sziasztok,
orsi vigasztaljon a cikk a bal oldalon:-)
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... id=0905081
bar aliznak akkor extra intelligensnek kellett volna lenni, hiszen 2-3 hetig semmit nem ettem, de legalabb fogytam 12 kg-ot:-)
tegnap lehetett csucsona himlo, mert kiborito volt a kolok, persze sajnaltam rendesen, s magamat is. tegnapra jott ki az osszes potty, de meg nem porkosodtek, viszkettek is rendesen, s van 4-5 eleg ronda nagy is. napkozben vegig vinnyogott, delutan alig tudott elaludni, majd mikor sikerult, akkor 20 perc utan meg akartam igazitani (olyan hulyen fekudt), de erre felebredt (nem szokott), s utana 1.5 oraig probalkoztam mindenhogy (kisagy, nagyagy, rajtam, velem stb.), de csak en borultam ki a sirastol meginkabb, este meg aludt egy orat, s onnantol2-3 oran keresztul dobalta magat, felsirt, felallt stb, majd f5kor felkelt, aztan3/46kor, majd 7kor vegleg. brrr!!!!
ma mar nyugisabbnak tunik.
de van 4-5 eleg nagy kiutese is, azok rondak.
borisz meg csak 1-2 hete kezdett beszedileg utanozni, amit a tobbike (pl. eszti-lil) mar honapok ota, de ahhoz kepest, h. folyamatosan dumal, nem egy koranbeszelo fajta lesz:-)
persze azert mar jopar szava van, de azok szituaciokhoz, kepekhez, konyvekhez kothetok, viszont masok altal is erthetoen, tisztan csak az: apa, apu, anya, baba, papa, mama, cica, tejci, pápá szavakat mondja, illetve nem tisztan, de erthetoen: cücc (csüccs), apci, amm, oppá (csak igy franciasan ezeket), aiz (aliz), a tobbi szot csak mi ertjuk. nehany izelito, amibol rajohettek, masok miert nem: tiddi(tigris), papou (bagoly), nenn(neni), etti(erkely, anna(hangya), bvabva(kutya), tata(kaka), tatya(kacsa), táátáá(kárkár), dádá(gá gá), tejé (tehén) stb. stb. ilyenbol van nehany. az a fajta gyerek lesz, akinek nem csak a r, l hangokat kell kulon tanulni, hanem a k, g hangot is. de nagyon vicces, ahogy igyekszik:-)
ma viszont a a spenot 2/3-at lenyomta maga, s meg gyorsan is, raadasul villaval, mert egy konkret kanalhoz ragaszkodik az onallo evesnel, s ma azt nem talaltam, mast nem fogadott el, de a konkret kanal villa-parjat igen.
a, es par hete szenvedelyes pusziado lett, igazi cuppanos, csattanos, elalvas elott, bucsuzaskor, keresre. viszont ha nincs kedve, s megis kerjuk, akkor szo nelkul lefejel!
ugy latszik, tenyleg vmi korszakvaltashoz kozeledhetunk a kolykokkel, mert elkezdtem osszegezni. gyorsan be is fejezem:-))