Új privát üzeneted érkezett!

Mandi!
:D Nagyon szép!!!!

Rani!
te is, te is, te is! :lol:

Köszönjök szépen a dícséreteket: Mandi, Rani, ALle, Puszi, Skrisz, Timi, Kalkata, Amine és akikt esetleg kihagytam!!!

Till!
De jó!!!!! :lol: ( Sajnálom a diétát, külben én sem diétáztam, de állandóan nézem a vc-om, és annak megfelleően engedek meg magamnak dolgokat. Mondjuk most nekem is kell ch diéta, de nem a méricskélő, hanem csak úgy mértéket tartani. )

Timi!
A poci csak idő kérdése. Mi ma betültjük a 29. hetet. Szóval ilyen lesz neked is ekkorra. :)

Alle!
Sok sikert a stimuhoz!!!!

Amina!
Továbbra is mennek a drukkjaim, biztos meglesz a jutalma is ennek az egésznek!!!! Az égiek szeretnek próbára tenni minket. Sajnos! :?

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Amina
:cry:
Drukkolok!

Szurizósoknak kitartást!
Vendég

Vendég

Mandi, :D :D :D

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Mandi, hát ez elég meggyőző! :lol:

skrisz72

Mandi: hány babát is nevelgetsz odabent? Mert tuti nem egyet! :wink:

Lányok ti hogy bírjátok ezt a hirtelen hideget? Én nagyon rosszul. Szédülök, gyenge vagyok, megy a szívem ezerrel és nagyon rossz a közérzetem. Az esőtől meg második napja fáj a fejem.
Élmény lesz így Pestre vezetnem, ráadásul egyedül megyek, mert párom nem kapott szabit mára. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Mandi a mai teszted szuper garatulálok hozzá!!! :wink:

Hát én sok jó hírrel nem tudok szolgálni lányok! :cry:
Dokibácsi megint talált egy endimetriózist a jobb petefészkembe. :cry:
Próbált nagyon megnyugtatni hozott is példákat, hogy nem egy ilyen páciense volt és babásak lettek.
Próbálta vissza "verni" belém a lelket!
A kezelés folytatódik mondta nem lesz semmi baj terhes leszek ez meg elmúlik.
Ha íg nézem akkor én már nevelgetek egy buborékot! :roll:
Nem vagyok feldobva ami azt illeti és próbálok csak + dolgokra gondolni.
Jó lett volna ezt nem tudni igaz neki közelezsége sajna. :(
Hívnom kell ma fél 12-kor a mai vérvétel eredménye miat, hogy mikor hogy adjam a gyogyit!
Ma még tuti a 225 de holnap és hétvégén nem tudom még.
Vasárnap megint kontrol irány Krizsadoki!
Lányok kéne egy kis bíztatás mert le vagyok törve mint a bili füle. :cry:

Kép

Kép
raniko

Raniko: nehogy elkeseredj! Bár az endóról nem sok fogalmam van, de az orvosodra hallgass! Nem csak buborékot fogsz nevelgetni, hanem petesejteket is, aztán meg gyerkőcöket!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Mandi: ez igen!!!! :D

Rani Drága: minden rendben lesz, ezerrel drukkolok Nektek, de ezt tudod!!!!!!!!!! Ha gondolod, találkozhatunk jövő héten, hm?

Alle: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina: jobban vagy a kicsi lelked valamennyire?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Köszi lányok!

Ok Puszi én benne vagyok egy taliba.
Akkor ezt még megbeszéljük! :wink:

Kép

Kép
raniko

Rani drága, higgyj a dokidnak. Tényleg nagyon sok nő sikeresen kihordta a babáját emelett a csúnya endo mellett. Ma már olyan klassz az orvostudomány. Mindent meg lehet oldani!

Timi, én jól vagyok, de gyűlölöm ezt az időt. Viszont jó hír, hogy nem kell ma locsolnunk. :D

skrisz72

Timi kedves, ezzel énis így vagyok, fájt a fejem 2 napig előtte most meg fázom mint a vadászkutya (pedig van rajtam 4 réteg ruci) :shock: Óvatossan, vigyázz magatokra nagyon az úton!!!!

Rani drága, nyugi-nyugi, minden rendben lesz, mint ahogy Timi is írta szép tűszökéket és babócákat fogsz növeszteni!!!

Amina?????

kalkata

Skrisz: mi már tegnap sem locsoltunk, mert nálunk esett tegnap is. Kellett is már nagyon, csak én vagyok nyűgös. :D

Kalkata: na, a fázással én is így vagyok! Nekem még az orrom is fázik.

Minden uh előtt rettegni fogok vajon? Mert most már tiszta zizi vagyok megint. Ma elköszönök a kaálitól és nagyon-nagyon remélem, hogy örökre!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Rani :? (rosszul emlékszem, neked nem csokicisztád volt, amit operáltak is? endóra nem emlékeztem). De ha a dokibácsi bíztat, akkor bízz benne. Szerintem megmondta volna, ha emiatt le kellene állítani a stimut.

Mandi, ez a csík nagyon sokat erősödött az elmúlt napokban! Óvatosan vezess, biztos mások is érzik az időjárás változását.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle!
Csokoládéciszta = endo :)

Rani!
Azért ettől nem kell temetni semmit, én vagyok az endósok egyik díszpéldánya és látod a vonalzómat?? :wink:

Drukk megy Mindenkinek Lányok!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Alle én úgy tudom az endimetriózist szokták csoki csisztának is nevezni.
Egy vérrel teli zsák ugye.

Lois neked mikor volt?
Volt a kezelés alatt is?
Ki a dokid?

Kép

Kép
raniko

sziasztok lányok -itt elég új vagyok de hátha itt tudtok segiteni.lombikon veszek részt az első beültetés után a 6 héten elvetéltem.most lesz a következő beültetésem,csak nem tudom mennyi az esélye annak hogy a 3 lefagyasztott sejtecske felébredjen.nem tudtok hozzá szólni?minél tovább vannak lefagyasztva annál kisebb az esély?
kistörpe

Kistörpe, mikor felélesztik őket, némi sejtveszteség várható. De itt már több lánynak is lett fagyibabából igazi babája. :wink: Nem kell aggódnom, nagy valószínüséggel mind a három embrió túléli az ébresztést. Hány naposan fagyasztották őket?

skrisz72

Szia Kistörpe!

Sajnos én nem nagyon tudom, hogy mekkora az esélye annak, hogy felébredjenek.
Az viszont BIZTOS, hogy vanak itt kismamik akiknek sítáboros babója van. :wink:
Drukk!

Kép

Kép
raniko

skrisz-4 naposak voltak,icsit is alkalmaztak.a doki akkor azt mondta hogy nagyon szépek.nagyon bevagyok rezelve mert lassan közeledik az idő,félek a kudarctól.........
kistörpe

Törpike, akkor nincs miért izgulnod. Ha a doki azt mondta, hogy nagyon szépek, akkor az úgy is van. És még szebbek lesznek a meleg puha méhedben!!!!! :D

skrisz72

Jajj lányok.
Most hívott a doki az adagolás miatt.
Bevallom tök elfelejtettem hogy fél 12-kor hívnom kellett volna. :roll: :oops:
Rém ciki!
Na de a lényeg az hogy ma és holnap a 225-öt kapom utána 150-et aztán Krizsadokibácsi dönt a többiről!

Kép

Kép
raniko

Kalkata viszont jó hír a nővérkédnek, hogy a diétával teljesen rendbe lehet hozni ezt a dolgot.

Rani endo mellett simán lehetsz kismami. Krizsa meg nagyon jó doki, jó, hogy ő helyettesíti B.-t.

Nagyon szép két csík Mandi, gratulálok.

Mindig sikerül valakinek!!!! Alle most Te jössz majd a jó hírekkel.

Amina nagyon drukkolok, hogy hétfőn jó eredményt kapjál.

Megyek dolgozni, mindig csak ez a munka, munka.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Megint szőke voltam :oops: De mentségemre legyen mondva, amiben nem vagyok érintett, nem is ásom bele magam, mert még produkálom :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kata csak azért ajánlottam a rendelést, mert magamból indultam ki, nekem hétközben nincs időm főzni. Igen, ha van ideje az embernek és meg tudja oldani, akkor célszerűbb elkerülni a rendelést. Egészségesebb is.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Megjöttünk az uh-ról és minden rendben van, szépen nőnek a drágáim. Olyan boldogságos érzés volt látni őket, főleg, mert az egyik babának a kis karocskáit is láttam.

Remélem nem bántok meg senkit, hogy ide írok, de ti voltatok, akik mellettem voltatok és drukkoltatok, amikor szükségem volt rá.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, gratulálok! Egyforma méretűek?

skrisz72

Skrisz: 16,3 és 17,4 mm-esek. Hihetetlen, hogy egy hete fele ekkorák voltak!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Én is gratulálok. :lol:
Szerintem nem bántasz meg senkit. Olyan jó olvasni a babás híreket, hallani, hogy növögetnek. Maradj itt mindenképpen.

irises

Nomanó, elszállt az irományom... :?

Akkor röviden még egyszer:

Mindenkinek nagyon köszönjük, Nektek is ugyanezt kívánjuk! :wink:
A nevek, amiket írtatok, tényleg gyönyörűek!
Nekem még mindig nincs ötletem, mert én is így voltam vele: úgyis olyan sokára jön össze, hogy bőven ráérek neveken gondolkodni...no, most gondolkodhatok :P

Timi,
szívből gratula! :D

Puszika,
dehogynem történik: múlnak a napok és közeledik a START! :P

Mandi,
ez nagyon rendben! :wink: Gratulaaaaa!!! :D

Raniko, Alle (Ki szúr még???) +++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kistörpe,
drukk az ébresztéshez!!!!+++++++++++++++++++++++++++++
(úgy tudom, 3 babóból jó arányban lehet az ébredés!!!:) - bár nekem sosem volt fagyibabám :roll: )

Mindenkinek naaagy ölelés! :P

tillidian

Jó Reggel!

Húú, de nagy a csend ma reggel! Lehet a hideg teszi :roll:

Alle, Rani tüszinövelő+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mandi, hogy vagy? teszt?

Timi, ismét elkápráztatott a 2 kis dobogó szivecske, még mindig nem lehet megszokni ugye? gondolom minden alkalommal meghatódottság....

Kistörpe, drukk a fagyibabák ébredéséhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(hajrá kezdés+++++++++++++++++)

Tilli drága, rohan az idő, már lassan a félidőnél vagy, hihetetlen....

kalkata

Alle: tuszonovelok ezerrel ++++++++++++++++++++++++++

Timi: olyan jo olvasni soraidat! Az ilyen pozitiv peldak tartjak bennem/bennunk a lelket ! :) Szivbol gratulalok!

Kalkata: novered hogy erzi magat, sikerult sok infot gyujteni a dietaval kapcsolatban?

Till: emlekszem, hogy irtad, hogy az osi magyar neveket szeretitek. Nagyon kivancsi leszek a kiscsaj nevere :) Okvetlenul ird meg, ha kitalaltaotok ;). Milyen jo, fiu melle egy kislany! :)

Rani: ha a dokink azt mondja, hogy rendben lesz, akkor minden rendben lesz! Tudom, hogy nehez, de probalj ne foglalkozzni vele. Eddig is szep szamban voltak petikeid ;) Most is igy lesz!

pusz mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

sziasztok!

Tillike! NAgyon örülök, hogy kislányotok lesz!!!! :D ( a szigorúbb diétádat már nem irigylem)

Timi, sok boldogságot a 2 picurkához! :D :D

Mandi, gyönyörő teszt! :D

Amina! alacsony hcg-t kívánok, és erőt (ami van neked!) a folytatáshoz.puszillak

Alle! hűha, kezdesz! :wink:

Rani, ne keseredj el, "csoki" mellett is eshetsz teherbe. Drukk! :wink:

Kalkat,a candidadiétához nem értek, de biztos találtok a neten sok okosságot róla. Tutira ez a "betegsége" a tesódnak? (azt olvastam,hogy ma már szinte minden ember candidásnak mondható,akinél elvégzik a tesztet)

Puszedli, én is ott tartok egyenlőre ahol te, vagyis nem történik semmi. ( igaz,kedden megyek uh-ra, de csak ellenőrzés lesz)

puszi mindenkinek!
nani72

Jajj, Katerina drága, kihagytalak az előbbi levelemből.(bocsánat)
A pocakod csodás!!!!!!!!!!!!
Szépek vagytok! :D
nani72

Sziasztok!

Timi azta mekkorák már a babócák! :D

Kistörpe drukk a fagyibabáknak! :wink:

Nagyon köszönöma bíztató szavakat.
Hol jobban hol rosszabbul fogom fel sajna.
Próbálok csak + dolgokra koncentrálni.
Tegnap elmondtama fönök asszaonyomnak ezt az egészet.
Szerintem jól fogadta így megkönyebbültem, hogy nem kell hazudni ha otthon maradok.

Lányok én reggel azt hittem megfagyok!!!
Cidri van! :shock:

Kép

Kép
raniko

HCG: 472
Vendég

Mandi!

Ez szuperszenzációshatalmasgratula!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
raniko

Raniko
Utánozd le!!!!! :lol: :wink:
Vendég

Mandi :)
Gratulálok !!!

Timi :lol:
nagyon boldog babavárást !

Kistörpe, drukkolok, hogy felébredjenek az embriók !

Raniko, bízz a dokidban, ha ő úgy ítéli meg, minden rendben lesz !! :wink:

Lányok, mindenkinek adjon erőt, hogy, Timitől kezdve mindenkinek sikerült a beavatkozás ! (az más kérdés, hogy Aminánál és nálam megszakadt, de mégis sikeresnek volt mondható a lombik)
Szóval kitartás és csak pozitívan !!!!

Nálam lezajlott a "vetélés", brutál görcsökkel és vérzéssel. :?
De megnyugodtam, mert a tesztem már negatív, tehát nem kell a méhenkívülitől tartanom.

Szép hétvégét mindenkinek !!!
Niki
mniki

Mniki
Nagyon sajnálom :cry:
Vendég

Mimink

Nagyon sajnálom én is!
Hatalmas erőd lehet, és le a kalappal, hogy most is a jó oldalát nézed a dolognak!!!
Túl vagy rajta és nincs mád hátra csak, hogy előre nézz!!!!

Kép

Kép
raniko

Mniki: nagyon erős nőci vagy, hogy már előre tudsz nézni!

Mandi: gratula! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Mniki :cry: :cry: :cry:, jobbulást kívánok (lelkileg is)

Mandi, hatalmas gratula a CSODA-hoz!!!!!! :lol:

Rani, nyugi, minden rendben lesz, csak pozitívan!!!!!
(jól tetted, hogy elmondtál a főnöködnek mindent, megkönnyebbültél ugye? énis átéltem már ezt) Most menj csak ki, csodálatos jóidő van, kisurrantam ebéd után 2-3 percre! :wink:

kalkata

Örömmel olvasom a jó híreket!

Nikim, tudod már mi lesz a következô lépés?

Rani, nekem is volt (dnô szerint van) endóm :!:

Kép
lona1

Mandi: gratulálok!!!!!!!!!!!!!!! Kép

((((((((((((((((((Niki))))))))))))))))))))))

Rani és Alle: hajrá!!!!!

Nekem meg készen vannak az immun eredményeim, de mivel bnőm hozta el, még nincsenek nálam. Várom, hogy átküldje.

Kép

Kép

*puszedli*

Íme:

Kép
Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Jobb klikk, kép megjelenítése - úgy jobban lehet látni.
Én úgy látom rendben vagyok.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Már írtam, de még egyszer leírom.
Van egy egész, meg egy fél üvegcse Suprefactom. Egy üveg 5,5ml. Bárkinek elküldöm, akár külön-külön is, ingyen. Itt áll a hűtőben, most már egy éve, és sajnálom kidobni. 2010 12. hóig jó a szavideje. Hűtőben volt tárolva végig.
s.bea

S.Bea: te ugyanaz a Bea vagy, akit ismerek személyesen is?????
Én a következő ciklusban kezdek, szívesen elfogadom a Suprét, ha másnak nem kell.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszika,
nekem nem nő a kép :roll: (csak bezáródott a babanet és eltűnt, amit írtam :? ) nem látom jól...de biztos ok :P

Mandi :D
szívből gratula!!!! :D :D :D

Mniki,
hatalmas ölelés ás erősítő drukkok a folytatáshoz!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, Drága,
hogy vagy??? Ölellek!!!
(persze, megírom majd, ha végre kitaláltuk a nevet :) )

Nanikám,
Nálad mizu :?:

Alle, Raniko
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?