Sziasztok!
Nitacska: akkor majd keressük egymást jövő vasárnap.
Bluebox: érdekes dolog ez, mert régen engem is paráztattak ezzel, hogy kicsi vagyok, és biztosan nem fog menni a szülés normálisan. Én is ekkora vagyok, mint te!
Aztán kiderült, hogy ennek semmi köze a dolgokhoz, csak akkor, ha a belső átmérők is kicsik. Nekem szerencsém volt, mert bent minden okés volt, elég nagy, és így Orsi 3750 gr-mal és 54 cm-rel természetes úton, minden nehézség nélkül megszületett. De ha nem ment volna, én sem kockáztattam volna, ahogy neked is igazad volt. Az aneszteziológus pedig akkor tényleg béna, mert az EDA bekötése már rutin szúrás, nem tudom, mit szenved vele ennyit! Nálad aztán végképp nem foghatja semmire sem, de amúgy még a plussz kilók sem kellene, hogy befolyásolják a bekötését egy valóban jó dokinak. Bénák!
Kristóf olyan szép! Annyira karakteres férfiarca van, hogy hihetetlen! Nagy szívtipró lesz belőle!!!
Nagyon szépen fejlődik! Nem kell semmit elkapkodni! Legalább jó erősek lesznek a csontjai és izmai! Gyönyörűséges!
Morca: a vágtán nem voltunk tavaly sem, valahogy kimaradt. Idén szerintem én nem merészkedek ki, nehezen viselem azt a tömeget, és nem sokat látnék a hatalmas termetemmel!
Orsinak biztosan nagyon tetszene, de én nem merek nekivágni.
A lovira kimegyünk jövő vasárnap az emlékverseny miatt, akkor megnézünk jópár futamot, és legalább nem lesz tömeg, mert egy átlagos vasárnap lesz. Már nagyon várom!
Kérdésedből gondolom, ti mentek ki. A tavalyi milyen volt élőben?
Ákos nagyon ügyes!!! GRATULA!!! Matyi meg aztán már tényleg nagyfiú lesz itt pikk-pakkra!!!! Le a kalappal!!!!
Ma sikerült kitakarítanom a fürdőszobát anyuéknál, már nagyon ráfért egy komplett nagytakarítás, és az edényes szekrényét is kipakoltam, kidobtam egy csomó régi szar edényt, most szép tiszta, rend van, és az van bent, ami valóban használható!
Így a nála tervezett munkálatokat sikerült is mind megcsinálnom!
Nagy megkönnyebbülés, hogy haladok szépen a cél felé! És mire jön a lurkó, egyenesben leszünk!
Puszi mindenkinek! Még délután vár rám egy uszoda-menet Orsival és egy csoporttársával. Kicsit strapás nekem már, de lassan vége a tanévnek, aztán pihenhetek.
Puszi,