hú, de beindult mindenki!
Xandra!
Megkésve, nagyon boldog névnapot kívánok!
Abszolút ne aggódj a felállás miatt, Zsombi is 10 hósan állt fel, és nem volt 13 hós, amikor elindult, azóta vszont brutál módon, meg se áll, szóval ne ürgesd!
Pandus!
Dóri nagyon szép nagylány!
Valóban jó korán kel. Olyan eszedbe ne jusson, hogy most szoptatsz utoljára, frászt, Dórinak lesz kistesója, türelem!
Készítek majd vonalzót.
Petitpois!
Laura nagyon szépséges, a poncsoban imádnivaló!
A fürdés nálunk is küzdelem, a kádban egy ideig elvan, játszik, de pár perc, és kiszáll, a hajmosás meg horror, üvölt, nem tudom, miért?
A homokozó a kertben nálunk nagy kedvenc, minden nap beleül, de sokat nem tölt benne, állandóan menni-menni. A kiskaput csukogatni, a kutyát molesztálja egyfolytában.
Mi nyáron a Balcsira biztos megyünk többször is, Olaszországot fontolgatjuk júni vége fele, majd meglátjuk. Augusztusban lett volna Görögország szüleimmel, tesómékkal, de azt lemondtuk, az állapotomra való tekintettel.
Fendike!
Máté nagyon aranyos! Gyönyörű kék szemei vannak, kitől?
Az alvása eszméletlen jó!
Sztem szeptembertől mi is megpróbáljuk a bölcsit, illetve vmelyik nap majd elviszem kíváncsiságból, mit fog szólni?
Kisfóka!
Gréti nagyon aranyos, ügyes kiscsaj!
Akkor szeptembertől hajrá. Sztem a legtöbb nő úgy gondolkodik, majd még kicsit később, majd ha már nagyobb lesz, stb.stb., akkor akar kistestvért. Valaki azt mondja 2 év az ideális, mert az eleje nagyon nehéz, de utána viszont jól el fognak játszani, ki tudja? Sztem sokat nem érdemes várni, mert az ember utána egyre nehezebben fogja rávenni magát. Ez az én véleményem.
Rólunk:
Az alvás totál változó, van úgy, hogy napkig átalussza az éjszakát, és reggel 7 körül kel, de van úgy, hogy felébred 2 körül, áthozom hozzánk, és 1 órán keresztül fent van, iszik, de vhogy nem tud vissza aludni, ezt nem igazán szeretem, de ez van, talán a foga, vagy front, fogalmam sincs????
Vagy visszaviszem a helyére, na akkor, olyan hisztit vág, hogy hihehetetlen.
Sokat vagyunk levegőn, játszótéren, barátokkal. Imád menni, autóval, b.kocsival, utóbbiba már szinte be is ül. Leginkább halandzsázik, mindent ért, de érthető szavakat, anya, apa, máli (a kutyánk mázli) Egyfolytában rámol, az imént a szemetest dúrta fel (elfelejtettem a zárat ráhajtani), és egy kenyérhajat evett meg belőle
szóval a fiam kukázik!
Az autókat imádja, bármilyen jöhet. Evés, hát én este, és reggel adog tápcsit neki, és a bébiételről nem tudom leszoktatni, eszik valamennyi rendes ételt, viszont utána megmutatom neki a bébiételt, kérsz?, és bólogat, meg veri az asztalt.