Sziasztok!
Mariann,
én is hajnalban kelek újabban, igaz, nekem bejátszik a terhesség, a két boszival is így voltam
Viszont ilyenkor tavasszal/nyáron nem bánom, nincs rossz idő és én is frissebb vagyok napközben, na és persze reggel azt csinálok amit akarok visító szörnyetegek nélkül
Csucsuka,
gyógypusssz megy Danónak
Úgy látszik, most ilyen szériája van szegénynek
Timi is újabban tiszta térkép, annyit esik, pedig már rég megtanult járni a szentem
Vizsgákhoz szerintem már kár drukkolnom, úgyis kitűnő leszel
Leszter,
ezt én is mondhattam volna neked, nekem Timivel volt egész rendes mensim az első hónapban, el is keseredtem rendesen, hogy én már sose leszek terhes...aztán egy hét múlva tipikus rosszullét jött rám és rengeteg csíkot találtam a teszten
. Sőt van egy bariném, aki 3!!! hónapig menstruált terhesen...micsoda pech
Házzal mizujs?
Ari,
gyerkőcök nagyon helyesek
Angéla,
benneteket is jó volt végre látni
Maci2,
súlyadón ne bosszants magad, nálunk a biztosítást voltak képtelenek elfeledni minden bemutatott papír ellenére...persze visszaszerezni a pénzt már nem volt olyan könnyű, mint ahogy ők leemelték anno a számlánkról
Manó (egyáltalán te kérdezted?
),
légkondi nálunk tavaly ment éjjel is alapjáraton, magasra emelt ráccsal és persze min. 24-25 fokon, mert ez alatt tényleg merő zimankónak tűnik
Zsebinek se lett tőle baja, szerintem meg lehet próbálni.
Elli,
milyen klímás az, aki nem tudja, mit fog hűteni az általa beszerelt klíma??? Nekünk meg is mondták az emeleti hálószobáknál, kár az előtérbe rakni egy nagyobbat, mert csak a csigalépcsőre fog ráfagyni a lábunk, a szobákban meg marad a szauna
Nekünk külön van három kicsi klíma, teljesen műxik így a dolog
Gondolom, nálatok már nincs értelme a meglévőt átszerelni
Zsuzsi,
fiúk tényleg olyan angyaliak a képeken
Nálunk is megy az egymás etetőszékéért folytatott harc és már nem is biztos Timi győzelme, mióta Zsebi már a fejét, fogát és egyéb támadó részeit is használja
Kangi,
tündérlány gyönyörűséges
Ja, sovány gyerekről jut eszembe, tegnap kezembe akadt Timi pici kori videókazija, és elámultam, amikor megláttam rajta azt a dagi kölköt
Zsebihez képest egy kis pufók volt, pedig az ő súlyára is mindíg rosszallóan hümmögött a dokinéni
Na ez nem ijesztgetés akart lenni, csak ennyit az anyaszomorító múltról és jelenről
Antibigyó miatt ne edd magad, így tanul a kezdő anya...hogy majd a 2. gyereknél újra kétségbe essen
Toffi,
apád jó fej, miért nem mossa ki ő a szennyesét?
Rokonnal tényleg bűn üzletelni, kevesebbet is ad és utána meg majd reklamál mindenért
Szaladok, mert megy a vonatom, ma irány Pest, 3D-s uh meg doki, remélem, nem lesz újabb ijesztgetés
pá
Momo