Új privát üzeneted érkezett!

((((((((((((((((((Amina))))))))))))))))))))

Puszi, nem értek hozzá, remélem jók az értékek, ekkor gratula hozzá
:) (most már nincs akadály....)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Mandi, szuper hcg!!!! Boldog babavárást kívánok! :lol:

Puszikám, neked is gratula szép eredményekhez.

Niki, te igazán klassz csaj vagy! Le a kalappal!!!

skrisz72

Mandi! :D irigylésreméltó a hcg-d! hurrá!
Nagyon megérdemeltétek már!!

((( NIKI )))) @---)----

Puszedli, én se tudom megnyitni... :? , de amennyire kiskubiztam a leleted, az jónak tűnik! (hogy intézted el,hogy Tűű legyen a beküldő orvos?) Szt. imrében csinálták?

Tiilike, kérdésedre válaszolva, jövő kedden megyek uhura, a lombiktól számítva a 2. mensi után kellett időpontot kérni. Ellenőrzés lesz és megbeszélés a folytatásról.
nani72

Jó Hétvégét Lányok!

Pihenjetek, töltődjetek, pocakot növesszetek (már aki :wink: ), kinek mire van szüksége!

(nem aludtam semmit éjjel :shock: ) Hazamegyek szüleimhez, keresztgyermekeimhez hátha azok segítenek a lelkecskémen...

Üdv.

kalkata

Mandi: gratulalok a magas hcg-hez! :) lehet, hogy tobben vannak odabenn? :lol:

Raniko: egy cipoben jarunk, en is kenytelen voltam elmondani a fonokoknek, hogy mi van. Foleg, hogy ugy tunik mutet lesz a vege ennek az egesznek. Es valoban nagy megkonnyebules volt, es meg normalisan is reagaltak ra. A lenyeg, hogy most mar nem kell mindenfeleket kitalalnunk. Kollegak is tudjak?

Niki: nagyoleles! Az viszont nagyon jo, hogy nincs szukseg mutetre es a termeszet mindent megoldott! Es valoban igy van, sikeres lombikok voltak a mieink is, csak utkozben valahol elkadt a dolog. Mindenki vegyen peldat Twistrol es Mandirol :)

Puszi: huh, ehhez nem ertek, de sejtem, hogy minden ok! Erre is szamitottunk :) Most mar tenyleg semmi nem all a baboca utjaban!

Nani: dejooo, nemsokara kezdesz! Drukk ezerrel a keddi uhuhoz!

Kalkat: erezd magad jol otthon, a keresztgyerek majd minden babantodat elfeledtetik! Probalj kicsit kikapcsolodni, no meg aludni, mert engem is lekorozol a korankelesben.

Krisz: hogy erzed magad? Nemsoka 30 hetbe lepsz! :) gratulalok

Till: jol vagyok, leszamitva a hihetetlen aluszekonysagomat. Lelkiekben keszulok a mutetre, mert ugy nez ki a termeszet nem oldotta meg a dolgokat.

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina drága, azért jó lenne, ha nem kéne műtét. Hétfőn derül ki, ugye? Sokat gondolok rád. Nálunk minden rendben. Tegnap voltam UH-on. Eszter behozta az egy hetes késést. Már 1364 gramm. Július végére módosult a születése dátuma. De majd ő eldönti, mikor szeretne napfényt látni.

Kat, kellemes hétvégét!

Rani, ++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Puszedli, sztem nem ismerjük egymást személyesen. Ha priviben küldesz egy címet, hétfőn fel is adom a suprefactot. Kell mind a kettő? Mert Nekem az egyik fele fogyott csak el.

Mandi, szép HCG! További jó pocaknövesztgetést.
s.bea

lányok köszönöm a biztatásokat.mninki-nagyon sajnálom ami veled történt,légy erős ,nekem az segitett,hogy beszéltem róla a környezetembe,nagyon nehéz volt először,de hidd el segit.....raniko-én a kezdetektől fogva elmondtam a főnökömnek ,hogy mibe vágtuk a fejszénket,jól fogadta.mint kiderült ha nem sikerül a beültetés nem küldhet el a munkáltató a hiányzások miatt,sőt a kötelező 3 hónap várakozás alatt is védett vagy.mandi-neked szivből gratulálok,vigyázz magadra.amina remélem nem lesz mütéted,nagyon szoritok .ugye csajok egy nőnek mennyit ki kell birni?egy mondat kószál a fejembe"kudarc nincs csak későn jött siker......"mindenkinek szép napot.
kistörpe

Sziasztok!

Amina,
annyira szorítok, hogy megoldódjon!!! :oops:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani,
mindjárt itt van akkor a Start! :P

Kalkata, Drága,
próbálj pihengetni, szép dolgokra gondolj! :)

Szép hétvégét Mindenkinek (SZURIZÓSOKNAK DRUKKOK 1000-rel) :P

tillidian

Sok szeretettel minden topiklakónak!

Kép
Vendég

MAndi, gratulálok!
AMina, holnapra nagy drukk.

babaimádó
Kép
babaimado

Amina++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Amina, negatív drukkjaim mennek! -------------------------------------- Remélem csökkent a hcg-d. Puszillak

Rani, +++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli, Irises, Bella, ti is mindjárt kezdetek! Készülni lányok!!!

skrisz72

Jó reggelt mindenkinek!

Amina, drukkolok a csökkenő hcg-hez, remélem, el tudod kerülni a műtétet.

Hétvégén túl vagyunk, nagyon fárasztó volt, de a lakodalom jó volt. Hulla vagyok :? , pedig össze kellene kapni magam, sok a munka.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Szép napot Mindenkinek!

Amina: nagyon drukkolok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Baba, most néztem a vonalzód :D

allegrobarbaro

Sziasztok!

Amina: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle és Rani: hajrá Csajok!!!!!!!!

Majd még jövök.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok Lányok!

Amina, szorítok a hcg csökkenéshez!!!!!!!!!!!!!!!

Rani, drukk tüszinövelő++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle, kimulattad magad a hétvégén (ez jó jel) Csak a sok meló ne lenne utána most ... kitartás!!! :wink:

Skrisz, Eszterke behozta a lemaradást, ez csodálatos! Szuper!

Tilli drága, hogy telt a hétvége? Látom megint "éjjeli bagolykodtál"...

Hétvégén keresztgyerekeim megszeretgettek, próbáltak lelket önteni belém, mostanában olyan elesettnek érzem magam, sok a meló is :? :? :?
(kéne egy kis pihi....) Ti hogy vagytok ezzel lányok?

Szép Napot Mindannyiótoknak!

kalkata

Kalkata, én még két hétig dolgozom, aztán pihi. :lol:
Egyébként most, hogy jön a jóidő, egyre szarabb lesz dolgozni. Az ember szabira vágyik, a levegőre, a napsütésre.

skrisz72

Hcg: 2000 feletti :(. Este megyek ahhoz a dokihoz, aki majd mut, akkor meg okosabbak leszunk...

amina09

Amina! :cry:
Ölellek.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Amina :(
Reméljük a rossz közül a jobbikat és nem méhenkívüli !!!
Puszillak !
Niki
mniki

((((((((((((((((((Amina)))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Puszikám hatalmas gratula az eredményekhez!!!!!!!!

Amina remélem ez a műtét azért még nem 100%-ék!!
:roll:

Köszönöm lányok a drukkokat és a tüszinövesztőket!
Nagyon fontos lenne még növeszteni mert vasárnap nem sok jót vetem ki Kriszadoki szavaiból! :roll:
Azt mondta hogy a jobb és a bal petefészkem fellazult.
Hogy ez mit jelent pontosan nem tudom azt mondta semmgi gond csak lasan érnek a tüszik.
Lesznek csak türelemmel kell lennem. :roll:
Esküsz türelmes vagyok csak jó lenne végi csinálni mert ez az endó engem nagyon zavar.
Mondta dokibácsi hogy nem akarta mondani de jó hogy tudok róla.
Mondtam persze Bernárdoki elmondta.
Az 5 nap vagyok és még nem kaptam semmi jó hírt!:(
Holnap megyek reggel megint UH-ra.
Az E2:900 valamenyi volt az LH:3,7
Valaki tud valami okosat momdani? :roll: :oops:
El vagyok kenődve! :(

Kép

Kép
raniko

Amina nagyon sajnálom!
Ez hogy lehet?
:roll: :roll:
Nem értek hozzá de remélem nem méhenkívüli!!!!
Drukk!!!

Kép

Kép
raniko

Alle igen, jól látod. Ennek örömére, ma voltam is vérvételen. Holnapra lesz eredmény.

babaimádó
Kép
babaimado

Amina drága, annyira veled érzek, hogy nincs vége még mindig. :?

allegrobarbaro

(((((((((((((((((((((((Amina))))))))))))))))))))))))
(nem lehet, hogy mégis van baba? :oops: )

Rani: hess negatív gondolatok!!!!!!! Tüszőnövelő drukkok mennek!!!!!!

Baba: majd gyere az eredménnyel!

Kép

Kép

*puszedli*

Amina: :shock: én ezt nem értem, de nagyon kívánom, hogy alakuljon most már minden úgy, hogy neked jó legyen!

Raniko: extra tüszőnövelők úton vannak++++++++++++++

Skrisz: azért irigykedem egy kicsit, hogy dolgozhattál, nekem sajna nem olyan a munkahelyem, meg aztán az ikrekkel alapból nem engednének akkor sem. Bár én még nem igazán unatkoztam itthon, pedig 2 hónapja nem dolgozom. Csak egész nap egyedül vagyok és ez nem a legjobb.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyugtasatok meg, hogy nem gond ha a 6. napon még nincs mér hető tüsző! :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Ranikám, tüszőnövelő+++++++++++++++++++++. Nem értem, mi az, hogy fellezult a pf.

babaimádó
Kép
babaimado

Ranikó. NE idegeskedj !
Van, hogy hosszabb a ciklus.
nagyon nagyon drukkolok, hogy legközelebb már jó hírt kapjál.

Az ösztradiol és az LH is csak azt bizonyítja, hogy még nem igazán indultak be a dolgok.
Krizsa nem emelt a szuridon ? írod holnap újabb Uh, lehet akkor fog módosítani.

Baba, ezek szerint hat az Avandamet, igaz ??? :wink:

Kata, a hétvégén mindkét barátnőm kisbabáját tutujgattam. Nagyon jó érzés volt, de utána az a nagy üresség.... :( lehet emiatt, tegnap estére kicsit bedepiztem, de apa felvidított.
mniki

Amina (((((((((((((((((((((
Írj ha megjöttél az orvostól!!!!!! Aggódunk érted.

Mniki, hát igen, ez jutott egyenlőre nekünk, de lesz ez még fordítva :wink: ( legalább apa felvidított, enyém dolgozott :( )

Baba, hajrá, csak így tovább!!!!!!!!!!

Skrisz, már csak 2 hét? Irigyellek nagyon, őszintén szólva...

Timi, teljesen kipihent vagy. Nézd a jó oldalát a dolgoknak, kint lehet a jó levegőn, szippanthat belőle magatoknak nagyokat!!!!
Foglald le magad mindenféle jóval!

Rani, nyugi, "ne idegeskedj" - márha tudsz, muszáj.
Extra-giga tüszinövelők továbbra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap már látszania kell... bizzunk!!!!!!!!
A ciklusod már beállt normál-ra a gyogyitól? Lehet, hogy később indulnak be, mert hosszabb. Nem?

kalkata

Amina, tényleg várunk doki után.
Skrisz, én is irigykedem, hogy nem kell dolgoznod már és nemsokára babázhatsz is!
Mniki, majd a hormoneredményből kiderül, mennyire hatott. :wink:

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi lányok!

Begyüjtöttem az össze tüszinővesztőt!! :wink: :wink:
Kalkata elvileg beállt 27 napos volt az elöző!
beszéltem Harcikával akinek innen is köszönöm a megnyuktató szavakat!
Azt mondta, hogy még nem kellet semmit látni és hogy az ösztradiol szintem viszont nagyon jól alakul így lesz tüszi!! :wink:
HIHI!!!!

Kép

Kép
raniko

Jajj még egy!
Én hülye beírtam a googl-ba hátha van valami okos dolog ezzel kapcsolatba!
Hát semmi rám vonatkozót nem találtam hacsak nem vagyok mangalica! :lol: :lol: :lol:
Azt megtaláltam, hogy nekik a 6 nap környékén 5-6mm-er!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na és itt hívtam Harcikát!!
Jó jó tudom nem vagyok nóóóóóóóóóóóórmális!

Kép

Kép
raniko

sziasztok csajok!

Amina, 2000 felett??? ez nem lehet igaz... :(
Bármi is lesz, próbálj megnyugodni, túl fogsz lenni rajta. Most csak ez számít, és TE !!! Veled érzek,ölellek.

Rani tüszők : NŐŐŐŐJETEK !!!!
(tetszett a mangalica-sztorid) :)

Alle +++++ !

Skrisz, azért jól kihúzod a munkát a pocival! 32 hétig fogsz dolgozni,nem semmi!

Kalkat, én is vágyom már a szabadságra...
Tegnap Velencén voltunk...ollyanjóóóvolt! :)

Holnap végre megyek uh-ra. Már hiányzik a kaali,csajok, ez normális ???? :D
nani72

Sziasztok!

Amina, ezek után, Nekem is az jutott egyből az eszembe, hogy mégis van baba, és jó helyen. Nagyon bízok benne, hogy minden a lehető legjobban fog alakulni.
Amúgy már akartam írni (de akkor már írtad, hogy nem jött össze), hogy mi van, ha mind a kettő megtapadt (mert ugye kettő embrikét kaptál), és az egyik meggondolta magát, és azért vérzel. De ha jól emlékszem egyet sem láttak az UH-n. Hátha csak elbújt... :roll:
Mindegy, tényleg azt kívánom, hogy a lehető legjobb (mármint számodra a legjobb) dolog süljön ki ebből.

Timi, hogy telnek a kismamis napjaid?

Puszi, elküldtem mind a kettőt. Ha minden igaz ma meg is kellene kapnod. Aztán, ha maradna Neked is belőle, majd továbbítod ha kell vkinek.
s.bea

Amina, ezt én nem nagyon értem, hogy mi történik veled. Várunk vissza, hogy mit mondott a doki.

Nani, igazából még tovább is tudnék dolgozni, csak már nincs kedvem. Nem érdekelnek a banki problémák és mostanában már apró hibákat is vétek, mert nem figyelek oda. :oops:

Timi, én még az utolsó két hónaptól is félek, hogy nem fogok-e nagyon unatkozni. Asszem majd tornázgatok, meg elmegyek Balcsira anyuhoz egy kicsit.

Rani, drukkolok, hogy beleerősítsenek a tüszikéid.

Kalkata, Babim még jó, hogy nem videós a babanet. A kezdeti sárgulás után, most pironkodnátok! :lol: :lol: :wink:

skrisz72

Bea: elvagyok, mint a befőtt! :lol: Fiad jól van?

Skrisz: én itthon nem tudok unatkozni, mert már nagyon vágytam a kismamiságra és azzal együtt az itthonlétre is. Én mindíg nagy családot és sok gyereket szerettem volna és főfoglalkozásban a családnak élni. Hát, valahogy rossz korban születtem, de most jó sokáig élhetek úgy, ahogy mindíg szerettem volna! Kizárólag az emberi hang hiányzik egész nap. A torna jó, már alig várom, hogy engedélyt kapjak rá, mert egyenlőre tiltva vagyok mindentől! A Balcsi tök jó, én Velencén vagyok sokat, mert ott a családom és a barátnőim is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ha-ha ha :lol: . Könnyen csúfolódsz, mikor neked már ott a pocaklakó. Várj csak, majd nemsokára én is jövök az ikrekkel. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: így legyen!!!!!!!!!

Sbea: köszönöm. Mindenképpen továbbajándékozom a maradékot! :lol: Még nem jött meg, gondolom akkor holnap. Még1x köszi.

Rani: extradrukkok mennek, csak nyugiban légy!!!!!

Amina: nagyon várlak!

Kép

Kép

*puszedli*

Baba: így is lesz! :wink:

Puszi: remélem Bea szurija szerencsét hoz! Neki nagyon bejött! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

[quote="timi76"]
írta:
timi76

Puszi: remélem Bea szurija szerencsét hoz! Neki nagyon bejött! :wink:
:D :D :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Amina???????????

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, majd emlékezz meg rólam az ikreidnél, hogy biztos az én progi szurijaim is segítettek! Benne van az összes pozitív energiám. Már alig várom, hogy magadba szúrd! :lol: De aztán nem nyafogni, ha hármas ikrek lesznek! :lol:

skrisz72

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Rani: nekem is alacsony volt az LH-m, majd kapni fogsz lehet ra uj szurit, amely az LH-t is noveli (pergoveris a neve ha jol emlekszem).

Rolam: szerintem itt en jottem egy masik bolygorol. Semmit de semmit nem latott a doki!!! Minden a leheto legnagyobb "rendben" , csupan a hcg magas :shock: :shock: :shock: . (Aranyosak vagytok, hogy rendes terhessegre gondoltatok, de ilyen progi szint mellett, ez kizart sajnos) . Nem javasolt mutetet, hanem egy het mulva hcg kontroll.
En ezt tenyleg nem ertem, mi a fr@nc van velem???
Ja es lett egy "cuki kis miomam"

amina09

(((((((((((((((((((Amina)))))))))))))))))))))))))
Kitartás, ölellek! Szívből sajnálom. :(

Kép

Kép

*puszedli*

Amina! Itt vagy még?

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X