ticsi
gyerekszobát most 7végén csináljuk apukámmal. vettem laminált parkettát aptyuk nélkül, mert ö nagyon ellenezte, de én modta,m, h akkor is az lesz. Érdes felületü, tehát nem csuszik annyira, és amugy is teszünk rá végig szönyeget. tehát majd olyan lesz, mint a szönyegpadlo. De jobb, ha van alatta parketta, ha nagyok lesznek a kölkök és nem esnek el a saját lábukban is, akkor csak a parkteea marad normál szönyeggel. Meg összerakjuk az emelete ságyat, selejtezni kell cucciot a szekrényekben, h beférjenek a kisruhák. ma vasaltam párat, imádtam
Szoval párom aszonta, ö nem vesz részt a parkettázásban, szoljak, ha kész van. de azért szeret, aszonta
Kipakolom a szekrényeket, aztán majd tesomék kisipelik. Apu parkettáz, szekrények és emeletes ágy vissza, én meg visszapakolok. El kell hozni unokatesoméktol a bébigöncöket, kimosni, babakocsit kimosni, gyerekkádat kimosni. Mire végzek, meg is szülök
pakkom még nincs kész, de ma vettem betétet meg hálósbugyit.
mostani Nök lapjában van cikk arrol, h a pasi hogyan éli meg, ha miatta nem jön a baba.
zsofi
bimbovédöböl is van többfajta. Nekem P-nél az se jött be. de sztem olyan nagy volt a cumi része, h nagyobb mint a cici, alig fért a szájába. Van keskenyebb fajta is, de nekem az tul csucsosnak tünik, abbol nehéz lehet szopni sztem. De nem vagyok baba, nem probáltam.
én most mellszivot kértem, de nem azt a bicajduda félét, az volt D-nál, de alig jött vmi, pedig kemény voltam mint egy szikla. Ez az avent remélem majd megnyitja a csatornákat. Nekem nagyon bekeményedik a mellem, és nem tudják bekapni a bébik.
dike
nan, h irok, most már tuti a siker nálad, hiszen egyik oldal nyitott, párod szép eredményü, pete érik, akkor meg hajrá!!!
gaby
ejha, még szombatra van program? na, ha eljárod az ugróst, mehetsz szülni:)
álmos vagyok, depis vagyok (félek a szüléstől, igy 3-ra
)
viki
megiropd akkor a mobilodat? akkor küldök majd neked sms.t, ha szülök. Akkorra tegéytek a talit, amikor szülök és akkor mindenki megtudja rögtön
jaj, képzeljétek, kaptott a korházunk uj szülöágyakat, hiperszuper, éllithato mindenhogy. De nem ám fehér ágyak! Van rozsaszin, kék, barackszinü, és a fal meg a szekrény is olyan szinü, mint a szülöágy. Választhatunk, melyikben akarunk szülni. Én abban, amelyik a legközelebb lesz a vajudohoz, h ne kelljen sokat menni
nemtom, lehet én vagyok igénytelen, de nekem tökmindegy, milyen szinü a szekrény