Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Itt ez a rettenetes idő :cry: Tegnap nagyon-nagyon rosszul voltam, igazi migrén. Ati szegénykém nem értette mit művelek a klotyó felett. Utoljára vele voltam ennyire ramaty állapotban. De ma már minden oké.

Kinga, köszönöm, hogy megnézted. Szerinetm részünkről minden oké volt az ügyintézés során, max a tájékoztatás volt hiányos, ha a jegyzői igazolás számít a bejelentés időpontjának. Banki panasz semmi, így már bő 2 hónapja a felettes szervnél tartunk.
Örülök, hogy a tükrözésen túlvagy! Biztos nem volt könnyű...

Susytunder, sajnálom, hogy a fogzás ennyire küzdelmes szakaszába léptetek. Hányadiknál tartotok? Remélem el tudtatok menni kirándulni!

beneildi! Nagyon jó képek!

Szparanghen, én nem szedném be, csak ha tényleg ott a bébi. Nekem akkor írt fel az orvos, amikor elvált a méhlepény a 14. héten. Azt mondta ezzel segítik a bébi maradását, de inkább az első hetekben. (Ha nehezen megy a megtapadás.) Halvány teszt, doki, és én beszedném. De csak úgy nem.

A lázmérőről én olvastam, talán a Baba vagy valamelyik várandós magazinban volt reklámozva. Azt, amelyikkel anya érzékelheti. Így működik a légzésfigyelő is, amit szintén egyszerűbb használni, mint a matrac alá tehetőt. Mert ugye a bébi gyakran landol másik ágyon. És ha esetleg elalszik :-) Ezt a pelusa szélére lehet csatolni, illyetve az anyára az érzékelő.

encsike! Jól sikerült a kirándulás? Merre voltatok?
almi

Susy, nektek meg jó utat kívánunk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Hú,de sokat írtatok!

Szparanghen!
Mikor megtudtam,hogy kisbabát várok,a 6.-ik héten,a dokinőm felírta a duphastont és a 14.-ik hétig kellett szednem.Pontosan azért,amit már írtak előttem,hogy a baba jobban megtapadjon.De ennek volt előzménye.A tavalyi vetélésem.
Napi 2X1 szemet kellett szednem.De konzultálj a dokiddal ez ügyben.Az a biztos! :lol:

Susy!
Jó utat Nektek!Érezzétek jól magatokat!Hétvégére nagyon jó időt jósoltak! :lol: :lol: :lol:

Encsike!
Csak nem a saját vejével akarna faterod ki@aszni! Azért ez túl durva lenne! :roll: Bár nem tudom az okát,hogy miért haragszik apud a párodra.

Beneiildi!
Nagyon cukika a kislányod!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Ma vettem magamnak két gatyót.Egyet itthonra,egyet meg ha menni kell valahova.(kórház,vizsgálat vagy bármi).Eddig farmerben jártam,de már nagyon nyomta a pocimat.Ha meg nem gomboltam be,akkor meg leesett rólam! Úgyhogy muszály voltam venni.Nem volt drága,darabja 1600 ft.Ja,meg egy hosszított felsőt is.Ennyit már csak megérdemlek! :lol: :wink:

Ja és nagyon finit főztem ma! :lol:
Páromnak csak Knorr-os gyümilevest,ezt imádja.Magamnak meg tejszínes karalábélevest!Valami isteni lett! :P :P :P
Ja és a második bolognai rakott tészta.Na,megint éhes vagyok! :oops: :wink:

Rakok fel pocifotót,tegnap készült.

Kép 16 hetesen

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Apám, alig győztem visszaolvasni benneteket!!! :oops:

A 2 új topiklátogatót üdvözöljük mi is! Sziasztok :lol:

Nálunk semmi újság nincs. Holnap meg szombaton megyek a múlt heti tanfolyam 2. részére. Ezzel be is fejeződik szerencsére.

Bogi is jól van, élvezi a jó időt. Minden nap szoknyában tud menni az oviba :lol: Minden reggel egy tortúra, mire kiválasztja a megfelelő darabokat :lol: De nem bánom, mert legalább láthatóan van egyénisége a gyereknek. Kedden du. voltunk szandit venni, de rendesen válogatott. 3 boltot jártunk végig. Szerinte csillogós kellett volna, szerintem meg minőségi. Sajnos a 2 nem passzol egymáshoz. :evil: Csillogósat csak kínai minőségben de csúcs árban találtunk. :shock:

Anita
Kép

Kép
gani

Apropó!

Zénéildink miért nem jelentkezik már jó ideje? Nem tudtok valamit róla? Remélem nincs semmi gond.

Kima!
Ügyesek voltatok! Most is sikerült magatoknak intézni a dolgot, mint anno Marcinál :lol:
Én is amolyan görcsféléket tapasztaltam Bogival anno. A tesztet illetően meg...Nem bírtam produkálni egyetlen normális 2 csíkos tesztet sem. Úgyhogy van ilyen is :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!
Most értem haza a melóból, de sehol nem voltunk egésznap, pedig hát hidegfront van vagy mifene!!!
Ugye, hogy tök jó az a lázmérő??? nekem is annyira tetszett!!!
Úgy néz ki, hogy ez a hónap nem a mi hónapunk volt, igencsak nem leszek zebrás most, sajna. Pont mondtam páromnak, hogy bezzeg mikor még úgymond "nem akartuk" a babát, ha nem védekeztünk volna egyszer, biztos egyből össze jött volna... Még ugyan nem jött meg piri, de már itt vannak a jelei...
ugyhogy foghatunk neki a kemény munkának megint!!! :lol: bár azt hiszem túl nagy ellenállásba nem fogok ütközni a páromnál ezzel kapcs.!
Képzeljétek, ma reggel térdnadrágban meg papucsban mentem dolgozni, mert azt hittük meleg lesz, erre fel.. nem néztek most este hülyének egy csöppet sem!!! :lol:
ronci

Sziasztok,

Encsike,
hát nem csodálom, hogy ideges lettél. :( Akkor nem túl gyakran jár össze a nagy család gondolom.. Miért nem bírják egymást? VAn oka, vagy csak azért mert ő a párod? (csak mert ilyen is van)

Én szerencsés vagyok apósékkal, nagyon jó fejek. Anyukám kicsit már nehezebb eset, de a párom irtó türelmes.. :lol:

Almi
örülök, hogy jobban vagy!
Ilyen légzésfigyelőröl most hallok először, de jó, hogy mondtad!

Anita
üdv neked is! Lányod jó fej lehet! :D Ettől a korszaktól én is tartok, hogy hogy győzöm majd meg, hogy öltözzön fel rendesen, ne csípőfarmert, nejlontoppot stb.. :D Asszem felesleges lesz minden szentbeszéd, ezen úgyis mindenki átmegy.. :D
(most a táskámban van derékig. Úgy pakol, mint egy igazi nő :D )
Vendég

szisz isteni ételek........nyamiiiiiiiiiiii.............
nagyon szépen gömbölyödsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasz, jó kis pocak :lol:

Gani, jaj Bogi nagyon édes lehet, én nagyon bírom az ilyen kiscsajokat :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

NA már írni se tudok Szia és Szisz jól összekeveredett :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Hogy vagytok? Ma talán jobb idő lesz!

Sziszkó, Mango, azért nem bírják, mert ő a párom, nagyjából ez rá a legjobb válasz :) Apának más elképzelései vannak, mert nála a boldogság a milliós bankszámlánál kezdődik, nálam meg nem. Nem vagyunk egyformák. (Nem tudom, amúgy miért hepciáskodik, mindenünk megvan, nekem elég)

Sziszkó, szépen gömbölyödik a pocid :wink:

Ronci, nem fagytál meg? :) Szerintem sem lesz nagy ellenállás a "kemény munkát" illetően :)

Anita, aranyos lehet Bogi, annyira bírom amikor ilyen csajosak :) De szerintem az anyukák is élvezik, hogy lehet öltöztetni a kislányokat, nem? ;)

Susy, jó utat nektek! (Csak most jutottam el oda, hogy visszaolvassak... )

Almi, örülök, hogy jobban vagy már! Néha velem is szokott ilyen lenni...

Kép
encsike87

Kinga, gondolom, hogy nehéz kezelni az ilyen helyzeteket! A nyaralás tök jó lesz biztosan! És olyat csinálhatnak, hogy utólag emelnek árat? Mert mikor én befizettem a nyaralásunkat, azután ők is emeltek, de nekem elfogadták azt amit befizettem...

Kima, remélem minden rendben lesz veletek, de szerintem ne a tesztre hagyatkozz, mert nekem amikor terhes lettem egyik nap totál halvány volt, és másnap olyan erős lett, hogy csak néztem... Meg tényleg van olyan, hogy valakinek nem lesz normális 2 csíkos tesztje!

Ildi, nagyon cuki a kislányod! :)

Kép
encsike87

Ma este 6-ra megyek a dokihoz. A reggeli teszten már nagyon halványan látszik csak a második csík........Nagyon be vagyok tojva, hogy ez ennyi volt :( Este drukkoljatok légyszí

Kima
Kép
Kép
kima75

Mango, a szomszédunkban van egy 6 éves kiscsaj, ő is totál csajosan van öltöztetve... Múltkor kapott egy harisnyát, de az oviban 1 nap alatt elrendezte :) Mutatta este az anyukája, hát szép állapotban volt :D:D

Kép
encsike87

Kima, drukkolunk!!! Görcsölsz is? Ugyanazt a tetsztet csináltad ma is mint a többinél? Remélem minden rendben lesz!

Kép
encsike87

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.20 11:51-kor.
Vendég

Kitty, kitartás! Gyógyuljon meg anyud gyorsan! Szegény, sajnálom, hogy ilyen helyzet van, de biztosan erős anyud és ha valóban jóindulató akkor nem lesz semmi gond! Amúgy sem lesz semmi gond!

Kép
encsike87

kima megy a drukk!!!!!!!!!!minden rendben lesz!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ha nem baj csatlakoznék hozzátok. Egy másik topikban már írtam, de mi is 2010-re tervezzük a baba megszületését.

Szparanghen!
Én is duphastont szedek.
Nekem most csinálták meg 2 napja a 2. inszememet. A beavatkozás utáni nap kell szedni, pontosan azért, hogy egy esetleges terhességet megtapassza. Szóval a beágyazódást és a megmaradást segíti. Egyébként 14. hétig kellene szedni, a 12. héttől fokozatosan kell lenállni vele. Szóval, ha nagyon akarod szedni, akkor a tüszőrepedéstől kell szedni, hogyha terhes lettél, megmaradjon. Azonban vannak gyógyteák, amelyek ugyanezt a célt szolgálják, de természetesek.

rodina74

rodina üdv a csapatba!!!!!!!!!!
sok sikert a babóhoz!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Nitacska!

Köszönöm a szurkolást.

Bár el vagyok keseredve, mert semmit nem érzek. A korábbi inszemem sikeres volt, viszont 8 hetesen elvesztettem a babszikat.
Akkor feszült a hasam, és kicsit görcsölgettem. De most semmi nincs. Szóval kicsit nekikeseredtem. De hát ez van. Én pont ma lennék 18 hetes terhes, lassan a felénél járnék. Hát ez van.
De egyszer csak sikerül. És nem bánnám, ha most lenne az egyszer. :oops:

Neked könnyen sikerült Bence?

rodina74

Kitty, anyukádnak sok erőt kívánunk a gyógyuláshoz :wink:

Rodina, üdv itt, drukkolunk Neked nagyon! Sajnos februárban én is elveszítettem egy babát, tudom milyen szomorúság, az idézet nagyon szép, kívánom, hogy hamarosan a legszebb virágaid is szem előtt legyenek.
Szerintem 2 nap még nem döntő, simán ott lehet a babó :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szia Beneildi!

Sajnálom, hogy neked is át kellett élni a vetélést.
Ti is próbálkoztok azóta?

Hát majd meglátjuk, mi lesz. 12 nap múlva kiderül.
Nagyon helyes a kislányod. Olyan mint egy kis angyal.

rodina74

rodina bencus előt én is elvesztettem két babát....egyet a 12.héten a másodikat az 5.héten......bencussal az 5.hónapba sikerűlt.....closty 3,hónapjában...de ő is majdnem elment.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Nagyon sajnálom. Biztos nagyon nehéz időszakok voltak. :(

Mostanában a gyerekvállalás egy nagy harc, küzdelem.
Lassan nem találkozom olyan nővel, akinek legalább egy vetélése ne lett volna. Borzalom.

De neked már a pocidban van egy édi kis baba. Nagyon vigyázz magatokra!

rodina74

Kitty,
jaj, ez rossz hír, nagyon drukkolok nektek, hogy tényleg jóindulatú legyen és a műtét után nyomtalanul eltűnjön a dolog!!! Nálunk is több daganatos eset volt a családban, tudom, hogy ez milyen tortúra az egész családnak. :cry: :cry:
Gyere majd, ha tudsz! Várunk!

Rodina,
üdv itt! Én is új!
Giga drukk a babásodáshoz! Most is lehet, hogy több baba van? (bocs, ha hülyeséget kérdezek, nem biztos, hogy pontosan tudom, mi az inszemináció :oops: itt nincs petesejt vissza/beültetés, ugye, csak a szűrt kiskatonák befecskendezése?)
És ne aggódj, ha nem görcsölsz, asszem pont nem is kéne, hogy 18 hetesen ilyesmit érezz. A babamozgást meg én is csak a 16. hét környékén éreztem először, szóval még bármi lehet! És a 2010-es évre még bőven van hely! :lol: Valaki írta már feljebb, mikor én csatlakoztam, hogy most még csak az év eleji babákat osztják, szóval beleférünk mi is! :wink:

Hol is tartunk csajok, február? :lol:

Tényleg, írhatnánk egy listát.. :roll:
Ha esteleg valaki a grafomán énjét szeretné önkifejezésre segíteni.. :roll: :lol:

Na léptem, ma szülinapozzuk a kiscsajt, összepacsmagolok valami tortafélét.. :roll: :lol:
Vendég

Nita,Beneiildi,Encsike!
Köszi Nektek a pocakdicsit! :lol: :lol: :lol: :lol:
Próbálok feszesebb felsőkben járni,mert írtó büszke vagyok a pocimra! :lol: :lol: :wink:

Kitty!
Sajnálom nagyon anyukádat,sok szerencsét kívánok Neki!
Nagyjából tudom mit élsz most át! :cry: Bár az én anyukámnak más betegsége volt.Már kétszer került kórházba szívinfarktus miatt és még + egyszer,ami meg lett előzve. :cry: :shock:
Szóval nekem is voltak már hasonló nehéz pillanataim!
Megy a drukk anyukádnak,Neked pedig kitartás!

Mango!
Így utólag is nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT a lánykádnak! :lol: :lol: :lol:
Majd írd meg,hogy milyen tortát pacsmagoltál össze! :lol: :lol: :wink: :wink:

Rodina!
Én is üdvözöllek köztünk! :lol:
Sajna nekem is volt már tavaly egy missed ab-om. :cry:
De hál Istennek,itt van a pocimban egy 16 hetes fiúcska! :D :D :D
Drukk Nektek,hogy hamar összejöjjön az a babuci! :lol: :wink:

Kima!
Megy a drukk estére!Majd írj,hogy mi volt! :roll: :lol:

Encsike!
Sajnálom,hogy apukádnak ilyen a felfogása!Biztos konok egy ember lehet! :? :roll:
A régebbi barátaidat sem szívlelte?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!!

Rodina!!!! Üdv itt!!!

Szisz!!! Nagyon szép pocikád van már!!!

Kitty!!! Szorítok nektek, hogy minden teljesen rendben legyen!!!

Kima!!! Most vagy ott, és én éppen ezért most küldöm a sok-sok drukkot, hogy okésak legyetek!!!

Az jutott ma eszembe, hogy az én pirim viszonylag rendes, merthogy hamarabb jött most meg, így la. nem hagyta, hogy tévesen hitegessem magam, ha esetleg 1napot késne! :lol: :lol:
Hát ez van, ugyhogy nekünk is jöhet a drukk megint, hogy ügyesen tudjunk dolgozni a projecten!!! :lol:

Amúgy kivel mi újság??
ronci

Sziasztok!

Ronci, ez ismerős. Néha mi is annyit röhögünk a bankban. Szoktam mondani, hogy biztosan nyílt nap van a közeli zárt intézményben... És azt is észre vettem, hogy vannak olyan napok, amikor zsinórban jönnek. De van, amikor mi vagyunk olyan hülyék, hogy már csak kínunkban röhögünk.

Mango, legyen mesedélután napközben, ne lefekvéskor. Bendi lefekvéskor kapja, de neki az akkor pont jó.

Almi, akkor talán elrendeződik. Én úgy tudom, elég a születési akvi is, de tényleg nem vagyok benne annyira tuti.

Sziszkó, cuki a pocifotó és persze, hogy megérdemled

Encsi, nekem is sokáig ment a hepaj apum és a párom közt, de nem ennyire durván, mint írtad. Csak nagyon távolságtartó volt Apa.
Én úgy hallottam, hogy pont azon háborodott fel vki, hogy megemelték a díjat (amit már 100%-ban befizetett). Ha akar menni, akkor még x Ft-t be kell fizetnie... Azért ez gáz.
Remélem, jó lesz a nyaralás. Siófokon az Azúrba megyünk, már kétszer voltunk, és nagyon bejött nekem. Meg Karoson is voltunk sokat a Men Danban, így nem ismeretlenre megyünk most.

Kitty, nagyon drukkolunk.

Rodina, szia!

Kima, drukk megy!!!!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!
Nincsenek jó híreim. Voltam a dokinál, Ő UH-val nem látta a babát, de vastag a mnyh és van folyadék. Mivel úgy gondolta, hogy lehet, hogy méhenkívüli beküldött a klinikára. Ott újjabb Uh, de ott sem láttak babát. Levették a HCG-t és bent akartak tartani (az egyik doki közölte, hogy most rögtön megcsinálja a lapart, mert akkor kiderülne, hogy méhen kívüli-e). A másik doki, aki nézte, Ő szerint ez vetélés….A lényeg, hétfőn újabb HCG és uh. Ha nem nő a HCG jelentősen, akkor megműtenek, mert az méhen kívüli, ha csökken a HCG, akkor vetélés, ha nő a HCG, akkor csak a babát nem találták, mert még túl kicsi. Ez van. Légyszí drukkoljatok…..

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!
Nem is tudom mit mondjak/írjak!
Nagyon sajnálom :cry:

Tényleg olyan sokan vagytok itt is, akik már elvetéltek 1x vagy akár többször is :shock: Lehet, hogy régebben is ennyi vetélés volt, csak nem voltak ilyen nyilvános csatornák, ahonnan kiszivároghattak a dolgok?

Nos, igen! Valóban imádom öltöztetni a lányomat. Már szerintem túlzásba is viszem néha-néha (elég sűrűn) :oops: :oops:
Világ életemben arról álmodoztam, hogy majd cofikat fésülök, meg szoknyát, hajcsattokat vásárolgatok :lol:

Kinga!
Jól vagytok?
Minden ok? Szégyellem magam 1000-el a késett levéllel kapcsolatban :oops: :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

Kima!!!
Mennek a reiki energiák feléd!!!

Nlc-n sok uj babásunk van a PCOS topikban...
Nekem megjött szerda, pedig más volt, azt hittem baba, éreztem mindent, szurka beágy.kor, stb...
Most 26.-án telki átjárhatósági.
Drukkoljatok, hogy ne találjanak semmit.
Vendég

Kima!!! Pedig végig drukkoltam!!!! :cry: :cry: :cry:
Akkor még folytatom egy kicsit! Vigyázz magadra!!!!
ronci

Szilvike!!! Neked is küldök a drukkjaimból!!! Privit meg küldök holnap, ma már nincs energiám... a chent még meggondolom...a lugosító kapszulából, nem sokkal többet kell beszedni??? Mert port azt ismerem, de kapszulásból csak olyat, hogy naponta 2-3-szor 3-4-et....
ronci

[quote="ronci"]S írta:roncizilvike!!! Neked is küldök a drukkjaimból!!! Privit meg küldök holnap, ma már nincs energiám... a chent még meggondolom...a lugosító kapszulából, nem sokkal többet kell beszedni??? Mert port azt ismerem, de kapszulásból csak olyat, hogy naponta 2-3-szor 3-4-et....

Én most ilyet szedek:)
De biztos van többféle is.
Én most még tündérvizet lugosat iszok, ezért nekem elég ez az 1 kapsz.
Már vagy 8félét szedek:D

Köszi a drukkot:)
Vendég

Kima!
Nagyon-nagyon sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Pedig nagyon drukkoltunk Neked!Ezek szerint nem eléggé! :cry: :cry: :( :(

Szilvike!
Drukk megy ezerrel,hogy ne találjanak semmit! :D :D :D :D
Rendben lesz minden! :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi lányok a pocakdícséreteket! :lol: :wink:

Lányok,lenne egy kérdésem!
Jobban azokhoz szól,akinek már van gyerkőce!Szóval a picúr mikor lesz "szobatiszta"?Mármint mikor szoknak rá a bilire?
Lehet,hülye kérdés,de én rájöttem,hogy fogalmam sincs! :oops: :oops:

Kinek,hogy telik a hétvégéje?Mentek valahova?Jó idő lesz ma és holnap is! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Én holnap futóverseny, 7km, dunapart, Kossuth tér:)
Ha valaki ráér jöjjön drukkolni:)

Ma meg végre a konyha projekthez elkezdem megnézni a gépeket.
/bosch-mosógép, mgatógép, főzőlap-sütő/
Nem olcsó, de a legjobbat szeretném:D

Motorom elvitték már szerdán, bank rendezve.
Uj hitelem megjött a konyha miatt:)

És a nyaralásomról álmodozom:)/olasz körút egy bnőmmel+végén párommal/

Jó idő van!:)
Vendég

Még vagyok :D Egyenlőre szurkál, görcsöl a hasam, majd szétszakad a derekam, de nem jön meg :? Jaj, én olyan hülye vagyok, de még egy kicsit bízom benne, hogy a babó jó helyen van és velünk akar maradni. Ha van valami fejleméy megírom.

Mindenkinek köszi a szorítást.

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima!
Dehogy vagy hülye!!!!!Én is bíznék benne,a helyedben! :roll:
Írj,ha van valami! :lol: :lol: :lol:

Szilvike!
Hú,szurkolok Neked holnapra!Ügyi légy! :lol:
A Bosch háztartási dolgok tényleg nem olcsóak,de jók.
Nekünk is ilyen sütőnk és főzőlapunk van. :) (nem egybeépített,hanem külön-külön)
Írtad,hogy olasz körút a barinőddel és a végén a pároddal.Ezt,hogy érted?Ő kinnt lakik Olaszban?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Klima!

Nagyon-nagyon sajnálom. :cry:
Megértem, hogy bízol még benne, jól teszed, a reményt nem szabad sosem feladni.

Utálom,hogy ilyen nehezen esünk teherbe, és utálom, hogyha végül sikerül, akkor is elveszítjük!!!! :cry:

rodina74

Sziasztok!

Kima!
Szerintem sem vagy hülye! :!: Ez természetes, hogy amíg csak lehet, bizakodsz!

Szisz!
Bogim 1,5 éves korától itthon nem hordott pelust, csak ha mentünk valahová. 2 éves korától már elmenetelkor sincs pelus.

Nekem ma befejeződött a tanfim, hála a magasságosnak :roll:

Holnap meg megyünk fóka show-ra. Kivi vagyok, mit alakítanak majd, mert a hirdetés szupernek tűnik :roll:

Most meg mosok, főzök, takarítok. Mindent egyszerre, mert holnap ugye nem leszünk itthon.
Megyek is, mert lejárt a mosógépem.

Anita
Kép

Kép
gani

rodina vigyázok én rá mint a szemem fényére!!!!!!!!!!
kima mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kima, továbbra is drukkolok neked! Gondolok rátok!
Igen, ez nagyon rossz, hogy itt már sokunknak volt vetélése, és nem olyan egyszerű azért egy babát összehozni, mint sokan gondolják, de mindenkinek sikerülni fog! :)

Gani, szerintem minden lányos anyuka "túlzásba viszi", szóval lehet, nem is túlzás, hanem normális :lol: :lol:

Kinga, igen, az már gáz, ha még rá kell fizetnie azért, hogy mehessen... akkor velünk normálisak voltak! Az Azúr nagyon jó szerintem, egyszer valentin napon mentünk oda, de nagyon tetszett, csak akkor nagyon drága volt.

Sziszkó, nem csodálom, hogy büszke vagy rá :) Úgy is kell! Egyébként apa a régi barátaimat sem kedvelte... Szóval már hozzászoktam...

Na majd folytatom, mert ki akarják szedni a kezemből a gépet :D

Kép
encsike87

jó éjt csajok!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="sziszkó29"][ írta:sziszkó29b]Kima!
Dehogy vagy hülye!!!!!Én is bíznék benne,a helyedben! :roll:
Írj,ha van valami! :lol: :lol: :lol:

Szilvike!
Hú,szurkolok Neked holnapra!Ügyi légy! :lol:
A Bosch háztartási dolgok tényleg nem olcsóak,de jók.
Nekünk is ilyen sütőnk és főzőlapunk van. :) (nem egybeépített,hanem külön-külön)
Írtad,hogy olasz körút a barinőddel és a végén a pároddal.Ezt,hogy érted?Ő kinnt lakik Olaszban?

Nem:))
Párom tőlem 4km-re lakik:)
Csak neki még megvan a mocija, igy az utolsó 3 nap csatlakozna hozzánk:)
Mi aug 15 hajnal indulunk, és 23 jövünk haza.
Párom meg 20.án délben már lent lenne.
Addig a bnőmmel végigjárjuk:
Verona-Milánó-Genova-Pisa-Firenze-Trieszt távot, és a 20 Triesztben talizunk.
Onnantól pihenés, kávézás, fürcsi, este kis partizás.
Nem olasz, hanem a szlován Izolai kampingben szállunk meg olyankor, kicsit olcsobb még a sátrazás is, mint az olaszoknál.
/olasz kb 15euró/éj/fő, szlovén 10eu/fő/éj/

Én már 2006-2007 nyara, és 2008ban 2szer is voltam lent 4-4 napot:)
Nem unom meg:))
Már vannak barátok is Trisztben:)

Szüleim fedezték fel még 2000ben ezt az izolai kempinget, oda járt a család sokat 2001től.
Ugyhogy az autóm már ismer minden kanyart:)

Tavaly Velence-Padova, Jesolot is megnéztük.
Másik bnőmmel:)
Vendég

[quote="kima75"]M írta:kima75ég vagyok :D Egyenlőre szurkál, görcsöl a hasam, majd szétszakad a derekam, de nem jön meg :? Jaj, én olyan hülye vagyok, de még egy kicsit bízom benne, hogy a babó jó helyen van és velünk akar maradni. Ha van valami fejleméy megírom.

Mindenkinek köszi a szorítást.

Mennek a drukkok!!!
Ott marad az a baba!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Szilvike!
Hú,biztos nagyon jó lesz Nektek! :lol: :lol: :lol:
Én Olaszban eddig Velencén és Pisaban voltam,mikor mentünk (autóval) Korzikára.De nagyon szép ország,amit eddig láttam belőle! :)

Gani!
Majd írd meg,milyen volt a fókashoww! :lol: :wink:
Én egyszer láttam ilyet,kb 12 éves lehettem,mikor osztálykiránduláson voltunk Ausztriában.De sajna már nem nagyon emlékszem rá! :shock: :oops:

Jó éjt lányok :!: :!: :!:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Jó reggelt!

Sajna fóka show elmarad. Szakad az eső :cry: :cry: :cry:

Kima!
Hogy vagy? Mi van veletek? Írj légyszi! Aggódunk értetek!
Nagyon sokat vagytok a fejemben!

Anita
Kép

Kép
gani

Gani!
Sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Pedig pöttöm lánykád már biztos nagyon várta! :roll:
Nálatok szakad az eső :?: :?: :?: :?:
Nálunk hétágra süt a nap,szupi idő van :!:
Pedig nem is lakunk túl messze egymáshoz! :roll: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok, ne haragudjatok, szeretném megkérdezni, ismeri-e valaki azt a táblázatot, ami bizonyos adatok alapján nemcsak a normál, hanem a rendkívüli peteérést is kimutatja? Ha jól emlékszem, kínai, és a szül. dátum kell hozzá.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?