Aranyosak vagytok, természetesen rögtön jelzek ha van valami.
De semmi. Kicsit fájogatok, keményedek, de semmi rendszer nincs benne. Az erőssége sem érte még el egy kicsit erősebb mensi görcsét sem. Pár napja van olyan nyákom, amilyet a fenti topicban mindig is látni szerettünk volna,
de mostmár minden wc-zésnél, ilyet a méhszáj termel, a nyákdugó is ilyen, de nem egyértelmű, hogy az lenne. (Dokim szerint az, csak még folyamatosan termelődik?! Nem értettem pontosan.) Az a lényeg, hogy ez is egy jel, csak azt nem lehet tudni mikor indul be igazából a szülés, lehet még több nap is.
Mostmár én is eljutottam oda, hogy nagyon várom, hogy legyen valami. Úgy érzem csak egy nagy várakozás vagyok.
Borsóka nagyon jól van bent, a vizsgálatok is ezt mutatják, meg érzem is, továbbra is nagyon élénken mocorog. (Ezt még mindig nagyon élvezem!
)
Orsi!
Gratulálok a 12. heti kukucskáláshoz, nagyon izgi a lehetőség, hogy egypetéjűek!
Valahogy én kavartam el a hétfordulódat az utóbbi táblázatban, még gondoltam is hogy nehogy elrontsam, mert az éjszaka közepén (jóval éjfél után) javítottam, de csak reggel tettem fel.
Nézzetek rá időnként a táblára, és szóljatok ha tévesztek!
Zsuzsu
, Sasha
!
Én is hallottam, hogy Always Ultra (Night) vagy Tena Super betéteket érdemes vinni, kinek ez, kinek az jött be. Gondoltam veszek mindkettőt, az Always meg is lett, de Tenából mindnehol csak a Mini volt, nem értettem miért. De amikor a gyógyszertárban kértem és előhozták rögtön megértettem!
30 db akkora csomagban van, mint egy adag pelenka! Hazahoztam, de gondoltam én be nem megyek ezzel a kórházba, a fél sporttáskát betölti, nem égek ezzel. Aztán meggondoltam magam, mert császárostól is hallottam, hogy fél óránként cserélte a legeslegvastagabb intim betétet.
Tena bugyi megvan, most beraktam a konyhai törlőt is, nálunk viszont minden reggel és este másik hálóinget adnak, nem szép, de állítólag használható, nem érdemes sajátot bevinni.
Mit felejtettem még el becsomagolni?
Puszi, Leone (40+1)
...én mindig olyan sokat írok...