Sikerült elrontani a kedvem
Mama (anyós) neki állt észt osztani... van egy ismiük, annak a lánya a 10. gyerekével terhes!!! Ebből eljutott oda, hogy bár ő nem akar beleszólni de a harmadik gyerek nem kell nekünk és egy esetleges negyedik meg teljesen felesleges! Hát menjen a p....ba
Szerinte ha meghalnak nem fogunk tudni megélni! ez hülye
Mi lesz velünk, miből fizetjük majd egyedül a rezsit? Hogy fogom ruházni a gyerekeket, meg ilyeneket kérdezett! áááááááááá, ez azt hiszi a holdról jöttem vagy mi??? hülyének tart, az tuti
Mondom: majd élünk mint a cigányok, segély stb
brühühüühühühühühühüh
Nem is idegesítem magam, de nincs itthon apa és ki kellett adnom
Jajj de fogtok haragudni, megint képek
jajj de sovány vagyok
Ricsi segít, mire befejezte a krémezést, magára többet kent mint a Petire
Ricsi tegnapi alakítása:
Eszi a sajtosrudat és mondom neki, hogy úgy egye, hogy egy szem morzsa se essen a földre mert hangyásak vagyunk (ellepték a házat a dökög). Odajön és halál komolyan rámnéz és ilyet szól: -Anya hangyás, Ricsi nem!
Gabó!
Remélem lesz tali és elmondhatod (kiváncsi is vagyok meg azért valamire gondolok hogy mi van)
Tali: a rendező most gondolom nem válalná be? Encu?
Viccet félre téve, nálunk még mindig nem lehet, brühühü, már megint tudnék mesélni de már belefáradtam, tényleg úgy élünk mint a putrisok
Barbi!
Legközelebb akkor nincs menekvés ha arra járunk
Próbálom betörni a Ricsit, már eredményes a sok fegyelmezés. Képes mellettem jönni vagy motorozni, így lassan el merek menni a két gyerekkel egyedül
Rossz, hogy mindig kell valakinek "könyörögni", hogy menjünk sétálni és jöjjön velünk
Tesóka!
?????????
Kitartás, már a 9. hét jön!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára momi 2009.05.17 14:48-kor.