az ápolás meg a gyógyulás.

Bridget
Anno én is kaptam Serophene-t inszemnél, napi egyet.4 tüszőt csinált.

Skrisz
Terhes ill. babásnaptár nincs? :(

Én is szeretnék olyan szívhangfigyelőt mint Ranának van. :D Ha tudtok használtat, az főleg érdekel. (Csórók vagyunk mostanában. :( )

Kép
vizkriszisback

Skrisz,

[quote="skrisz72"][ írta:skrisz72img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1242489382.23.jpg[/img]

Nagyon 'terhestünetes" a memóriád!!!

Hajnóca volt az akinek 6 lombikja volt és neki nincs Bója.

Nekem viszont van Bóm, aki már néha bilizik - igaz mostanában inkább rohamosan gyarapítja a szókincsét néha érthető módon -, de nem volt csak 3 inszemem és 3 lombikom a 'volttal" ....
viszont Bó CSODAbaba, mert spontán fogant!!!
:lol: :lol: :lol:

Nyulasz,
remélem apa - én egyből tudtam kiről van szó (párocska) :D - minnél hamarabb felgyógyul és újból csak a kismamis problémák lesznek a legnagyobb 'gondok". :lol:

Till,
gratula a kisnunishoz. :D
Hidd el apa jobban fog rá 'figyelni", mert a lányok amúgyis apásak.!!
Ezt tapasztalatból mondom.! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Képzeljétek, megfűztem apát, hogy menjünk el a Bauhausba, mert 1500.-ért lehet venni orchideát!!
Most erre vagyok rákattanva. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Tegnap megjöttünk a nyaralásból, csak nem volt erőm jelentkezni. :oops: visszaolvastam, de szita az agyam...

Dezsi: magánba járok terhesgondozásra :wink: sajnálom a barnát...

Skrisz: csudaszép pocid van!!!! :-D

Puszik: nekem is jónak tűnik az összes leleted! :-D hurrá!!!

Till: gratulálok a kislányhoz! :-D

Nyulasz: Apának jobbulást!!! Hihetetlen, mi folyik a kórházban...és ha nem tudnál bejárni????

Hajnoca: jó orchidea vásárlást! :-)

Vkrisz: helyes a kis Alex :-)

Mindenkinek mennek a drukkok! :-)

Tegnap voltunk dokibácsinál. Bendi 655 gramm, és minden oké vele. Nekem viszont 2x1 Diaphyllint kell szednem a keményedések miatt és mert alapból tónusosabb a méhem. Lehet, előbb abba kell hagynom a munkát, de addig is többet pihennem...A méhszáj szerencsére rendben van, 3000-es.

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hajnoca, :oops: :oops: :oops: de hülye vagyok, csak a nevet néztem.

Szezso, gratula a gyarapodó rosszcsonthoz! Kép van?

Brizo, drukkkkkkkkkk!

Árnika, gyere, mi újság?

Kép

Kép

skrisz72

Szezso!
Örülö, hogy azért minden rendben. Diaphylint én is szedem, 3x1-et. Lehet tőle szívdobogásod, de elég jól lazítja a méhet. Ha úgy érzed, inkább ne dolgozz!!!

Nyulaszka!
Jobbulást apának! Vigyázz magadra és Nyúlbogyókra, úgy féltelek!

Skrisz!
Eszter szép nagy baba már!!!! :lol:
(Egy évvel öregebb lettem.)

Bridget!
Szerintem is jó döntés a closty! :wink:

Mindenkinek drukkk!

KépKép
zsófikukac

Skrisz
Köszi a táblicskut. :D A babónk neve:Alex ha fiú ha lány. :lol: Na jó, csak rövidítve. :wink:

Szezso
Pihend ki a nyaralást, aztán gyere! :wink:

Kép
vizkriszisback

Akciózoknak nagy drukkok mennek!

Nyulasz
Apának jobbulást! Te meg próbálj meg minél kevesebbet stresszelni!

Szezsó
Ha már Diaphyllint is szedned kell, én a pihenésre szavaznék :wink:
Vendég

Nyulasz
az en anyum is ilyen :oops: de lehet minden anyuka ilyen ha ez tortenik a gyermekevel nem tudom :oops: az a lenyeg tenyleg akkor felvaltva legyetek ott mert ilyeneket en sem akarnek hallgatni :? Mikor engedik haza :roll:

Vkrisz
Tenyleg :shock: en mar 4tuszovel is megelegednek 8) de remelem tobbet gyartunk bar nem ngyon erzem a szurkalast egyenlore :roll: en a 3.cn-tol szedem 5napig es 2*1-et :roll: Hat majd meglatjuk

Skrisz
Koszi a javitast es ugyi vgy a tabla vezeteseben 8)

Zsofi@
Koszonom a velemenyed :wink: Kicsit megnyugodtam mert senki nem mondta,hogy varnom kellett volna :roll: szal mindenki megerositett benne,hogy jol tettem :roll: Most mar csak abban bizom hat is es nonek a tuszocskek 8) Neked ha tol emlexem sok volt nem :?: :roll:

Tobbieknek
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nyulasz, írtam privit. Párodnak itt is jobbulást, neked meg kitartást! ++++++++++++++++++++

Szezso, kép?

Bridget, én a tavalyi lombikomnál meg az inszemeknél éreztem a szurkálást, de nem lett belőle baba. Ennél a lombikomnál nem éreztem szurkálást, és 2 baba lett belőle! :D :wink:

Írtok sokszor erről a keményedésről. Vki el tudná magyarázni, milyen érzés ez?? Honnan lehet tudni, hogy ez keményedés vagy nem? (Lehet, hogy nekem is van, csak nem tudom, hogy ez az.... :roll: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, egészen lent a hasadnál, mintha elkezdenének feltölteni vízzel. És amikor megtelik, betonkemény lesz. Feszít. Aztán 1 perc alatt elmúlik.

skrisz72

Krisz, köszi, értem. Gondolom ha találkoznék (remélem egyhamar nem fogok) ezzel az érzéssel, akkor felismerném. (?) :D :roll: Ez a szülés körül normális, ugye??? Bár olvastam, hogy normális korábban is, mert a méh gyakorolja az összehúzódásokat (valami Braxton-Hicks vagy milyen összehúzódások). Vagy ez a kettő (keményedés és összehúzódások) nem ugyanaz??? :roll:

Na abbahagyom mára a sületlenségeket. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!
gyors bekukk,tudjátok,már nincs gépem.jól vagyunk,egyre nehezebben.éjjel nem alszom,sokat rugdos a baba.egy hét múlva dokibácsi.
mindenkinek puszi,drukkhegyek,nyulasz a párodnak is!!!!

Kép

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek,apa ma már jobban volt reggel.Délután viszont megint jobban fájt mindene,de holnap hazajöhet.Valószínű lesz még elötte egy röntgen a válláról,mert tegnap csak mellkasit csinálták újra.De már a hangulata is jobb volt,hogy nem fájt neki annyira a háta mint eddig.

Nagyon drukkolok minden akciózónak!

Rana,amikor elöször keményedsz,rögtön tudni fogod,hogy ez az.Én is így voltam.Nekem napi 2-3-szor van,de ez még normális.
Vendég

nyulasz! Kép
Ezt apának kűldöm!

Bridget!

Februárban volt egystimum amikor a 3 üres tüszőm lett! Ekkor azt mondta a doki hogy rögtön a következő hónapban újra kezdjük,de sajnos ekkor lett 32FSH és az E2 122.
:cry:

Ezért nem kezdtünk újra hanem szedtem a hormonpótlót és most úgy néz ki hogy jó lesz.
:lol:

Úgyhogy stimu után tuti megugranak az értékek!

Tüszőnövelők mennek!++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Annmari,köszi :D ...és hajrá,hajrá!!!! :wink:
Vendég

Skrisz!

Köszi a drukkokot és a táblába invitálást,de én olyan ritkán jövök és nem érdemlem meg hogy benne legyek! :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Dezsi, jobbulást!

Nyulasz, a párodnak mielőbbi felépülést, neked meg kitartást, és a lehetőségekhez képest nyugit kívánok!

Akciózóknak mennek a drukkok!

Julcsinak megvolt a csípő röntgen, teljesen negatív. Nem kell hordania azokat a hülye szíjakat :D

Pocakosoknak további gömbölyödést!

Kép
petne

Annmari
Nekem aszonta ez a doki,hogy punkcio utan egybol ad nekem gyogyot ami leviszi az fsh-em a kovi ho elejere :roll: attol fuggetlen ha lesz beultetes ha nem :roll: Mondjuk erre meg kesobb raterunk...merthogy kovi honapban normal injekcios stimusat szeretne ha most esetleg nem jon ossze :roll: Na de ma me ne jonne :lol:

Nyulasz
Orulunk,hogy apacska ma mar valoszinu hazamehet es jo kezekben lehet.Gondolom par hetig tappenzen lesz :roll:

Petne
Boldog 4.honapot Julcsinak 8) :)

Rana
Tudom ez nem kene szamitson es meg lehet korai is hisz csak a 6.cn-en vgyok :oops: de majd a 10.fele tuti erzek valamit 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szép jó reggelt!

Nyulasz
Örülök, hogy párocskád jobban van! :D Sokat gondolunk rá és küldjük a gyógyító energiákat!

Bridget
Ez 2x annyi mint amit én kaptam, de hát inszemnél nem is szabad több tüszőt érlelni.Neked sok érett tüszit kívánok!!!

Lola
Akkor próbálj nappal pihengetni!

Nekünk jól telt a hétvége:szombaton kerti szülinapozás anyóséknál bográcsossal, tegnap anyuék kertjében volt csak szokásos nagycsaládi ebéd (kb 11 fős) és "kemény magos" szalcsipörgetés este. Apa közben ellibent motorozni egy pár órát.

Ecseteltük a mostani meg a baba megszületése utáni anyagi helyzetünket anyuéknak és hogy most kéne még sokat maszekolnom itthon, hogy gyűjtsük a pénzt mert szülés után jó ideig szép mínuszba fog kijönni a ktg-vetés, de azt mondták, hogy segítenek mindenben, jönnek segíteni a babó mellett bármikor, hogy ha tanítani akarok itthon, tudjak. (Anyu is meg a nővére is most megy nyugdíjba-anyu sajnos a tavaly műtött tumora miatt, Erikanéni meg korkedvezménnyel)...szóval nyugodjak csak meg... :)

Pussz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Annmari, rossz kislány! :wink: :lol:

Mindenkinek szép hetet kívánok! Én ma megyek a doktorbácsimhoz dicsekedni a kislányommal. :lol:

Petne, jól rádijesztettek a múltkor ezzel a hülye kengyellel. :evil: Hál' istennek, hogy nem kell és minden rendben a kicsi lánnyal. Elég neki a gyógytorna is. Amúgy már mekkora, hány kiló? Miket csinál? Hányszor ébred éjjel? Írjál már róla kicsit! :D

skrisz72

Sziasztok,
Nyulasz, jobbulást a párodnak, elhiszem, hogy megijedtél.

Petne, örülök, hogy nem kell szíj :D

SKrisz,jó dokibácsizást nektek :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Skrisz!
Kösz a táblát.

Nyulasz!
Jobbulást apának! Remélem, ha hazaengedik gyorsabban gyógyul.

Petne!
Jajj de jó, hogy nem kell az a csúnya kengyel.

Szezso!
Szépen növöget Bendi. nyaralásról képek?

Vkrisz!
Akkor mozgalmas volt a hétvége. Anyagi helyzeten meg ne aggódj, bizti lesz valahogy.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Vkrisz
Koszi remelem lesz bennuk pete is :roll: Holnap kiderul minden 8) Azaz nem minden de,hogy ire szamithatunk :roll: Az meg milyen jo,hogy lesz segitseged...ezert kicsit ngyon irigykedem :roll: :wink:

Skrisz
Kepet hozol ma? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

igyekszem bekapcsolódni, a hétvégén mindig kiesek....

Skrisz!
köszi a táblát!!!! :wink:

Nyulasz!
nagyon drukkolok, hogy hamar rendbe jöjjön apa! De remélem, már megnyugodtál. :wink: :!:
dezsina

Bridget, hát nem tudom. A dokimnak elég gagyi UH készüléke van. Talán a fejéről kérek egyet. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Szezso: képek???????? Bendi növöget szépen!!!!! :D

Alle: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz: Párodnak jobbulást!

Petne: ez jó hír!

Vkrisz: majd lesz vhogy, úgy még sosem volt, hogy nem volt sehogy. :wink:

Szép hetet!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*