Sziasztok!
Mi is itt vagyunk, csak olyan lusta vagyok írni, tulajdonképpen tanulnom kellene ezerrel.
Majdnem harmincasok! Még vagy kétszer ennyi boldog szülinapot kívánunk!
Annamari! Gratula Balázsnak a cumitlansághoz! Jó volt olvasni, hogy ez eljön egyszer... Főleg mert Szabolcs az ujját is szopja, meg cumizik is...
Pocakosok! Olyan jó olvasni benneteket! Legszívesebben már gyártanám a kistesót...
Hóvirág! Nem hiszem, hogy lepukkantabb ez a kórház más helyeknél, csak úgy itt-ott látszik rajta a magyar egészségügy helyzete, meg a magyarok mentalitása... A gyermekágy azért sokkal jobb, mint a terhespathológia... Bár azóta talán javult a helyzet. Nem láttam már fél éve, és előre láthatólag nem is fogom vagy két évig az osztályokat. De tényleg inkább kérdezz, úgy könnyebb ám írni róla, vannak pozitív, és negatív benyomásaim, de összességében én elégedett voltam/vagyok, sokat voltam bent, de olykor kifejezetten jól is éreztem magam - hála pl. Ágiboszink töretlen jókedvének, meg az aranyos doktorbácsimnak -, és a legközelebb is itt szeretnék babázni.
Vojőr! Mindenütt jó, de legjobb otthon, igaz?
Lányok, találkoztunk Ágival a minap és felvetette a tali-kérdést. Eszembe jutott, hogy a Kolosy térnél van egy olyan kis pláza-féle, most nem jut eszembe a neve, ahol van egy dühöngő-szerű gyerkőknek, őszintén szólva én még nem láttam közelebbről, mert csak moziba jártunk oda, de valahol olvastam róla. Óbudaiak, ti biztos tudjátok mi az a hely, amiről beszélek... Szóval eső esetén mehetnénk oda, ha süt a nap, marad a múltkori Máltai-játszó. No?
Na, azért írok egy pár szót a fiamról. Ma voltunk úszni, és olyan ez a kis (?) Manó, mint egy halacska. Tempózik, fickándozik, nagyon aranyos. Ahhoz képest, hogy mennyire utálta eleinte... Szárazföldi kunsztjairól: még nem négykézlábal, de közel jár hozzá, kúszni nagyon tud. Egészen sokáig ül már egyedül, de felülni csak a kezembe kapaszkodva tud, kivéve a vízben, ott már egyedül is... És hát óriási... Haladunk a gyümölcsevésben, a banános-alma nagy rajongója a fiatalúr, aztán remélem, más is fog neki kelleni. Rendes gyerek, mert amióta gyümizünk, mindig reggel kakil, nekem olyankor még be van dugulva az orrom, és semmilyen szagot nem érzek, úgyhogy nem is olyan vészes a tisztábatevés, csak az apja fintorog a háttérben. És egészen jól tűri ha hangosan mesélek neki a magyar nyelv történetéről... (Szerencsére csak pár hét a vizsgaidőszak, úgyhogy nem sokáig fárasztom).(Azért a verses mesék jobban tetszenek neki).