Sziasztok!
Lorca
Igen együtt alszanak.Nekem ez jobban tetszik,mintha külön lennének.Meg azt mondják így jobb tesók lesznek./erre kiváncsi leszek/Sajna nálunk azt nehéz megoldani,hogy Laura ne kelljen fel.Pont az ajtó mellett van az ágya,és ha Danit ébresztem általában mindig felkel Laura.Csak olyan esetekben tudom megoldani,halk benetelt a szobába ha pont olyan fázisban alszik,hogy nem ébred fel.De mostanában már Dani felöltözve jön ki reggel,és Laura meg utána slattyog.Ennek nagyon tudok örülni hétvégén 7.30-kor.
Meg általában ha óvi van viszem a 2 gyereket,így Neki is fel kell kelnie.
Dani név nekem is tetszik
Igaz nem Én adtam neki a nevet,hanem Apa,mert Ő tudott válaszolni a szülésznőnek.
Zsarolni Én is szoktam kisebb dolgokkal Laurát,ha nem úgy alakul a dolog ahogy Én akarom.
Sno
Igen sajna tényleg sok a kullancs felénk.Laura már megkapta az első adagot.Már volt benne 3db. kullancs.Most utóljára meg Dani fülének belsejéből szedtem ki egyet.Még szerencse észrevettem.
Ha fel akarod mérni Sebit esetleg próbálkozz a helyi nevelési tanácsadónál. Igaz sajna általában gondok miatt kerülnek be gyerekek oda.Nálunk a Gekko 8000 ft-t kér egy felmérésért.Akkor nálatok még kevés az ára.
Ovis csoportotokban vegyes korosztály van?Vannak iskolába menők is?Te hogy látod Sebi részéről ezt az oldalt?
Anyáknapi műsor nagyon ötletes.Nagyon kreatív óvónénitek van.Nálunk az ovónők Férjemet szokták dicsérni,hogy mennyi mindent kitalál és honnan veszi.Dani mindig beviszi az új alkotásokat.Télen csináltak itthon hógömböt,múltkor meg 50 cm magas könyvet keménypapírból,amibe az újságokat gyűjtheti.Csak sajna ilyenkor Én vagyok a takarító.
Blin
Sajnálom a családi gondokat.Most már csak jó jöhet.Remélem azért Öcséd is picit összeszedte magát.
Gréti hogy van?
Lora
Laura láza 2napig tartott csak.De doki se tudja megmondani miért volt ilyen magas.Semmi tünete nem volt más.
Brigi hogy van?Ha tudsz gyere!
Május
Köszi a homeos oldalt.
Bigsister
Remélem a délutáni alvásotok megoldódott.
Jó messze van játszótér tőletek.
Mi még használjuk az etetőszéket.Igaz az etetőtál le van véve róla és az asztalhoz odatolom.Így azért kevésbé szökik meg,mint ha széken ülne.
Móni
Bölcsibe reggeli bucsúzkodás megoldódott?
Látom ti is járjátok a természetet.De ez a kullancs szám így is sok.
Helga
Hogy vagy?Olyan jó olvasni,hogy már érzed a picur mozgását.Laurát Én is elöbb éreztem.
Nem vagy fáradékonyabb,türelmetlenebb Áronhoz?
Timi,Nanica
Én se búcsúznék.Remélem azért néha írtok mi van veletek.Olyan jó lenne hallani rólatok.
Ágiboldi
Ne is mond a piszkos ruhákat.Már azt se tudom mikor mossak,vagy vegyek mégegy mosógépet,mert annyi ruha jön össze,hogy naponta el kell indítanom a mosógépet.
Pann
De jó hírek ezek.Én optimista vagyok.Szerintem ez a lány nagyon kitartó lesz.
Hogy bírsz Gergővel?Nem vagy fáradákonyabb,türelmetlenebb?
Panka
Lakás képeket raksz majd fel.Gratula.Konyha majd meglesz.MI is úgy költöztünk,/Danival a kórházból kijőve/,hogy konyha közepén csak egy rezsó volt,ruhák dobozokba.Nagyon jó estéim voltak akkoriba.
Meli
Nagy a baráti körötök.Képeket majd raksz fel?
Írom a puncs torta receptjét:
Tésztája:/vízes piskóta/nálam
33 dkg liszt
33 dkg cukor
sütőpor
citromhéj
6 db tojás
12 kanál víz
Tojássárgáját,cukorral,vízzel,citromhéjjal kikeverem,belerakom a lisztet és sütőport,majd a végén a felvert habot hozzákeverem óvatosan.Vajas,lisztes tortaformába rakom és 150 fokonlassan sütöm.
Én a nagy szív alakban sütöm,mert a normál kör alakuban szerintem sok lenne a tészta.
Majd sütök egy újabb adag piskótát/ezt már sima fél kocka tepsibe.Ha kihűltek a torta formájú piskótát félbevágom és megtöltöm a töltelékkel./ha tudod akkor a szélére is rakjál rá így finomabb/
Töltelék:
a megsütött piskótát/kocka tepsiset/összeszabdalom apró darabokra és rakok bele baracklekvárt,porcukrot,rumot ízlés szerint.
Szerintem azért rakj jól bele lekvárt mert összekeverve az adja jól meg az ízét és a piskótát jól átissza és nem lesz darabos.
A tortaformás piskótát megtöltöd és a végén /lehet kapni DR.oetker puncs ízű cukormázt//főleg Tescoban kapni/kék tasakban/ráöntöm./Szív alakú tortaformámra,ha akarom,hogy jól nézzen ki 2 zacsival csinálom./a port el ne felejtsd,hogy teáskanál vízek kellenek hozzá és hirtelen nagyon híg tud lenni.
Nem olyan ördöngőség főleg a Te sütiidhez képest,csak leírva hosszú.
Mi jól vagyunk.Állandóan szabadban csatangolunk.Hétvégén elmentünk egyet fürdeni.Nagyon élvezték,csak sajna rájött milyen jó dolog a medence széléről beleugrálni a vízbe.
Jövő hétvégén meg megyünk bodzát szedni.Szörpöt akarok elrakni.