Új privát üzeneted érkezett!

francesca gratula a babókhoz!!!!minden rendben lesz!!!!!!!!!!pihizz sokat!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!

Koszonjuk!!
Bar meg nem biztos, hogy mindketto megmarad, vissza kell majd mennunk ellenorzesekre...Egyik szemunk sir, a masik nevet az elottunk allo utat elnezve. Lennek mar egy kicsit idosebb kismama, hihetetlen ez a varakozas a 12-16-dik het utan :oops: :)

Gratula a kisfiuhoz es Melindanak a kislanyhoz!!! :lol:
Vendég

gondolom hogy most nem könnyű........nekem is fennált az iker terhesség...de végűl egy babó lett......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Francesca! Gratulálok! Nincs tapasztalatom ikrekkel :lol: A pihenés nem árthat. De aranyos párod, hogy pityergett.... :) Egyetértek veled, hogy lennék bár több idős, hogy biztos legyen minden. De biztos sosem lesz semmi :lol: és talán jól is van ez így :D

Kép
kicsi80

Pontosan mennyi idős is vagy Francesca?

Királylány: Így már értem. Drukkolok Nektek!

Kép
kicsi80

kicsi gratula a 7.héthez!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: érzek ilyen apró nyilalásokat, de ilyet már éreztem a 15. héten is, aztán elmúlt egy két hétre, ez lehet babamozgás, vagy azt határozottan kellene éreznem?

Kép
nyuszifül16

Köszi Nita! Már a közérzetem is jobb, nem vagyok annyira hulla, mint előtte. Bár a pocakom fáj azért szinte mindig. A cickóim sem feszülnek annyira. Jövő hétfőn megyek dokihoz, hogy ha lehet, már halljunk is valamit :D Remélem addig is minden rendben lesz. Neked pedig a félidőhöz gratula :lol: :lol: :lol:

Nyuszi! Te is 18 hetes vagy :lol: :lol: Gratula Neked :D

Kép
kicsi80

Csajok gratulálok mind a 3-toknak a kerek hetek betöltéséhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nita félidős vagy!!!!!! Indul a visszaszámlálás, Nyuszifül te is túl vagy remélem már a nehezén, Kicsi te meg pihizz neked még sokat kell pihenned :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

nagyon koszonom a gratulaciot!

kepzeljetek tegnap elkezdtem picit verezni... :oops: :shock: :(
a haziorvos irt duphastont...mi a manot tudok meg tenni? :cry:
Vendég

Kicsi, csutortokon toltjuk a 7. hetet...
Vendég

Kicsi, csutortokon toltjuk a 7. hetet...
Vendég

Francesca: hatalmas grat, én is duphastont kaptam kétszer négyet. Sztem vedd komolyan, itt Pestem mikor kórházban voltam nem vették komolyana dokik, 4 napot fektettek vérzéssel és úgy engedtek ki, hogy még mindig véreztem. Hazamentem másnap kórház nyolc napra ismét, injekciók, duphaston, magnézium. Szedj sok magnéziumot, Béres Magneb6 elég nagy dózis, 2-3-t bevehetsz, rendszeres időközönként, nem halmozódik fel nem ártalmas, kipisiled a felesleget, plussz C vitamin, és Calcium ezek mind vérzés csillapító vitaminok, ha viszont szdsz magzatvédő vitamint, akkor a Calciumot, csak este vedd be, ne együtt a vitaminnal , mert a vas felszívósását csökkenti.
És mindent tegyél félre, csak a pihenés, semmi más...én sem hittem el, de muszály!

Kép
nyuszifül16

Francesca: bocs, kétszer két duphaston volt...

Kép
nyuszifül16

na megjöttem a vásárlásból...máté kapott két pár cipőt és bencus is kapott csak ő egy plüss rugdalozót és sapit hozzá....valami tüneményes!!!!!

nyuszi lehet hogy már az is az volt.....de nem nyilalásokat kell érezned...hanem minthja a szelek bántanának.... :oops: :wink:

francesca sok sok pihenés......csak wc-re kelhetsz fel!!!!!!!!!!!!!!!!a duphaston az jó...segít megtartani a terhességet!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Francesca. Ma is vérezgettél még? Vagy elmult? Hogy vagy?

Nita: Nagyon aranyos lehet a rugdalózó

Kép
kicsi80

Nyusziful: Kosoznom!

Nekem most a doki 3*2-t irt, de o "csak" haziorvos mert itt nincs igazan nogyogyaszat, igy megkerdeztem egy otthoni dokit is, aki 3*1-et ajanlott maximum. Magne b6, elevit, vas, c vitamin koktel melle ez is bekerult. :?
Most ugy tunik megszunt (pici rozsaszines ize csak), de pihizek majd sokt. Ferjem aranyos, mindnet megcsinal, viszont sajnos be kell jonnom dolgozni (iroda). Talan holnap vagy holnaputantol otthon maradok, meg akkor is ha mar semmi nem lesz. :oops: :?
Nyuszi, UH-ra elmenjunk szerinted?
Vendég

francesca én a helyedbe egyáltalán nem mennék már most se be.........nehogy baj legyen......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én nem akarlak idegesíteni, de én is azt hittem, h minden ok, és csak a 2 km sétáltam haza a kórházból, meg felszálltama vonatra, úgy hogy felraktak Pesten csomagostól, aztán levettek Csabán...
Én nem vettem komolyan, a második vérzés ezért következett be...az a jó, ha semmi nincs...ha elmúlik, nálunk ilyennnel min 8 nap kórházi feketetés ottthon. Sztem ne menj be dolgozni, mert ne adj Isten bármi van, magadat fofod okolni.... Tudom, h szar, de Te ráadásul még kettőre is kell figyeljél...sok-sok Magnézium!!!!
Pihizgess, bármi van írj! Ha a nőgyógyid vizsgál visznek kocsival és hoznak akkor oksi az Uh, ilyenkor van hogy megnézik ha saját dokidhoz mész, h zárt-e a méhszáj...de nem zargatnak feleslegesen... Amit a dokid mond, ha megbízol benne és jó orvos nem lesz gáz...nálunk mindenki 4 duphastont szedett...és kell egy pár nap mire beáll a hormon szint!
PIHIZZZ!!!!!!

Nita: köszi, de ez olyan pici szúrás...hm nem tudom....és ez akkor majd erősödni fog???

Kép
nyuszifül16

Húúúúúú Nita, most látom csak, hogy így hogy korrigált a doki, pontosan 2 hét van közöttünk....:)
Úgy szeretem az én kisbabócám, oda nem adnám semmiért... :lol:

Kép
nyuszifül16

nyuszi persze fog majd erpsödni........
az is lehet együtt szülünk? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: hajrá! :lol: :wink:

Kép
nyuszifül16

koszonom a tanacsokat, szerintem akkor holnaptol otthon maradok. :oops:

Nagyon bizom benne, hogy mi meg Kicsivel egyutt szulunk :lol:
Vendég

Francesca! En azt mondom, hogy mindenkeppen mdmj el nogyogyaszhoz. Az ikerterhesseg alapbol a veszelyeztetett kategoriaba tartozik. Lehet hogy epp most ment el az egyik baba. Jobb ha lat egy orvos uh-n! Dolgozni semmikepp ne menj! Ezt komolyan kell venni!!!
Vendég

nyuszi majd tegyél fel poci fotót......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

huh, hat a gond az, hogy itt nincs kimondottan nogyogyasz :(

bejelentkeztem egy UH klinikara, ott viszont csutortokre tudnak idopontot adni, remelem az ok lesz :oops:
Vendég

Sziasztok!

Francesca, nekem is volt vérzés és tényleg szigorú fekvést írt elő a doki. Még Bencéhez is kellett segítség, mert azt mondta csak wc-re keljek fel. Szerencsére nekem csak egy csepp volt, az jó piros, aztán rózsaszín 1 napig. Asszem 4-5 napig feküdtem. Meg a duphastont nekem is kell azóta is szednem 20. hétig.

Nálunk olyan hideg van. tegnap meg 27 fok körül volt.

Kicsi, örülök, hogy jobban vagy. Az a pocak fájás remélem nem erős fájás! Nekem is volt valami, nem egyértelműen azt mondanám, hogy fájás, csak kellemetlen érzés.
El fog múlni!

Minden kismami vigyázzon magára!
Persze a többiek is! :wink:

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Angie28: Igen. Inkább csak olyan kellemetlen.

Sajna el kiabáltam. Délben elég carul lettem, Most jobb már kicsit. Sokan (nálam okosabbak) mondják, hogy ez a hasfájásszerűség sportoló kismamáknál elhúzódhat, mert nagyobb izomtömegnek kell nyúlnia. Egyébként olyan vagyok, mint egy jól lakott napközis. :lol: Alig tudom takargatni a munkahelyen. Semmi kóros jelem nincs. Bár uncsitesómnak sem volt a két gyereke között, csak a 12 hetes uh-on már nem volt szívhang :( No de erre gondolni sem akarok :)

Frsncesca: Jól hangzik a "együtt" szülés :lol: :lol:

Kép
kicsi80

kicsi ne is gondolj semmi rosszra!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi: csak nyugisan, szeresd a Picit nagyon, megérzi...:)

Nita: tennék én fel poci fotót, de nincs, most Pesten vok vizsgára készülök, köv. pénteken, jó lenne a négyből már egyet kisatírozni...ha jövő 7végén ráérsz összefuthatunk( vizsga utáni hét)!
Mizu Veletek, Párod hogy fogadta, hogy egyre erősödik a férfi erő otthon????

Kép
nyuszifül16

benne vagyok a taliba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
először némi csalódottságot láttam az arcán....kislányt szeretne....de utána már örömöt......mostmár nagyon örül bencusnak is!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Látom nem hiányoztam :lol: de :lol: akkor is jövök :lol:
Francesca gratulálok a babákhoz, reméljük minden rendben lesz. Hol laktok, hogy nincs nőgyógy? Pihenj sokat.
Angie jó, hogy itt vagy!
Kicsi semmi pesszimista gondolat!
Nita rugdalózó :lol:
Nálunk apa szarul van, fáj a hasa, torka, pedig piri most ment el :twisted: :cry: Remélem hamarosan jobban lesz.
Melisch írok mihelyt lesz egy kis időm.
Nyuszi neked is!

királylány

Na sehol senki? :cry:

királylány

Királylány gyógyulást apának és minden bele adni ebbe a hónapban. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch tied apa meggyógyult?

királylány

Az enyém még mindig gyenge de már nem náthás, inkább nagyon reményvesztett és szomorú a sok probléma miatt igy nem tudom mi van vele. Nem szereti ha sokat faggatom :cry:

Kép
Kép
melisch

A férfiak ilyenek. Ha látom Gáboron is, hogy valami baja van, kérdezem a válasz: semmi. Semmi, de lehet látni, hogy valami van. Általában akkor a munkahelyén van valami vagy csak fáradt, mert ha velem van baja azt megmondja.

Na én feldobtam ma magam: vettem két felsőt! 8) :lol:

királylány

királylány jobbulást a párodnak!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány jól tetted én a tegnap lementem kozmetikába arcápolásra, olyan jó volt, kis masszázs Isteni volt!!!!

Nálunk is dettó ez van látom valami baja van kérdem mi baj válasz: semmi. A tegnap pl. felhívott, hogy az egyik kliens mennyivel tartozik és akkor kezdett mesélni 17 percet beszéltünk telefonon!!! :shock: :shock: Pedig fél órára rá mentem haza és mondhatta volna személyesen is de nem neki akkor volt mesélhetnékje igy meghallgattam és örültem, hogy megosztotta velem a gondolatait. Sokszor csinált már ilyet.

Kép
Kép
melisch

ugynéz ki az összes pasi ilyen......nem szeretnek a gondjaikrol beszélni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most szállt el minden :twisted:

Királylány: Épen ma reggel gondoltam rád! Meg a többiekre is: Melisch, Betty, Mucus, Nyuszi, Kírus, Francesca Mandarin, Erabera, Melinda... (Bocsi aki nem jutott eszembe)

Szóval a férfiak szeretnek visszahúzódni az eleántcsonttornyukba, és ott elmélkedni. Az én párocskám egyre többet nyílik meg nekem. Ennek örülök :)

Beteg apuskáknak gyógyulást!

Kép
kicsi80

Nálam beköszöntött a dologidő. Agy inkább olvasok. Bocsi... Azért igyekszem én...

Kép
kicsi80

ki kér csokis muffint????? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szasztok!

Nem tűntem el áááám, csak nem volt netünk :!: :evil:

Dia, sajnálom pirit, .@szódjon meg!!! :roll:
Akkor drukk a kövi hónaphoz!!

Babicsek, nekem most volt a laparom, de ha még egyszer el kellene mennem, elmennék. Én is nagyon féltem, de csak azért mert ilyenben még nem volt részem, és nem tudtam, mi fog történni... Most már tudom...nem volt vészes egyáltalán.

Mucus, rettentő jók ezek az állatkerti képek! Te csináltad őket? Nagyon jól sikerültek! Biztos jól éreztétek magatokat ilyen szép helyen :)

Melisch, a virágaid egyszerűen gyönyörűek!! :wink:

Melinda, már 25 hetes vagy tényleg :shock: ...mindjárt szülsz! :D

Kírus, jobbulást neked!

Francesca, gratula az ikrekhez!!! Mondd, tudsz nekem tanácsot adni?? Hogy kell ikreket gyártani?? :lol: :lol: :lol:

Nita, egy kis csokis muffin mindig jól esik!!! Én kérek!!! :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty hova mehet a muffin?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csak engedd ki az ablakon....majd elrepül hozzám... :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: :twisted: ez a netnek szól. Pirit nem bánom, csak minden rendben legyen legközelebb. Nem az a gond ha jön, hanem ha késik!

Nita nyitva az ablak, küldjed csak azt a csokis muffint! :wink:

Kicsi aranyos vagy, hogy gondolsz rám :)

Nemsokára megérkezik az unokatesó a családba. Most este fél 8-ra kell bemenniük sógoroméknak aztán majd kiderül, hogy maradnak-e vagy holnap kell visszamenniük :)

királylány

elindult a muffin!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nyitom az ablakot :lol:

királylány

remélem már megérkezett?! :)

Kép