Új privát üzeneted érkezett!

Képek :)

Kép a kis barátok

Kép Teraszról a kilátás

Kép Fürdenek a fiúk

Kép Badacsonyi séta

Kép Badacsonyi szőlőhegyen...

Kép Kisasszony :)

Kép Én 24+2

Nóri,egy kiruccanás ezzel jár :) Ilyenkor szabad mindent megvenni :) Itthon is vesztés meleg van.A lábaim a 3xosára nőttek :cry:

Ivett,gyors felépülést Máténak!Hátha az antibogyeszok hamar hatnak.

Erika,közelről elég rémes azért a házikó,de egy darabig így marad az tuti :? De nem baj :)

Kép
Kép
tundi24

Nóri: :P :P De jó, hogy bekukkantasz!! Ó, hát ennyi kiadás kell. 8) 8) Élni tudni kell. :wink

Ivett:

Rendelés:
Hétfőn és szerdán: 5-7-ig
Pénteken: 3-5-ig.

Tündi: Hű, szépséges nagy pocakod van. Én lenni lassan irigy irigy. :lol: :lol: :lol:

Szupik a képeeeek!:lol:

:
jaimee1

Erika!

Köszi szépen mégegyszer!

Tündi!

Jó nagy pocakod van,és Luca milyen nagy lány már!Nagyon édi!!
Jó kis hurkái vannak sokat eszik?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Tündi! Klassz képek! Látom alakul az a pocak :)De szép helyeken jártatok. A strand ismerős :wink: Volt, aki fürdött is? :shock:

Móni! Honnan is tudsz cipőt szerezni, és mennyiért? Ma körülnézünk a városban, de ha nem kapok, akkor szólok :)

Ivett! Jobbulást Máténak!

Mi is sokat voltunk kint Marcival a hétvégén. A köv. hétvégén lehet, hogy elviszem az abonyi vadasparkba, hogy kimozduljunk egy kicsit.
Amúgy egész gyorsan eltelt 1 hét a háromból. :)
judit_79

Erika,pedig Lucával 16hetesen nagyobb ppcim volt,minz most Zsombival,de hirtelen úgy megugrott,hogy csak na..Kezdek bálna lenni és nem kismama :shock: A lábaim meg iszonyat ahogy kinéznek....A múltkor már nem vizesedett,de most újra előjött,és sokkal látványosabb.Iszonyat...és hol van még aug.vége..

Judit,telnek azok a hetek!Kitartás!Apa meg az egyik munkatársa lubickoltak egyet,de majd belefagytak..Azt mondták még levegőt is alig kaptak.kb 15fokos lehetett a víz.De voltak egyébként mások is akik benne voltak :roll:

Ivett,nem mondhatnám,hogy sokat eszik,de amennyit kell annyit biztosan.Igaz egy éves kora óta ha hízott 30dkg-t akkor sokat mondok :) De ezen nem is csodálkozom reggeltől estig megy és megy és megy :)

Kép
Kép
tundi24

Ivett, nem okoskodni akarok, de nem hagyhatom szó nélkül: a Sinecod köhögéscsillapító, és tilos együtt adni köptetővel, vagyis a Mucopronttal! (mivel gátolja a köhögési reflexet, nem tud kiürülni a feloldott nyák a hörgőkből!) Jobbulást Máténak!

Tündi, nagyon jól sikerült a kép Zsombiról :) és tényleg szépen megugrott a pocid :wink:

én is olvasok ám, csak néma üzemmódban :P

Kép
pimelinda

Nóri!
De legalább jól érzitek magatokat!
Martini partiban én is benne lennék már :wink: :oops:

Ivet!!!
De jó hogy írtál,rakjál ám képeket rég láttuk a gyerkőcöket!!!!

Linda!
Ne csak olvass,írjál is :wink:

Tündi!
Tényleg jó nagy pocid van!
Most olvastam egy cikket,hogy a dinnye hajtja a vizet,na most ezen anno össze is kaptunk a védőnővel meg a boltossal,hogy én váltig állítottam hogy megy tőle a víz,ők meg az ellenkezőjét

Judit!
Abonyi vadaspark,én is mennék :wink: 8)

Erika!
Még nem is írtam az új vonalzódra semmit :wink: Hajrá-ősztől :wink:

Rólunk:
Robika tegnap óta lepisili a füvet 8)
Szól:"anya füvet"
Ma is csak délben volt pelus nameg este
Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina! Hát gyertek ti is a vadasparkba! 8)
De jó ez a kép! :)
Milyen kis ügyes Robika, nyárra szobatiszta lesz.

Tündi! Huh, 15 fokos víz... brrrr :shock: Mondjuk, ha így folytatódik a meleg, akkor lehet, hogy a pünkösdi hétvégén mi is fürdünk a Balatonban :)

Képzeljétek, ma Marci elszavalt egyet-kettőt a versikékből, amit a ballagásra tanultak a bölcsiben. Hát, elpityeredtem... :oops: Mi lesz velem a ballagáson... :roll:

Jó éjt!
judit_79

sziasztok

Köszönjük szépen jól vagyunk. Tejcsi van bőven, szépen szopizik Enci. Nos adós vagyok még a szüléstörténettel , úgyhogy most ezt bepótolom.

Szóval még hétfőn mondta a doki,hogy úgy állunk,hogy készüljek arra ,hogy ha így haladok csütörtökön szülünk. Be is mentünk pakkostól csütörtökön reggel hétre a kórházba Pistivel (gyerkőcökhöz a nagyszülők jöttek vigyázni). A szülésznőm csinált még egy NST-t, aztán megvizsgált a doki és közölte,hogy mehetünk a szülőszobára. Ott jó kis forgalom volt, bár az első meglepi az volt ,hogy saját hálóingben lehet már csak szülni (már csak a császárosoknak adnak kórházi hálóinget). Persze ha ezt tudom akkor viszek be gagyibb hálóingemet is, na mindegy. A beöntésnél is sorban álltunk és az izgibb WC-t sikerült kifognom(kicsit lepukkant+villany sincs). Mindegy a célnak megfelelt. Ott még eldumcsiztunk másik kismamákkal. Aztán jött a szülésznőm, hívta a dokit, aki kb. 9-kor burkot repesztett. Ekkor már Pisti is bejött (most már nem zsilipruha van hanem csini átlátszó köpeny), nem sokkal később befutott a nővérem is. Megkértem a szülésznőt,hogy csücsülhetek -e a labdán, mert az anno kis Pisti születésénél is jó volt. Jól elücsörögtem közben Pisti és a nővérkém szórakoztattak a fájások meg jöttek szépen.
A doki is jött és vizsgálgatott. Végül 11 óra körül bekötötték az oxitocint. De ez most nem volt olyan húzós mint kis Pisitnél, mert most utánna felállhattam, sőt labdán is ücsörögtem. Csak akkor feküdtem fel amikor már jó erős fájások voltak és nagyon lent éreztem már a picit. Utána már kicsit húzósabb volt a helyzet de a doki akkor már el sem ment, nagyon jó volt,hogy biztatott, néha viccelődött. Végül a tolófájásoknál az mondta,hogy igyekszik segíteni,hogy ne szenvedjek már soká, és akkor hupssz, már látszott is a kis buksi, aztán gyors lecsúszás az ágyon, nyomtam még kettőt és ki is csusszant a kislány. A szülésznő a hasamra tette , majd oda is adták. Csupa máz volt a kis drágám . Utána elvitték gyerekorvosi vizsgálatra. Aztán volt egy kis ijedtség , mert úgy hallották volt egy kis mekegő sírása, így kapott oxigént, utána megvizsgálta még a gyerekorvos és kapott egy kalcium injekciót. Azt mondta a csecsemős ,hogy túl gyorsan bújt ki és valószínű valamilyen agyi ödémája lett, ami csak annyi mint amikor beütjük mondjuk a kezünk. És ez a kalcium injekcióra el is múlik. De persze ez nem biztos,hogy volt neki csak megelőzésként kapta a szurit. Végül háromkor hozták oda szopizni, szegénykém már jól ki volt éhezve nagyon ügyesen szopizott. Viszont annyi szülés volt,hogy először úgy tűnt nem lesz hely a gyerekágyon,de szerencsére épp felszabadult egy ágy és a szülésznőm lecsapott rá. Levittek, feküdtem vagy negyed órát , aztán WC-re kellett mennem, na akkor már le is zuhanyoztam és mentem is Enciért. A gyerekágyas napok jól teltek nagyon jó szobatársaim voltak (négyágyas szobában voltam). Szinte már barátnőként váltunk el telefonszám cserével (egyikükkel azóta is beszélünk telefonon). Szerencsére vasárnap reggelre már kis súlygyarapodást is produkáltunk (jól rágyúrtunk éjszaka, a szobatársnőmmel felváltva ébresztettük egymást,hogy szopi idő van). Így vasárnap 11-kor már itthon is voltunk.
Én azóta kényeztetve vagyok Pisti mindent megcsinál, csak a lábam lóbászom. Ma megvolt az első "nagyobb" sétánk. A nagyok odavannak Enciért. Még a héten itthon van Pisti aztán jöhetnek a hétköznapok, bár én nem aggódom miattuk.
Na jó megyek is aludni, apa és legifjabb lánya itt szundiznak mellettem viszem "őket" aludni.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Egy kicsit itt elvan borulva lehet,hogy eső lesz!

Linda!

Szegény Máténak nagyon le van rakodva és nagyon köhög ezért mondta a doki hogy reggel meg délben kapjon mucoprontot hagy szakadjon fel estére meg sinecodot hogy a köhögéstől tudjon aludni!
Most nem tudom mit csináljak nagyon rendes vagy,hogy szoltál!

Tündi!

Máténál is az a baj,hogy reggeltől estig megy és semmit sem hízik!Pedig állandóan eszik mindig csipeget valamit!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Szülés történettel még én is adós vagyok!
Mi 24-én reggel befeküdtünk a kórházba nagy szív fájdalmamra. 25-én szombaton délután már voltak fájásaim de semmi rendszer nem volt benne. Este 8-kor már megbeszéltük Ágotával (az ismerős szülésznőnk), hogy elindult a kisember. Fél 11-kor 5 perces fájásaim voltak ezért összepakoltunk és felmentünk a szülőszobára, ott megvizsgált a doki és azt mondta, hogy csak 2 ujjnyira vagyok kitágulva, fél 2-re már 2 perces fájásaim voltak de nem tágultam sehová ezért nem szóltak J. dokinak. Hajnal fél 5-kor szóltam Zsoltinak, hogy beindult a szülés és, hogy jöjjön. Nem tudom, hogy csinálta de 5-kor már ott is voltak anyuval együtt. Szóltak a szülésznők, hogy megérkezett a férjem kimehetek hozzá ott már olyan erősek voltak a fájások, hogy alig bírtam magam a vége az lett, hogy elkezdtem kint hányni és akkor kijöttek értem és mégegyszer megvizsgált a doki akkor már 4 ujjnyi voltam hát utána végre felhívták a dokit, hogy be kellene jönni ez volt reggel 6-kor. 8-ra be is ért, burkot repesztett és bekötötték az oxitocint. 8.45-kor közölte velem, hogy Dávid nem fordult be a szülőcsatornába ezért nem vár tovább és megcsászároz. 9.08-kor emelte ki Dávidot. Azt mondta nem tudja, hogy csináltam de hozzám képest hatalmasra nőtt odabent a kislegény, nem csoda hogy nem bírtam megszülni. 12-kor már hozzták is Dávidot szopizni. A csecsmősök cicire rakták így nagyon ügyesen szopizott. A gyerekágyas napok jól teltek Ágota elintéte, hogy az egyik egy ágyas szoba legyen a miénk. Jó volt így mert sajnos voltak szoptatási nehézségeim, Dávid nem jól kapta be a cicimet meg nekem is rá kellett jönni, hogy érdemes a szájába adni, de Hála Istennek ez még a kórházban megoldódott. Csütörtökön jöttünk haza a súlya 3610g volt. A múlt hét csütörtökön volt kint a doktor néni és akkor már 3780g volt a kis drága. Csak eszik és alszik akkor sír ha fáj a hasa. Ha ébren is van és nem fáj a hasa akkor csak nézzelődik a kiságyába. Nagyon szeret pacsolni csak akkor sír ha kiveszük a vízből.
Ja és tiszta apja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsika, hogy nem reagálok, de Dávid ébredezik. Próbálok most már sűrűbben jönni.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Liz,gyorsan kibújt a kis Enci baba :)

Ivett,miért akarsz adni étvágy csináló bogyeszt Máténak ha eszik?Vagy doki mondta hogy miért nem hízik?Nekünk egyenlőre még nem szól érte.De én nem aggódom,mert tudom milyen típusú gyerek Luca.Eszik+eszik+eszik és tripla ennyit mozog.

Kriszti,nem egyszerűen bújt ki ez a kis szépséges herceg!:) Már alig várom,hogy menjünk hozzátok!!! :)

Én meg tegnap voltam a védőnőnél,4hét alatt 5kg jött fel,de tuti,hogy ennek nagy része víz!!!!!Rémesen néz ki a lábam..Sok pihenést javasolt,felpockólt lábakkal,de ezt egyenlőre nem tehetem meg.De remélem jövőhét hétvégén végeznek a melóval,és utána már nyugisabb életünk lesz :)
Dokihoz 22én megyek,remélem mindent rendben talál majd.Cukorterhelésre meg pénteken.Ja és sószegény diétán vagyok,és ha cukor sem lesz jó,még ch diétán is leszek..pompás lesz :roll:

Kép
Kép
tundi24

Móning!

Liz, Krisz: Köszi a szüléstörténetet. Kérünk mégmég fotókat!
Jut eszembe, most hallottam, hogy új szülészet lesz a Hetényiben? 2010-es átadással. Szülőszoba viziten hirdetik.

Nóri: ma már itthon? :wink:

Tündi: Vicces, sok pihenést javasolt egy 1,5 éves mellett, felújítás alatt. :roll: Iszol eleget? 2-2,5 liter simán mehet. Cukorterheléshez: ++++++++

Judit:
[quote]K írta:épzeljétek, ma Marci elszavalt egyet-kettőt a versikékből, amit a ballagásra tanultak a bölcsiben. Hát, elpityeredtem... Mi lesz velem a ballagáson...

Könnytenger sztem. De ez tök normális. 8) 8) 8) :wink: :wink:

Katlina: Fűpisilő Robikának nagy gratula, nagyon ügyi! A dinnye azért jó, mert marha sok folyadék van benne, ami hasznos amikor sok a kismamán a víz. Vagy ezt jelenti a vízhajtó? oops

Linda: Pötyögjél ám valamit olykor olykor. Nem ér csak olvasni. Olvastam, milyen kis ügyes Réka, már mond eztazt. :D :P :P :P

Rólunk: Jól vagyunk, tegnap nagyot sétáltunk babakocsi nélkül is. Nem is gondoltam, hogy végigbattyogja az utat Réka. Elválasztottam, egy hisztis estét leszámítva nem volt probléma. Teljesen úgy viselkedik, mint aki soha életében nem szopott. Nekem meg maradt a soksoksok emlék.....

Széééééééép napot! ::
jaimee1

Szép napot!!!!

Bár a miénk annyra nem lesz az. :cry: Még itt vagyunk, ebéd után indulunk haaaaaza......remélem, Lili a kocsiban elintézi az alvást. Bár most minden a feje tetejére van állva ezen a téren, nem tudom, hogy rázódok vsza majd :roll: Csábítgattak, hogy maradjunk még, dehát..... :cry:

Erika :lol: elválasztás megvolt, akkor eperüdcsi? :wink:

Tündi, vmi vízhajtó tea nem lenne jó?

Anyumnak találtam 1 szocotthont Kisújon...lehet, még oda is betérünk hazafelé. Elég messzi van, de átmenetileg jó lenne, aztán majd lenne közelebb is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Tündi!

Igen a doktornő mondta hogy elég vékonyka!Egy éves kora óta semmit sem hízott,de nem is csodálkozom rajta mert reggeltől estig csak megy!Még enni is ugy eszik hogy 3-4 falat és kerül egyet aztán visszajön megint eszik.Sokat csipeget egész nap,de hiába ugy is lejárja!

Képzeljétek el most hozta a postás a levelet,hogy Fanni felvételt nyert az első osztályba!
El sem hiszem hogy telik az idő még most volt kicsi,olyan furcsa hogy nem sokára iskolás lesz!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Erika,hát sztem nem iszok eleget.De lehet rágyúrok a dologra akkor ha az is jó megoldás lenne rá...
Hívtam J.dokit,hogy ihatok-e csalán teát.De a diétát javasolta.Meg azt mondta,hogy jövőhéten pénteken átnézi a leteimet és az alapján döntünk.Azt mondta lehet be kell feküdni,de erről igen gyorsan le fogom beszélni!!
Habár ha a cukrom sem lesz jó,lehet nem fogom megúszni a dolgot :cry: :cry:
Holnap koplalni fogok az tuti...

Nóri,remélem jó utatok volt.Megy a drukk,hogy sikerüljön a hely anyukádnak Kisujon...

Ivett,gratula Fannynak!Melyik suliba fog járni?Sztem ne aggódj Máté súllya miatt!!

Többiek merre vannak?

Kép
Kép
tundi24

Tündi:

[quote]E írta:gyes teák (főként a vízhajtók) tilalmi listán vannak a várandósság alatt, másokat meg kifejezetten ajánlott fogyasztani. Az alábbiakat lehet inni terhesen is

Málnalevél tea: vajúdás könnyítésére, a 36. héttől napi 2 csésze fogyasztása ajánlott

Hársfatea: a terhesség során gyakran előforduló álmatlanság ellen, lefekvés előtt ajánlott fogyasztani

Komló tea: csökkenti a terhességgel összefüggő reggeli hányingert

Borsmenta és fodormenta tea: hányinger ellen, segíti az emésztést, magas ásványi anyag és vitamin tartalmuk van

Csalántea: enyhíti a terhesség során kialakuló vashiányt (de rendszeresen nem fogyasztható, csak 1-1 alkalommal, mert vízhajtó hatása van)

Csipkebogyó tea: magas C-vitamin tartalma miatt növeli az immunrendszer ellenálló képességét

Csalánteát tényleg nem szabad írni ezek szerint, de ne bánd, förtelmes az íze.
:twisted: :twisted: :twisted:

Kórháááz? Jaj, remélem, nem lesz az belőle. Annyira vizesedsz?

Nóri: megvót. 8) 8) MIlyen az otthon Kisújon?
jaimee1

Erika,igen eléggé vizesedek,de ma nem olyan durva a helyzet.
Elmentem a gyógyászati segédeszközös boltba is,vettem harisnyát,ami jó erre,meg hívtam Luca doki nénijét is,ő homes is.
És mondta mit ehetek ami nem vízhajtó,de jó erre a dologra.
Úgyhogy azt is kipróbálom,na meg ráállok a zöldség,gyümölcs és hús zabálásra.
Köszi az idézetet!:)

Kép
Kép
tundi24

Kriszti!
Jó volt olvasni a szléstörténetedet,de képet is kérünk és írj többször!!!!!!!!

Tündi!
Még meg sem dicsértem Lucát,olyan kis helyes a képeken!!!

Nóri!
remélem sikerült valamit intézni!

Erika!
És milyen a szopi nélküli élet?

Rólunk!
Karika gyűrűm elhagytam,azóta is keresem de nincs :cry:
Apa elütött egy nyuszit ami kilyukasztotta a hűtőt,jó drága nyuszi volt :twisted:
Intéznénk a szocpolt-remélem még ídőn belül be tudjuk adni a papírokat
Ja meg már intézem a gyes papírokat :cry: ,olyan gyorsan eltelt ez a két év :cry:
Már gondolkozok mit is lehetne Robinak születés és névnapjára venni eddig nem nagy ötletekkel álltam elő
Szóval várok ötleteket :wink:

Kép

Kép
katlina

Erika, Réka akkor most átaludja az éjszakákat a kiságyában?
Epret én biz' ettem már, hiába szopik a csajszim :oops: :P

Tündi, remélem nem kell kórházba vonulnod. Vérnyomásod, vizeleted rendben? Holnap lehet meglátogatunk benneteket, persze ha nem zavarunk!

Katlina, a gyűrű miatt én is szomorú lennék :( remélem meglesz!
kemény fából faragták azt a szerencsétlen nyulat, nem mondom :shock:

Kriszti, Liz, tegyetek már babás képeket, olllyan jó nézegetni őket :)

Kép
pimelinda

Katlina,sajnálom a gyűrűs dolgot!:( Hátha még előkerül valahol!

Linda, a vérnyomásom rendben van.120/70 sztem ez jó.
A vizeletemben a tesztcsík alapján nem volt semmi.de holnap megyek a terheléses cukorra+ugye nagylabor.Remélem az is rendben lesz!
Gyertek erre nyugodtan :)

Kép
Kép
tundi24

Csajok!Tudtok vmit a születés hetéről?Lesznek programok,előadások?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

A kért képek.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Tündi: Mekkorát nőt Luca mióta nem láttam. A pocakod is nagyon aranyos. A diétához kitartás. Ne izgulj, jó lesz a holnapi eredmény is.

Ivett: Gratulálok, hogy felvették Fannyt suliba.

Betti: Szeretném itt is megköszöni, hogy megláttogattál bennünket. Öröm volt találkozni és megismerni Téged. Tesódék, hogy vannak? Hogy telnek napjaik?

Rólunk: Dávid egyszer kell éjszaka szopizni, remélem ez így is marad. Még mindig szeret fürdeni és imádja ha tologálják a babakocsiba ahogy elindulunk nem telik el 5 perc és alszik is. Napközbe 2-3 órát ébren van, de akkor se sír csak nézzelődik a kiságyba és jár keze, lába.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Tündi: A Születés Hete Szolnokon már tavaly is egy nagy nulla volt, talán csak egy LLL-es előadás ért valamit érdemben... :? Emlékszem, annak idején írtam is erről a blogban, hogy Szolnok is erőlködhetne jobban. Ha már súlyponti, kiemelt ilyenolyan kórháza van. :roll: :roll:

Na idén Szolnok nem is vesz részt a programban. Jó, mi? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kriszti: Szépséges baba Dávid! :P :P

Katlina: Hűűű, tényleg már gyesnél tartasz? :shock:
Milyen szopi nélkül az élet? Hááát....tegnap 5 nap után megint kért cicit, szóval mégsem felejtette el ilyen könnyen. Nem kapott.
Szocpolhoz:+++++++++

Linda: TE is nyomathatnál fotókat!

Nóri: Csak nem depis vagy, hogy újra itthon? :wink: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Tündi, megy a drukk a holnapi vizsgálatokhoz!

Kriszti, szépek vagytok! :)

Erika, kíváncsi-fáncsi kérdésemre nem válaszoltál :wink:
A gépünk nem jó, úgyhogy a mobilommal igyekszem a pillanatokat megörökíteni, de a képek minősége egy nagy nulla :?

Kép
pimelinda

Linda: Átaludja az éjszakákat, ja. Köztünk. :wink:
jaimee1

Itt vagyok!!

Még nem volt időm depibe esni.... :wink:
Kimostam a göncöket, meg kivakartam a lakást is. Azért demeglátszik, ha nem vagyok itthon pár napig...pedig nem vagyok 1 tisztaságmániás pöpeckedő nőszemély :roll:
A fürdőben meg nincsen hidegvíz, apum elrontotta a csapot, de szerelőt azt nem hívott :evil: Majd holnap reggel jön 8 körül.
Lili még itthon velem, a lustaság miatt :oops: Majd hétfőn viszem.

Otthonba nem mentünk be, később indultunk, mint terveztem. Lili majdnem végigaludta az utat (így is terveztem), 1 hosszabb fékezésemnél riadt fel szegénykém :cry:

KÉPEK

Meg egy VIDEÓ A nyelvét figyeljétek! Ahányszor nézem, annyiszor röhögök rajta. Mikor neki mutattam először, meg azt kérdezte, "mit eszek, anya?" :lol: :lol: :lol:

Kriszti! Hasonlít Dávid az apjára is, de sztem rád is, nem kicsit :wink:

Tündi! Azért ne koplaljál, az nem megoldás.
Holnap jelentkezz, mi volt a vizsgálaton!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Hát ez a videjóóóó- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika!
Ja már jövőhónap 18-tól gyesen vagyok :cry:

Kriszti!
Nagyon aranyosak vagytok!!!!
Apuka gondolom szerelmes a fiába :wink:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Túl vagyok a terhelésen,túléltem.Hétfőn délután lesz eredmény.Hát nagyon kíváncsi leszek.De itt jobban fel volt hígítva mint anno Szolnokon.De a lényeg ugyanaz...

Nóri,azért eszegetek,csak igen keveset,éhes is vagyok...
A képeket nem tudom megnyitni,egy nagy fekete oldal jön be :( A videó viszont naggyon jóóóóóó :) Luca is megnézte.
A Nemzeti cirkuszba van kedvetek jönni?Oda mindenkép el szeretném vinni a kisasszonyt.

Kriszti,nagyon édes Dávid!:) És tényleg tiszta apja,főleg az utolsó előtti képen!!! :)

Katlina,gyes..hát rém kevés pénz :(

Erika,köszi az infókat a születés hetéről..hát sztem itt sem lesz semmi,legalábbis a védőnő nem mondott semmit sem :?

Kép
Kép
tundi24

Tündi, van kedvünk menni, hogyne lenne!!!! :lol:
Mikor is lesz?
Ha nem látod a képeket (nekem bejött most is), akkor kattints a www-mre, uaz, csak nem diavetítés. Meg ott van több vidijó is :wink:

Szegénykém, szar ilyenkor a diéta, azt én is utáltam, de muszály volt nekem is, mert megugrott a súlyom 5-6 hónaposan :cry: Utána folyamatosan diétáztam, csak at utolsó hónapban engedtem el magam :P Akkor már minden mindegy alapon....

Itt volt a szerelő, kiderült, hogy teljes felújítást is vállal, nem csak vizes melót. Kértem árajánlatot, hát konkrétan többre számítottam 8) . Mondjuk, ez anyag nélkül..de arra is azt mondta, ha kinéztem a dolgokat, eljön velem és ő úgyis kedvezményesen tud vásárolni, majd megvesszi. Meg hogy nagyon kínait ne vegyek...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Nóri, Csongi is így dugdosta a nyelvét, amikor írni tanultak! Gondolom a koncentráció jele :wink:
De Te, hogy lehet így fogni a ceruzát? Én még ilyet nem is láttam! És milyen szépen kiszínezte így is :shock: Nagyon kreatív a csajszi :lol:
Tedd el jól a szaki telszámát, lehet nekem is szükségem lesz rá!!! Már évek óta fürdőszobát akarok csináltatni, lehet a nyáron belevágok!

(Odaát Dorkának megszületett a picije)

Csongi itthon, fáj a torka. Én meg menni is alig tudok, valami visszamaradt a focizásból. Jövő héten megyek valami dokihoz. Erre ma barátnőmnek csajbuli, holnap, holnapután foci... na majd meglátjuk!

Tündi, ha diéta, hát diéta! De hátha nem lesz olyan rossz az az eredmény!

Kriszti, nagyon édes baba Dávid! Milyen friss anyukának lenni?

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot!!

Ki mit csinál ma?

Én egyenlőre a gyorsulásnál tartok :roll: nehezen megy....

Évi! Szakinak régóta meg van a száma, évek óta őt hívom vízhez, gázhoz :wink:
Ceruzafogása valóban botrányos Lilinek :? és hiába mutatom neki, meg adom a kezébe helyesen, akkor meg 2 ujjal fogja, nem támasztja alá a középső ujjával. Az még rosszabb úgy. Nézni is :lol: De a leveses kanalat is felülről fogja :lol:

Csajbulin voltál? Rádolgoztál az izomlázra? Vagy mitől nem tudsz mozogni?
Csongi focizik betegen? Vagy ahhoz annyira nem beteg? :wink:

Tündi? Felújításnak vége van már? Képeket tehetnél megint!! :)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nagyon jó idő vaaaan!

Mi mamázunk egész hétvégén. Ma Martfűn, holnap itt Szolnokon.

Szép hétvégét! :P :P :P
jaimee1

Sziasztok!

Nóri,dehogy van vége..De hétfőn szerintem már kezdik a festést! :) Most még glettelik az előszobát+nappalit+csizsolják.A gyerek és háló kész glettelés szempontjából,az le is van alapozva..

Erika,jó mamázást!:)

Évi,milyen volt a buli?

Linda,köszike,hogy benéztetek hozzánk.Akkor is gyertek ha már rend és tisztaság lesz :) Réka egy kis tünemény :)
A fiúknak nagyon tetszettél :wink: :)

Kép
Kép
tundi24

Képek :) Kép gardrób szoba

Kép előszoba

Kép háló

Kép
Kép
tundi24

Nóri,cirkusz infó: 05.19-24 ig lesz. H-P 18h Sz:15 ill 18h V:15h

Nektek mikor lenne jó?Nekünk a péntek és szombat nem,mert apáék mennek horgászversenyre és a melósokat intéznem kell.
De felőllem mehetünk hétköznap estire is,gondolom bírni fogja a kisasszony.

Van tel szám is:0620-9-35-40-45 majd felhívom őket,megkérdem mennyibe kerülnek a jegyek,meg hogy kell e foglaltatni vagy majd ott elég megvenni.

Más csatlakozik még? :)

Kép
Kép
tundi24

Megjöttünk.

Beugrottunk C&A-ba, ideoda is....hipermegagiga hisztit vágott Réka, majd mesélek.

Tündi: Mi jártunk ebben az előszobában? Nem ösmerek rá.:lol: Tök jó, hogy gardrób is lesz, mi nagyon szeretjük.

Cirkusz: Luca hogy bírja a cirkuszt? Nekem az a parám, hogy alig ülünk le, Réka már ki akar jönni, aztán ordít ezerrel, ha nem az van, amit ő akar.
jaimee1

Szép időszak elé nézel, Erika! :lol:

Cirkuszban előfordulhat az az eset, amiről írsz...tavaly, mikor voltunk Lucáékkal, Lili a csoporttársával kóricált :? igaz, akkor volt hely bőven....

Tündi! Én is azt néztem, hogy én itt eltévednék! :shock: De mintha írtad volna, hogy ez-az át lett építve. De hol van a nagy ablak? Meg hol a bejárat? A boltív mögött balra? Vagy most mi, hogy van????

Nekünk jó a 6 órás cirkusz is. Kíváncsi leszek a jegyárakra. A gyerekjegyre is kérdezz rá!!

No, jóccak

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Kriszti! Nagyon aranyosak a képek!!

Tündi! Bizti nagyon szép lesz a házatok!! Milyen színűek lesznek a falak? Azért a gardróbszobáért meg irigyellek :wink:

Nóri!Mi meg kint voltunk az udvaron, csinosítgattam az erkélyt (új virágokat telepítettem), meg szomszédoltunk.
Jaj de cuki ez a videó!! :D Lili már így tud színezni?? Marci is kidugja a nyelvét, amikor koncentrál (pl legóból épít) bár ő nem mozgatja közben :) Ő még csak vonalakat rajzol , a színezés nem nagyon megy neki, (pedig a ceruzát jól fogja) de nincs is türelme hozzá!
Tényleg, nektek mikor lesz a ballagás? Nekünk 12-én, és mindössze 5-en mennek el Marciék csoportjából.

Erika! Mi volt a C&A-ban? Mi tegnap a Deichmannba mentünk be, vettünk is egy kiscipőt. A többi üzletbe egyáltalán nem, azokba majd Marci nélkül megyek 8)

Azért, hogy jót is mondjak Marci kézügyességéről, tegnap a Corás játszóházban csinált egy kis képet úgy, hogy színes pöttyöket ragasztott fel egy papírra. Az ilyesmi nekem újdonság, mert a bölcsiben nem nagyon szoktak így kreatívkodni.
judit_79

Sziasztok!!

Ma is nagyon jó idő lesz!!

Tündi!

Nagyon szép lesz a házatok!Gondolom alig várod már hogy készen legyen!

Kriszti!

Nagyon aranyos Dávid baba!

Mi is megyünk kedden este a 18 órási cirkuszi előadásra!
Fanni nagyon várja már.
Máté kezd gyógyulgatni már nem náthás,de még piros a torka így azt mondta doktornéni,hogy kedden még nem kapja meg 18 hós oltást!!

Ki mi jót csinál ebben a jó időben?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

sziasztok!!!!

A több hetes lemaradásom :oops:
Vali, Móni, Ivett utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!! :oops:

Liz enci nagyon cuki a szülés történedet is nagyon tetszik, sajnálom hogy nem tudtunk találkozni....

Kriszti Dávid nagyon szép kisbaba , nincs mit megköszönnöd én is örülök hogy tudtunk találkozni s megismerhettelek!!!!!

Tesómék jól vannak, bár nekik kell egy kis tápszeres utánpótlás mert sokat akarna enni a Henike. Ők is voltak már sétálni, nagyon jó baba eszik alszik. Míg ott voltunk náluk jól kibabáztam magamat:-)
Bettike is rendkívül élvezte a pesti életet. Folyton játszótérre mentünk, Csaba tesómnak a férje elvitte utazgatni, merthogy a bkv-nál dolgozik igy neki ingyen van bettikének meg nem kell fizetni. Ment HÉV-vel, metróval busszal villamossal. Élvezte nagyon.

Tündi: nagyon jó a 4D-s kép , és a Lucás képek is jók!

rólunk nekem letelt a gyakszi! Egész 7 hét alatt olyan peches voltam hogy alig tudtam vezetni szülést az utolsó napon 4 et vezettem, hogy örültem neki :D

4-es lett a szakdolgozatom. A vizsgáim időpontja: május 22 írásbeli vizsga, június 4.-e gyakorlati vizsga (Pont a születésnapomon!!!!! :evil: :cry: :cry: :cry:) júni 5 szóbeli vizsga
Oklevél átadom meg június 26.-án 10 órakkor lesz!

Hát rólunk ennyit nem is nagyon tudok másról írni!

puszi mindenkinek!

szép napot

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Csak egy gyors reaga :oops:

Tündi:Köszi szépen :) Nagyon szépek lesztek :) Nagyon jól sikerült a kép Zsombiról :) Apa már újra a "régi"étvágya is visszatért :roll:

Betti:Köszi szépen neked is :) Hozhatnál a kis Heniről képet :)

Lányok!Sajna szandi nemigen lesz,nem tudott ígérni a csajszi semmit :( Pár darab vászon cipője van,ami szintén superfitt,ez 2000 ft/db.26-27-es méret.Olyan fazon amit Katlina belinkelt egyáltalán nem is volt :(

Erika:Az alvós Popi gyönyörű(persze nem alvósan is :) ),ma a nagyfiam is megdícsérte :) Bölcsit még nem tudjuk biztosra,hogy fölveszik e Lucit,habár én úgy vettem ki a vezetőnő szavából,hogy igen.Milánt már fölvették oviba,ott van a bölcsi is.Vittem munkáltatóit,hogy van melóhely és mennék dolizni.De igazság szerint a volt munkahelyre nemigen mennék vissza,valahogy már nincs hozzá kedvem,de valamit csinálni kéne :(

Linda:Itt is gratula Rékának a mászáshoz++++ :) Igen,vannak érdekes motiváló dolgok :)

Lucám most folyamatosan a kanapéra mászik föl,sokszor a frász kerülget :roll: Holnapra van meghívónk a 15 hós szurira,9-re megyünk,már úgy félek :cry: Egyébként egyre akaratosabb,kiabál,ha valami nem úgy van ahogy ő akarja.És már a boltban is vigyáznom kell,mert ha valami megtetszik neki sikít :oops: Vettünk már neki kis babakocsit,babát,mert nagyon autózik :roll: ,mondjuk 2 fiú mellet mit is várhatnánk...Remélem rákap a babázásra is előbb-utóbb :)
Na,lépek is,jó éjt Mindenkinek!!!Remélem ma csönd lesz,tegnap éjjel még 2kor nem aludtam,a majdnem szemközti szomszédéknál olyan hangerővel ment a dübörgős zene,hogy azt figyeltem mikor esik szét a nappalink :( Azon imádkoztam a gyerkők föl ne ébredjenek :roll:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Bocsi lányok,ha valaki kimaradt,de szita most az agyam :oops:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!!

Hál' Istennek, Móni, hogy nem lesz (nekünk) szandi! Így, hogy most vennem is kellett hirtelen, az elszakadtat is megvarrtam, még te is hoztál volna..... :roll: sok lett volna a jóból.
Apátok nem fél, hogy megint a kórházba eszi magát?

Betti, gratula a 4-eshez!! A szóbeli se legyen rosszabb a szülinapodon, és akkor az is szép emlék lesz :wink:

Judit, még semmit nem tudok a ballagásunkról :? Mondjuk tavaly augusztusban volt, mert júniusban calici vírus járt a bölcsibe, nem a gyerekek :cry: Igaz, Lili kimaradt belőle, mert mikor végigsöpört, valami más nyavajával épp itthon volt :roll: 8)
Nyelvdugdosás...nekem is az volt a szokatlan, hogy nyújtogatja :P , mert hogy kiteszi az rendben van, én is csináltam.
Lili színezése hirtelen lett ilyen szép, de szó szerint. Kaba előtt még lapszéltől lapszélig satírozott, ott meg így kiszínezte, amit rajzoltam neki :shock: Még a színválasztásban nagyon határozatlan, ha nem szólok, hogy váltson, 1színű lesz minden :)
Meg még a labdaérzéke fejlődött sokat. Szerintem több pontos labdát dob nekem, mint én neki :oops: És elkapni is ügyesen elkapja.....Tavaly uígy volt a beszéddel is, csak akkor még Váncsodra mentünk ehhez az unokanővéremhez :lol:
Ma meg megjegyezte a dadusa, hogy sokat nyúlt 2 hét alatt...hát rá is fért már :wink:
Na, jó sokat áradoztam most :oops: , pedig nem szeretek elfogult lenni, még ha a sajátom is

Erika...apud jól van? Eszi a gyogyikat rendesen?
Kis komment a bloghoz: máshol sincsen lökdösődés, nem csak a csúszdán :wink: .

Nekem az is furcsa, hogy ha pl. valaki gyereke bemegy a homokozóba és minden további nélkül a más játékával kezd játszani, mikor az is ott ül. Anyukában azért legyen már annyi, hogy megkérdezi, nem probléma-e. Én spec rá szoktam szólni Lilire, hogy az nem az övé, először kérdezzük meg. Vagy ezt csak én gondolom így? Valahogy úgy gondolom, hogy jobb megelőzni a bajt. Mert mi van, ha utána azt hiszi, hogy az az övé és vinné haza? De ha előtte elmondtam neki, akkor okés.
Szeretem előre tisztázni a dolgokat.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Meg van a labor eredményem! És jó lett a terhelésem! :) A terhelt cukor 7,1 .A vizeletem teljesen negatív!:) Most happy vok :)

Erika,várjuk a hiszti beszámolót :) A gardróbnak én is örülök :)
Cirkusz.Lucát a fővárosi nagy cirkuszba is elvittem,és nem volt vele különösebb gond.
2éves kor alatt ingyenes a coránál lévő cirkusz.

Ivett,már nagyon várom,hogy készen legyünk :)

Betti,gratulálok a vizsgához! :) Jó az a 4es.

Móni,ne aggódj Luca miatt,majd fog babázni,de lehet neki az autók a természetessebbek a bátyók miatt :) Az már jó,ha apátok étvágya a régi :)

Nóri,sztem is alap,hogy a játszón mondjuk,hogy az nem az ő játékuk,és hogy megkérdezzük,hogy játszhat-e vele!
Cirkusz miatt meg majd értekezünk még :)

Kép
Kép
tundi24

Háj csajok!

Én is itt.:wink:

Tündi: Ööööö....mert a 7,1 terhesésre az jó? :shock: Na essetuttam....

Cirkusz a mai nap tapasztalataira építve egyelőre kizárt. Mármint a Nemzeti, mert amúgy csap Réka olyan rammazurit spontán bárhol....

Nóri: Réka nem szokott lökdösődni sehol (akkora nagy népsűrűséggel sehol nem találkozik,hogy erre ingerenciája lenne, csak a csúszdán) Azért írtam ahogy. :wink:
Apuról majd priviben, de röviden: jól van.

Hűűű, hát mi szoktunk más játékával homokozni. :oops: :oops: :oops: Én még mindig úgy homokoztam más anyukákkal, apukákkal, gyerekekkel, hogy minden csemete homokozott azzal az eszközzel, amihez csak hozzáfért. :lol: :lol: :lol:

Letti: Örülök, hogy megint taliztunk C&A-ban. Apa azt mondja egy suliba jártatok egykor. Ő Vízügyis volt, 93-as osztállyal érettségizett.

Ja mai nap fejleménye: Réka megtanult iáááázni (csacsi, és nagyon édes!!!!!) és gyöngyöt fűzni!! :lol: :lol:

Na tente, Pesten voltunk ma ballagáson, majd arról is mesélek.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.05.19 15:11-kor.
jaimee1

Ja, Móni, Réka egyáltalán nem babázik. Az gubanc? :lol: :lol: :lol: :wink: Malackát vagy Micimackót eteti, itatja, ringatja, puszilgatja. Ha az unokatesókhoz megyünk, nem a babákkal játszik, hanem a srácok autóival.
jaimee1

Erika,én úgy tudom,hogy 7.8ig jó.A szolnoki leleteken anno 7ig volt a hatérték.De most a leleten nincs határérték bejelölve.Védőnő meg azt mondja,hogy majd a doki eldönti,hogy elfogadja-e vagy nem.
De több helyen is 7.8at adnak meg hatértéknek.

Majd gyere a beszámolóval a ballagásról!:)

többiek????

Kép
Kép
tundi24

Tündi, a 2 órás mérésnek 7,8 alá kell visszamennie. Örülök, hogy a laborok rendben vannak :)

Móni, köszi szépen :)

Réka mostmár ügyesen mászik, egy percre sem vehetem le róla a szemem.
Neki még nem sikerült megbarátkozni a homokkal, azt sem bírja, ha homokos a keze vagy a lába :P a csúszdát viszont imádja :) jó karizomgyakorlat felpakolgatni a tetejére.

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Végreee süt a nap :)

Tündi:Örülök,hogy minden oké :) Én már nem emlékszem az értékekre :oops: Annak örülök,hogy már jól van apánk,de azért még diétázhatna :roll: Milán most kérdezte elmegyünk e hozzátok?Mondtam neki,hogy most nagy munkában vannak,de majd ha végeztek meglátogatjuk őket.Ha nem gond?

Erika:Végülis nem gond,hogy nem babázik Luci,de én azt gondoltam,hogy a 2 fiú után majd "játszhatok"olyat ami közelebb áll hozzám :oops: De legalább Réka az állatkákkal is úgy játszik,mintha...Lucám azokat is megszeretgeti aztán eldobja :roll: Autózás az megy,olyan édesen brümmög is hozzá és ugyanúgy tologatja,mint a fiúk :)

Nóri:A múltkor lemaradt :oops: Nagyon édes Lili a képeken és a videón is :) Öcsém és nagyfiam is ezt csinálta a nyelvével :)
Apánknak én is mondtam,hogy azért még vigyázhatna...Most vasárnap megyünk Szolnokra a Csónakházba Rendőrségi gyereknapra,babgulyás lesz a menü...ez tett be neki a rendőrnapon is :( Vagyis utánna lett carul...

Tegnap megvolt a szuri,kicsit sírt csak Luci,ügyi volt :) 9040g és 80cm a tündérkém,azt mondják hosszú csajszi...olyan,mint az anyukája :P

Kép
Kép
Kép
lucuska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?