Új privát üzeneted érkezett!

akkor tényleg jól tele etted magad...... :)
hát a tegnapi után ma ki se dugtam az orrom.........most nem merek sehova se menni.....félek...... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem csodálom, hogy ezek után félsz elmenni hazulról. Próbáltál már tejmentes diétát tartani? Vagy egyáltalán biztos, hogy a tejtől van? Nem lenne jobb megkérdezni erről a dokit? :roll:
Vendég

mostanába nem ittam egyáltalán tejet.....
ma a szülésznőm azt mondta lehet a bélflórámmal van gond.....igyak natur joghurtokat...reméljük ez fog segíteni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát én is remélem, hogy rendbejössz, mert ez elég kellemetlen dolog... :roll:
Vendég

az ellenségemnek se kívánom amit akkor átéltem..... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem csodálom :roll:

holnapra tervezel valamit?
Vendég

nem nagyon....csücsülök a hátsómon...nem merek menni sehova......még nagyon bennem van a félsz.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem vizsgálnak ki, ha továbbra is fennmarad ez? Mert azért nem lenne jó, ha a maradék 20 hétben is lenne :roll:

Gratula a félidőhöz! :D
Vendég

mindenképp szeretném magam megnézetni mert nem jó ez.....majd megyek nemsoká dokihoz és elmondom bneki is......

köszi a gratut.....el se hiszem hogy már csak 20 hét van vissza!!!!!! :shock: :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És a következő 20 hét is ilyen gyorsan el fog telni :D Mátét hanyadik héten szülted?
Vendég

na megjöttem a vásárlásból...máté kapott két pár cipőt és bencus is kapott csak ő egy plüss rugdalozót és sapit hozzá....valami tüneményes!!!!!

mátét a 39.héten szűltem....de még nem jött volna csak a dokim megindította a szülést.....mert ő másnap ment külföldre és gondolom kellett neki a pénz..... :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így ismeretlenül - bár nagyon régen még írtam ide :oops: - de segítséget szeretnék Tőletek kérni.

Van egy 4 éves Bolognese szuka kutyusunk, de családi okok miatt - sajnos - muszáj Tőle megválnunk. Nagyon aranyos, jól viselkedő kutyus, szereti a gyerekeket.

Kérlek, aki tudna esetleg neki egy szerető gazdit, szóljon.

Előre is köszi.

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

pinkiné szoltam anyukámnak ő oviba dolgozik hogy ha kell valakinek a kutyus szoljon.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.20 11:51-kor.
Vendég

kitty jobbulást anyukádnak!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
köszi! Aranyos vagy!

Sikerült kiharcolni egy potya uh-t?

Mindent beszereztetek már a kicsinek?
Vendég

még nem voltam potya uh-on.majd 1-2 hét...mulva...
már nem sok minden kell a bencének........tegnap kaptunk 2 zsák ruhát....már ki is mostam őket!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De jó, hogy ennyi mindent kaptok! Akkor lassan már mindene meg lesz Bencének!
Vendég

hát már majdnem mindene megvan...hála égnek....sok segítséget kaptunk most.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor legalább most már tényleg csak a babára tudsz figyelni, nem kell agyalni, hogy mi hiányzik még :wink:

Apa javulóban? Azóta nem volt semmi gond?

Én megvagyok, csak nem sok kedvem van a gép előtt ülni...
Vendég

egy időre megjavult.....nem volt semmi....de most meg nem lehet hozzáérni.mindíg azt mondja majd ha lesz sex........hát leszarom!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na most inkább nem írok semmit a párodra :evil: Miért csak a szex kell nekik egy nőtől??? Másért már nem is lehet szeretni??? Úgy utálom az ilyeneket :evil:
Bocs, de ezt muszáj volt kiírnom magamból :roll:

Amúgy meg jól teszed, hogy nem foglalkozol vele. Nem könnyen jött össze Bence, most inkább vigyázni kéne rá! Te csak foglalkozz a gyermekeiddel, párod meg ..........................!
Vendég

hát igen....mondtam is neki hogyy ne csak akkor legyek jó!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ne hagyd magad, a legtöbb pasinak az a baja, hogy túl sok mindent megkaptak, és most már nehéz változtatni rajtuk...

Kép
Vendég

szia..
képzeld ma meghozták bencus kiságyát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ésssssssssssss kaptam puszit apitól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor már tényleg minden megvan. Kiságy, babakocsi, ruhák :P
Api meg jobban is jár, ha szépen viselkedik :twisted:
Vendég

hát jaja!!!!
amugy hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi, jól vagyok, munkát keresek, csak nem találok :(
Meg elég sűrűn járok anyuékhoz (anyu miatt legfőképp), tegnap is ott ebédeltünk, meg a héten is megyek még hozzá. Most várjuk az eredméynét a szövettannak, reméljük, ,hgoy jó lesz :)

Te hogy viseled az egyre nagyobb pocakod? Párom mondta, hogy ő márciusi (akkor van a névnapja) vagy májusi (akkor meg a szülinapja) babát akar, már csak azért is, hogy nekem ne kelljen a nagy melegben a pocakomat is cipelni :)
Vendég

hát nem könnyű a melegbe de ez van.....én elviselem mégha nehezen is.....az a lényeg hogy itt van már és rugdos!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
anyukáddal minden rendben lesz,másképpen nem is lehet!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem is, hogy minden rendben lesz!

Annyira jó érzés lehet, hogy rugos :D

Ma mit csinálsz? Mit főzöl?

Én borsólevest főzök (saját termés), és sajtos-tejfölös tésztát. Meg most sül a túrós sütim :P
Vendég

még nincs ötletem hogy mit főzzek...semmihez sincs kedvem... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Azért lett vmi ebéd?

Nekem is sokszor nincs kedvem semmihez, főleg délelőttönként, a nagy meleg miatt :? Mondjuk a házban szerencsére jó idő van :wink:
Vendég

még nem főztem.... :oops: :oops: :oops: :oops:
olvad a combocska......teledugom fokhagymával és sűlt husi lesz... :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Fini lesz :P Én is egyszerűbb kajákat szoktam csinálni, meg mondjuk azokat is szeretem :roll:

Gratu a 22. héthez! :D
Vendég

köszi a gratut!!!!!!!
na mégse combot vettem ki.... :oops: hanem oldalast........meg vetem ki mellé szűzérmét és azt bepácoltam éjjelre....már kész is az....az oldalas sül....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Oldalas is finom ;)

Én ma karajt vettem elő, de még nem tudom, mi lesz belőle. Meg valami leves is kéne :roll:

Medencét már használjátok? Nekem is olyan jól jönne egy :roll:

Tegnap meg lehet, napszúrást kaptam, délután elég sokat voltam kint, este meg tök sz*rul voltam :?
Vendég

szia!!!
Mi ma megnéztük a házat......amit nem veszünk meg mert nem is akkora mint aminek hirdetve van.....de....ami szar benne hogy főutvonal van a ház előtt járda egyik oldalon sincs......de azért találtunkk olyat ami kész van....csendes utcába......szóval megnéztük azt is....nekem nagyon tetsziik.........remélem az jó lesz páromnak is.még vacilál....délutáán hívja az ingatlanost...
ma kb 5 km-t gyalogoltunk....nagyon elfáradtam....még a hasam is bekeményedett.....

a medencét még nem állitottuk fel...de napok kérdése!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

A másikban olvastam, hogy költöztök!
Én is a csendes utcára szavazok, főútvonal főleg Pesten katasztrófa lehet! :x
Mekkora házat akartok?

Most már pihenjél!!!
Vendég

nem pestre megyünk ha megyünk hanem szigethalomra.....
kb 70 nm...........+ kert is legyen....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szigethalom messzebb van Pesttől, nem?

Mondjuk a ti szempotokból szerintem jobb lesz, hogy anyósoddal még csak nem is egy városban lesztek!

Szoc. pol.-t felveszitek?
Vendég

pár km-rel van messzebb......egy fél óra és pesten vagyok........
mindenképpen felvesszük a szocpolt.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor így nem vészes, főleg hogy felétek sűrűbben járnak a buszok.

Szoc.polt a két gyerekre veszitek fel, vagy még vannak tervben további babák is? :wink:
Vendég

szia......sajna nem tudunk költözni.....tul sok a foglaló,..... :(

megjöttem védőnénitől..........hízni nem híztam.........
probáltunk szívhangot hallgatni de bencus mindíg elmozdult.....:(
megmérték a haskörfogatomat is.........104 cm........nem sok kicsit??????
holnap megyek a terheléses vv-re.....meg uh-ra is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Másik ház nincs kilátásban? Vagy addig nem tudjátok elintézni a hitelt?

Az jó, ha nem híztál! Haskörfogathoz attól is függ, mennyi volt a terhesség elején. Amúgy meg ha nem híztál, nem hinném, hogy sok lenne! Csak Bence növekszik :)
Vendég

más ház nincs ami beleférne a szocpolba...........mindegy csinosítgatjuk ezt a házat tovább.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ha szabad pofátlankodnom, mennyiért néztek házat?

Azért csak jobb lenne anyós nélkül, nem?

Mármint én biztos úgy lennék vele, ha szerényebb helyre is kéne költözni, akkor is mennék :roll:
Vendég

18.5 milla és 3 milla a foglaló........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Huhh, tényleg jó sokat kérnek a foglalóért :roll:

Azért drukkolok, hogy találjatok mégis házat Bence születése előtt :wink:
Vendég

köszi ari vagy!!!!! :lol: