Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mniki"]R írta:mnikiani, igen lehet. Ha nem elég ch-t viszel be, vagy azok nem a megfelelő (gyors-lassú) felszívódásúak, okozhat ilyet.
Nekem akkor lett normális a helyzet, amikor a reggeli lassú felszívódásút betartottam + a kisétkezéseket is.

Na én töredelmessen bevallom hogy nem nagyon diétázom.
A napi 5 evés meg kizárt! :roll: :oops:
Lehet hogy erre oda kellene jobban figyelnem.
Úgy gondoltam nincs jelentősége míg ma reggel 3 szor majdnem a padlóra kerültem. :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

(((Amina)))!!!!!!!!!!!!!!!

Raniko, egyél! :)
Tényleg fontos a gyors-lassú ch betartása.
Nálam pl. van olyan tünet, ha reggelinél tejeskávézom, tuti a wc-n kötök ki, de ha 10órakor iszom, semmi baj.
Fura dolgok ezek, meg kell szokni. Néha azért bűnözik az ember.

Nekem eddig hatott a sima met, adimetet szedek. A hormonjaim szépen helyrerakta.Az inzulin már érzékeny téma, mert azon csak a diéta segít.
Múltkor kevesebbet ettem (sült hekk+ kevés sültkrumpli),másfél óra múlva 3.3-as vércukrot mértem!!!! Pedig nem éreztem rosszul magam, volt olyan, hogy 3.7-nél már szédelegtem rendesen.

Mandi ++++++++++++++!!!

szép hetet,puszi mindenkinek!
nani72

Rani, ahogy Nani írja, nagyon-nagyon fontos a ch bevitel 5x alkalommal!!!!!
Én tartom és nekem semmi bajom nincs a Merkformintól (chasak a meghosszabodott ciklus), de szédülés, rosszullét semmi.

Nani, :D hétvégén paprikáscsirkét csináltam nokival (én 40g durumtésztával ettem). 1+1/2 órával azután a Mamutban volt ingyenes cukormérés és 5,1 volt a cukrom :wink:
(nagyon örültem, igaz az inzulin a rejtély maradt....)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Hát lányok le a kalappal elöttetek!
Komolyan!
Én nem tudom mibe mi van miből mennyit lehet enni stb.
Egyszer Puszi kezdte el mondani hogy ő miket eszik de bevallom csak egy résére emlékszem. :roll:
A cukrom nekem jó szokott lenni amúgy de biztos most már minden változott a gyogyitól.

Kép

Kép
raniko

Baba, nekem a 70 olykor a 100 napos ciklusom lerövidült 28-30 napra.jó, ezek elég hosszú, pontosan maratoni ciklusok voltak :cry: A pcosok többsége ciklus -problémákkal küzd sajnos, de az avandamet segít, hidd már el végre.

Raniko, te meg figyelj oda, mert hipózól ezerrel.
Vendég

Hunci, oké, elhiszem. :lol: 3 hét múlva mgbeszéljük :wink: .
Azt az egyet nem értem, miért hangsúlyozta ki Tűű dr., hogy terh.cukrot nem kér, csak a hormonokat.

babaimádó
Kép
babaimado

Hunci az hogy hipózol az pontosan mit jelent?
Én eddig még a cukor leesésénél hallotam erről. :roll:
Bár úgy se tudom mit jelent pontosan. :roll: :oops:
És ha hipózok akkor mit tudok gyorsan tenni hogy el is múljon? :roll:

Kép

Kép
raniko

Mandi: babaragi ezerrel ++++++++++++++++++++++++++

Raniko: hajra szurik ++++++++++++++++++++++++. En eleinte nagyon bajodtam az etrendel, de hidd el hamar hozzaszokik az ember. Es tenyleg fontos a napi 5x etkezes, eszre fogod majd venni magadon a jotekony hatasat.

Most jovok a dokitol, 700 + valamennyi lett a hcg-m :(. Baba sehol-szombaton kilokodott, mehenkivuli sem valoszinu. Egy het mulva mennem kell vervetelre. Legyszi drukkoljatok, hogy csokkenjen a hcg-m es levaljon a maradek endometrium is. Jo lenne, ha minden szepen rendezodne es mar veget erne ez a remalom. Nem szeretnek kes ala fekudni :(.

IR: most en sem tartom a dietat, par napig szo szerint zabalni fogok minden hizlalot (meki, somloi galuska, jegkrem, sultkrumpli), mert mar 52 kg vagyok (es 170 cm magas). Pedig amugy tartottam a dietat, emeltem a ch-adagot, es megis fogytam. Remelem azert nem csinalok nagy kart a szervezetemben :oops: :roll:

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Baba, azért nem kér mert tök fölösleges egy kezelés közben terhelni a szervezetet ennyi cukorral, nem az a lényeg, h a 120 perces inzulin javuljon (elsődlegesen), ezt sokan félreértitek, mert lehet 200-as irrel is teherbe esni lásd én, hanem az összhatás, az összeredmény, az általános javulás a lényeg!!!!!!!!!!!Így a homronokból ő jóval többet lát mint amennyit egy ir vizsgálat mutatna.Ha nagyon akarod csináltasd meg, de ha esetleg nem javulna a 120 percesed te (de mások is) rögtön azt vennéd le, hogy megint szar meg te jó ég mi lesz itt stb, és nem azt látnád hogy javult ez is meg az is meg amaz is.Akkor csináltasd meg ha megígéred hogy nem esel kétségbe hogy esetleg a 120 perces nem úgy javult ahogy te szeretted volna.

Raniko az a hipózás hogy rosszul vagy, igen, leesik a vc értéked, ez azért van mert nem jól eszel, beveszed a metet és az továbbcsökkenti az értéket. elkerülni odafigyeléssel lehet de ha már előjött egyél egy kis cukros dolgot.
Vendég

Amina :(:(:(
nagyon nagy ölelés :( !!!!
mniki

Amina: :cry: :cry: :cry: Ölellek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

(((((((((((((((((((Amina)))))))))))))))))))
szívből sajnálom, kitartás!!!!!

kalkata

(((((((((((((((((((((Amina)))))))))))))))))))))))) Puszi. :cry:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina nagyon-nagyon sajnálom. Remélem hamarosan rendbe jönnek a dolgok és újult erővel kezdheted a következőt.
Amina most még emelkedik a hcg-d? Vagy ez már csökkentett érték?

Rani jól érettem amit írtál, hogy mielőtt megkezdi az ember lánya a lombikos hónapot, előtte még csinálnak egy vérvételt, hogy nehogy terhesség legyen közben?

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Amina
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

((((((((((((((((AMINA)))))))))))))))))))))))))

HUNCI, ÉRTETTEM, KÖSZÖNÖM! Puszillak érte, amiket írtál!

Raniko, ha rosszul vagyok, gyorsan egy kis tejet iszom. Nálam akkor fordult elő sokáig, amikor túlzottan keveset ettem. Mióta felemeltük 200 ch/napra a kajám, azóta kb.4-5 kiló visszajött és nem vagyok rosszul. De én MÉREK, amit csak tudok, számolok és 5x ESZEK!!! Persze én is eszem sütit, fagyit, stb, de pl.tegnap is diabetikus fagyit ettem 2 gombócot (bár van, ahol nem tudják pontosan mi van benne és mennyi), de megpróbálom egy étkezésbe beépíteni (pl.uzsonna). Sokszor gyümölcs az uzsim, joghurt a tízóraim, vagy diétás kakaós keksz. Most épp kel a teljes kiőrlésű pogácsám.

Jobbulást!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2009.05.11 20:36-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Amina, olvastam a blogod. Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgaid. Drukkolok a mihamarabbi, természetes befejezésért.

Mandi, nagyon korán van még teszthez. ET+8. napon esetleg 10-es érzékenységű teszttel már láthatsz valamit. De az sem biztos.

Babim, remélem 3 hét múlva jókat írsz majd!

skrisz72

Hát még én. Amilyen peches vagyok, tuti hétvégére esik majd a 3.cn., csak tudnám, akkor hogy fogok menni a Mensbe vvételre??? :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: sima hormonvizsgálat? Mert akkor leveteted a Kaáliban és elküldöd a Mensbe.

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="*puszedli*"]B írta:*puszedli*aba: sima hormonvizsgálat? Mert akkor leveteted a Kaáliban és elküldöd a Mensbe.

ez is lehet megoldás, de függ attól, melyik homronokat kérték...Amúgy nem kell feltétlen 3.cn, mert 3-5 cn jó, én múltkor 4cnt csináltattam.
Vendég

Most fejből nem emlékszem, de talán LH, FSH,Prolkt., Progest., és pajzsmirigyhorm.T3,T4 és valamit még a pajzsmirigyhez, amire nem emlékszem.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, szerintem még TSH vmint Tesztoszteron+Ösztradiol
(nekem ezek kellenek mindig)

kalkata

Baba, Biovital nincs hétvégén?

skrisz72

sziasztok!

Amina, nagyon bizakodom, hogy természetes módon lesz vége nálad.Ölellek. És egyél ,ha most az kell a lelkednek! Kényeztesd magad.( hízz egy picit)

Huncika, jókat írtál, most már értem T. doki miért csak hormont kér :!: ( nekem mindig azt néz,már másfél éve. Sose kér új terhelésest.)

kalkata, ügyi vagy! Az 5-ös cukor szuper!

szép napot! (végre hűvösebb van) :)
nani72

Szerintem, fontos a met mellett a diéta és a mozgás!

Mai

jól látok????
Vendég

IGEN MANDI!!!!! Nagyon jó szemed van. De ezt azért a vak is látja! :wink: :lol: :lol: Hú, nagyon drukkolok, hogy erősödjön a csíkocskád! :!: :D

skrisz72

Babi, és más ezeket szokta kérni illetőleg ebből válogat egyénre szabva:

lh, fsh, progi, tesztoszteron, esztradiol,prolaktin,
pm-hez tsh, ft3, ft4 és esetleg anti-tpo amennyiben így kérik
kortizol

Nani, nekem sem szokott lenni ir kontroll immár 3 éve, én mégis mindig megcsináltatom magamnak, hogy viszonyíthassak, de nem a 120 perces hanem a 0 perces miatt.

Mandi :lol:
Vendég

sziasztok,

Bocsi a bepofátlankodásért, de hátha valakinek pont erre van itt szüksége (nekünk szerencsét hozott :wink: )

Profertil vitamin 165 db, 2009/08 végéig szavatos, harmadáron eladó! Egy nyári kúrára pont elég! Részletekért írj pü-t!

Van egy bontatlan doboz Marvelonom is, szívesen átadom valakinek.

Üdv
V.

Kép
vickybabe

Mandi: :D :D :D :D :D Hányadik nap? ET + 11????????
Csíkerősítők mennek!!!!!!!

Amina: sokat gondolok Rád!!!!!! :(

Kép

Kép

*puszedli*

Mandi: nekem rosszak a szemeim, de szemüveg nélkül is látom! :D Csíkerősítő drukkok mennek!

Megvan a kiskönyvem! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Hunci, ezek azt hiszem, kivéve kortizol.

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="*puszedli*"]M írta:*puszedli*andi: :D :D :D :D :D Hányadik nap? ET + 11????????
Csíkerősítők mennek!!!!!!!

ET+7, punkciótól 12... :oops: :wink:
Vendég

Timi
Gratulálok a kiskönyvhöz!
Vendég

Sziasztok

Bocsi a zavarásért!
Megszeretném kérdezni, bizti tud valaki rá válaszolni
emlékeim szerint a Moszkvatérről a lépcső tetejénél a 21-es busz ment az Isenhegyi út felé - Kaálihoz
Még most így is és ez a busz közlekedik arra?????

Sziasztok

Erika

Mindenkinek: ++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
erika13

Erika, az a járat már megszűnt, de ugyanonnan indul a 90 + 90A busz, ami odavisz. :)

Mandi, :wink: erősödéshez++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mniki, gratula a kiskönyvhöz!

((((((Amina)))))))

Baba, látod, csak összejött a lista :wink:

kalkata

Köszönöm!
Vendég

Mandi, tuti a csík (én már tegnap is látni véltem, csak azt hittem, más nem látja és velem van a baj).

Erika: 90,190. A 190-es ugyanaz, mint a piros volt! csak nem...??

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Baba nem vagy semmi.
Én lennék ilyen kitartó mindent számolni! :roll:
4-5 kg hát sajna azt nekem is sikerült össze szedni! :(

Mandi ez a csík nagyon huncut de ott van letagadhatatlan!!!!!!! :wink:

Én ma voltam 3-napi Uh-n.
Minden ok így kezdem ma a Gonalt 225-el.
Csütörtökön vissza kell mennem megint rámnéz dokibácsi és eddig úgy néz ki 4 napig adom a 225-öt aztán 150-et.
Vasárnap kell mennem vérvételre és megint UH-ra Krizsadokibácsi kapott meg, mivel nem lesz az én dokim és utána se, sajna így még az is kétséges hogy a punkciót ő csinálja meg.
Ha nem ér vissza (mert elutazik) akkor valószinű, hogy Kovács doktornő kap meg mivel Krizsadokibácsi is elutazik!! :lol:
EZT HÍVJÁK ÚGY HOGY KÖZÖS KOPRUDUKCIÓ!! :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raniko 2009.05.12 15:11-kor.

Kép

Kép
raniko

Irises nem nem azért vesznek vért hanem hogy az összes hormondod rendben van e.
Nálam most más volt, volt egy téves + tesztem és csak leellenőrizte a doki. :wink:

Kép

Kép
raniko

Baba
A tegnapin mások is látták :roll:

Raniko
Nagyon drukkolok!

Csíkocskám meg remélhetőleg, erősödni fog :wink:
(annyira örülök, mert idáig még sose jutottam el...)
Vendég

Köszi Rani. Csak én még annyira reménykedem, hogy összejön júliusig és nem kell mennem lombikra, viszont mivel a suprefact inj. már el kell kezdenem az előző ciklus végén, ha jól értettem, akkor eggyel kevesebb ciklus esélyünk van. A remény hal meg utoljára :D .
Igen, B. sokat utazik, én már túl vagyok két ilyen közös akción. Nagyon-nagyon szurkolok Mandi!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises: a Suprés ciklusban is összejöhet spontán bébi! A Suprefact nem gátolja a terhességet! Sőt! Ha összejött, még támogató hatása is van. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Akkor így lesz :D Megnyugodtam. Köszi

irises

Sziasztok

Kalkata - Babaimádó
köszi szépen a válaszokat!!!!!!!!!!!!!

Babaimádó
sajnos nem kistesóért megyünk ismét
csak meglátogatjuk a Mágust!!!!!!!!!!!!! :lol: Már nagyon várom!

Sziasztok

Erika

Ui: Mindenkinek: +++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
erika13

Mandi, ez biz a 2 csíkosnak láccik! :wink: :D

Rani, drukkkk !
nani72

Sziasztok!
Mandi, ez egy nagyon szép teszt, gratula!!!:)) Várunk a várandós fórumon is:)) Te is Kaális vagy, nahát!:) Én is:)

Én mostanában hamar bealszom, nagyon fáradt vagyok, kevesebbet netezem. Vasárnap óta a hányinger is előjött, de ennek csak örülök, mert jó jel:) A bokám sajnos feldagad estére, ha nem teszem fel napközben pihenni. Melóhelyen kicsit lazának tűnhetek.....
És már csak egy hét az első UH-ig, hacsak nem megyek el egy korábbira, mert már nagyon kíváncsi vagyok mi újság odabent. :)

Erika13: Igen, ugyanonnan indul a busz, csak most 90-es busznak hívják. Az visz a Kaáliba.

Irises. drukk a Superfacthoz, ügyes legyél!

Raniko, nagyon szorítok neked a kezdéshez, rajtad a világ szeme!:)

Timi, gratula a kiskönyvhöz! Védőnéni adta?

Mindenkinek sok puszit küldök, megyek dolgozni.
Vendég

Rani, a közös kompr.sikeres szokott lenni.+++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szép Jó reggelt Lányok!

Twist, gyönyörű kismama tünetek :wink: :wink: :wink:
Ez csodálatos! A többi nem lényeg, légy hát laza, ha kell!!!!

Rani, így van, hajrá szurik!!!

Irises, hajrá spontán...

Mandi, hogy vagy ma reggel?

Amina, kezdek aggódni érted! Írjál!!!!

kalkata

Mandi!!! :D
ez rendben van!!! :wink:
(nekem is ET+7 napon jelentkezett először a csík, és a 4. lombikig kellett várnunk :wink: )
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina :cry:
hogy vagy, Drága??? 700 feletti HCG??? :shock: mit mondanak? :oops:

Raniko,
igen, ahogy Baba mondja: ez szokott sikeres lenni! :wink:

Mi most indulunk az Istenhegyire, nagyon izgulok, hátha megtudjuk, ki van odabent... :roll:

tillidian

Hunci!
megnéztem pontosan a papírt, hogy mit kér Tűű dr.:
TSH, antiTPO, FSH,LH,ösztradiol, progeszteron, tesztoszteron, prolaktin.
Ebből a progit lehet, nem fogom tudni megcsináltatni, mert 2-án megyek hozzá és a progit azt hiszem a 21.nap kell leveteni és mensi sehol még. :roll:

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?