Hali!
Tünde!
Boldog szülinapot igy utólag!aznap nem tudtam írni
Ditke!
neked is millió boldogságot szülinapodra!
csak átfutni tudtam az elmúlt pár napot.
Viki!
Levi tündéri!
Ticsi!
Te babás is milyen nagy
Kandi!
szép poci
Gaby!
te jössz
valami taliról írtatok!hol és mikor! mi is!!!!!!!!!!!!!persze ha nem a napokban van
tejci egyre jobb.tegnap volt az első éjszakánk:9-kpr elaludt, 11-kor felébredt, hajnali 3-ig szenvedtünk, közben 4* szoptattam, azok után 10 percekre elaludt majd felébredt.
aztán 3-tól 6-ig alvás, aztán szopi, és 6-majdnem 10 ig alvás!!!!!!!!na,ezalatt aludtam én is egy jót!
most 11 óta megint alukál
imádom, cukorfalat!!!!!!!!!!!
szüléstöri címszavakban:reggel 6-ra be, ctg , fájás semmi , borotválás, kúpocska.7-kor burokrepesztés, nehezen ment, méhszáj 2222, mint 2 hete.fincsi volt
, aztán erősebb fájások kicsit, de nem vészes, 8-kor vizit, fődoki ctg alapján azt mondta inkább csaszi, mert szivhangok nem túl jók az enhye fájásaim alatt se, igy nem lehet oxitocin..stb.nem vagyok kinyilva, vajudhatuink estig, de a baba szivhangja miatt nem kéne.szal 1/2 9-kor már be is a műtőbe.katéter fel
eda elsőre sikerült.műtét alatt nem éreztem csak húzást-nyomást, de az rossz érzés volt,szédültem meg hányingerem volt, de aztán adtak vérnyominövelőt és jobb lett, meg h ott feküdtem mint egy zsák és végighallgattam a dokikat h szikét, ollót...stb.
rögtön felsirt mikor kivették, megmutiztás, akkor én is sirtam....
aztán még 1 órát varrtak
azt hittem sose lesz vége.
remegtem, fáztam....aztán át őrzőbe., Lilla baba már ottvolt kis bevásárlókocsiban, mellém tették+apa is végig velem volt.
hihetetlen
hétvégét végigbőgtem, nem volt tejem, ő sírt mert éhes volt, a szopi nagyon pokolian fájt, véresre sebesedett a mellbimbóm
aztán megpróbáltuk bimbóvédőveé és műxik!
szegény jó sokat fogyott a kórházben,
kapott is cukros vizet, meg irtak fel tápszert, de reméljük nem kell.