Új privát üzeneted érkezett!

Üdv Mindenkinek!

Tegnap voltam dokinál. Képzeljétek kérdeztem töle, hogy miért nem nézett progi szintet azt felelte, hogy annyira nem fontos, utána kinyögte, hogy nincs rá megfelelő labor mérömüszer.Hát ez klassz nem? Miskolc, Megyi Kórház.Kép
Sajnos engem sem kerül el a laparoszkopia. Műtét előti kivizsgálások után megyek be a kórházba.
Nagyon félek töle.KépKép

Teljesen K.O. vagyok. De jó,hogy elmondhattam nektek.

Gabó Kép
Gabómanó

Norci!
Megkérdezhetem, hogy mi van a szemeddel, ha csak császárral szülhetsz? Én rövid látó vagyok sajnos,
de ez számít?

Monchy!
Ha megy le a hõd az sajnos nem jó jel. A tornával én is úgy vagyok, hogy nem merem elkezdeni ne hogy megerõltessem magam, pedig le kellene fogynom, mert ha még erre hízok úgy fogok kinézni mint egy disznó.
Ne légy szomi.

Kriszti!
Mi újság nálatok? Képzeld viszket és meg vannak duzzadva a melleim. Én nem tudom, hogy mi ez, de két ismerõsömnek is vannak ilyen tünetei, pedig õk tutira nem terhesek.
Lányok kinek van még ilyen tünete? Van valami a levegõben biztos.

Andi
Andy

Sziasztok lányok!

Volt már valakinek a 21. ciklusnap környékén rózsaszin trutyija?
Mi lehet? Barna trutyi és mensi elöszele? Tegnap este és ma reggel éreztem pici szurkálást a bal petefészkem környékén, most meg kicsit fáj a hasam, mintha készülne megjönni, és egy halvány hányingerem is van. Egyébként meg ugy érzem magam, mintha agyonvertek volna.

Remélem nektek jobb napotok van. Kép

Eni
Eni

Györgyi!

Köszi, ari vagy. Kép
Igazad lehet, ha állandóan a tüneteket figyeljük, elöbb utóbb produkáljuk is öket, függetlenül attól, hogy valóban terhesek vagyunk.

A hasprés miért tilos? Azt gondolom, hogy terhelö lehet, mégha nem is érezzük megeröltetönek. De milyen hatása van? Nyomja a méhet? Vagy talán összehúzódásokra készteti?
Én azt olvastam valahol, hogy az erös hasizomgyakorlatok inkább csak a 4. hónap elejétöl nem javasolt. Hol itt az igazság?

Monchy
Monchy

Gabo

Egyaltalan nem kell felned a mutettol!!!Nekem mar volt es itt Tobben tul vannak rajta.Egyaltalan nem fajdalmas!!Kepzeljetek en meg 10 napot voltam benn a korhazban 8 eve mostmar csak 2-3 nap az egesz.

Vitamin.Szerintem ha elegendo gyumit zoldseget eszel az addig eleg amig teherbe esel utana azert nem art egy kis plusz.Szerintem.
Futocipo.van valami uj futocipo amire 2 db rugo van felszerelve amitol 61%-kal kisebb az izuletek terhelese,felfogja a razkodast es 20%-kal no az izmok munkaja.

csa Kriszti
kriszti

Eni,
Lehet, hogy a megtermékenyített petesejt ágyazódik be. Na azért ki kell várni még azt a pár napot. Különben nincs ötletem. Nem eröltetted meg magad? Attól is lehet.

Andi, Norci
Sajnos egy bizonyos dioptriaszám elérése után nem szülhetsz normálisan. Ugyanis a szem gyengesége miatt és az eldeformált szemgolyó miatt (a deformáció a dioptriaszám miatt van) a retinád leválhat a nagy erőlködés közepette, vagy nagymértékü szembevérzésed lesz. A retinaleválás az egyik legnehezebben gyógyítható szembetegség és nem gyógyítható 100%-osan. HA helyre tudják állítani a szemed 50%-os látását akkor az már nagy siker. Persze vannak kirívó esetek is. Tudom, tavaly ezzel mütöttek, és még csak nem is szültem. Nem akarok senkit ilyesztgetni de iszonyú egy ilyen szemmütét. Nekem tuti, hogy császár lesz.

Sajnos a dipotriaszámot nem tudom, de valahol 4 körül kezdödhet.

Üdv, Moni
mj

szijja Andi

SEMMI!A pasim ki van dolve teljesen!Ami annyira nem tragedia mert ugy tunik nem lesz ov.-m,
nem is akartam ilyeneket irni de 3-4 napja nem viszket hanem bizsereg a cickom,telleg lehet vmi a levegoben.Ez az osz tenyleg tuti!!!!

Kriszti
kriszti

Bocs a helyesírási hibáért IJESZTEGETNI, nem LY-al írjuk!!!!!!
MÓni
mj

Eni!

Nekem is hasonló tüneteim vannak. Szúrás, hasfájás, ami a bal oldalon kezdödött és most már középen tart. Émelygés, hányinger 3 napja. Kedélytelenség. Most is rámjött a hányinger és kb. 5 perce tart. Azon kívül pisilni is többször járok. Nemtom mi lehet ez.
Persze az is lehet, hogy a menzi elöszele. Jobb lenne azonban inkább a másik lehetöségre gondolni. Kép
Ja és 3 napja a cicik is duzzadtak, de ez sajna a menzikor is elöfordul. Igaz, hogy csak azután, hogy megjött. Nekem menzi elötti tünet fejfájás, székrekedés, has- és derékfájás, és kedvetlenség.
Hát akkor most mi történik?

Kriszti!
Mi a neve a cipönek, nem tudod véletlenül?

Monchy
Monchy

Szervusztok!

Pár napja olvasgatlak benneteket, mivel hasonló cipőben járok én is.

Andy,
amikor a kisfiamat szültem (1994-ben) -8 dioptria volt a "császáros" határ - lehet, hogy azóta fejlődött a tudomány...

Üdv mindenkinek,
iddiko
iddiko

Monchy

nemtom,reggel volt a Juventusban es nem mondtak meg hol lehet kapni mert az ugye reklam de mar lehet kapni.Fel kene hivni a radiot.Engem nagyon erdekelne.A szomoru az,hogy legalabb 30.000 Ft de egy jobb futocipo is draga.

kriszti
kriszti

Kriszi!

Köszi az infot. Lehet, hogy most kihagyom, ha ilyen sokba kerül. Fusson a nyúl a cipöjével együtt. Kép

Monchy
Monchy

Eni!

Azt még kihagytam, hogy nekem az alhasi részen bizsergö-forróság érzetem is van, ami kihat -legalábbis úgy érzem- a h.-re is.

Monchy
Monchy

Szep Jo Reggelt, D.u!

Kép
Melinda

Sziasztok!

A genetikus azt mondta, hgoy a rövid látókat császározzák. Nekem a dioptria szám kicsi egyikszememen +1 másikon -0,5 de a kettö köztti különbség nagy. De nem is ez a fontos, hanem hogy családban elofordult retina leválás szülésközben, utána vakság (akkor még ezt nem tudták jól kezelni), szaruhártya átültetés és tompalátás, nálam is ez utobbi van. Vagyis akár hányas a dipotria egyik szememmel nem látok rendesen (ami nem mulik el), gyerekkoromban egyébként hatos dioptriával kezdtem., ami fokoztaosan csökkent. Többet sajna én se tudok a kérdésrol, ha már ott tartunk ugy is megnézetem ujra szemorvossal.

Monchy!
Most én mondom neked, ne ess az én hibámba és ne keresd magadon a tüneteket!
Rájöttem, hogy sokkla jobb kellemesen csalódni! Erre a ciklusra, azért is ez a mottóm.

Andy!

Pont annak a barátnömnek akinek a biciklit mondták, voltak ilyen tünetei. Náluk nem tervezett baba volt, onnan jött rá hogy terhes, hogy késett neki meg viszketett a mellbimbója. Ez a viszketés megmaradt késöbb is, szegény majd megörült az utcán, hogy hogyan is vakargassa.
A kisbabáj már vagy négy éves és gyönyörü.
Csak nem mégis nem valami, hanem valaki van a méhedben?
Norci

Gabo!

Ne félj a laportól. (2x voltam).
Igaz az elso elott 1,5 hétig csak sírtam és hányingerem volt az idegességtol annyira féltem, de tudtam, hogy tisztán kell látnunk. (jól tettem)
A mutét napján annyira nyugodt voltam, hogy csak na.
Felfeküdtem a mutoasztalra és azt gondoltam most egy jót alszom.
Az elso mutétkor végialudtam az egséz napot és nem kívántam az ételt.
A másodiknál amikor átraktak az ágyra rögtön magamnál voltam, csak a szemem nem tudtam nyitvatartani, de mindenkivel beszélgettem. Délután meg jól bekajáltam.

Magáróla laporról a WWW.kaali.org olvashatsz.

Caldea
caldea

Haliho!

Eldontottem: ha hetfoig nem jon meg, irany a doki!

Dioptriasok: engem is erdekelne az igazsag, mert nekem -4.75-os mindket szemem es jo lenne tudni hogy akkor hogyan tudok majd szulni.

Egyebkent van kicsi feheres valadekom, ez szerintetek mitol lehet?

Eszti: koszonjuk a megnyugtato szavakat, en is remelem hogy a fajfenntarto osztone a szervezetemnek eros leszKép

pussszancs: orsoly
orsoly

Hu Monchy!

Egesz bizar tuneteid vannak Kép Ejenek a terhesek!

Szia Edoka udv dicso korunkbe.........Kép

En nem tartom kuruzslasnak amit mondasz, elvegre a mensi ciklus is a holdhoz igazodik, es ez egy elismert teny! En Julius 16-an szulettem. Ez azt jelenti hogy 16-an erdemes probalkoznom? Pontos idot nem tudok...de viharban csaszarral. Ez is jelenthet valamit?

Pucur ma mit almodtal? Kép

Iddiko koszonom.....egeszen megkonyebultem...mar azt hittem kifog ugrani a szemem terheseg kozben 3 dioptria vegett. Kép Nem lett volna kellemes elmeny...

Ui....Szerintem mar a fel tarsasag terhes...Kép
Ugylatszik az Osz megis csak megtette aldott hatasat. Nalam fogalmam sincs mi ujsag. Feszul az alhasam szurkal, gorcsol enyhen mikozben a hom vigan ugrandozi. Szerdan: 36,8 Csutortok: 36,5 Pentek: 36,8....Huvelyben mindez 2-fokkal tobb...
Ilyenkor szerintetek mi a helyzet?

Pusz mindenkinek
Melinda

Monchy,
Gyanús vagy, de ahogy Norci írta ne keresd a tüneteket. Drukkolok. Hány naposak a ciklusaid? Mikorra nem várod a mensid?

Melinda
Bárcsak a fele társaság lenne tünetes. De jelenleg sajnos ti is csak 2-3-an vagytok tünetekkel!!!
A 27. napon vagy. Hány naposak a ciklusaid? Ez a 36,5 (hüvelyben 36,7) szerintem kevés a terhességhez. Bár ki tudja!!!!. Bocs, nem akarlak elkeseríteni. Mikorra nem várod a mensid?
Moni
mj

Monchy!

Azóta erösödött a hányingerem, már középen is szurkál néha. Ja, és pisilni én is sürün járok pár napja. Hajnalban is felébredek rá, ami eddig nem volt szokás nálam.
De persze igyekszem nem beleélni magam semmibe, nem elemezni semmit, csak várok türelmesen. De hogy tudna az ember nem gondolni rá, ha ráadásul folyton a Babanetet olvassa? (Tegnap mejött a Kismamaujság is)

Na puszi, odébb vonszolom a hányingeremet.
Eni
Eni

Monchy

A sporttal kapcsolatban a rendelö " Versenysport" válaszát javaslom, hogy olvasd el.

Lányok
nem is gondoltam, hogy a mostani jó étvágyam az ELEVIT-töl lehet, de most, hogy mondjátok lehet benne valami.

Mindenkinek szoritok talán hétföre már zebrás tesztesünk is leszKépKépKép Jó lenne, ha valaki meginditaná a sortKép
Gy
Györgyi

Szia Moni!
Neha tulzasokba esek Kép ...csupan arra kivantam celozni hogy sok terhesegi tunetet olvastam az utobbi idoben. Nekem sajnos nincsenek kezzel foghato terhesegi tuneteim, igy nem nagyon remenykedem. Igazabol annak is orulnek ha legalabb ovulalnek. Kép
A ciklusaim eleg hosszuak 33-55-ig.

Mi ujsag veled? Mostanaba keveset irsz...
Melinda

Szia Melinda,
Igen, képzeld totál el vagyok havazva itt a munkahelyen meg a föiskolám is kezdödik, úgyhogy ma sem leszek délután. De majd hétfön!!!!

Hát????? a 33 nap mensinek még elfogadható az 55 egy kicsit hosszú. A 36,5-ös értékednél volt alacsonyabb értéked a hónapban? Ha igen akkor mikor? Ha gondolod írd le a számokat, hátha kitünik valami belöle. Ha végeztél a hónappal valszinüleg érdemes lesz E-nek megküldeni a görbédet.

Puszi, Moni
mj

A görbém sem semmi lányok!
A mensi napján leesett, utána elérte a 36,7-et és utána se fel se le. Sehova. Megint egy egyenes vonal már 4 napja. Majd le fog esni a 10-11 körül és utána megint 37 lesz amíg meg nem jön (remélem most nem fog). Egyszerüen nem változik a höm, csak az LH csúcsnál! Ott lemegy aztán fel. LH elött meg után csakis egyenes vonal!!!
Üdv, Moni
mj

Csajok!
Még valami, multkor kérdeztem hogy megtermékenyités után szabad-e a szex. Erre most a CS.T-ben adtak egy tájékoztató anyagot és ott az van, hogy az optimális napokon két naponta, de elötte is két-három napig szünet, (ezt értem a fiuk miatt), de utána is 2-3 napig tartsunk szünetet, hogy ne legyen semmi gáz a i ki petékkel. Erről tudtok v.mit?

Norci

Ui. Annyira tudományosak leszünk, hogy a végén a gyerkünk már tudós szemüveggel és egy nagy lexikonnal együtt fog világrajönni.
Norci

Ja és a görbékkel kapcsoaltban azt mondták, hogyha egy-egy nap leesik, vagy felmegy, az nem érdekes, a tendencia számít. No nekem ez is új volt.
Norci
Norci

Lányok!

Köszike Mindenkinek a pozitív és negatív hullámokat egyaránt. Kép
Tényleg nem akarom beleélni magam semmibe sem, hiszen korán van így a 27. napon. Illetve, már csak egy pár napot kell kivárnom. A ciklusaim 24 és 28 nap közé tehetök. Az elözö menzeszem a 25., az elötte lévö kettö a 26., az az elötti pedig 28. napra érkezett. Viszont tavaly ilyenkor a 32. napra. Úgyhogy várok türelmesen, meglátjuk mi lesz.
Ha nem is élem bele magam, ábrándozni azért lehet? Kép Kép Kép

Györgyi!
Köszi, olvastam. Viszont a Babát várunk c. könyvben Terhestorna címszó alatt vannak hasizomgyakorlatok is. Ki érti ezt?
Nem kötözködni akartam, csak egyszerüen nem értem, most lehet v. nem lehet?
Az én tornám egyébként nem tartozik a versenysport kategóriába.

Kép Monchy
Monchy

Szia Moni!
Irigyelek hogy el vagy havazva, jobb mint a semmi. Mar pedig en a nagy szurkesegbe elek most az unalom szigeten. Kép
Melyik foiskolara jarsz?
Eleg megterhelo munka+tanulas egymas mellett. Nekem soha se sikerult Kép

36,2 volt a legalacsonyabb hom.
14-naptol kezdtem el merni szajban:
14/15/16=36,2
17=36,4
18=36,5
19=36,2
20/21=36,3
22=36,2
23=36,4
24=36,7
25=36,8
26=36,5
27=36,8 Szerinted volt tuszoeres?

Kosz a segitsegedet
Melinda
Melinda

Móni, Norci!

Köszi az infót a szemrõl, mert ezt nem is tudtam. Hát már elég régen voltam szemorvosnál, odeje elmennem.
Lehet hogy rám is a császár vár.

Norci!
A melleim tényleg furcsák és sokszor vakaródzok. Már azt hittem bolhás vagyok.
Csak azt nem értem akkor a barátnõmnek miért viszket a melle ha õ védekzett és azt állítja, hogy nem terhes.

Iddiko!
Neked is kösz!

Andi
Andy

Torna helyett ajanlom a tancot...finoman ringatozni egy jo utemre. Igaz hogy nem olyan hatasos mint az Aerobic vagy Fitnes de rendkivul jo hatassal van a boldogsag hormonokra, eluzi a streszt, es a lelki bajokat is...Kép
Melinda

Sziasztok!

Jányok, a korai terhesség tünetei közé tartozik az erösebb folyás, az érzékeny, akár viszketö és duzzadt mellek, a megnövekedett étvágy vagy pont fordítva, az állandó hányinger és az undor minden kajától. Szaglás??? Nekem rögtön véreb effektusom volt! Hasszurkálás és enyhe görcsölgetés lehet a méh szalagjainak nyúlása miatt is. Pattanások??? Nekem voltak, de az istenért nem akartak elmúlni pár hétig.

Nekem úgy tünik, hogy egy páran már eröteljesen kismamák vagytok, de nem akarok senkiben sem hiú reményeket kelteni. A tüneteket sem érdemes direkt kutatni, de ha vannak, azért érdemes egy tesztet csinálni! Hátha utána nagy mosolygós levelek jelennének meg a topicban!!!

Ezerrel drukkolok mindenkinek!!!

Ha bárkinek tudok, szívesen segítek!

Puszi:

Dia
Dia

Andika

Irtam megkaptad!?KépKép

Melinda

En igazan nem ertek hozza es nem is engem kerdeztel de eleg ossze-vissza a te gorbed is szerintem.Mit szoltok hozza?Inkabb E.-tol kellene segitseget kerned ezugyben.Kép

Sport.En a gyalaoglasra szavazok ott nem tudod magad tulterhelni mert ha nem jo hat megallsz.Nem erolteti a hasizmot es a legjobb zsiregeto.

Puszi Kriszti
kriszti

Melinda
Hát??? Tényleg nem tudok segíteni. Szerintem nem volt peteérésed, bár a 24. naptól az értékek magasabbak, mint korábban. Tanácstalan vagyok. Add meg majd a hétvégi értékeidet is.

A Zskf-re (Zsigmond Kir. Föisk). Van idöm rá mert szerencsére mostanában nem dolgozom minden nap este 10 óráig, vagy akár 24-et is egyfolytában. Megvallva az igazat, nekem könnyünek tünik, de sokan panaszkodnak, hogy nehéz.

Nincs sok munkád? Unatkozol? Tudom milyen velem is ritkán de elöfordul.

Puszi, Moni
mj

Andy, Eni!

Lehet, hogy hétföig minden kiderül. Addig is: Kép Kép Kép Kép Kép Kép és +++++++++++++++++. Csak ezt a hétvégét bírjuk ki valahogyan!

Mindenkinek puszi, és kellemes hétvégét kívánok!

Kép Monchy

És aztán jól zárjátok be az ajtót, ha valamire készültök. Hogy miért? Hát ezért:

Kép
Monchy

Andi!

A barátnődnek kiszárdat a bőre.

Norci
Norci

Norci,
Az index fórumán olvastam, hogy akinek mesterséges beültetése volt nem javasolják a szexet jó darabig. Viszont a tapasztalat és más orvosi vizsgálatok azt mutatják, (ezt a lányok kitárgyalták) hogy mesterséges megtermékenyítés után bevitt spermák segítik a már megtermékenyített petesejt beágyazódását!!!

Szóval csak arra akarok kilukadni, hogy
Lányok, szexelni lehet, nyugodtan, nem árt, csak vigyázni kell a hevességgel és a mélységgel!!!! Az orgazmus pedig olyan happy-hormonokat szabadít fel a nöben, ami kifejezetten jó hatással van a babyre. Nem kell aggódni az orgazmus alatt az összehúzódásokkal sem. Tudjátok, ami jó a mamának az jó a babának is!!!

Hasizommal kapcsolatban én ha csinálnám valóba, ahogy valaki említette, csak peteérésig hasizmoznék, pl. úgy mint a hajfestést, azt is érdemes az elsö félben beiktatni. Ha hasizmozni akarsz tovább is akkor pedig csak visszafogottan, mértékkel.

Moni
mj

Monchy
Hát haláli ez a kép! Köszi, bár minket csak a macska zavarhat meg.

Nézzétek meg a képet, és a bal oldalon lévö két alak (fehéringes és a másiknak a feje látszik) milyen elmélyülten tanulmányozzák a pozíciót és az aktus menetét!!!! :-))))))))))) Tudjátok a tapasztalat!!!!!!!!! sokat számít.
Ha, ha, ha,
Lassan én is elköszönök,
Pá, és jó hétvégét,
Móni
mj

Moni
Alkalmi munkaim adodnak csak, es ket evig nem dolgozhatok az itteni torvenyek alapjan. Bar ez itt igy maga az unalom, de azert feltalalom magam csak kicsit nehezen. Szeptember kozepetol megyek nyelviskolaba, talan ez majd erot add.
Koszi az infot megha kicsit elszomoritott is. De ami kesik (ovulacio) nem mulik (terheseg)! Kép

Monchy
Ez igen..De kegyetlen szitu Kép
Melinda

Na csajok, ezt halgasssátok meg (reggel nem volt időm elmeséliKép)

Tegnap voltam a dokimnál, és konkrétan rákérdeztem, hogy a mensi előtti pár napon a barnás mitől lehet. És tudjátok mit mondott? Ezt: "NEM TUDOM."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én majdnem leestem a székről, és egy pillanatra tényleg megfordult a fejemben, hogy közlöm vele, hogy a progihiánytól, és hogy milyen gyógyszerek kellenek rá. Aztán persze nem szóltam semmit. A dologban azt érdekes, hogy egy nagyon jó dokinak mondják, ráadásul főorvos egy kórházban (mindegy melyikben), szóval nem nagyon hiszem el, hogy tényleg nem tudja. Szerintem csak azért mondta, mert most voltam nála utoljára (a költözés miatt új orvost kell lelnem BBBEEELLLAAA!!!!!!) és le akart rázni. De akkor meg egy nagy ..... hogy ilyet tesz. Mert semmibe nem került volna neki válaszolni, vagy akár a tüneteim alapján a kezelési lapomra is felírni, hogy a köv. doki tisztába legyen vele. Ha meg tényleg nem tudja, akkor nagy baj van, és lehet, hogy névtelen levélben tájékoztatni kellene erről a netcímről, hogy idejöhessen tanulni KépKépKép

De most tényleg szerintetek nem elszomorítóKépKépKép
Na ehhez szóljatok hozzá!

Márti
Márti

Caldea, Kriszti!

Köszi. Majd túl leszek rajta és akkor biztosan másképp fogom látni, de még nagyon félek.

Csatlakozom a tünetesek társaságához, de én már nem nagyon adok rájuk, hiszen már annyiszor csalódtam. Ciciviszketés van nekem és hányinger sokszor.
Reménykedem, hogy talán most nekünk is sikerült és nem is kell laparoszkópiára mennem.

puszi Mindenkinek. Kitartás és türelem. Bár én most nagyon el vagyok keseredve, remélem ti bírjátok a gyürödéseket.

Gabó
Gabómanó

Márti!

Hár ez örület. Azt hittem ez csak velem fordul elö. Ezek az orvosk vették a diplomájukat, vagy mi.KépKép:
Én mondtam is neki, hogy szerintem progi hiány mondta, hogy lehetséges, de itt nem tudnak laborvizsgálatot végezni erre.

Jó mi???????!!!!!!!!!!!
Gabó
Gabómanó

Gabó!
Ne keseredj el. Hiszen itt drukkolunk neked! A tünetek lehetnek valósak is, csak szegény Norci példáján okulva nem akarjuk, hogy itt mindenki elbízza magát és utána meg az összeroppanás. A tüneteid lehetnek a mensi elöjele miat ist. A lapart. viszont ne engedd meg addíg megcsinálni amíg tutira nem derül ki hogy terhes vagy vagy sem. És ha meglesz a laparod, akkor többet tudnak mondani és újult erövel vághatsz neki. És meglesz az eredménye. Tudom.

Márti,
Szerintem a doktornak sokkal nagyobb SZÉGYEN bevallani azt, hogy nem tudja mitöl van. Te kényszerítetted ki belöle ezt a választ, azzal, hogy rákérdeztél. Legalább nem kertelt, vagy beszélt mellé.
Úgyhogy én elhiszem tényleg, hogy foggggggggalma sem volt róla. Most, hogy elmondtad neki, hidd el utána fog nézni.
Moni
mj

Marti

Tudod mit gondolok errol?Engem ez egyaltalan nem lep meg.En mar nagyon negativ velemennyel vagyok az orvosokrol/tisztelet a kiv-nek pl Erazmusz stb../Nem jelenti azt,hogy nem sajnalom ami tortent de ez sajna mar alaptortenet.
Igazan nem all szandekomban senkit megbantani,a kiveteleknek a legoszintebb elismeresem.

Pussssz Kriszti
kriszti

Kriszti!
Megkaptam és ha tudok válaszolok. Állandóan zavarnak a Babnetezésben. Ez felháborító!

Márti!
Elég érdekes ha már õ se tudja. Miért nem világosítottad fel akkor te. Legalább rá kérdezhettél volna.

Gabó!
A múltkori tünetekbõl már én is okultam, szóval
nem élem bele magam most. Majd alakul.

Melinda!
A görbédrõl annyit, hogy tényleg hiányzik az ovuláció.

Monchy!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szorítok!

Andi
Andy

Márti
Szégyen,hogy ilyen orvosok vannak! Tisztelet persze a kivételnek. Én találkoztam normálissal is!
Jó, hogy neked kell megkérdezni.. nem lehet, hogy ez a bajom?

Gabó
Leirhatnád, hogy pontosan milyen mütétröl is van szó. Vagy valaki akinek már volt hasonló!
Egyébként gondolj arra, hogy olyan vagy mint egy tigris. Meg kell mindenért küzdened! De Tigris mindig gyöz, ezért van a tápláléklánc csucsán!
Lehet, hogy nem tul jó a hasonlat, de én ezzel szoktam doppingolni magam!

Jó hétvégét mindenkinek és hajrá a csikokértKép
Gy
Györgyi

GYoorgyi,Gabo

nekem mar volt tenyleg ne fajdalmas egy picit sem es altatnak.

Laparoszkópia

Mûtéti beavatkozások közé sorolható. A nõi kismedencei szervek pontosan ellenõrizhetõk és láthatóak,
anélkül, hogy a hasfalat meg kéne nyitni. Általában akkor alkalmazzák, ha a HSG
petevezeték-rendellenességre utal, vagy 2 év alatt semmilyen okát sem sikerült kimutatni a
meddõségnek.

Kideríthetõk a petefészek alaki rendellenességei, az endometriózis különbözõ formái, kisebb-nagyob
összenövések a petevezetékek és a petefészkek környékén, melyek akadályozzák a petesejt
petevezetékbe jutását. Ilyenkor ellenõrizhetik a petevezeték átjárhatóságát, leszívhatnak
petefészekcisztát, mintát vehetnek, feloldhatják a kisebb összenövéseket.

Lebonyolítása általános érzéstelenítést igényel és 2-3 napos kórházi ápolással jár. Az elaltatás után a
köldök alá szúrt tûvel szén-dioxidot juttatnak a hasba: ettõl a hasûr jelentõsen kitágul és az egyes
szervek jól megkülönböztethetõk; elválnak a hasfaltól és egymástól, s így könnyen vizsgálhatók.
Ezután az orvos a köldökben egy kis metszést ejt, bvezeti a világító optikai rendszerrel ellátott csövet,
megvizsgálja a hasüreg belsejét.

Nem fájdalmas, ébredés után a has tájékán és a vállakban érezhetõ néha fájdalom, ami a hasûrben
visszamaradt gázok következménye. A seb egészen kicsi és nem látszik.

Megjegyzés: a laparotómia hasfalon keresztüli mûtét mást jelent.

cuppppp Kriszti
kriszti

Elfelejtettem irni,hogy nekem meg az a minimalis fajdalom sem volt amirol irnak csak az altatas volt nagyon rossz ill.rosszul ebredtem belole,orok elmeny maradt.Arra ebredtem,hogy valaki olyan fajdalmasan keservesen sir amilyet meg soha eletemben nem hallottam.Kiderult,hogy en sirok!Kép
De ez kizarolag az alatatas!!!!!!!

Kriszti
kriszti

Én is túl vagyok már a laparoszkópián, röpke néhány hete.
Meg se kottyant! Semmi rossz ébredés épp csak a vállizmaim fájtak egy kicsit, de 2 nappal később már sehol semmi.
Nem kell félni tőle - mondom én, pedig én is be voltam rezelve rendesen...
Nagyon fontos: BÍZZ AZ ORVOSODBAN!!! Ha nem bízol benne, és nem is hiszed el, hogy szükséges ez neked, akkor hagyd ott. A bizalom ebben az esetben nélkülözhetetlen!!!
Szép hétvégét kívánok! És szuper AKCIÓKAT!
Cincérke
Cincérke

Lora és Márti!

Ma délután tudtam csak olvasni amit írtatok. Úgy látom egyféleképpen gondolkodunk! Kép
Ma reggel a férjem rábeszélt, hogy csináljuk meg a tesztet. Nem mondtam nemet, hisz én is gondoltam rá, de sajnos csak egy vonal volt. Kép
Azt hittem, hogy miután láttam a teszten, hogy negatív, ma már nem fogom érezni. Érzem! Most is határozottan érzem.
Kata

KÖSZI LÁNYOK!
Már annyira nem is félek, az orvosomban pedig bízom.Kép
Azért még így is be vagyok ........... rendesen.

Gabó Kép
Gabómanó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?