Szép jó reggelt Csajok!
Most láttam csak, hogy
Banyoszkának milyen csini pocija van!
Az enyém már eléggé lent van...
Mukkancs, csodajó ez a szoba. Tetszik a szőnyeg és a kroki is, nagyon feldobják a szobát.
Noémi, csodálom az energiádat! Hihetetlen ügyesek vagytok, remélem, minden rendben lesz az új lakással. A régivel mi a terv? Ne aggódj azon, hogy Áronra nem tudsz koncentrálni. Hogyne tudnál!!
Ráadásul a lakás-dolgot sem egyedül csinálod majd, Viktor tuti segíteni fog. Ráadásul anyukád is... Sőt, ha kell, segítek én is.
Ma mész babázni?
Tökmag, én már arra is gondoltam, hogy nem lehet ez a kiütéses dolog kapcsolatban a diétáddal?
Niki, ma én is sterilizálok. Már minden bent van...
Egyébként valahol azt írták, hogy ha a kismama ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy mindenképpen pörögjön vmivel, az már azt jelenti, hogy hamarosan itt az idő?
Én folyton pörögnék, de nem tudok még mindig rendesen közlekedni. A lábam még mindig be van dagadva, és mostmár be is lilult...
Persze tudom, pihi...
de nem tudok mit kezdeni magammal.
Süni, persze, hogy nem kívánság műsor, de tök jó azt hinni, hogy mi alakítjuk.
És hát volt Kissmanó példája, aki igencsak meg tudta beszélni ha jól emlékszem Grétivel, hogy mikor érkezzen... nekem sem ártana a 22.-e utáni időpontot lefixálni Benivel, mert anyósék május 22-től június 1-ig Tossa de Mar-ra mennek. Jó lenne nyugiban túl lenni rajta... legalább nem idegesítene senki.
Benta, az orvos nem mondott semmit... különösebben nem foglalkozott vele, mert el volt foglalva mással is. Nagyon csúnyán meghúzódott. Egyébként én utánajártam... sajna nem tennének rá gipszet, ha el lenne törve sem, csak szülés után. Annak viszont örült, hogy nem röntgenezték meg...
Poker, már én is annyira számítottam rá...
Mindegy, legfeljebb meglátogatjuk egymást.
Remélem, lesz vmi jó előadás akkor is, ha én bent leszek, ha más nem, szervezek Neked egyet.
Vagy Evicuskával összehozunk vmit csak Neked!
Mimmi, sajnos tényleg vannak nagyon "kedves" emberek, bárhová mész. Bár én Bentával értek egyet, én vagyok annyira szemtelen, hogy bizony előremegyek, ha épp nem érzem már jól magam... A múltkor egy bevásárlás alkalmával én is a Tescoban jártam úgy, hogy millióan voltak, beálltam egy sorba a 29 pénztárből 5 működő egyikéhez. Állt egy idősebb nő előttem, én voltam a 4. a sorban. Egyszer csak megjelent 3 néni, mindhárom full kocsikkal és közölték, hogy nekik a bnőjük foglalta a helyet. Akkor még nem is érdekelt, gondoltam, kibírom, de a kiskaput az tette be, hogy annyira nem figyelt az egyik, hogy nekem tolta a kocsiját, és még ő volt felháborodva, amikor megjegyeztem, hogy lehetne kicsit figyelmesebb is.
Benta, a frontot sajnos mi is érezzük, bár én inkább úgy, hogy folyton aludnék. Persze nem lehet egész nap aludni... Beni meg egyfolytában feszíti magát. Most az a legújabb, hogy kinyújtja a lábát. Vagy legalábbis próbálja, mert tuti nincs helye kinyújtani, de ettől olyan alakja van a hasamnak, mint egy rögbilabdának.
És persze feszül is.
Anuk tényleg eltűnt egy kicsit... hol lehet?
Na, megyek, kiszedem a steril cumikat a vízből.
Szép napot mindenkinek!
Azt hallottam, Szegeden napsütés lesz, úgyhogy
Amadea és Puszedli, küldhetnétek egy kis napsütést, bár meleg nem kellene hozzá.