Panndi, nagyon jó kis szülés volt
én Banduccal nagyon gyors voltam (16,35kor értem be a Szabolcsba a szülőszobára, és 17.08kor már a kezemben volt..), most nem tudom, mi lesz..
holnap megyek uh-ra, és kiderül, h egyáltalán befordult el, vagy farral van-e még. Egyébként kislány lesz
Panndi, voltál benn szülésfelkészitőn? Érdemes bemenni? illetve én csak a szülőszoba látogatásra szeretnék bemenni, csak hát szerdánként 1kor van, és ez olyan hülye időpont, egyrészt Banduc akkor alszik, másrészt nem tudom kire hagyni, férjem dolgozik...Remélem, még nem kések le, ha jövő héten megyek, ezek a frontok megviselnek eléggé, meg remélem, a férjem is el tud majd jönni a melóhelyről...
Ha van egy kis diőd pár lényegi dolgot le tudnál irni, pl. mit érdemes / kell vinni (ruha,pelus?), egyáltalán hol kell bejelentkezni (én csak a főbejáratot ismerem...), meddig kell normál esetben bennmaradni, szobák milyenek, baba ott van-e veled, ha nem, akkor mi a menetrend,és hasonlók, vagy ha megtalálom ezeket az infokat vhol, az is jó lenne
hűű, mekkora már Lillu is!!!
egyébként nekünk is 9-36os ülésünk van, és ugyanúgy saját öv, majd utána az autó öve, teljesen jó.
Eperke, nálunk mai napig jobban mennek az üveges ételek, legtöbbször csak az íze kedvéért bontok egyet, és keverem a házi kajához. Pl főzök gulyáslevest (alapban nem csipősen és sósan) abból kiszedem a husit, krumplit,zöldséget, pici levét és vmi zöldéges bébikajával elkeverem...bár mostanában már tényleg nem sok kell, régebben ennyit sem evett a főztömből...
Nálunk a kanál használat nem megy vmi fényesen, inkább kézzel ..
szép estét mindenkinek