Na itt vagyok. Hú, mennyit írtatok megint...
Red! Totál ismerős a szitu, nálunk is ez ment az utóbbi három hétben, és két fogacska lett az eredmény, plussz egy éppen kibújóban. Nyugi, a szeparációs félelem, és a fogak együtt elképesztő dolgokat tudnak művelni... Nekem a doki azt mondta, hogy ha nagyon nyűgös ,adjak neki egy fél kúpot, ha tényleg fájt a foga, attól jobb lesz (=Detty módszere). Ez egyszer használt, egyszer nem, úgyhogy a második után nem próbálkoztam, inkább nem adtam neki. Viszont nap közben tuti jó volt neki a nagykanál (a kicsi nekünk olyan, hogy le tudja dugni a torkán, így maradt a nagy, és az is lehet, hogy hidegebb is volt, mert lassabban melegedett át).
És így igaz, nem mindig látszik, hogy jön, én a felsőket hetek óta látom, és meg-meállnak, aztán újra nőnek, minden nap azt hiszem, már kibújnak. Erre nem az alsó kettő jött ki sutyiban? Csak onnan tudtam me,g hoyg a drága külköm hatalmasat harapott belém, aztán marha büszkén vicsorgott. De nem látszik semmi, pláne mert nem hajlnadó megmutatni, de ahányszot benyúlok, hogy megtapogassam, füléig ér a szája, és totál büszkén vicsorog.
Képzeljétek, ma vasaltam, és annyira szerette volna látni, hogy mit csinálok, hogy addig küzdött, amíg végül feltornászta magát térdelésbe, kapaszkodva a rácsokba. Aztán ez sem volt elég neki, és felállt, de már annyira fáradt volt, hogy bőgés lett a vére, tök vörös votl a feje az erőlködéstől.
Még kétszer eljátszotta, aztán elvittem soron kívül aludni egy fél órát...
Szerencsére most pár napig nem lesz járókázás, mert minden házimunkával utolértem magam, remélem, kicsit elfelejti ezt, mert jó lenne, ha még csak mászna, erősödjön csak mielőtt feláll.
Kchriske! Mi is Beba HA Start Aktívot kaptunk vésztartaléknak. Eddig kétszer használtam, először megevett belőle kb 60-at, de csak emrt irtó éhes volt, aztán rájött, hoyg nem kell neki. Akkor csak azért adtam, mert kíváncsi voltam, attól jobban alszik-e. Másodszor tegnap adtam neki, mert azt hittem, kevset vacsizott, és nincs elég tejem. Hát, beleszagoltam, azt hittem, hogy kijön a vacsim... Ő sem bírta, egy korty után úgy fintorgott ,hoyg nem is próbákoztam tovább. Visszatettem a cicire, és még egy csomót tudott szopni. Úgy látszik, megijedt.
Ennek ellenére, ha tényleg jobb a többinél, akkor még szerencse, hogy az tudjátok használni.
Képzeljétek, Csupanyál egyre rafkósabb... Tudja már, hogy mit fog kapni, mert ha elmegyünk valahova, HIPP-es gyümit szoktam vinni. És mostanában nagyon sokat szaladgáltunk, így rákapott. Ott tartunk, hogy msot már az ebédet nem is hajlandó megenni, ordít, hoyg hagyjam békén, de ha meglát egy HIPP-es üveget, keze-lába jár, majd kiesik a kocsiból, hogy megszerezze. A Kecskeméti cuccokat sem hajlandó megenni. Úgyhogy betelt a pohár, és most már össze-vissza adom neki, HIPPes üvegbe amit én főztem, kistányérban amit a HIPP-es üvegből tűntettem el, és fordítva, normálisan. Ez annyira hatott, hogy ma már bele bírtam rimánkodni 90g főzeléket husival. De azt képzeljétek el, hogy amit egy hete megevett, azt most egyszerűen kiköpi, vagy öklendezni kezd tőle. Állagra is ugyanaz pedig, ugyanúgy készítem. Ha anyukám adja, akkor bezzeg két pfára eszi, úgyhogy csak nekem jár a műsor, nekem meg hullik a hajam már az ebédektől... Ő meg érzi, és három kanál után bekapcsol a műsor lejátszó...
Na de adok én majd neki, visszatérünk az alapokhoz, mindent egyesével kóstolgatunk újra, a HIPP meg csak higítva, vésztartaléknak marad...
Ja, tejpép dettó. Pedig az is HIPP volt. Az első kanál után öklendezés, nemnemnem fejrázás, szájösszeszorítás, fejelfordítás. De én megettem, mert nekem ízlett.
Azért még egy próbát teszek majd, hogy mi van, ha pl. almát reszelek bele és az dominál.
A hétvége tök jó volt, jól is aludt, bár egyszer felébredt a társaság nyihogására és írtózatos röhögésére, de bementem hozzá, és mondtam neki, hoyg ez normális, csak mulatnak, és én figyelem az ablakból őt, vigyázok rá, aludjon nyugodtan. Onnantól béke volt, és már a következő felnyihogásra nem is reagált.
Red! Mi is esküvőn voltunk szombaton, és tök jól bírta. Ha ennyire nem akar nélküled lenni (majd meglátod, elvégre lehet, hogy bejön a másik hely varázsa), nem tudjátok magatokkal vinni? vagy ereszd el a hajam bulit terveztetek? Mi végül 10-ig maradtunk,ami ugyan elég kevésnek tűnt, de mindenki megértette, és tök jól mulattunk így is, még táncoltunk is hármasban. Vagy ha kzel van a szüleidhez, nem tudjátok megosztani az időt valahogy?
Na ezt most elküldöm, nehogy elszálljon a net (itt is olyan ám...) Vicces, nem gondoltam volna, hogy valaha fórumozni fogok, sosem értettem a fórumozó kismamákat azelőtt...
Meg hogy hogy lehet a pelus tartalomról beszélgetni (ezt még kismamaként sem értettem, amíg oda nem adtam az első adag tápszert... másnap hívtam a barátnőmet, hogy normális-e, hogy a gyerekem pelusának olyan a szaga, mintha a viziló gondozója három napos szabadságra ment volna...)