Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most szerintem megint csak magunkról írok, mert délután óta folyamatosan keményedek, le kell pihennem, pedig úgy vasalnám Róza ruhácskáit... de majd holnap...

Délelőtt voltam védőnőnél, minden rendben, ami tök jó. Zalánnal már a 32. héttől vérnyomi csökkentőt kellett szednem, most meg tök jó hogy nem kell.
Délután a férjemet is vittem magammal a dokihoz, megvolt az 1. nst is. Nst közben telefonált az asszisztensnek a dokim, hogy két szülése is megy párhuzamosan, tutira nem fog tudni jönni a rendelésre. Így a férjem nem ismerhette meg a dokit, pedig már nagyon szeretne vele találkozni. Jövőhéten megyek újra, de akkor ő délutános lesz, szóval az kihúzva, max. két hét múlva tud velem jönni ismét.
Nst is okés, Róza jól érzi magát, semmi extrát nem mutatott a gép. Valamennyi méhtevékenységet észlelt azért. De pl. mikor úgy éreztem hogy most keményedik a pocakom, a gép nem mutatott semmit. Szóval passzolom.

Holnap délelőtt jóga, utána megbeszélés a dúlámmal. Délután kismama torna, utána dm-ben még beszerzem a dolgokat, amik kellenek a kórházba, meg a bébinek.

Zalánnal egyébként a dm-es mindenmentes tusfürdőt használtam, már beszereztem belőle egy tubussal. Tényleg érdemes odafigyelni rá, hogy illatmentesek legyenek, mert szopisztrájkot is okozhat ha pl. dezodort, mosószert stb. váltasz, és más illata, ill. illatod lesz.

Mniki: Gratula a tesódnak!

Dátumilag én igyekszem nem befolyásolni Rózát, max. annyiban hogy túlhordani nem szeretném... De jó lenne ha kivárná a máj.22-ét a cs.műhely miatt, aztán utána jöhet ezerrel, no meg előtte való nap még szeretném meghallgatni a Születés Hetén Bálint Sándor előadását. A Születés Hete rendezvényt mindenkinek szívből ajánlom, a www.szuleteshete.hu oldalon megtaláljátok hogy mely városokban, milyen rendezvények, előadások lesznek.

Na ennyi így hirtelen.

Kép
Kép
evicuska

Sziasztok!

Csajok, köszi az érdeklődést. A sírás kerülget: voltam bőrgyógyásznál és nem tudja, hogy mi okozhatja a kiütéseket. Naná, hogy ő is a kajámhoz nyúlt hozzá! Aszongya, hogy négy napig csak almát és meggyet egyek és Elocom- mal kenjen magam. Mondtam, hogy ugye ezt nem mondja komolyan?! A gyereknek kell a kaja (és Nekem is!!), amúgy is tök kevés dolgot ehetek a diabétesz miatt- valamint az Elocom szteroid tartalmú, nem kenhetem magam terhesség alatt! Nem tud mit mondani, ez segít, ha nem tartom be, nem fog egyhamar elmúlni mert szóródik… Ráadásul a negyedik nap után pont ellentétes kaját ehetek majd, mint ami a cukorbetegségnél elő van írva!
Holnap megyek nőgyógyászhoz is, ő meg tuti a diabéteszes diéta mellett fog voksolni. Mi a jó fenét csináljak?! Még a málnalevél teát sem ihatom, most kezdtem volna el…

Kissmanó: és ahhoz mit szólsz, hogy Neked 1bébi kellett, apának meg 2, plusz egy fiú? :)

Amadea: ez a kolosztrum, vagy már rendes tej? Vagy a kettő ugyanaz?
Ki tudja, hogy anno a védőnődnek mekkora tőgyei voltak?? :D

Süni: meztelen csiga?? :)
Na, asszem átfogó képet kapok lassan a nyákdugóról: tojásszerű , pudingállagú, vércsíkos meztelen csiga! Tuti nem fogom semmivel összetéveszteni! : :lol:

Lys: nekem is az a parám, hogy éjjel jön rám a szülés… valahogy jobb szeretném egy pihentető éjszaka után végigcsinálni. ;)

Mukkancs: iszonyatosan jól néz ki a gyerekszoba!!! Annyira szép színeket találtatok, hogy csuda!

Niki: nagyon helyes az unokahugi! :)

Noémi: örülök, hogy tetszett a kégli és lelkesek vagytok! Ha jó konstrukcióval tudjátok lebonyolítani a csereberét, vágjatok bele! Stramm csaj vagy, menni fog Áron mellett is. :)

Heni: vajon ínszalag- húzódás? Az sem túl jó…

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Hú,de sokat írtatok! de az a jó!

Köszönöm a pocakbókokat!

Heni: pihentesd továbbra is a lábad,az csak javíthat rajta!

Mukkancs: Nagyon tetszik a babalak.

Noémi:hajrá új lakás!

Niki: Cuki az új családtag,jó egészséget neki is és anyukájának is!

Tökmag:Ez elég gáz... Szerintem másik dokinak is meg kéne néznie,nem?

Anuk: Hol vagy?

Nekem eddigi gyermekeim mindketten hajnali 5 körül indultak, most nem bánnám,ha délelőtt vagy kora délután kezdődne a buli!:D
Ja,és nekem a 27-e szimpi. Aznap még nem szül senki,ugye?

Nekem holnap lesz uh és ctg, remélem mond valami megközelítő súlyt a doki.

Jó éjt!

Banyoszka
banyoszka

Banyoszka: félő, hogy teszt nélkül nem tudna más orvos sem mit mondani... Ez a nő tényleg jó szakember (allergológus, immonológus, kozmetológus, bőrgyógyász), csak most totál sokkot kaptam, mert a meggy- alma kúrát még baba nélkül sem tudnám végigcsinálni egy napnál tovább. :?

Kép
tökmag79

Tökmag!

:shock: Ez elég durva...nem is tudok mit mondani rá...azzal e kenőccsel meg ne kend, ebben egyetértünk már régóta. Barátnőd nem tud adni valami csodakencét, amitől talán van remény a javulásra?

Szülés beindulás!

Én azt szeretném, hogy egy nstre menvén mondják, hogy akkor már ne is menjek haza. :lol: Túl nagy kérés ez? Vagy hétvégén, vagy éjszaka, mert akkor apa nem dolgozik és itthon van velem. Semmi kedvem egyedül mentővel becaplatni a kórházba...Szóval nekem semmi bajom az éjszakai szüléssel, sőt...akkor legalább nem nyüzsögnek annyian a kórházban. Tudok én majd nappal is aludni ha kell majd, szülés után. :wink:

Kép
Kép
tabati

Jó reggelt Lányok!

Amadea, tök hülyeség szerintem amit a védőnő mond: a mellméret és a tej mennyisége nem függ össze. Nekem szinte az összes barátnőmnek nagy melle van: az egyik tizenvalahány hónap után magától hagyta abba a szoptatást, és iszonyatosan sok teje volt, a másiknak 3 hét után semmi...A 75 C szerintem teljesen jó méret! (én is szeretnék alapállapotban ekkorát :) ) Én azt hallottam, hogy a mellméret max azt befolyásolja, hogy mekkora a tartály - azaz mennyi tud bent maradni...(gondolom jobban folyik a kisebb mellűek esetében)

Heni, továbbra is pihentesd, hátha!

Tökmag, gondolom, hogy hogy összetörtél...és mi van, ha tényleg átállsz, de valami másra - értem ez alatt, hogy csak nagyon egyszerű kajákat egyél, de azt annyit, amennyi a cukros diétához kell?

Nekem elég vacak éjszakám volt: folyamatosan zsibbadt a lábam, fent az ágyékomnál - szerintem Áron nyom egy ideget...folyamatosan forgolódtam, de nem lett jobb...tegnap este viszont nagyon aktív volt! :) Jót játszottunk vele. Szerintem a hidegfront miatt - érzékeny rá, csak annyira nem, hogy kibújjon! Ma betöltöttük mensi alapján is a 37. hetet - mától már érett baba Áron! Már "csak" meg kell születnie, és elmondhatom, hogy teljesült, amire több mint 2 éve vágytam: anya lettem! :)

Tegnap megbeszéltük Viktorral a lakást: megpróbáljuk, belevágunk! :)
El kell hogy mondjam, hogy abból a szempontból lelkiismeret furdalásom van, hogy nem tudok majd 100%-ig Áronra koncentrálni. De az eszemmel tudom, hogy érte csináljuk! Ráadásul az első hónapokban, tényleg csak enni és aludni fog, közben pedig én tudok majd intézkedni, ugye?
Jövőre pedig már ott játszhat a kertben: egy kis csúzda már van, veszünk homokozót és hintát, és talán egy kis pancsolót is neki! :)

Ma nem leszek már csak este, ahogy tegnap is írtam megyek az ikrekhez babázni! :) Olyan jó lesz! Tök, jó, hogy ketten vannak, anyukájuknak ma oda se adjuk őket, szerintem egész nap a barátnőmmel csinálunk majd velük mindent - esetleg néha cserélünk! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Evicuska!
Jó, hogy előkerültél!!!Vigyázz magatokra!!

Tökmag!
Ez nagyon rosszul hangzik :( ...Nem is tudok mit írni:(...
Ez ilyen előtejecske csak...vízszerű, kicsit sárgás és kis pacnikat hagy a melltartómon :oops:

Noémi!
Klassz, hogy belevágtok!!Drukkolok, hogy minden simán menjen.

Nekem is elég vacak éjszakám volt, immár a 2. Napközben meg úgy érzem magam, mint akit kimostak....

KépKép
amadea

Hello csajok!

A front rám és a babámra altató hatással van, tök tompa a fejem, Beni is alszik. Tegnap fodrász, megejtettük az utolsó szülés előtti festést, ma vérvétel, ez is az utolsó kör. Holnap nst, remélem mutat valamit, keményedések, jóslók vannak szép számmal.

Noémi,
a mai programodért irigyellek. Én is babáztam két hete, nagyon jó volt, de amikor vigasztalhatatlanul sírt, tudtam, hogy cici kéne neki, akkor nagyon-nagyon vágytam már közben a sajátomra :)

Tökmag,
szegénykém! Én ezt nem értem, neked nagyon oda kell figyelned az egyenletes szénhidrát-bevitelre, ilyen diétát cukros terh esség mellett :roll: Nődokid mit mond? Elocom számomra életmentő cucc, de a várandósság alatt szerencsére csak 1-2x kellett. Amikor nekem ilyen allergiám volt, azt mindig illatszer okozta, és ha szóródott, csak a szteroid /szájon át/ segített. Imádtam, totál felpörgetett, de az alma meg a meggy nem tudom, hogyan segít.

Heni,
orvosod mit mondott a bokádra?

Mimmi,
ilyenkor angyali mosolyt felölt, előre megy, elnézést kér, és kész. Senki nem mer majd beszólni! Próbáld ki!

Mukkancs,
ez a szoba gyönyörű, Ikea-katalógusba felrakhatják ! :lol: Jól össze válogattad a színeket!

Nos, néha lecserélném a pasikat lányokra: eddig a héten egy sapkát, egy dzsekit, és egy farmert hagytak el, ebből e farmer meglett, a többi felejtős. Annyira trehányak az ilyenekben :twisted: A pasim meg itthon hagyta az ebédjét :evil:

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Jóóóóóreeeggeeelt!!

Niki, nagyon édes az unokahúgod! :D

Mukkancs, tényleg szuper lett Bence-szoba. Nagyon szépek a színek. Ízléses, nem hivalkodó.

Mimmi, én a Tesco-ba jártam így a héten. Kb. 5 pénztár működött, tengernyi sorok kígyóztak. Alig volt valami a kocsimba (pelus, rugi, mosószer). Picit bántott, hogy nincsenek tekintettel, de aztán nem foglalkoztam vele. Végülis nem lettem rosszul :wink:

Tökmag, sajnálom, hogy ilyen kúrát javasolt a doki. Esetleg ideiglenesen az nem lenne elég, ha viszketés ellen használsz krémet és hintőporozod? Bár nem tudom, hogy mennyire terjed tovább...

Noémi, szerintem is szuper, hogy belevágtok a lakásba. Áron miatt meg ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ettől te még maximálisan el fogod őt látni és nem megy az ő rovására az ügyintézés.

Csajok, nem tudtátok, hogy a szülés dátumának kiválasztása nem a 3 Kívánság műsor? :D :D Csúcs, ahogy leszervezitek előre. Nekem csak annyi a kérésem, hogy nem hordjam túl és legyen ott a szülésznőm és az orvosom. Bár, tény, hogy nem lenne rossz, ha pontosan a kiírásnak megfelelően történne az eset, mert akkor a férjem kedvenc (Istenített) zenésze születésnapján látná meg Zéti is a világot :D Akkor ezek után ugye jobb, ha befogom a számat :D

KépKép
süni76

Sziasztok!

Vérnyomim helyreállt, de köszi a nyugtatgatást mindenkinek!

A kötelező 20 magzatmozgást mi már le is tudtuk mára :). De Bogi ezt nagyon változóan produkálja, még akkor megfogadtam, h nem fogok parázni rajta, amikor nem kellett számolni, csak beszéltünk róla. Mondjuk ez a mai rekord, viszont volt olyan is, h csak este 8-ra jött össze.

Amúgy kezdek nagyon "csőlátásban" csak a szüléssel foglalkozni :oops:

Ez a nyamvadt idő is megvisel és ilyet mondtak jövő hét elejéig :(

Kép
Kép
mimmi

nagyon fura érzésem van...olyan nyüzsizős, csinálni kell valamit, izgulós... :shock:
még mindig fosi van, pedig vasat kell szednem :?
késztetést éreztem hogy sterilizáljak mindent, bepakoltam Lili cuccát, és beraktam az utsó darabokat a csomimba...

Kép
Kép
mniki84

Szép jó reggelt Csajok!

Most láttam csak, hogy Banyoszkának milyen csini pocija van! :) Az enyém már eléggé lent van... :?
Mukkancs, csodajó ez a szoba. Tetszik a szőnyeg és a kroki is, nagyon feldobják a szobát. :)
Noémi, csodálom az energiádat! Hihetetlen ügyesek vagytok, remélem, minden rendben lesz az új lakással. A régivel mi a terv? Ne aggódj azon, hogy Áronra nem tudsz koncentrálni. Hogyne tudnál!! :) Ráadásul a lakás-dolgot sem egyedül csinálod majd, Viktor tuti segíteni fog. Ráadásul anyukád is... Sőt, ha kell, segítek én is. :) Ma mész babázni?
Tökmag, én már arra is gondoltam, hogy nem lehet ez a kiütéses dolog kapcsolatban a diétáddal?
Niki, ma én is sterilizálok. Már minden bent van... :wink: Egyébként valahol azt írták, hogy ha a kismama ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy mindenképpen pörögjön vmivel, az már azt jelenti, hogy hamarosan itt az idő? :) Én folyton pörögnék, de nem tudok még mindig rendesen közlekedni. A lábam még mindig be van dagadva, és mostmár be is lilult... :( Persze tudom, pihi... :) de nem tudok mit kezdeni magammal.
Süni, persze, hogy nem kívánság műsor, de tök jó azt hinni, hogy mi alakítjuk. :) És hát volt Kissmanó példája, aki igencsak meg tudta beszélni ha jól emlékszem Grétivel, hogy mikor érkezzen... nekem sem ártana a 22.-e utáni időpontot lefixálni Benivel, mert anyósék május 22-től június 1-ig Tossa de Mar-ra mennek. Jó lenne nyugiban túl lenni rajta... legalább nem idegesítene senki. :)
Benta, az orvos nem mondott semmit... különösebben nem foglalkozott vele, mert el volt foglalva mással is. Nagyon csúnyán meghúzódott. Egyébként én utánajártam... sajna nem tennének rá gipszet, ha el lenne törve sem, csak szülés után. Annak viszont örült, hogy nem röntgenezték meg...
Poker, már én is annyira számítottam rá... :( Mindegy, legfeljebb meglátogatjuk egymást. :) Remélem, lesz vmi jó előadás akkor is, ha én bent leszek, ha más nem, szervezek Neked egyet. :lol: :lol: :wink: Vagy Evicuskával összehozunk vmit csak Neked! :)
Mimmi, sajnos tényleg vannak nagyon "kedves" emberek, bárhová mész. Bár én Bentával értek egyet, én vagyok annyira szemtelen, hogy bizony előremegyek, ha épp nem érzem már jól magam... A múltkor egy bevásárlás alkalmával én is a Tescoban jártam úgy, hogy millióan voltak, beálltam egy sorba a 29 pénztárből 5 működő egyikéhez. Állt egy idősebb nő előttem, én voltam a 4. a sorban. Egyszer csak megjelent 3 néni, mindhárom full kocsikkal és közölték, hogy nekik a bnőjük foglalta a helyet. Akkor még nem is érdekelt, gondoltam, kibírom, de a kiskaput az tette be, hogy annyira nem figyelt az egyik, hogy nekem tolta a kocsiját, és még ő volt felháborodva, amikor megjegyeztem, hogy lehetne kicsit figyelmesebb is.
Benta, a frontot sajnos mi is érezzük, bár én inkább úgy, hogy folyton aludnék. Persze nem lehet egész nap aludni... Beni meg egyfolytában feszíti magát. Most az a legújabb, hogy kinyújtja a lábát. Vagy legalábbis próbálja, mert tuti nincs helye kinyújtani, de ettől olyan alakja van a hasamnak, mint egy rögbilabdának. :) És persze feszül is.
Anuk tényleg eltűnt egy kicsit... hol lehet?
Na, megyek, kiszedem a steril cumikat a vízből. :) Szép napot mindenkinek!
Azt hallottam, Szegeden napsütés lesz, úgyhogy Amadea és Puszedli, küldhetnétek egy kis napsütést, bár meleg nem kellene hozzá. :)

Heni

Kép
szheni

Niki, csak nem mész? :):):)
Akkor azért majd dobj egy sms-t :wink:

Kép
Kép
mimmi

Lányok!
Vagyok, nem kell nyomozni, csak apa annyi melót nyom, hogy győzzem csinálni.
No, de holnap hazaér, remélem lesz kis nyugi. Bár akkor Anyukám megy haza (hétfőn mennek hozzájuk a kőművesek, szigetelik a házat), valószínű a lányok jobban tapadnak rám.
Ha a szüleimet nézem, akkor asszem mégsem jó a május 20 nekem.
S ameddig tanácstalan vok, addig tuti nem is szülök. Szal....izé.....
Holnap nst után jelentkezem.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Mukkancs!
Nagyon szep a szoba! :)

Tokmag!
Sajnos ez nagyon bosszanto, hogy minden doki csak az o teruletevel tud foglalkozni.
:shock: :cry:
Miert nem tudjak egeszeben vizsgalni az embert? Nem akarsz elmenni egy homeopata orvoshoz? Hatha adna valami jo alkati szert?

En is megjottem a dokitol. Nyitva vagyok bo 1 ujjnyira kivul-belul. :)
Kertem idopontot jovo szerdara, kovetkezo ctg. (majus 20!! :D :D )
Azt mondta, hogy ebbol szules lesz kb jovo penteken. (o nem tudja, hogy megrendeltem a szerdat! :D )

A vedonom szerint vasarnap lesz front. Akkor ki megy szulni? :D

Udv
Agi
lys

Sziasztok!

Lys!
Én szívesen :wink:

Heni!
Szegeden hideg van :( ...előkerült a bársonynaci és a pulóver...éjjel még esett is.....
És tessék pihizni, majd pörgök én helyetted is :wink:

Engem ma a szüleim elvittek vásárolni, kaptam túró rudit is :D , tisztára gyereknek éreztem magam egész nap....tök jó volt......bébiőrt szerettünk volna venni, de nem találtunk normálisat jó áron.

Most már kezdek kicsit izgulni Anukért!

KépKép
amadea

Sziasztok!

Kiütés durvul, kálcium injekció nem használ (feloldva iszom). Vagy ennek nem is azonnal kell hatnia...? Ma este hétre megyek nőgyógyászhoz, kíváncsi vagyok mit mond.

Benta: nagyon köszi a tippet! Eszembe jutott, hogy barátnőm is szteroidokat szed a terhesség alatt, mert neki elég durva allergiája van, élni sem tudna nélküle, szóval talán nekem is használna! Azt mondják, az nem annyira gáz, mint az Elocom... Az alma- meggy kombinációt azért mondta a bőrgyógyász, hogy kitisztuljon a szervezetem, de hát a savam meg magas és elrókázom magam ha csak ilyet eszem.

Heni: csak simán kifőzted a cumikat? Nem tettél semmit a vízbe? Olyan tudatlannak érzem magam, de hát ő az első kölök… :) :oops:

Lys: arra gondoltam, hogy összeeresztem a két dokit és meccseljék le egymás között a nyűgjeimet! :)

Amadea: és mit shoppingoltatok? Vagy csak mászkálás lett belőle? Azt már én sem csináltam jó rég, rámférne egy kis pénzköltés! :wink:

Kép
tökmag79

Tökmag,
a szteroid csak orvosi felügyelet mellett!!! És nem tudom, terhesen lehet-e? Az Elocom is szteroidos, azért nem javasolt, pedig azt ugye kened, nem eszed, tehát kevesebb szívódik fel, szóval nem tudom, mit lehet a te esetedben. Ha rosszabbodik, menj vissza, és kérj más gyógymódot, a diéta nem hiszem, hogy önmagában segít. Gyors gyógyulást!

Amadea,
olyan jó néha kicsit gyereknek lenni, igaz?

Manó,
hogy szüljek így holnap?!

Lys,
irigyellek, holnap megyek nst-re, nem tudom, mutat-e vmit a keményedésekből.

Niki,
mi újság veled?

Nagyfiamat haza kellett hozni, rosszul érezte magát a suliban. Érdekes, egy kis tv, palacsinta, és kártyázás meggyógyította :lol:

Benta

Kép
benta

Amadea, én már nagyon aggódtam Anukért, ezért felhívtam. :lol: Szerencsére minden rendben vele, csak nincs net náluk. Azt mondta, az ura azt mondja, hol van, hol nincs. Már próbálkoztak a szolgáltatónál, meg mindenhol, egyelőre nem sikerült visszavarázsolni, de amint tud, jön. Puszil mindenkit. Emma jól van, tegnap voltak nst-n, minden oké volt. Szépen szabályosan nyílik a drága, vannak fájásai is, úgyhogy alakul. :)
Ja, és az időjárás jelentés ezek szt megint nem jött be. :)

Tökmag, a cumikat simán főztem ki, igen. Igaz, először csapvízben, attól olyan vízköves lett az összes, hogy átlátni nem nagyon kellett rajtuk. Aztán vettem ásványvizet szénsavmenteset, ( a Profis ásványvíz a legolcsóbb itt a környéken 2L csak 42 Ft volt) és abban főztem ki, kb 5 percig. Utána nagyon szépek voltak. Aztán a Rossmannban járva megláttam én is a Chicco sterilizáló folyadékot, amit hígítani kell, így most azzal csináltam a maradék üvegeket, mert tegnap megvettem még amit kellett. Remélem, minden rendben lesz este a nőgyógyásznál... írj majd!

Niki
, Te mész szülni legközelebb?

Benta, Te meg ne nagyon akarj holnap, ha velem együtt vagy kiírva.... elhagynál? :( :lol:

Ági, jövő péntek? Az nekem is pont jó lenne. :) Bár én sztem még egy hetet ráhúzok, de még az is belefér...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

CSak gyors helyzetjelentés, mert ma még egész nap úton vagyok, most meg megyek bedagasztom a kenyérlángosnak valót.

Szóval Csillag írt sms-t, valószínűleg holnap haza vihetik Borcsát!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Jajj, de jó!!! Zsu, köszönjük a híreket! Irigy, irigy irigy...

Heni

Kép
szheni

Hahó Lányok!

Már nagyon hiányoztatok és sokat gondoltam Rátok az elmúlt napokban! Végre itthon van a gyógyult számítógépünk, így ismét igyekszem lépést tartani Veletek, amennyire azt engedi a munkám és teendőim bokros sora.

Először is nagy-nagy gratula a "Csillag Családnak"!! Örülök, hogy minden rendben van és mindenki egészséges! El sem hiszem, hogy elérkezett ez az idő, hogy az első "babánkat" bejelentették és licitálunk már sorban az időpontokért! :D Hihetetlen, hogy "nemrég" indult a fórum és most már mi vagyunk "porondon"! :D

Niki, gratulálunk a Tesódéknak!

Tökmag: Én is úgy tudom, hogy az Elocom egy nagyon erős szer. Volt ismerősöm, akinek felírták ekcémára, de csak nagy körültekintés mellett volt szabad használni. Köszi a nyákdugó összesítést! Így már én is tudom, hogy mire kell majd számítani! :D

Noémi: Sok sikert a lakáshoz, hajrá! Valahogy én is úgy képzelem, hogy ha belerázódunk a napi rutinba, akko amíg be nem indulnak a bébikék, addig talán szabadabbak leszünk, már ami az utánuk való szaladást jelenti. Én biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni Áron és a teendők közti egyensúlyt! :)

Mimmi, Süni: Nekem is volt Tescoban sorbanállós élményem az elmúlt héten. Szintén kígyózó sorok, előttem szinte csak nők, nagy-nagy tele kocsikkal, nálam kicsi kosár, pár aprósággal. Mondanom sem kell, hogy nagyon lassan ment a sor, és nagyon dagik voltak már a lábaim a sok ácsorgástól. Őszintén szólva nekem eszembe sem jutott, hogy előre kérjem magam, aztán érkezett egy idős nénike, döbbentem megállt, rám nézett, végig nézett a soron és fennhangon megjegyezte, hogy "nem hiszem el, hogy ennyi nő között egy jóérzésű sincs, aki előre engedné a kismamát"... Egyfelől hálás voltam a figyelmességért, másfelől, viszont megnyílt alattam a föld. A slussz poén az, hogy mindegyik elengedte a füle mellett... ennyit erről....

Dátum? Hmmm én kiegyeznék a 38. héttel, ami június 2. hete lesz nekünk. Május 30-án még lesz egy nagy esküvő amin dolgozom és utána még kérek (min.) 1 hetet. :D Valamiért én úgy képzelem, hogy hajnalban 2-3 körül fog beindulni a szülés. Talán azért, mert a nagyon jó barátnőmnél is így volt és mást el sem tudok képzelni, pedig még akármi is lehet!

További szép napot, puszi Nektek!

Kép
cincibabus

Heni,
dehogy hagylak, csak a szám jár, leszek én még a tábla közepén! :lol:

Kép
benta

na jó.
a táblázatban 13-ik vagyok. nekem semmi bajom ezzel a számmal, leszek 13-ik, de akkor senki ne előzgessen.
aki előttem van, az mehet, akár határidőre is.

Benta: kiegyeztünk. nem muszáj neked holnap :wink:

Na, apáék beértek az országba. Most már csak szépen haza kell "csurogjanak". olyan lelkes a pasi, hogy csuda. csomó pozitív dolog történt, remélem marad is belőle.
(más kérdés, hogy lesz egy csomó dolgom....valahogy Géza babával is ki kell egyeznem, hogy a programjainkat közösen, mindenki számára megfelelően alakítsuk.

Grétikémnek asszem a nagy babakocsijáról nehezen fog menni a lemondás. Bő 4 hónapja nem is ült benne, most mikor elővettük megtakarítani, lelkesen rácuppant. De remélem képlékeny a dolog (annak néz ki) s kiegyezik az esernyőkocsival.

na megyek, cirkusz van, összecsaptak a trambulin fölött (ez már évről évre rosszabb lesz, már Gréta is követeli a jussát....2 év múlva....brrrr)

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Heni!
Köszi a híreket Anukról! Így este felé egész tűrhető idő lett....

De jó, hogy Csillagék hazavihetik Borcsát!Meg hátha kapunk képet is :wink: ...

"Előzgetés":hát én ha így folytatom még jövő ilyenkor is pocakos leszek :D ....asszem erre mondják, hogy elsőkből lesznek az utolsók :D ...2 napja még egy halovány jóslóm se volt :? ...

KépKép
amadea

Jó estét!
Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit mesél majd Csillag.
Tegnap, mikor mentem a kórházba, egy kicsit én is metróztam. Senkinek nem jutott eszébe felállni, hogy átadja a helyét. :roll:
Pedig az utóbbi időben általában pozitív élményeim voltak az emberek előzékenységével kapcsolatban.
Nem mondom, hogy nagy hasam van, na de azért már lehet látni. Tegnap reggel, mikor a védőnőnél voltam és vártam a váróban, volt egy másik kismama is, kétszer akkor hassal, mint az enyém és két héttel későbbre van kiírva. Azt mondta nekem, hogy arra gondolt, hogy kb. félidős lehetek. :shock: (na ezt jó értelmesen fogalmaztam)
Jaj, Heni még egy eszembe jutott, de ezt is biztos hallottad már. Az előadáson szóba került a gátvédelem, hogy állítólag nagyon ügyesek ott szülésznők és kb. az esetek 70%-ban sikerül a gátmetszést "nélkülözni".
Meg, hogy az első fürdetést, rögtön születés után fel szokták ajánlani az apukának, ha be meri vállalni. :)
Meg, hogy kell a babára kis sapka. :?: Nekem a Dorkánál nem kellett. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de be a kórterembe miért kell kissapka?
poker

itt vagyok ,egyben vagyok...

1, leszakad a derekam egész nap...néha össze is hanyatlom.
2, zsibbad a hasam teteje,mint amikor az ember lába elzsibbad, és olyan fura mintha 1000tűvel szurkálnák..ez mitől lehet
3, extra mennyiségű sárgás trutyim van...nem nyálkás, tehát nem a dugóm, hanem krémes...bajom nincs, doki tegnap nem említette, nem büdi semmi csak ssssooookkkkk

ezekre kérekszépen tapasztalatot köszönöm :D

ja és Julcsi még mindig nem akar szopizni :(

Kép
Kép
mniki84

extra méretű trutty van nálam, de mióta....nem bírok szabadulni, max ideiglenesen.

derék leszakadás ismerős, ha Lili is úgy tesz mint Grét, akkor max ezt fokozod, s megszülsz.

Julcsit sajnálom :(

Poker: talán a huzattól tartanak?

Kép
kissmanó

Sziasztok,

Csillagtancos gratulaok a kis Borcsa baba szuletesehez, az uj vonalzod is ugy meghatott.
Kissmano remelem sikerul meglepnetek az uj lakast, sajnos az eladas nem egyszeru dolog, de bizom benne hogy szerencsetek lesz.
Tokmag en is nagy fekete hajjal szultettem aztan szoke voltam, majd tinikoromban kezdett sotetedni most se barna se szoke, persz teszek rola, hogy szoke legyen.
En is olyan kivancsi leszek a gyerek hajszinere, nekem van eselyem a voros hajra. Gyereknek apa voros haju volt. A szemszin meg annal is jobban erdekel, de tudom, hogy az meg szuletes utan jo par honapig szurkeskek lesz aztan megvaltozhat. Nekem kek a szemem, apanak barna a zolddel is kiegyeznek, de en nagyon kekparti vagyok.
Mukkancs: Nagyon szep a baba szoba es mar mennyi plus jateka van.
Niki: Tunderi az unokahugod.
Tokmag: Nem egyszeru ezekkel a bordolgokkal, de egyebkent nyugodtan kenheted az Elocommal nem tartalmaz sok steroidot nekem is azt mondta a borgyogyaszom, hogy a masokik trimeszter utan mar nem art a babanak en psorimra hasznalom. Vagyis nem igazan kell, mert harmadik trimeszterre olyan szep lett magatol, de inkabb a hormonoktol a borom, hogy kulonosebb gyogyszeres kezelest nem igenyel. Az alma meggy kura nekem nagyon furanak tunik, miert pont alma meg meggy?

En tegnap voltam a dokinal, mondtam neki hogy sokat kemenyedek erre nagy nehezen megvizsgalt, csinalt valami olyan vizsgalatot hogy vett kenetet es abbol meg tudjak mondani tutira hogy az elkovetkezo ket hetben jon e a baba vagy sem. Hat jo lenne ha meg maradna, nekunk meg korai. Azt mondta a mehszaj zart es be van fordulva a gyerek. Aztan mar mehettem is, ket het mulva kell menjek legkozelebb, nyilvan ha a labor eredmeny kimutat valamit akkor elobb. En eddig meg sosem hallottam ilyen viszgalatrol. :oops:

Banka
Kép
banka79

Sziasztok Csajszik!

Mégegyszer nagyon-nagyon köszi a bababirodalom dícséreteket! :D
ma én is anya napot tartottam, mint Amadea :) , nagyon jó volt.
nagyon édes cuccokat vettünk még! A szobába ragasztós képeket a falra, meg plédet, meg fali hőmérőt, szóval mindenféle csecsebecsét! :D

Niki: reggel lehet, hogy izgalmas éjszakán leszünk túl? :P

Tökmag: szegényke, ez most még így nagyon hiányzott! Én sem értem a diétának mi köze ehhez??? Talán azt gondolja, van valami enyhe mérgezésed? Lehet, hogy hülyeség, de ez a "tisztítókúra" erre enged következtetni!
Kíváncsi leszek mit mond a nődoki!

Megyek. Bari van! :)

Kép

Kép
mukkancs

Sziasztok!

Hazaértem: a bébik nagyon édesek voltak, bár szegénykék nagyon nyűgősek is..:( Nem tudni, hogy a fronttól - e, de valószínű, mert lázat is mértünk és semmi. (ez számomra jó lecke volt: simán bedugtuk popóba, észre sem vette a kisasszony! :) )

Először Noémit próbáltam megetetni, de ő olyan finnyás, hogy csak az anyukájától fogadja el a kaját. Persze szépen cumizott, de az üveg tartalma csak nem fogyott...:) Utána tisztába tettem és fel is öltöztettem! Később Petra babát sikerült megetetnem! Tündéri, végig szerelmesen nézett a szemembe!

Nagyon édesek voltak, olyan jó volt fogni őket, de valahogy még most is hihetetlen, hogy pár hét múlva Áront tartom a kezemben. Persze tudom, hogy így lesz, és az lesz a világ legtermészetesebb dolga...de hihetetlen, meg sajnos egyáltalán nem tudom őt elképzelni!

Ezért is kisfiam: gyere ki!!

Ez a lakásmizéria...voltam ma a hitelügyintézőnél...hát a fejemnek sok volt, bele kell vágni, de most annyira nem ezzel kéne foglalkoznom! Egyfelől nyugisabb lenne most e nélkül az életem, de tudom, hogy pár hónap múlva nagyon megbánnám.
Holnap megyünk beszélni az eladóval, remélem meg tudunk egyezni: a lényeg, most semmit nem adunk, 2 hónap múlva az egészet...hát nem tudom...remélem belemegy!

Tökmag, majd írj mit mondott a doki!
Banka, én sem hallottam még ilyen vizsgálatról!

Benta, ezek a fiúk! Engem is biztosan bosszantani fog a ruha elvesztése...emlékszem egyszer jót röhögtem: a barátnőm mesélte, hogy a férje ott hagyta a gyerek télikabátját (!) a suliban...sebaj, holnapig van másik gondolta, amit a férje a MCdonaldsban hagyott ott, úgyhogy másnap a gyerek az anyukája kissé túlméretezett kabátjában ment iskolába! :):)

Niki, nálam is extra mennyiségű a trutty...és egyre nyűgősebb vagyok!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Benta, már majdnem sírva fakadtam, hogy egyedül maradok... :) Belegondoltatok már, hogy pár napon belül nem leszünk ennyire pörgősek? Sorban jönnek a babók majd és egy időre biztosan lelassul a topik... hihetetlen, hogy pár hete még Puszedlivel azt beszéltük, hogy már csak 100 nap... meg hogy két számjegy, most meg 17 nap... viszont ez a hét iszonyú lassan telik. Lehet, hogy csak azért, mert pihenni kell?
Niki, nem vagy egyedül a trutyival. :) Sztem mostmár egyre több lesz. Viszont nekem most is rengeteg a savam, és ez is egyre több, és olyan furán, hullámokban jön. Beni viszont irtó aranyos. Nagyon édes, ahogy mocorog... és most már nagyon figyel mindenre. Ha idegen hangot hall, ha idegen kezet érez, ha hangosan szól a zene, ha főzök és olyan illatot érez, amit eddig nem, mindig észreveszem rajta.
Noémi, örülök, hogy jól érezted Magad babázás közben. Bár egyszerre két ilyen csöppséggel biztosan nagyon jó lehetett. :)
Poker, igen, hallottam én is ezekről. Kedvenc orvosom legutóbb ecsetelte, hogy szülés után valószínűleg nagyon magányosnak fogom érezni magam, de nyugodjak meg, ő ott lesz. :):) Merthogy mindenki a bébi körül sertepertél majd, velem meg csak ő fog törődni... hát nem aranyos? Még jó, hogy amit elvág, rendbe teszi... :):):):):):):D:D:D Bár én is bízom nagyon ebben a gátvédelemben... azért jó lenne, ha nem kellene még a gátsebbel is kínlódni, de ez sztem csak hiú ábránd.
Amadea, nem vagy egyedül. Egyszer érzek vmit, akkor azt gondolom, végre fáj vmi, de aztán nagyon hirtelen el is múlik. Még mindig 3000 a méhszáj, bár ez állítólag nem jelent semmit. Mondjuk ma Anuknak azt mondtam, nyugodtabb lennék, ha nálam is úgy lenne, mint nála, hogy szép lassan és fokozatosan nyílik minden... persze türelmes vagyok ám! Most a 22. utáni időpontokra pályázom, de a jövő péntek már jó lenne. :):):) Tényleg, mi köze a szádnak a szüléshez a védőnő szerint?

Heni

Kép
szheni

Heni, azt mondják, hogy a száj megduzzad, illetve kifordul egy kicsit szülés előtt.
Ha az arc eldeformálódik - tehát nem ismered meg, aki visszanéz a tükörből, akkor már csak 1-2 nap!

Nekem ma mondta az ikres barátnőm, hogy megduzzadt a szám...én nem látom! Viszont a nyűgősségből ítélve a vége felé járok én is! Egyébként talán ezért jó ez a lakás mizéria, mert nincs időm magammal foglalkozni - tegnap volt, estére fájt mindenem, nagyon szenvedtem!

Megiszom a málnalevél teámat - kíváncsi vagyok mi lesz holnap az eredmény!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok Csajok!

A dokinál végül csak villámlátogatás lett, mert rohannia kellett a szülőszobára, de azért ctg oké,a villám-ultahangon nem tudott pontosan mérni,mert nagy buli volt bent. :D De szerencsére baba-lepény-magzatvíz flowmetria rendben,becsült súly kb. 2700 gr.
Szerdán megyek legközelebb.

Tökmag! Nekem mikor a fiammal voltam várandós, az utolsó 3-4 hétben azt mondta a védőnő, hogy tartsak hetente 1 gyümölcsnapot. Mire a szülésznő barátnőm közölte,hogy nehogy megcsináljam,mert beindíthatja a szülést, ezt túlhordásnál szokták javasolni... Szóval jó lesz az az alma-meggy kúra???

Jó éjt!

Banyoszka
banyoszka

Sziasztok!

Nem tudok aludni a vakarózástól… :(
Voltam nődokinál, reggel megyek vizsgálatokra: NST, UH, CTG, vérvétel (májfunkciót meg mindenféle dolgokat néznek belőle). A nőgyógyászom azt mondta, hogy kenjem magam az Elocom- mal, és sajnos eljutottam odáig, hogy tényleg kell, mert nem bírom. Azt mondta, hogy nem kellene kivárni a 40. hetet, egy- két hét múlva jó lenne ha megszülnék. Nem tudom, hogy ez alatt azt értette- e, hogy beindítja, vagy mi… Aggódik mert egyre több hülyeséget szedek össze, önmagában már a diabétesz sem tetszik neki. Őszintén megmondom, én sem bánnám, ha két hét múlva itt lenne a baba… Úgy unom már hogy állandóan csak nyünnyögök mostanában, bocs, csajok… :(

Banka: a bőrgyógyász azt mondta, hogy az alma és a meggy jó savas, ezek tutira kitisztítják a szervezetemet.

Noémi: Te már nagyon profi leszel, mire Áron megérkezik! De jó, hogy van kéznél egy nemrég szült barátnő két bébivel is! :wink:

Banyoszka: király… Tegnap mondtam a dokimnak hogy nem tudom megcsinálni a gyümölcskúrát, erre beijesztett, hogy akkor jön az inzulin a cukrom miatt (merthogy a két diéta üti egymást). Most már nagyon várom a végét!!

Kép
tökmag79

Jó reggelt csajooook!

hááát én nagyon jól aludtam, csak 3szor voltam pipilni, ez rekord :D

ma megyek NST.re először, kiváncsi vagyok mi lesz...utána doki, azért rákérdezek erre a poczsibbadásra mert nagyon idegesít :?

ma a vérnyóm se volt valami fényes 135/85, még be se írom...reggeli után ujra mérem :oops:

mindenkinek szép napot, állítólag szép idő lesz, de itt ez még nem nagyon látszik :wink:

Kép
Kép
mniki84

Szegény Zsuzsi! Remélem, minden rendben lesz a vizsgálatokon! :( Ez az alma-meggy kúra nekem sem tetszik. Ennyi erővel egyél inkább sok-sok zöldséget, annál jobb tisztítókúra nem kell és sokkal kevesebb cukor van benne, mint az almában pl. Nyugodtan nyüsszögj csak, sztem mi is azt tesszük. Türelmetlenek vagyunk, minden nyűg most jön ki, hiszen nem vagyunk nagyon hozzászokva ehhez a "hosszan" tartó terheléshez. Ha bmit csinál az ember és elfárad nem várandósan, leül és kipiheni magát. Én mostanában nem tudom kipihenni magam, mert bár egész nap "pihentetem" a testem, de a szervezetem pluszban dolgozik egy csomót. És azért ezt megérezzük ám. Úgyhogy nekünk panaszkodhatsz.

Noémi, ez nagyon jó hír, mert pár napja már nem ismerem meg magam. :):):) Sőt, mostmár az ismerőseim is mondják, hogy az arcomon lehet látni már, hogy nincs sok. De így akkor értem, miről beszélnek. (Egyébként tényleg nincs sok, tudom én... max 16 nap) :):) Mennyi teát iszol?

Banyoszka
, kár, hogy csak ennyi ideje volt a doktorbácsinak, de ha szülni ment, akkor megbocsájtható ez a bűne. :) Azért szuper, hogy minden rendben van. :)

Most megyek teregetni és főzni... Fetuccinit csinálok, ma vhogy ahhoz van kedvem... :):)

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Kata írt:

Tegnap 15 órakor császármetszéssel megszületett Dominik. 2980g, 52 cm. Mindketten jól vagyunk!

Szívből gratulálunk Kata!!!!

(írtam neki egy hatalmas gratulálós sms-t mindannyiunk nevében :D )

KépKép
amadea

Sziasztok Lányok!

Huh, Tökmag, nagyon rossz ami mostanában Veled történik :( Sajnálom, hogy ennyi mindenen mész keresztül :( Egyébként pedig nyugodtan panaszkodd ki magad itt köztünk, szerintem mindannyian szoktunk, hiszen nem egyszerű állapot ez, ami mindenkinél kihoz ezt-azt. Emlékszem, én az elején nyüszögtem rengeteget, a sok rosszullét miatt. Szóval csak írj, és ha sajnos segíteni nem is tudunk, azért egy-két jó szóval biztatunk Téged! :)

Heni, én is ugyanezt érzem, sokat pihenek, de valahogy soha nem elég belőle :) Persze, megcsinálom a napi feladatokat, de szokatlan, hogy nagyon hamar elfáradok...

Noémi, hajrá lakás projekt! Biztos ügyesek lesztek Viktorral, és sikerülni fog, amiből Áron nem hiszem, hogy bármit is megérezne, biztos, hogy a lehető legtöbb időt fogod Vele tölteni! :)

Elromlott a zenélő forgónk, amit az ágy fölé szereltünk :( Pedig csak picit szerettük volna kipróbálni, de megadta magát... megpróbálom most visszavinni, hátha kicserélik...
magdii

De jó, megvan a következő babánk is :) Gratula Katáéknak, sok-sok boldogságot az egész családnak!
Amadea, köszi,hogy írtál, ilyen hírekre a legeslegjobb benézni :D
magdii

Sziasztok!

Nagy gratula Katáéknak! Gyors felépülést, sok tejcit a babának! Sok boldogságot!

Kép
Kép
evicuska

Kata, nagyon nagy gratula Dominikhoz!!! Hű, de izgi!!! :D :D :D :D Remélem, minden rendben velük, Kata is hamar összeszedi magát és Dominik is ügyeskedik majd a szopival. Hű, mekkora bébi!!! Amadea, köszönjük, hogy ránk is gondoltál. Jól tetted, hogy mindannyiunk nevében írtál... Épp ma akartam kérdezni, hogy tudod-e mi van Katával.

Heni

Kép
szheni

Jó reggelt Lányok!

Micsoda hírek, a 2. Baba!! :D Nagyon sok szeretettel gratulálunk mi is Katáéknak és minden szépet és jót kívánunk Nekik!!!

Kép
cincibabus

Kész az ebéd... ki jön Fetuccinit enni? :lol: Isteni lett...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Noámi, Puszedli Evicuska!
Most született egy bébi a szegedi topicban, túl a 40. héten, 3770 grammal. Második baba, tesó császárral született. Mivel faros volt és a szülés se indult meg magától mára voltak kiírva programozott császárra. De a kisasszony meggondolta magát, tegnap hajnalban befordult ás kibújt természetes úton. Szóval nem feladni, vannak csodák! :wink:

Tökmag!
Elhiszem, hogy nyűgös vagy már, én is az lennék! És nyugodtan panaszkodd ki magad, hátha attól kicsit jobb lesz. Bár tudnék valahogy segíteni....

Niki!
Várunk a hírekkel!

Hát nekem se a szám nem duzzadt, az arcom se változott, jól is bírom még magam....a napi 1 órás sétám még lazán megvan, szóval lehet, hogy igazuk lesz az okosoknak és nincs még itt a mi időnk....

KépKép
amadea

A remény hal meg utoljára :lol:

Kép
Kép
evicuska

:) Hát igen... vannak csodák... :) De jó lenne, ha Noéminél és a többieknél is így lenne!

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

És igggen!! :D Megérkezett a 2. baba!! Gratulálok én is Katáéknak!! :D

Amadea!

Akkor nekem is adtál egy kis reményt, mert tegnap voltam dokinál és nekem is faros maradt bébim... Tudom még rengeteg időm van, de azért reménykedtem, hátha már... Méhszájam 2000, aminek nagyon örültem, mert legalább történik valami. Amúgy minden oké velem s babuval, doki a faros dologgal nem is foglalkozott annyit mondott csak, hogy a feje a köldökömnél van, és minden a legnagyobb rendben. Meg hogy 2 hét múlva nst, amit szülésznőm felülbírált :lol: , úgyhogy csak 3 hét múlva megyek.

Tökmag!

Én egyáltalán nem érzem úgy, mintha állandóan csak panaszkodnál, sőt csodállak, hogy milyen jól bírod, pedig mennyi minden összejött. :roll: Amúgy meg nekem erről a meggy kúráról első körben az jutott eszembe, hogy honnan veszel ilyenkor meggyet? :shock: Befőtt ami tele van cukorral, fagyasztva meg marha drága.

Heni!

Fetuccini jöhet!! :wink: Tegnap úgy bezabáltam este :oops: , hogy megint szuper éjszakám volt. MOndjuk párom is rásegített, ugyanis szegény beteg, megfázott, és ilyenkor horkol ezerrel. Szóval alvás semmi nem volt. Állandóan keltegettem, ő meg át akart menni a másik szobába, mert így egyikünk sem alszik. Azt meg nem akartam, hiányzott volna :oops: , úgyhogy inkább csendben hallgattam a horkolását... :oops: :lol: De legalább reggelre jobban lett. Hátha ma éjjel alszom is egy keveset... :roll:

Lábad hogy van? Múlik a lilulás? Fastum gélt lehet használni terhesség alatt? mert amikor a szomszédunk részegségében elesett :lol: , azt adtunk neki, teljesen lila volt a szeme alatt és két nap alatt felszívódott a duzzanat.

Magdi!

Zenélő forgó!! :evil: Biztos kicserélik, vidd vissza mindenképp! nehogy má' !!

Niki!

Ez a pocizsibbadás érdekes... :shock: Nem tudok tanácsot adni, nekem ilyen még nem volt... Viszont folyásod lehet attól még gáz, hogy nem viszket, meg semmi különös tünet nincs mellette. Doki majd megmondja. De lehet, hogy ez tényleg normális már az uccsó időkben.

Banka!

A babu szemszíne engem is nagyon érdekel!! :D Nálunk is az a felállás, mint nálatok, és én éppen ezért szeretném, ha a babunak gyönyörű sötétbarna szemei lennének, mint apának. :wink:

Banyoszka!

Nekem nem is villámlátogatás volt a dokinál,. és mégsem tudom a babám becsült súlyát. :evil: Pedig annyira érdekelt volna, csak azért nem kérdeztem meg, mert gondoltam rajta lesz a leleten. De egy fenét volt rajta. :evil: Ezelőtt mindig ráírták, de már az előző alkalommal is kimaradt meg most is, pedig ilyenkor érdekel csak igazán.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!
Hatalmas gratulációm Katáéknak. Szegény, megküzdött ezért a legényért, de érdemes volt. Sokáig kihúzták és szép súllyal is született. :D

Tökmag, sajnállak emiatt a viszketés miatt, de már nincs sok hátra. A diétát is olyan ügyesen betartottad. :wink:

Heni, nem vagy semmi. 10 órára kész az ebéddel :shock: Ááááá, tényleg nem pörögsz :D Lábadat már nem is kérdezem...

Amadea, nem semmi hír. Az utolsó nap fordult be a baba. Ez igen. Barátnőmnek már az utolsó trimeszterben végig fejjel lefelé volt a babája, mégsem illeszkedett be a szülőcsatornába. Úgyhogy csajok, még bármi lehet. De úgyis az lesz, ami a babáinknak a legjobb.

Kissapka: Szerintem is a huzat miatt kell. Végülis nem árt egy kis vékonyka. Én már be is csomagoltam.

Trutty, szülésznő szerint is teljesen természetes. Főleg ébredés után, amikor is az éjszakai fekvés miatt jobban összegyűlik, reggel meg a gravitáció kihozza. Én is rohanok ilyenkor a wc-re. Úgyhogy addig, amíg nincs szaga, nem csíp, nincs probléma.

Tegnap felhívott a dokim, az összes leletem jó. Az ellenanyagom ismét negatív lett. Ki érti ezt? Az első 2 vizsgálatnál pozitív, azóta meg negatív. :D

További szép napot! Itt végre süt a nap és nem olyan szomorú az idő, mint tegnap.

KépKép
süni76

Ja, még valami. Azt hallottam, hogy a málnalevél teával nem érintkezhet fém tárgy. Ezt tudtátok? Most be kell szereznem egy műanyag szűrőt, mert a szűrős kerámia bögrém még a felújítás alatt elbújt valamelyik dobozban a garázsban.

KépKép
süni76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?