Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még indulás előtt gyorsan benézek :-)

Vkrisz: gratula a 12.héthez :D csini a pocid :wink:

Rana: no para, egyrészt Kukac, másrészt az ikres barátnőmnek a 18. héten is még csak sejteni lehetett :wink:

Szerintem enyém sem túl nagy, pedig ezen a képen már 22 hetes:
Kép

Mabe: simán le vagyok körözve pociügyben :-D Te milyen magas vagy? Ja, az övsömör fertőz? Kolléganőmnek van, igaz most már táppénzen :roll:

Nyulasz: én is így vagyok, hol itt fáj, hol ott feszít :-D

Babim: mensidrukkok mennek!

Estike: jó fejek a kollégáid :wink:

Optimista Dezsinek örülök!!! :-D

Meli: drukkok mennek!! :-D de szuper!!!!

Puszi: olvastam itt-ott, hogy haladtok szépen a vizsgálatokkal, és a méhfeltöltés is kipipálva. Örülök Nektek!!! :-)

Katavirag: drukk holnapra!

Skrisz: neked már csak ezzel együtt 3 hét meló, igaz?? Milyen érzés? :-)

Hajnoca: nekem is másodikra sikerült a jogsi, mert az elsőn nem mentem elég gyorsan :shock: mondjuk most nem vezetek abszolút...fura, de rettegek tőle. Álmaimban mindig valami balesetet csinálok. :roll:

Kukac: remélem minden oké :-)

Bébike: örülök, hogy írtad Garaboncot, a képek alapján is csudaszép hely :-) csak ez a szar idő :evil:

Akinek nem írtam név szerint, annak puszi! :-)

Tegnap voltam védőnéninél. Vizelet oké, napi 2-3 keményedés normális, súlyom 3 kg-ot gyarapodott 5 hét alatt. :-) Szerintem csak kettőt :-D Szombaton terhesgondozás.

Szép hetet Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok!

Nyulasz!
milyen klassz ez a gólyamozi! rákattintottam... :D

Rana!
nekem is azt mondták, hogy az átlagosnál kisebb a méhem :shock: :( De doki azt mondta, hogy kitágul ha terhes leszek 8) Bizti én is paráznék, mint Te.... Kitartás no para :!: :wink:

Vizkriszi!
igazán tuti ez a 90deka :D Gratula a 12. héthez!!!

Melani!
rettentően örülök, hogy a Dévai igy bevállt! Drukkolok a sikerért!!! :wink:

Babaimádó!
Te most hol tartassz :oops: :?: Az IR-vizsgálaton kivül...

Katavirág!
drukk holnapra!!! Kitartás! :wink:

Petne!
De jó! fogacska! nagyon irigykedem :D :D :P
dezsina

Szezsó!
nagyon szép a pocid! és atyám fia! milyen csini vékony vagy :!: :!: :!:

Bébike!
mikor mész konzira? Tűkön ülök, hogy mit fog mondani a doki, és hogy menni fogsz e inszemre! Annyira jó lenne... :)

magamról meg nem irtam, hogy barni-rémem jelentkezett egy cseppben :evil: talán csak viccel.... :lol: hiszen babát várok és nem pirinénjét. Persze csak képletesen várom a babát, mielött még valaki félreértené :P :P :P Szóval kicsit letörtem, mert mesis érzésem is van. Tesztelni csak pénteken tudok (ha eljutok odáig) Kérhetek drukkokat?
dezsina

Dezsi: köszi :oops: küldöm a drukkokat, amennyit csak elbírsz :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana!
Nyugi! Nekem se látszott nagyon sokáig, majd hozok neked képet, csak ahhoz a másik gépet kell bekapcsolnom! :lol:

Szezso!
Gyönyörűűű pocak! Jó pihizést!

Nyulaszka!
Itten vagyok, csak elaludtam. :oops: :lol: Méhszáj ok, vizeletet a héten meg kell ismételni és hétfőn vesz kenetet a kórházban, biztos, ami biztos alapon. :lol: Uhu meg szombathoz egy hétre lesz. :lol:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz, Kukac (és Szezso a tied sem!) pocija nem mérvadó, mert ők VÉKONYAK!!!

Szezso, azért köszi a megnyugit. :D Sztem az övsömör nem fertőz. Ugyanolyan, mint a herpesz (u.az a vírus). Vagyis mindenkiben benne vannak (állítólag a gerincvelő mentén sunnyognak), és aki hajlamos rá, annak stressz vagy legyengült immunrendszer esetén előjön. Apának volt, és egy hétig (!) rejtegette előlem. De nem kaptam el. Meg amúgy is, nekem azt mondták többen is, hogy ha el is kapnám a herpeszt, a babák nem kaphatják el, mert már önálló immunrendszerük van. :)

Dezsi, remélem az enyém is tágul majd, amennyire kell. Most jut eszembe, legutóbb A baba össze volt gömbölyödve egészen, mint egy kis sündisznó. Remélem nem azért, mert nem fér el... :roll: DRUKKOK mennek, hess piri.

Zsófival mi van? Remélem okés a méhszája... :roll:

Árnika megint eltűnt...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsófi, örülök, hogy méhszáj okés. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi, épp beágyazódhat?

babaimádó
Kép
babaimado

Zsófi!
babákok ezek szerint jól vannak, főleg hogy szunyókáltál :D Micsoda szupi, hogy délelött szundikálhatsz, jaaaaj de jó is az :!:

Szezsó!
:D
egy kérdés: Szombaton lesz a terhesgondozás :shock: :?:
dezsina

[quote="rana33"]
írta:
rana33Én (ismét :? ) kezdek aggódni: szinte semmi pocakom nincs. Illetve van, de sztem szinte u.akkora, mint januárban, vagyis csak a hájtól nem lapos (annyi, hogy kicsit keményebb, mint eddig, nem lehet benyomni annyira az ujjam a hájba, meg van olyan nadrágom, aminek szorít egy kicsit a dereka, de ennyi). A 16. hetemet töltöm, és két db 15 cm-es baba (CRL kb 10 cm) van benne, hol férnek el????? Akinek elmondtam, hogy babákat várok, azt mondják, hogy egyáltalán nem látszik (pedig megnézettem velük a hasam alaposan), és amíg fel nem világosítom őket, akkor eleinte azt hiszik, még csak a 12 hét körül vagyok. Azt hittem, a 12. hét után egyértelműen gömbölyödni fogok. Lehet, hogy nem tágul eléggé a méhem (több orvos is mondta, hogy az átlagosnál kisebb. Talán nem fér el benne két baba?)? :roll:

Rana
Nyugi! Teljesen mindegy, hogy mekkora a pocakod! A tartalom a lényeg!
Nekem 26+5-nél ekkora volt...
Kép

Időnként szoktalak benneteket olvasni. Nekem is B. doktor "gyártotta" bébim van :wink:
Vendég

Sziasztok,
csak egy gyors benézés, majd este visszaolvasok, remélem.

Mabe, boldog névnapot kívánok neked és a kis pocaklakónak is :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Milyen szép pocakok, egyik csinibb, mint a másik!! :D Szerintem sem lényeg a pocakméret, nekem Benivel hamar elkezdett látszani, aztán meg valahogy nem nőtt utána sokáig, 16 hetesen kb. ugyanakkora volt, mint 25 hetesen :shock: Aztán meg a legvégén ugrott meg megint.

Dezsi, tényleg, talán lehet beágyazódási barnázás? :wink: Szóval Te is kb. hétvégére nem várod, ugye?
Ma reggel voltam konzin, hát, a dokim szkeptikus, bár tényleg nagyon lelkiismeretesen átnézett mindent, a leletre azt mondta, hogy igazából ő nem tudja megerősíteni a krónikus gyulladást, mert uh.n egyáltalán nem látja, a hüvelyre azt mondta, hogy tiszta, jó a ph, gyulladást ott nem lát. Mindenesetre újabb kenetet vett és küldött tenyésztésre, ő azt mondja, hogy szerinte a hüvely flóráját erősítsük meg, de ő egyéb teendőt egyelőre nem lát. szerinte semmi akadálya az inszemek folytatásának, de én döntsek a kérdésben, a gyogyikat mindenesetre felírta. Egyelőre majd megbeszéljük a párommal, de én úgy érzem, hogy most kihagynám ezt a hónapot :cry: mert nem jó, hogy nem vagyok biztos benne. Ha nem lenne semmi, akkor meg miért látszik egyértelmlűen a hőtérképes leleten a gyulladás? :cry:

Nyulasz, képzeld, bejelentkeztem az Irina doktornőhöz és ma déluánra már kaptam is időpontot! :lol: Kíváncsi vagyok a véleményére, azt mondták az intézetben, hogy ő egyébként nőgyógyász orvos.
bébike4

Ágota! Köszike, hát tényleg nem nagy a tiéd sem egyáltalán! :shock: :D Boldog további gömbölyödést kívánok! :)

Bébike! Jó, hogy megbeszélted a dokiddal a dolgot. Sztem se vágj bele, ha bizonytalan vagy. Figyi, és mi lenne, ha több, egymástól független term.gyógyihoz elmennél (pl biorezonancia, íriszdiagnosztika, stb), és ha mind egybehangzóan "látja" a gyulladást, akkor tényleg kell ott lennie vminek. Én bizti ezt tenném a helyedben, persze ehhez pénz meg idő kell. :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok.

Rana:küldtem privit.

Kép
Kép
melánia

Csajok köszönöm a drukkokat!
Látom sok szép pocakot lehet látni errefelé. :lol: Rana biztos vagyok benne hogy a tied is nagyon szép!!! És nyugodj meg a haskörméreted miatt! :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok, csak gyors bekukk! :)

Jelentem: kislányunk lesz!!!!! :D :D :D

Olyan boldog vagyok!!!!! :lol: Valahogy megéreztem, éppúgy, ahogy Vackornál, hogy fiú! :D
(Apának még szoknia kell a gondolatot, mert anno 3 fiút szeretett volna, de nagyon vigyorgott :D ...mondta, hogy akkor veheti a vadászpuskát :wink: - a hívatlan kérők távoltartására :lol: )
Nickneve: Lencse :)

18+3 Hajdu Drnő szerint. Mindene rendben, és kb 251 gr :lol:
Viszont kicsit több a magzatvíz, valószínű az IR-em okozza, szóval szénhidrát diéta megy tovább...

Mindenkinek ölelés :P

tillidian

tilidian:GRATULÁLOK!!! Titkon mi is kislányt szeretnénk.

Rana:ment a privi.

Kép
Kép
melánia

Rana, köszi a tippeket! Az íriszdiagnosztika mit tud megállapítani?

Tillidian, gratulálok a kislányhoz! Sokat olvasgattam korábban a blogodat, nagyon drukkoltam mindig :lol:

Melánia, én is nagyon drukkolok!
bébike4

Till, gratula Lencse babához! :lol: Tessék betartani a diétát!!!!

Szezso, azért szépen gömbölyödsz! :D Már alig várom, hogy otthon maradhassak és ne kelljen reggel 7-kor már dolgoznom.

Kukackám, örülök, hogy rendben vagy.

Dezsikém, remélem Babinak van igaza!!!+++++++++++++++++

Mabe, boldog névnapot Nektek!!! :D

skrisz72

Meli, Brizo, Katavirág, drukkjaim mennek ezerrel!!!!!

skrisz72

Melania, Dezsina, Brizo, Katavirág
Drukkok mennek!

Vkrisz
12. hét :lol: :lol: :lol:

Rana
Pocakméret alkat kérdése :wink:

Szezso
Nagyon kis csini pocid van :lol: :lol: :lol: :lol:
168 cm vagyok. Övsömört az a vírus okozza, ami a bárányhimlőt. Nem árt az óvatosság.

Ágota
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Allegro, Skrisz
Köszönjük!

Tillidian
Gratulálok Lencsihez!

Én ma olyan löttyedt vagyok...
:cry:
Vendég

Baba,de gondolom a hat csöppséget nem egyszerre szeretnéd :D
Dezsinám,én nagyon-nagyon+++++++++++++++++de te ezt úgyis tudod!Szeretnék még pocakosan nyomni veled egy somlóit :D Mármint te is én is pocakosan :wink:
Bébike,kiváncsi vagyok mit szólsz a dr-nőhöz :D
Ágota,neked is gratula :wink:
Szezsó,nagyon csini vagy :D
Till,éljen,picilányka :D Meglátod Ő lesz apa új szerelme :wink:
Kukackám,örülök,hogy méhszáj rendben!Már aggódtam,hogy nem jössz.
Mabe,sok boldogságot :D
Vendég

Mabe!
Már reggel akartam, csak likas az agyam. Isten éltessen Téged és a kis Imolát névnapotok alkalmából!!!!

Dezsi!
Köszi! Nagyon drukkolok!!!!!

Nyulasz!
Ha van valami, rögtön írok sms-t, megígérem. :wink: De még egy ideig nem lesz semmi. :lol: :lol: :lol: Tegnap amúgy kérdeztem a dokit mire számíthatok befekvés ügyileg. Azt mondta, csak a méhszájamon múlik, ha rosszabbodik menni kell, ott nagyobb biztonságban vagyok. Nincs ínyemre a kórház, de inkább vagyok bent pocistul, mint a babákkal a koraszülöttön. :wink:

Krisz!
Gratula a 12. héthez! :lol: Hogy megy az idő!!! :lol:

Till!
Gratulálok a kislányhoz!

Rana!
na itt a kép 13 hetesen:
Kép

KépKép
zsófikukac

édi a pocid Zsófi

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Ez még 12 hete készült, csak Ranának mutattam meg megnyugtatásul. Azóta már nőtt egy picit!
Ilyet kívánok neked is, minél hamarabbbbbb!!!!!!! :D

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek,(vagyis aki otthon van fagyibabák terén)és ismeri a Debreceni kaáli technikáit.
Fagyis beültinél csak a nyálkahártya fontos?Az nem, h nem volt meg az ovu?
Én kérdeztem BB-t,csak annyit mondot az majd megreped.Kedden volt 13mm-es és pénteken kapom vissza a mazsoláimat.
Egy akkora kérdőjel van bennem?????????????? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Mabe! Boldog névnapot!!! (Én meg már tegnap akartam) :P

Till, gratula a kislánykához!! :D

Bébike! A biorezonancia is és az íriszdiagnosztika (valamint hallottam, hogy a talpból is meg tudják mondani term.gyógyászok) is képes arra, hogy a testben jelen lévő betegségeket, bajokat, illetve leendő betegségeket és hajlamokat, valamint a múltban lezajlott bajokat "meglássa". Bizti van más módszer, én ezekről hallottam (illetve a biorez.-t próbáltam is). Csak az a fontos, hogy jó nevű szakemberhez menj, ne vmi sarlatánhoz. :?

Zsófi, pedig egész csini kis pocid van már 13 hetesen. Nem bánnék egy 16 heteset sem.... :roll: Hogy közben mennyit nőtt. Áááá nem tudom én ezt csajok, hogy mi is a jó. (pocakügyben) :lol: :lol:

Meli, nézem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bébike!
hát, igazából ezt a barnázást már másfél éve játszom, úgyhogy szkeptikus vagyok, hogy beágyazódás lenne... de ki tudja, tán most :? 8)

Till!
Hatalmas gratula!!!! :D :D :D

Ágota!
szép a pocid!!! :wink:

Skrisz!
:D

Nyulasz!
most úgysem fogod elhinni, de pont erre gondoltam :!: :P :o

szia Alle! :)
dezsina

Till! gratulálok kiscsajhoz!! :D :D :D Ó azok az édes lányos apák!!!

Zsófi! Örülök, hogy rendben vagy!

Rana! Már hogy ne férnének el? hi-hi-hi

Csinik a pocak képek. Enyém poci nagy, de csak hozzám képest. Hátulról tök vékony vagyok, nem is látni. No, de előlről és oldalról :shock: :shock: Nagyon csúcsos, ezért én azon értetlenkedem, vajon hogy férhet el keresztben?

Kép
estike66

Köszönjük :lol: :lol: :lol: :lol:

Loviné
Spontán ciklusos beültetés?
Vendég

Itt van az én pocim is (ha már dicsekszünk) :D

Kép

skrisz72

Skrisz,nem kicsi rád az a póló? :shock: :lol: csini vagy nagyon :wink:
Vendég

Mabe: boldog névnapot NEKTEK!!! :D :D

PaRani: minden ok a babáiddal, a pocakod meg majd nő!

Skrissz: ez igen! Csini vagy! :P

Zsófipoci is cuki!

Nekem mikor lesz mááááááááááááár??? :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulasz, Puszika, eddig jó volt rám a pólóm. 8) Csak ez a sok sör... :lol:

skrisz72

Mabe,
igen az lesz. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Till, kislányhoz gratula.

Vkrisz, túl vagy a kockázatos időszakon. Csak így tovább.

Pocakok nagyon szépek. A méret miatt nem kell aggódni. Nekem az elején gyorsan belendült, aztán megállt, és csak a legeslegvégén nőtt megint. Az összes ismerősöm azt mondogatta végig, hogy alig látszik, hogy terhes vagyok.
Ahogy nézegetem itt a pocakjaitokat, teljesen rám tört az irigység. Persze ez hülyeség, hiszen itt van Julcsi, de olyan klassz a nosztalgiázás. Élvezzétek ki minden pillanatát a terhességeteknek!!!

Dezsi, annyira szurkolok, hogy azt el sem hiszed :wink:

Akciózóknak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Micsoda szep pocakok :!:

Till, gratula a kis nunishoz!!!

Meli, akkor te most ET+hanyadik napon vagy :?: Drukk, drukk !!! Tobbieknek is: Lovine, Brizo!!!

En ma voltam UHU-n, mindket oldalon 4-5 pete novoget. Egy het mulva leszivas.
katavirag

Sziasztok!
Drukkok mindenkinek :wink:
Skrisz, :lol:
Vendég

Skrisz:szép pocó!

babaimádó
Kép
babaimado

Szép jó reggelt!

Skrisz
Szép a pocid nagyon! :D Na de az a sok sör! :shock: :lol:

Dezsina, Loviné és minden babára váró
Mennek a drukkok nektek ezerrel!!! :D

Kép
vizkriszisback

Köszönöm a pocakdícséreteket! Bezsebeltem. :lol:

Katavirág, Brizo, Loviné, Dezsina, Árnika ++++++++++++++++++++

Lexával mi van? :roll:

Bébike, mikor lesz inszem? A májusi akkor elnapolva?

skrisz72

Skrisz!
Nagyon szép a pocid! Én trikóim is eddig érnek, én azt hittem mosáskor összement! :lol:

Rana!
Hozok majd, csak megint másik gépen vagyok. Előre annyit, hogy az afp vv-kor az egyesbabás csajoknak nagyobb volt a pocijuk.

Nyulasz!
Már akartam Neked mesélni, hogy én annyira bírom az embere meglepett képét, mikor meghallják, hogy ketten vanna bent. Már mondtam az uramnak, hogy kéne egy fényképező ilyenkor, szupi képeket készíthetnék. :lol: :lol: :lol: Ja és a legjobb, hogy van aki nem hitte el. :lol:

Katavirág, Dezsina, Loviné és a többiek!
Drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petne!
Meghozzuk a kedved tesóhoz? :lol: Megvan már Julcsi eredménye?

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Skrisz, tényleg nagyon szép a pocid, én is annyira nosztalgiázom a sok pocak láttán, pedig az én méhem gyümölcse már két éves múlt :D Szerintem egyébként sokkal csinibb egy helyes kisebb pocak, mint egy hatalmasan nagy. Persze a bennelakó a lényeg!

Vkrisz, gratul a 12. héthez!

Dezsina, mi újság a barnázással? remélem elhúzott messzire!

Én azt hiszem, hogy kihagyjuk most ezt az inszemet :cry: Egyrészt sajnálom, másrészt én valahogy nem hiszek már az inszemben, nem is nagyon hittem eddig sem, lehet, hogy épp emiatt sem sikerültek. Most úgy gondolom, hogy a kövi hónapot rászánjuk az akupunktúrára és az IR beállítására, meg a hülye gyulladás elmulasztására. Addig szerintem amúgy sincs értelme pénzt költeni az inszemre, nem? Dezsina, neked viszont nagyon-nagyon drukkolok!!!

Nyulasz, voltam Irinánál, nagyon kedves volt tényleg, olyan megnyugtató személyisége van! Na, és ami fura volt, hogy ő azt mondta, szerinte a hőtérképes leleten nincs gyulladás :shock: Az a folt, amire a másik doki azt mondta, hogy gyulladás a petevezetéknél, az szerinte egyrészt nem is a petevezetéknél van, hanem valahol nem sokkal a köldök alatt és nem is gyulladást jelöl (mert ha az lenne, akkor nagyobb, kiterjedtebb folt lenne), hanem esetleg valami zsírréteg :oops: :shock: Most akkor mi a fene van? Ennek meg ugyan ellentmond, hogy a petefészek-petevezeték résznél, amikor a tűket beszúrta, azt mondta, hogy tényleg érezhető ott valamilyen lerakódás, ami utal problémára. Szóval ez volt, most nem tudom mi van, de végülis mindketten arra jutottak, hogy azon a részen probléma van :roll:
bébike4

Sziasztok, szép napot!

Itt szép, mert esik, és nagyon vágyott rá a természet. :D :D

Minden pocifotót jó volt látni, mert szépek!

Nagyon drukkolok minden akciozósnak!

Kép
estike66

Sziasztok.

katavirág:ET+3.nap.
Hajrá tüszikék!!! Lombikod lesz,van????

Irigy,irigy vagyok pocak ügyben! :oops:

Kép
Kép
melánia

Meli, nyugi, tarts ki! Mindjárt te is gömbölyödsz!!! :wink:

Estike, és hol a te pocakfotód??

skrisz72

sziasztok!
Skrisz!
nagyon csini vagy! szerintem rajtad egy kiló felesleg sincs :wink:

Katavirág!
tüszőnövelő drukkok!

Bébike!
igazából azért hiszek az inszemben, mert nincs más amiben hihetnék. Az utolsó lombikom lesz szept-okt környékén. Utána már csak az örökbefogadás van.... Nos, ezért kell, hogy sikerüljön az inszem (de ha hat nem sikerült, talán a 7. sikerül) ksözönöm a drukkokat az inszemhez.

jelentem barnázás megindult ahogy szokott, tehát jön a mesi, és fáj a hasam is. Kiszállok akkor az ehavi drukkokból és küldöm a többieknek! + megfáztam és fáj a torkom. k....a sz.rul vagyok :(
dezsina

Dezsina, könnyű megfázni ilyen változékony időben. Vigyázz egy picit jobban. Vagy ne igyál olyan hideg vodkát! :wink:

skrisz72

Sziasztok!

Megjöttünk.
Minden rendben volt az uh-n. :D Láttuk a babót mozgolódni és a szívhangját is meghallgattuk. :D Én is láttam a falon egy monitoron de a párom a doki (jobb minőségű) monitorján nézte.Nagyon élvezte. :D Persze én is. :D
CRL:53 mm, tarkóredő:1,8, magzatvíz normális, lepény elülső falon tapad.
A kép nem a legjobb, de azért felrakom.
Kép

Pussz mindenkinek!
Most jön az ebéd utáni szunya. :wink:

Kép
vizkriszisback

Vizkriszi!
gratulálok! Csodálatos a fotó!!!!! :D :D :D nagyon örülök Nektek!!!!

Skrisz!
:D :lol: :lol: :lol: tudod mióta nem iszom :?: :lol: :lol: :!:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?