Sziasztok
Remélem mindenki jól van, a mamiknak sok pihenést és pocaknövesztést, a leendő mamiknak pedig kitartást. Net hol van, hol nincs, de inkább nincs
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Szolgáltató meg ugye nem elérhető. Így aztán csak gyors bekaparom, és remélem vissza tudok olvasni, hogy kivel mi van.
Mi még egyben vagyunk babucival. Bár próbálom megdumálni a kiscsajt, hogy 29-én kéne megszületni, de hát úgysem én döntök.
1. 29-én lesz ügyeletes a mi dokibácsink (nálunk kötelező ügyeletesnél szülni
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
)
2. nem akarom, hogy gyereknapkor, pünkösdkor stb. szülessen
3. anyukámnak is szülinapja lesz, kereken a 60. és nagyon szeretné, ha az első unokája is akkor születne.
Múlt héten minden orvosi és egyéb kötelezettségemet letudtam, most már csak NST / CTG –re vagyok hajlandó elmenni. Iszonyúan fáradt vagyok, szinte állandóan alszom, vagy ha valamit csinálok akkor is egy-két órát bírok csak fenn lenni
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Újra előjött a hányinger főzéskor, pedig már azon és a vasaláson kívül minden házimunkát lepasszoltam drága szeretett zuramnak.
Elértük (talán már meg is haladtuk) a 3 kg-ot babával, én összesen 5 kg-nál tartok. Az utóbbi időben egyfolytában eper-vanília fagyit kívánok.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Elkezdtem a málnalevél teát, hát majd kiderül mi lesz belőle, de múlt hét elején a külső méhszáj már 2 ujjnyira, a középső 1 ujjnyira nyitva volt, és azóta is rendszeresen vannak erős fájásaim.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Reméljük menni fog a dolog.