sziasztok
ágymagasság: a normál kórtermekben is baromi magas!!! alig bírtam levánszorogni róla, pedig nekem szinte egyáltalán nem fájt a gátam!
viszont volt a szemben lévő soron 3 másik ágy, amik nem voltak olyan magasak, csak hát nekem sajna magas jutott.
nem hiszem, h a takarítás miatt magasak, mert az összes ágy alatt akkora, de akkora kosz volt, h kedvet kaptam volna kitakarítani
a bőröndömet rendesen szivaccsal, mosogatószerrel mostam itthon! extra - mega - überbrutál kosz volt! a takinéni az ágyak között törölt csak fel, azt ugyan minden nap, de a többit... hjaaajjjj
kaja! én elég finnyás vagyok, de ha éhes vagyok akkor azért megeszek nagyjából mindent. amíg bent voltam, csak olyan kaják voltak, amiket alapból nagyon szeretek, na de ahogy azok el voltak készítve!!!! sztem nagyon gáz, se íze, se bűze nem volt. persze a hazai húsleves kárpótolt mindenért
a reggeli, vacsi általában 2 zsömle, ujjnyi vastag párizsi, vagy kocka sajt. egyik reggel viszont briós volt, imádtam! ezer éve nem ettem brióst és akkor nagyon jól esett!
nócika: a hálóingeket a kínaiban vettem, elég mélyen lehetett kigombolni, így kényelmesek voltak. én biza sajnáltam több ezer pénzt elkölteni egy rendes kismama pizsire / hálóingre. totál jók voltak a kínaiak, ami meg nem annyira, azt anyukámmal átalakíttattam, h jó legyen (csináltunk kivágást rá, és varrt rá gombokat, meg gomblyukat, azóta is használom, mondjuk már éjszaka nem eszik
)
látogatáshoz azért nem tudok hozzászólni, mert mikor Marcikám született látogatási tilalom volt a khban! Ja De! hozzátudok! volt mellettem egy kisebbségi hölgy, na az ő urát beengedte a nővérke, miközben a fél szoba szoptatott!
és ő ott állt és beszélgetett a kedves nejével (hazamenős cuccot hozott neki, mert aznap mentek el!
)
na jó hozzátudok, mert "titokban" a lifthez bejött a párom, meg anyáék és tesómék is, és az utolsó estére feloldották a tilalmat is, és sztem totál jó volt, ott az előtérben! hát ha mindenki hozzátartozója jönne-menne a kórtermekben elég gáz lenne!!! mondjuk nekem nem fájt a gátam, szal jól elücsörögtem ott, de egy 6 ágyas kórterem, ha állandóan tele lenne látogatókkal... sztem gáz! nagyon szerettem volna alapítványi szobát, de csak az utolsó éjszakára lehetett volna, és azt meg már totál fölöslegesnek tartottam. azért kibírtuk
na, eldugulok