Hú csajok, én mindig annyira lemaradok itt
Melltartó téma:
Én is borzasztóan utálom, csak akkor hordok ha muszáj. Most én is sportmelltartóval próbálkozom. Egyébként ami merevítős melltartóm van, abból is mind kiszedtem a merevítőt.
Persze felmerül a kérdés, akkor miért veszek olyat?! Egyszerű: azok szebbek.
Lona!
Igen arra a vaskészítményre gondoltam. Ahogy így olvasgattalak titeket, nem is tudom miért mondta a dokim, hogy vészesen romlik a vérszegénységem. Nem tudom miket kell nézni van egy pár *-om, de a meoglobin az most 114, az elején meg 116 volt. ez alapján nem olyan vészes a romlás. Én Tardyferon fol-t szedek, ebben van 80mg vas, 256.3 mg vas-szulfát 1,5 vaz formájában (??? ezt nem értem) , és 0,35mg folsav bevonat. Elvileg 2x1-et kell szednem, de van amikor a reggeli helyett beveszek egy elevitet és ha nagyon székrekedésem van, akkor meg kihagyom az estit. Így valahogy elboldogulok vele.
Nekem is van kellemetlen viseletem, hordott már valaki kompressziós harisnyát? Higgyétek el, rosszabb, mint a melltartó
Mondjuk ha nagyon meleg napok lesznek akkor tutira nem bírom hordani, nem is azért mert szorít, hanem mert viszketek benne.
Vanda!
Édik vagytok!
Angel!
Nagyon örülök, hogy végre testközelben vagytok
babahordozó:
Én kaptam egy teljesen egyedi kenguru féleséget, nem tom beválik e . Ilyen kordbársony, puha anyag. Jó élénk rózsaszín.
Mit is akartam még
Ja igen: képzeljétek hétfőn voltam dokimnál, mióta telefonon megtudtam a PI rákszűrésem, azóta személyesen nem találkoztunk. Le is sápadtam nagy örömömben mert közölte, hogy vesz egy harmadik mintát is, mert a papíron az is rajta van, hogy talán nem volt elég a minta ( vagy nem elég mélyről vette) . hát marhára örültem. Remélem ez már oké lesz.
Melikém sokat mozog, van hogy több órát nem alszik. Hihetetlen.
Szobája sajnos még mindig "szanaszét", de az összes fontosabb gholmiját megvettem. Ma hozzák a babakocsiját, jövő héten érkezik a fürdető pelenkázó állvány, és akkor minden meglesz. Csak a bútoraira kell várni, pontosabban az ajtókra. Ez még két-három hét.
Kérdésem: Ugye minden cuccot át kell mosni a babának? Úgy értem takarók, ágyneműk....
Ja igen, Till, Lois!
Én járok kismama jógára már régóta és nagyon tetszik. Sokat segít szülésnél is, a tapsztaltak ezt mondják.
Ajánlom, még nem késő. Egyébként Till nem sok, de a hálózat tévén minden csütörtökön 9.30-tól van terhestorna. csak fél órás és mindig ugyanaz van. Szóval érdemes felvenni, aztán akkor csinálos, amikor tetszik. Nekem van egy pár dvd-m is, de azok nem jók, szerintem túl dinamikus, az olyanoknak valók, akik mondjuk rendszeresen aerobikoztak .
Naa, pusz, asszem így is sokat írtam.