Új privát üzeneted érkezett!

itt van :lol:

királylány

remélem ízleni fog.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita nagyon tudsz!

királylány

köszi...... :oops: imádok sütiket csinálni.........eddig ez sikerűlt a legjobban!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!
Jobbulást a betegeknek!!
És köszi annak aki "jobbulást" kívánt :wink: ,jobban vagyok már szerencsére..ma megyek vissza az orvoshoz aztán megkapom a vérnyomásmérőt,és akkor holnap kell vele vissza mennem akkor majd kiderül kell-e gyógyszer a vérnyomásra vagy sem...

Kicsi! Ari vagy hogy gondolsz rám is :D !

Holnap mennek az ovisok Bajára a Tűzoltóságra,valószínű megyek én is kisérőnek :)..Biztos fogják élvezni,bár Kírának már nem nagy kunszt lesz mert ült már tűzoltó kocsiban mivel az apja ökéntes tűzoltó itt a faluban 8) ..

Nyuszi! Gratulálok a fiadhoz :wink: !
Nita! Ma mit sütsz?? :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!!

Én is megvagyok tegnap bevásárolni voltunk és utána vacsizni igy későn értünk haza, már nem kapcsoltam be a laptopom.

Betty örültem, hogy jöttél. Akkor ti most stimuláltok már???????????????
Nita kis konyhatündér vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kirus remélem nem lesz vérnyomás problémád!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok neked és jobbulást!

Ha még tudok jövök én is el vagyok halmozva dolgokkal mint Kicsi, de az nem baj dolgozni kell és szeretek is.

Ma már jön az öcsém is dolgozni, Németországban volt 2 hétig keresztelőn, de hosszú volt úgy hiányzott. Ma már az irodába lesz, bár ma éppen szülinapja van így pechje van így kezdeni szabi után :lol: :lol: :lol:

Kicsit módosítottam a vonalzóm mivel most később volt a pé-m így számításaim szerint 32. napos lesz ez a ciklusom a vonalzóm meg 28. naposra volt készítve, 4 napig akkor félrevezetnélek benneteket, meg nekem is világosabb :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Kirus,reméljük nem kell gyógyszer,ilyen fiatalon...
Na a sikeres kressz után 1 órát voltam rutinon,aztán kivitt az öreg egy 2 falut összekötő út közé vezetni.Vakmerő öreg... :lol:
Pedig csak 2000 km van a kocsijába,extra szűz.Tegnap voltam 2 órát rutinon,ma meg forgalomba visz a belvárosba.Nagggyon bátor.Majd megkérdezem cigányt ütni ér-e.Abba benne vagyok,jaj,de útálom őket.Amit a buszmegállóba művelnek,hát szégyen.Köpködnek,stb,na nem is idegesítem magam!
Megyek,jók legyetek!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

kirus ma semmit van még pár db muffin.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagynéni lettem. Reggel 6-kor született meg sógoromék kisfia. Péter, 3240g és 56 cm.

Melinda oktatók addig nem félnek míg az ő lábuk alatt is van pedál :lol:

Többieknek puszi, majd jelentkezem :wink:

királylány

sziasztok!
Tanulok.... :shock: Uncsi és sok :shock:

Melinda. Te aztán belevaló vagy, babával a pocóban jogsit szerezni, eza beszéd...:)Hajrá!

Kirus: köszi:) Jobbulást, pihi semmmi kávééééé!!!!

Nita: én most képzeld nem vok sütis, ellenben zöldség az minden mennyiségben jöhet! :D :lol: Na, jó meg a a csoki is :D Mondjuk képzeljétek, a koliban szerencséra még nem vették észre a Pocim, csak az aki tudja:) kop-kop-kop

Kép
nyuszifül16

Királylány: gratulálok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Jó babázást! és köszi a levelet! :lol: Vigyázz magadra, sok puszi! :oops:

Kép
nyuszifül16

királylány gratula a hatalmas legényhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nyuszi már nemsokáig tudod titkolni....növekedésnek indul ám az a pocak!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: már várom és örülnék is neki:)))))))

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Királyány: Gratula!!!!!!

Nyuszi: Tényleg furi lehet, hogy még nem vették észre :D

Hajrá Meli!!!

Nita: Milyen jó neked, hogy szeretsz sütni :lol: :lol:

Kép
kicsi80

kicsi igazából azért szeretek sütni mert imádok kotnyeleskedni...... :) :) :) :)
nyuszi innentől már gyorsan nő a pocak......én is szépen kerekedek...... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, Nyuszi! Van pocifotótok?

Kép
kicsi80

kicsi én max mmsbe tudom megmutatni......gépre nem tudom feltenni.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nincsen sajna, nincs ki csináljon a telóm meg nem olyan spéci... Mindegy! Majd igyekszem...

Kép
nyuszifül16

na megyek vasalok aztán jövök....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány gratula a kisfiúhoz, szép neve lett 8)

Melinda egy grillezés közben az öcsém és a férjem azon agyaltak milyen jó lenne ha a törvény megengedi az általad, meg sokak által nem szeretett egyének ritkítását, pl évente szabad x egyént elütni, ha nem sikerül akkor menjen át másik évbe. Na én ennyire nem vagyok gonosz de ők nagyon gonoszkodtak és ecsetelték a témát. Látom te is beállnál közéjük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch, igen, ez megint egy stimus hónap nekünk, hétfőn megyek UH-ra, a 12. c. n.-n, aztán megnézzük, hogy állnak a tüszőcskék... :)

Dia, gratula a nagynéniséghez, és a sógorod kisfiához! :wink:

Melinda, nekem is az a véleményem "azokról", mint neked. ÚÚtálom őket.
Nemtudom miért nem vezetik be náluk, hogy egy családban csak 2, max.3 gyerek születhet, a többi menjen a levesbe. Úgy szaporodnak, mint a patkányok, szerintem ezek fényre jönnek, és ha így folytatják, jó pár év múlva annyira túlnépesednek, hogy többen lesznek, mint mi. :shock: Miért nem lehet valamit tenni ellenük?? Ráadásul a mi pénzünkből élősködnek.. :? :roll:
Nekünk meg nem sikerül egy gyerek...
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, mindegy, kár rá a szó...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Megy a drukk Betti!!!!!!! No persze a többieknek is! :lol: :lol:

"Velük" én is így vagyok!!!! Gondolom nem kell ecsetelnem miért!!!!

Kép
kicsi80

Köszönöm a gratulációkat. Látni még nem láttuk a babát, reméljük holnap küld sógorom képet e-mailben :wink:

Hol vagytok csajok?

Ma volt anyáknapja az oviban és Bence nagyon ügyesen énekelt, mondta a verset, nagyon büszkék vagyunk rá. Kép nincs, mert rossz idő volt ma és a csoportban volt megtartva. De a csoportszoba kicsi és mi meg sokan voltunk. Alig láttam valamit, Apa kamerázott. És nem sírtam!

Na tessék szépen bejelentkezni.

Adiadi írt üzit: mindenkit puszil, jól vannak, a nyáron belevágnak a kistesó project-be, majd jön és ír nekünk és gondol ránk.

királylány

Királylány mi most vacsiztunk, most lett kész a kaja, szalad a konyha és hulla vagyok.

Örülők, hogy Adiadi irt és jól van!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok csajok!

Vagyok én, csak hullán! :D
Fekszek, és mindjárt alszok, de azért még küzdök egy kicsit.
Vacsora nálunk is megvolt, a mosogatást férjem elvállalta. :lol:
Imádom érte!

Majd holnap jövök.

Kép
kicsi80

A vacsin már mi is túl vagyunk, sőt gyerek is tiszta, nem mondom kupi az van a szobában, de majd a hétvégén rendet rakok. A barátok után fogmosi és alvás Bencusnak, meg nekünk is.

királylány

sziasztok......én is elkészűltm........igaz a vasalás elmaradt.....majd holnap......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nahát, nahát sehol senki?! Csajszikák merre tekeregtek?
Kicsi
Melisch
Nita
Boganna
Dunakavics
Mandarin
Nyuszifül
Erabera
Mucus
Babicsek
Angie28
Betty

És ti is hiányoztok: Lyly, Angie34, Adiadi

Akit kihagytam attól bocsi, ha eszembe jut még valaki akor írom!

királylány

Én vagyok!!!!! De nem igazán van mit írjak éppen 2 órája ellenőrzi a gépem a vírusaim, már talált 5 :evil: igy lassabban megy, még nem dolgoztam semmit. Ja meg közben az öcsémmel traccsoltam, tegnap fáradt volt a meséléshez meg a laptopján kellett újratelepítse a Windows-ot így egész nap elvolt magának. Csak ma beszélgettünk.

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

Betty hatalmas drukk a "honap" projektjehez!!! :wink: Sjanos nincs hasznalhato infom iker-gyartas teren, merta ferjem elore megmondta O ikreket nem tud, ha azok lesznek, akkor mas a hunyo....szoval a husveti nyuszira gyanakszunk :lol: viccet felreteve, meg nem biztos a ketto, kedden este elmentunk UH-ra es ott most (meg) csak egy szivhangot lattak. Vagy kesobb indult a masik, vagy "csak" egy lesz...3 het mulva kell menni kontrollra, akkor modanak veglegeset. :oops: turelmetlen vagyok :D

sajna meg kicsi barnazas neha napjan, de bizom a gyogyszerben amit irtak (duphostan)...most pihi van a heten, de annyira nem birok fekudni :oops:

Latom a pocaklakok, milyen gyorsan nonek...Nita 20 het folott, Melinda 25, Nyuszi 18...huuuuu dejo!

Kicsi, drukkolok az egyutt szulesnek :lol: (Vonalzot majd keszitek, ha tudjuk mennyi maszatunk lesz, nehogy ala v fele kalkulaljunk es bemorcizzanak :lol: )
Vendég

Franceska ha egy baba is megmarad szerintem annak is fogtok örülni. Pihenj sokat, hogy minden jó legyen :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch ok, tudom, hogy te bekukkolsz napközben is.
Francesca téged kihgytalak, bocsi érte. Vigyázz magadra, nehogy megerőltesd magadat.
Többiek jelentkezését várom!
Akik még lemaradtak:
Melinda
Móni

királylány

Jelentem, népszámlálásra megjelentem!!! :lol: :lol: :lol:

Dia, nagyon ügyi voltál, hogy nem sírtál az anyák napi rendezvényen! Én nemtudom kibírtam-e volna. :oops: :lol:

Örülök, hogy Adiadi írt, és minden rendben vele.
Reméljük hamarosan jön a plussz teszttel!! :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Francesca, remélem szigorúan pihenéssel töltöd az idődet.
Ne legyél türelmetlen, minden rendben lesz!
Kíváncsi vagyok az UH-ra.

betty615

Na délután megint nem leszek, mert megyünk teniszezni valami barátainkkal 8) , még soha nem voltunk ma hívta a férjem a srác, közben hívott egy másik barátunk is sörözni. Rajtam állt mit csinál az uram iszik vagy teniszezik 8) 8) , de nem mert nélkülem menni így mondta megy teniszezni ha engem is lefoglal pl talizzak a feleségével, akivel amúgy jól megvagyunk. Na aztán azt mondták, hogy mehetünk mi is és játszunk párosban :lol: . Várom nagyon, sőt akkor ott vacsizunk is állítólag jó a kaja is :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Én is megjelentem!!!!!

Jó, hogy mindenki jól van :lol:

Melisch: Kellemes estét. Biztos jó lesz. 8)

Királylány: Olvasok én... :wink:

Én hétfőn megyek dokihoz, remélem csupa jó hírek lesznek :D Tegnsp is mehettem volna, de a doki két hetet mondott, ami ezen a héten letelik, de hétfőn már biztos nagyobb. Remélem jól van. Nem szeretném, ha nem hallanám a szivecskéjét dobogni... Csalódott lennék. De hétfőn már remélem lesz, ha már Francescanak volt tegnap :lol: Olyan izgi....

Kép
kicsi80

Jaj Kicsi de irigyellek én is akarnék már babát :cry: :cry: :cry: tudjátok most kezdet átesni a ló másik oldalára, túl vagyok a pé-n, a reménykedésen és jövő hétfőre várom pirit. Frászt nem is várom csak jön :evil: és ha mégsem??? Indul a vissza számlálás még 10 nap.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Vagyok!
Tegnap voltunk uh-on, de nem tudtuk meg a nemét.
Majd, ha biztos lesz. Most is tudott volna mondani valamit, de kértem, ha nem biztos, ne mondja. Azt mondta, ő is így gondolta, minek éljem bele magam vmibe. Majd a genetikain egy jó 3 hét múlva.
De édes volt, kalimpált, rúgdosott és láttuk ahogy belebokszol a hasamba. :lol:
Mindenkinek szép napot!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Amennyire én is akartam, annyira aggodalmaskodó vagyok. Nem is tudom ezt elmondani. Olyan furcsa. Nem hittem volna, hogy ha meglesz, és itt lesz, nem tudok (tudtam) vele mit kezdeni. Nem mondhatom el seniknek a munkahelyen, mi lesz ha megtudják, mikor modhatom el... Persze párom nagyon örül, én meg nem tudom hova tenni a fáradtságot, a rossz közérzetet. Inkább a rossz közérzet a legrosszabb. Folyamatosan fáj a hasam (azt mondják, biztos a sok izom nehezen tágul), büdös a szám (bocsi, de ez nem mondható rossz lehelltenek), el akarok aludni. Örülök, ha csinálok otthon vacsorát. Én, aki hetente 60 km-t simán lefutottam. Naponta moshatnám a hajam, két nap múlva olyan ápolatlannak tűnik... Mindenki áradozi a terhesség csodájáról körülöttem, mert senkinek nem volt ilyenben része. Nem tudok egy rendeset nyújtózkodni. Pedig ez annyira alap dolog. Gondolom mindenki tudja miről beszélek, de nekem még nincs gyerekem. Nem tudom milyen lesz, ha megszületik. Szerintem ebbe nem is lehet előre belegondolni. Más amikor olvassa az ember és másnál ez természetes, de más, mikor benne van, és elönti az aggódás, a kétely a pici iránt is (minden rendben van-e odaabent, jól van-e). Már nem csak magamért vagyok felelős. Ezt mindenki ilyen könnyen élte meg, mint hogy ilyen kirohanásokat eddig még nem olvastam? Hogy van ez? Áh. Megint csak oda jutottam, hogy én vagyok a nem normális.... Tiszta dilis.

Kép
kicsi80

kicsi tippem sincs mit írjak mivel vigasztaljalak :roll:

Kép
Kép
melisch

Kicsi, olyan aranyos vagy!
Ezeket mind én is érzem. Talán másodjára tényleg könnyebb, mert tudtam, hogy ilyen leszek. Én folyton sírtam, először is, most is, hamar ideges leszek, kiabálok azzal az emberrel, akit nagyon-nagyon szeretek. Van, hogy úgy ennék, de semmit nem kívánok, őrület.
Nemsokára ezek csökkennek és elmúlnak. A 2 trimeszterre visszatér az energiád! Ne aggódj!

Kép
KépKép

angie28

Igen Angie. Úgy ennék, meg nem is. Egyszer azon kezdtem el bőgni, hogy a fókuszban mondták, hogy egy fickó fekve tengózott a lábával. Utána felállt egy óra mulva és rosszul lett. Hát elkezdtem zokogni. Előtte még vígan beszélgetünk férjecskémmel, elfordul, és azt hallja, hogy bőgök. Hihetetlen. Remélem elmúlik, mert úgy érzem megőrülök. A munkahelyen meg álld a sarat, lent a sötét alagsorban, ahol egy ablak sincs. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.... Felelj meg mindennek, holott benned minden héten megduplázódik valaki :) Sírni nem lehet, nem tudok szabira sem menni, pedig minden évben mi 30 napról indulunk, mint alap szabadság. És nem tudom kivenni most, amikor olyan jó lenne. Egy jót sírni sem tudok,m ert meglátszik, és akkor mindenki elkezd kérdezgetni.

Melisch: Nem is kell vígasztalni. Csak jó volt leírni....

Kép
kicsi80

Kicsi, ezért vagyunk, hogy írd le bátran! :wink: :lol:
Én azt még nem is említettem, hogy sokszor Bencéhez sincs annyi türelmem, amit nagyon szégyellek. Ha már nem bírom az ő túltengő energiáját, meg kell álljak, elszámolni 10-ig, nehogy rászóljak, vagy vele is kiabáljak, mert azt nem élném túl.

Kép
KépKép

angie28

Nemsokára fel is kel, úgyhogy össze kell szedjem magam!
Kicsi, fel a fejjel! :wink:
Jövök, ha tudok!

Kép
KépKép

angie28

Köszi, hogy leírtad, mert eddig azt hittem, csak én vagyok ilyen félresikerült, és más mindenki tökéletes. De jó tudni, hogy van más is, aki hasonló gondokkal küzd, és ez normális. Akkor bizakodok, hogy elmúlik.

Megállt a vonalzóm. Tegnap is ennyit mutatott.

Kép
kicsi80

Én is mentem, átmegyek olvasóba,mert megyek az irodába az eleksorból. Pussz

Kép
kicsi80

Kicsi: teljesen normális amit érzel. Ezen szerintem mindenki átesik. A rossz közérzet elmúlik majd a 12. hét után. Nyugi. Én nem vagyok terhes, de állandóan fáradt vagyok és mostanában ingerlékenyebb is vagyok. Mindenkinek vannak kétségei. Minden rendben lesz, ne törd a fejed azon, hogy állandóan aggódsz. Nekem is számtalanszor eszembe jutott, hogy mi van ha valami baja lesz. Aztán egyszer el kellett beszélgetnem magammal, hogy ezt nem lehet csinálni. Állandóan stresszelni. Igenis minden oké lesz és kész! Persze tudom, hogy rossz, nem mondhatod el a munkahelyeden. Én mégis azt javasolnám, ha tudsz vegyél ki egy hét szabit vagy menj el betegácsiba 2 hétre. Pihenj sokat........ha tudsz.

Angie örülök, hogy minden oké. Kép? Olyan izgi, hogy még nem mutatta magát.

Melisch de jó programotok lesz ma! :wink: És ne stresszeld magad! Majd jön az a baba csak egy kicsit ne figyelj oda :wink:

Betty: te aztán tudod mikor kell megjelenni :lol: Annyian voltunk, hogy alig láttam Bencét, biztos ezért nem sírtam. Na meg apa is ott volt :lol:

királylány

Sziasztok, látom sehol senki!!!! :shock: :cry: Este sem irtatok, nagyon kezd lankadni ez a topik :cry: én még kicsit vagyok gép elött aztán neki állok a házimunkának szedjem rendbe a házat mosni is kell és főzni.
Az este végül is jól telt, bár nagyon rosszul indult, nem tudom miért de felkaptam a vizet telefonon beszélve a férjemmel végül lecsaptam neki és azt mondtam látni sem akarom. Így volt mindkettőnk részérül duzzogás, de a teniszpályán valahogy féloldódót a hangulatom. Persze ő azzal védekezett, hogy nagyon fájt a feje azért nem beszélt a délután velem és én értettem félre az egészet, tipikus kimagyarázkodása :twisted: :x na mindegy ma már úgy tett mintha semmi nem történt volna.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Csütörtökön kirándulni voltunk a csoporttal Kétbodonyba(ez Bánk mellett van)Diának bizti ismerős.Erdő túráztunk végig zuhogott az eső,mindenünk csurom víz volt.No,mondom ha most nem fázik meg Domi vagy Én akkor soha!Erre péntek reggelre tele lett kis vízhólyagos kiütésekkel :arrow: irány a doki :arrow: BÁRÁNYHIMLŐS. :shock: Szegénykém nagyon szenved a viszketéstől de attól még jobban,hogy két hétig be vagyunk zárva. :? Szigorú karantén.Megjegyzem még Én se voltam benne azt mondják ha elkapom nagyon megszenvedek vele.Biztató..... :? Így a tesó project is ugrott ebben a hónapban :evil: pedig meglehetett volna az inszem.... :roll: Bocsi,hogy most ennyire OFF vagyok,de el vagyok keseredve.

KépKép
Kép
mucus75

Mucus nézd a dolgok jó oldalát, ha terhes lennél és akkor lenne Domi himlős még rosszabb lenne, akkor hajrá június!

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?