Új privát üzeneted érkezett!

Anett!
Jaj de nagyon édesek a fiuk :D
Mit írjak még?Elég az,hogy könny csordult a szemembe :wink:

Szilvi!
Hála égnek!!Végre valami jó hír!!
Na hát,nagyon kíváncsi vagyok,ezek után,mi lesz az ovival??
Azért annyira felháborító ez!!Mármint az egész ami itt zajlik!

mimi12

sziasztok:)

lini:
Reform fozotanfolyamrol info:
Kedd estenkent szokott lenni a Veggie Express Etteremben ami folyamatosan megy. Mellekelek linket ahol tobb infot talalsz:
http://www.edenetterem.hu/index.php?o=eloadasok

A kovetkezo link pedig az Oltalom Alapitvanye, ahova en is jartam tanfolyamra. Aki a konyveket irta, o tartja a tanfolyamot. Nagyon jo fej no, barmit lehet tole kerdezgetni!
http://www.oltalomalapitvany.hu/fozotanfolyamok.html
En mentem volna a nyari taborba (1 het) mert ott lehet igazan sokat tanulni gyonyoru kornyezetben, de sajnos a fekves miatt nem megy. :(

Orsi:
173 centis vagyok, az nem magas, ehez 63 kilo volt a jo. De nekem megfelelne nagyon a 65-66 :):):)
Most a vastag donga karjaimmal van a legtobb bajom egyebkent is vastag, hat meg most!

Noemi:
Igen,a meretekkel itt komoly baj van. Ugye anyu regebben divattervezonek varrt, igy az en ruhaimat is o csinalta. a 44-es Burda meret oriasi! De hat amik itt vannak az rohejes. Nem jon ram semmi! (Bar megjegyzem hogy 109 mell, 100 csipo... derekat nem mertem.... szoval ez mar brutal meret meg Burda-ba is) hehehehe.
Majd veszek egy krumplis zsakot es kivagom a sarkait :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jah, most mertem magam, 76.8 kg. (75-tel inditottam)

Cici: 85 DD. Legalabb is a melltartoim akkorak voltak a terhesseg elott... hogy a turoba fogok en talalni magamra valot a szoptataskor? :S

Anett:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
GRATULA!!! Nagyon szep Benedek!!! Anyu is latta es o is gratulal:D:D:D:D

Asszem megfuzom apat egy kis C&A-ra:)

sünciboglya

Mia!
Én szoptatáshoz sport toppot vettem magamnak.Bár az másképp tart,de tökkényelmes,bele lehet egy pelenkát is tuszkolni,ha ömlik a tej,és nem kell kapcsolgatni.Simán van olyan rugalmas,hogy csak félre toljam a csöcsömön :lol:
Nekem sokkal jobban bevált,mint a szoptatós melltartó.Viszont a húgom ígért egyet.Azt lehet el is csaklizom tőle,mert 1db cicitartóm van.
Nekem az a legnagyobb bajom,hogy a gyomorszájamat nyomja minden :roll:

mimi12

ANETT!

MESESZÉP KISFIAD VAN!!!!! :D :D :D :D :D MINDKETTŐ FIAD GYÖNYÖRŰŰŰ, DE BENIT MOST MÉG ÉN IS ELFOGADNÁM! :wink:
MI IS MÉGEGYSZER GRATULÁLUNK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKTEK!

Olyan jóóóó színe van Beninek, be volt sárgulva?
Te meg olyan széééép anyuci vagy, lement az összes víz az arcodról is! :D

Ha tudsz gyere és írd le a szüléstörténetedet!!!!

Mária!

Én 62 kilóval mentem férjhez és csak 168cm vagyok! :oops:
De szerintem nem voltam annyira dagi! Kép
Kép

Ez meg egy tavalyi kép
Itt 59-60 kiló körül voltam! Ennél nem szeretnék vékonyabb lenni mert az már nem nőies! :cry:
Kép

Nekem az a baj, hogy hogy elcseszett arányai vannak! :?
Most 96cm mell 70 a hasam :oops: :oops: :oops: és csak 89cm a csípőm!
Szóval sosem lesz olyan igazi homokóra alakom, mert nem tudom szélesíteni a csipőmet! :?
Vendég

Ez milyen muris! :D :D :D
2001-es kép! :shock: Háááááát cicim az nem sok volt!
Kép
Vendég

Szasztok!

Orsi, micsoda képek!!!! Tök jól nézel ki mindegyiken! Nagyon szépek az esküvői fotóid! Ilyenkor olyan irigy vagyok, mert nekünk "csak" házi képek vannak, mert a fotós előző este mondta vissza és már nem tudtunk senkit szerezni.... :cry:
Méretek: annál vékonyabb nem nőies? :cry: akkor mit szóljak és 180/53 és 83-70-93..... na de sebaj, evvan.... :wink: én sosem leszek több a kis fogpiszkáló alkatommal :wink: :lol: :lol: :lol:
sylph

Szilviiiiiiiiiiiiiiiiii!

Háááát ez az! Neked tök nőies az alakod! Mert szélesebb a csípőd mint a melled és ehhez tök vékony derekad van!
Nekem meg gömbőcke! :(

Ha én tovább fogyok, akkor mégjobban lemegy a csipőmből (a derekamból persze nem :? )

Tudod mit mondok! 100x inkább szeretnék én olyan "fogpiszkáló" lenni mint Te, mint amilyen most vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Anett! Gyönyörű a kisfiad!!! Olyan szívesen tartanék egy ilyen pindurit én is a kezeimbe:-) Biztos fura lenne:-)

Orsi! A fürdőruhás kép hol készült? Véletlenül nem Pag-sziget??? Nekem is van egy ilyen képem... és teljesen olyan a háttér:-)

Jaj nagy bömi van... mennem kell! (Petra tegnap óta forog hasra... de vissza még nem megy neki.. hason meg nem nagyon szeret feküdni... megyek tanítgatni, hogy mit csináljon ilyenkor:-) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csszedina 2009.05.11 17:05-kor.

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!!!!!!!!!!!!!!

Deeeeeeeeeeeeeee, Novaljában voltunk! :D :D :D :D
Micsoda szemed van! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Na visszafordítottam:-)

Tudtam én Orsi!!! :-) Ez pedig a Costa Cista strand... valami fantasztikus volt az a hely!!! (a nudisták is felfedezték ugyan, de pár száz méterrel odébb tanyáztak)
Mi 2003-ban voltunk.

Edina
Kép
Kép
csszedina

Sziasztok.

Voltam ma Maci Lacinál. Amikor megvizsgált csillagokat láttam annyira fájt!!!!!! :shock: Nem volt ma jó passzban. Azt mondta zárt a méh száj, de meg van rövidülve a nyak, így bármikor jöhet. :D Reggel is, de délután már annyira görcsölt a hasim, hogy azt hittem küld is tovább a kórházba. Reggel kómásan még azon gondolkodtam, hogy na tuti meg fog jönni, úgy fáj a hasam. Egy kis idő elteltével azért leesett, hogy most nem arról van szó. :lol: :lol:

Orsi: én láttam élőben Edinát, de a plusz kilókat nem vettem észre! :P

Adina: én is örülök, h megismertelek. Mondtam is itthon, h ilyen mosolygós jó babát szeretnék, mint Petrus. :wink:
Csak akkor vezetek ha egyedül megyek valahova, de az általában heti 1 alkalomnál nem több. Nincs bajom a vezetéssel, csak a sok figyelmetlen sofőrrel, így ha Petivel 2n megyünk mindig ő vezet.

Szilvi: szuuuuuuuuuuuuper! Lili bölcsis lett! Örülök. :D

Anett: jaaaj de pinduri! Nagyon édes, és nem sokára már nekem is lesz!!!! :wink:

Mia: köszi, a linket mentettem. Át is bogarászom!
Szerintem melltartót lesz a legkönnyebb találnod! Nekem kicsi a cickóm, és alig találtam magamra valót,( nincs is csak 1)mindenhol 90-95, D,F kosarasat találtam. A buta megütött, hogy nem gondolnak a csóri kicsikre! :evil:

Csajok itt pufi kismamák is vannak, akik nagyon irigyek, h ti ilyen vékonyak vagytok!!!! nem említenék neveket, kik azok (pl:én), :lol: :lol: szóval gondoljatok néha ránk is és mondjátok azt, hogy áááá nem is vagytok ilyen csinosak mint a képen. :oops:

A hangulatingadozás a szülés velejárója? Vagy csak nekem van. Hol sírhatnékom van, hol izgulok, hol már inkább mennék be a kórházba szülni, hol eszembe jut, hogy még nem dolgoztam át a szakdolimat, így a pénteket meg kellene várni……stb. Teljesen zizi vagyok! Közben meg fájdogál a hasam, de nem görcsöl, hanem folyamatosan fáj, mint azokon a napokon, ettől meg elég feszült vagyok! Hm, és egyre jobban félek. :?

Na pakolom tovább a kórházi cuccom, a listátok alapján! Csak leültem pihenni egy kicsit közben. (ja tegnap a kórházba vett csokit megettem, így az kimarad belőle :oops: )

Lini
Kép
kicsi lini

Szia Lini! Sajnálom, hogy ilyen rondán viselkedett a doktor bácsi:-( Bár szerintem a vége felé mindig jobban fáj a vizsgálat, mert sokkal lazábbak lent a szövetek.
Most már minden napra jár egy csoki! A kórházba meg majd vigyenek a látogatók ajiba! :-) Vagy szülés alatt akarsz Te csokit enni??? Ezek szerint mégsem látod olyan sötéten a dolgot:-)

Orsi! Itt van néhány Pag-os kép... erről a strandról:-) Olyan jó most visszanézni... ezer éve volt:-)

Kép

Kép

Kép Itt hajat mostunk a csajokkal:-) Minden lányról készült ilyen kép:-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Csajok,én meg tudok előkeríteni arról a szemközti szigetről készült képet :lol: :lol: :lol:
Mi 2éve Vir-en voltunk. :lol:
A lányomat viszont az apja vitte Pagra,és láttak Delfinkéket :wink:
Mi meg autóval mentünk végig Pag-on.
Háát,ocsobb volt mintha Balatonra mentünk volna 3gyerekkel 1 hétre.
Itt a Szabival,mellettünk a Gyuri nagyfia,és a háttérben látszik a homályban Pag.
Kép

mimi12

Edinaaaaaaaaaaaaaaa! Aztaaaaaaaaaaaaa de jól nézel ki! :shock: :shock: :shock: :shock:

Nagyon csinik vagytok! Jóóók ezek a képek, igazi NYÁÁÁÁR!

Linike, pont Te beszélsz! Szülés után 4 héttel az eredeti súlyodnál leszel, ide a rozsdás bököt! :wink:

Sajna ilyenkor fáj a már a vizgálat! :cry:
Mit mondott Maci Laci, mikorra várható a bébike????
Méhszáj még zárt? DE IZGIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! :D :D :D

Jó Nektek, hogy taliztatok Edinával!

Hangulatingadozás teljesen normális! :wink:

Várom a vendéget, Apáék már elmentek rég, hogy nyugiban dolgozhassak, erre vendég sehol, pedig 19h-t beszéltünk meg! :?
Ja és a szomszédból jön!
Nekem ma még tornáznom is kéne! :roll:
Vendég

Mimi ez nem éééééééééééééér! Te szülés után fel tudtál venni bikinit?????Én mindig ilyen mamitus egyberészesbe nyomtam!
Szőke vagy most is?????? Tök jó ez a hajszín én azt hittem barna vagy! :oops:
Vendég

Na rácsörögtem a csajra, elfelejtette, hogy ma jön! :shock:
Mondom itt állok beöltözve, gyerekeket elküldtem Apjukkal cangázni, hogy csend legyen!
Ja akkor lezuhanyzik és jön!
Jó ha átér 3/4-8-ra én meg 9-kor tutira nem kezdek el tornázni! :cry:

Hááát ember tervez...............
Vendég

Orsi!
Tudod van az a pont,mikor már nem érdekelt hogy nézek ki.
Amúgy én nem szeretem az egyrészes fürdőrucit.Idén sem szeretnék abban nyomulni.Engem már rég nem érdekel az emberek véleménye :wink:
AZ az igazság,hogy én kicsit más korban nőttem fel.Tudjátok,annyi idős vagyok,hogy mikor elkezdtünk strandolni járni anyuval,akkor mindenütt a nudisták voltak.
Szóval így történt,hogy nudi strandon nőttem fel:oops:
Ott meg megszoktam,hogy nem a testemet nézik...

mimi12

Edina: váááááu, de jók a képek!!! :shock: Hu de nyaralós hangulatom lett!!
Igen, szülés alatt terveztem a csoki evést, az végül is boldogság hormont termel, így talán nem is fog annyira fájni! :lol:

Orsi: Maci Laci azt mondta, már bármikor jöhet, így a magnéziumot lassan csökkentsük. Kb. 2,8 kg Lili, és már elég fejlett ahhoz, hogy bármikor jöhessen! :D

És lám milyen hatalmas az Isteni gondviselés. Már annyira nyügi vagyok, hogy gondoltam eszem egy tejbegrízt. Ami első a listán, szülés utáni kaják közül. De nincs itthon csak egy kevéske tej és a botba lusta vagyok lemenni! Így marad a diétás vacsi. :lol:
Lehet, hogy az időtől vagyok nyügi?! Nemsokára esni fog, ami jól is jön, remélem nem lesz ekkora por. Szombaton takarítottam és már megint minden tiszta por! :evil: Grrrr
A férjem meg ma, kedden, szerdán este dolgozik egy olyan helyen ahol térerő sincs!! :? (fűtés-hűtés szerelő, és most egy suli pincéjében dolgoznak). Sosem szoktak éjszaka dolgozni!!! Erre most, hogy fáj a pocak…….. ráadásul halálosan duzzogok! :evil:

Lini
Kép
kicsi lini

Ez a rengeteg nyaralós kép.... Jaj de mennék. Pont ma este beszélgettem a férjemmel, hogy olyan jó lenne elmenni nyáron valahova, csak a budget szűkös.... :evil:
Erre jövők olvasni és egy csomó tengerparti kép fogad. 8) 8)
Szépek vagytok!

Anett

Gyönyörű a kisfiad! A puszis képtől teljesen elolvadtam…

Mia

Egyáltalán nem vagy bojler. Láttál te már egyáltalán bojlert????? :lol: :lol: A szopis melltartó szupi, én is ilyet hordok. 8)

Brigi
Jobbulást Dorinának! Biztos a foga jön. A bilis sztorid meg :twisted: és még hány ilyen lesz.
Prevenar 2 lett volna, de kiderült, hogy a doki nénink elnézte és idén 7 hónapos kor felett már 2 hónap kell a 2 oltás között. Így mehetünk júniusban újra. :evil:

Dolli
Szépek vagytok a képeken. Hol volt az esküvőd? Nagyon tetszik az a régi oszlopos lépcsősor. Nálunk otthon sajna a házasságkötő terem nagyon szoc. volt, így a képek se lettek szépek.
Milyen lett a hajad? Én is szeretnék egy kicsit változtatni és gondolkodok a levágatáson.

Edina
Még 2-3x szopizik napközben meg éjszaka is 1x, emellett meg már kap 3x kaját. Szóval egy kis zabagép anyukája vagyok. :shock: Akkor már elkezdted a hozzátápit? Hogy ízlett Petrának az alma?

Sylph
Gratulálok a bölcsihez. Sikerült intézni valamit ovi ügyben? Jövőre muszáj lesz visszamennem dolgozni így mi is megpróbálunk bejutni a bölcsibe. Amúgy mikor kell jelentkeznünk ha jövő szept-től szeretnénk járni?

Orsi
Szép emlékeket ébresztettél bennem az esküvői fotótokkal. A férjemmel anno rengeteget sétáltunk a Feneketlen tó körül. Az volt a kedvenc randi színhelyünk. :lol: :lol: :lol:

Lini
Dolgoznak a hormonjaid attól van a hangulatváltozás. Jaj emlékszem ilyenkor én már nagyon szülni akartam, de Milán megvárta 40. hetet. Pakold a kórházi cuccot szerintem is, jobb az ha ilyenkor már készen van.

Gabi

Kép
gabusz

Mimi! Én imádom Horvátországot! De ma már nem tudnánk ilyen olcsón elmenni hozzájuk... félelmetes, hogy felemelték az árakat! Tesómék most foglaltak le egy utat Makarskára... szerintem Görögország is kijönne belőle, olyan drága!!!
Nudi: én túl szégyenlős vagyok hozzá... max. álmaimban:-)
Figyu! Parkvárosba merre van bölcsi és ovi? Csak kíváncsiságból kérdem... egyenlőre még akarunk egy másik tesót, úgyhogy addig maradunk itthon:-)

Orsi! 9-kor otthon fogsz tornázni??? DVD-re? Olvadnak a kilók? :-)

Lini! Lehet valami a levegőben! Nekem meg elkezdett tompán fájni a fejem:-(
Azért tudsz valakit értesíteni, ugye????????

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szia Gabi!

Már 3x eszik Petra mást is a tápszeren kívül:-) Eleinte nem szerette az almát, de most már nagyon ízlik neki!
Reggeli: tápszer, 10órai: gyümi, ebéd: bébi kaja, uzsi: tejpép, vacsi: tápszer.
A mai bébikaja szörnyű volt... marhamáj almával :? Eleinte ette, de aztán néhány falat után elfordította a fejecskéjét... hát nem csodálom!!! Fúúúúúúúúúúúúúúúj! Sógornőm pedig azt mondta, hogy finom! Hát.. ízlések és pofonok!
Sajna amit én főzők azt annyira nem szereti... gondolom ha majd már a húslevesből lehet kivenni a répát, és nem csak a sima vízbe főttet pürésítem, akkor jobban fog neki ízleni.
Pedig mennyire ellene voltam a bébikajáknak... de kezdek rájönni, hogy mit sem számítanak az én elképzeléseim:-)
Ti mit szoktatok enni?

Jó éjszakát Lányok!!!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Mimi,
Akkor szóljál ha az enyémet választottad és eldobom valamikor.

Lini,
Tejjel is óvatosan a szülés után mert okozhat hasfájást a babának. Ha a férjed nem elérhető van valaki aki bevisz a kórházba?

Szilvi,
Szívesen :D

Kép[
Kép[
kostyika

Írtam egy tök hosszút és megint elszállt! :?
Később megpróbálom leírni!, most megyek vasalni, jön ma sógórnőm, takarítanom, főznöm is kell!
Vendég

Jó reggelt!

Csak gyorsan, mert ma ezer dolog van...

Lini! Remélem, minden oké Nálad! Csak ma dolgozik így "elérhetetlenül" a párod vagy több nap?
Ezt a szelet is érezhetted, a hangulatingadozás meg abszolút belefér, én az utolsó két hétben voltam ilyen.. szülnék is meg nem is, félek is meg nem is, sírok is meg nem is. :wink:

Tegnap nekünk pocsék napunk volt csibével, délelőtt ki akarta rántani a kezét az úttesten, egyik kezembe vagy 8 kiló zöldség, másikkal próbáltam őt tartani, de kicsúszott, és még az úttesten hatalmas pofáraesés volt, a száját gyönyörűen elharapta. :( AZtán még este is tanyázott egy elég nagyot itthon, de annak már nem lettek látható nyomai. Tuti volt valami a levegőben, mert nem szokott ennyire esetlen, meg hisztis meg lökött lenni! :(

Viszont volt kint védőnéni, aki agyondicsért minket! Ezért imádom, ha jön, mert megerősít, hogy azért jó úton haladunk! :D

Majd még azért igyekszem jönni, de ébredt Gézu.

Holnap de elmegyek tulipánba edzeni végre újra! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Olyan jó kis front van,hogy lehet Lini már babázik :lol:
Legalább is nekem este többet keményedett a pocim mint általában szokott.

Edina!Itt a Burkolóban?(a ti utcátok folytatásában mifelénk) akarnak majd ovit építeni.Elvileg szeptemberre kész kellett volna,hogy legyen,de még a gazt sem nyírták le.Vagyis megvár titeket is..
Bölcsit nem tudok,ahová tartozunk ovi az a Bem téri,és hót gusztustalan hely.Eleve a főút mellett van,és nekem ez nagyon nem jön be.De ha belesel egyszer a kertjébe,akkor lehidalsz a lepusztultz látványtol :cry:

nyaralás.Mi olcsó szállásokat szoktunk nézni.
2éve Viren egy kis házikót vettünk ki.Nem emlékszem a pontos árra de kb 60-70ezret fizettünk 6éjszakára.Semmi extra nem volt.Magyaroké a házikó,2 pici szobácska,egy pici zuhanyzó és előszoba konyha egyben.Kb 30nm volt az egész,de!! saját kertecskével és kutyát is vihettünk.Ott a part nem olyan húú de jó,de elmegy.
AMi nagy előny volt a kettő kamasz mellett.Az égadta világon semmi üzlet meg fagyizó meg hasonló nem volt a parton
:lol:
A kaját én csináltam,vittünk alapanyagot,viszont amiket ott vettünk kb annyiba kerültek mint itthon,tej víz,felvágott stb.Ja és esténként forró kenyeret vettünk..
Szóval mi önellátóba szoktunk menni,és ez így jóval olcsóbb.Viszont tény,hogy nem tudom a 2év alatt mennyit emelkedtek az árak?
Ja majd 1x elmegyünk úgy,hogy itt össze gyűjtjük a csatot és kibérlünk egy egész sor házat :lol:

Orsi!
Ez tegnap lemaradt.Most vöröses a hajam.Már rég meguntam a szőkéset.Nagyon sok macera van vele.Mivel barna a hajam,nagyon feltűnő a lenövés,és havonta festeni kéne.Valamikor ősszel befestettem vörösre,most kb 1hónapja(sem)átfestettem sötét szőkére,ami ugyi az én hajamon barna,és dobja le a vörös.Úgyhogy most olyan érdekes színe van a fejemnek.A töve barnás,majd átmegy vörösesbe és lasan a vége szőke lesz :lol:
ÉÉÉS!!! Ma megyek fodrászhoz.A Szabi is meg lesz nyírva.Bár jó lenne megmosni előtte a fejét,mert katasztrófális állapotokat kezd ölteni.Mostanság hiszti van hajmosásnál,így kb 2-3 hete mossuk neki.De addigra belepi a homok :lol:

Andi Dolli!
Nagyon nagyon köszönöm a felső felajánlást.De tegnap átjött a szomszéd egy kismama blúzzal a kezében.Volt neki egy a szekrényben,és azt fogom felvenni.

mimi12

Jó reggelt!

Edina
Mi is ugyanígy eszünk, csak tápszer helyett cici meg napközben néha egy plusz cici. Én is bébikaját adok neki, szerencsére mindent megeszik. A májas tényleg nagyon büdi :lol: :lol: , de neki ízlik a sütőtök máj kombináció. Az elején nem volt hajlandó zöldséget enni, csak az édes gyümi kellett, de amikor itt volt anyukám valahogy rávette a zöldséges pürékre is.
Én örülök, hogy megeszi a bébikajákat, mert ezekben tuti nincs vegyszer, meg hát sokkal egyszerűbb is. :oops:
10 hós kora után majd elkezdem átállítani a mi kajánkra, akkor már több mindent ehet és próbálkozhatunk majd a darabosakkal is.

Dolli
Tegnap nekünk se volt túl jó napunk, tényleg volt valami a levegőben.
Az edzés miatt irigy vagyok.
Kezd megjönni a kedvem hozzá, annyian mentek. Ösztönzőleg hatunk egymásra lányok!

Mindenkinek szép napot!

Gabi

Kép
gabusz

Jó reggelt! :-)

Dolli! De jó nektek, hogy ilyen aranyos védőnénitek van! És milyen sűrűn jár? Nálunk már szerintem 2 hónapja nem volt, és amikor csak teheti sorra mondja le a találkozókat... na nem mintha hiányozna... de egy ilyen kedves, dícsérgetőset én is elfogadnák:-)
Remélem ma jobb napotok lesz! :-)

Noémi! Jaj de jó lenne az az új ovi! Budaörsbe gondolkodunk... de amennyire telítve vannak ott is, szerintem 0% körüli az esélyünk... bár van egy ismerősünk (ismerős ismerőse:-) )... na majd meglátjuk... most azért bízom benne, hogy a következő baba úgy jön, ahogy mi szeretnénk! :-)
Nyaralni mi is önellátóba szoktunk menni... párom azt szereti, ha grillezhet a kertbe és miénk az egész ház:-) Eddig mindig barátokkal mentünk, és a lányokkal előtte rendeztünk egy főzős hétvégét, ahol előkészítettük és lefagyasztottuk a kajákat (pöri, bolognai...stb.). Jaj... már megint nyaralós hangulatom lett! Pedig idén max. néhány nap Balaton lesz, mert csináljuk a ház felső szintjét.
Kérünk fotót az új frizuról!!!! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Gabi! És mást nem isztok a tejcsin kívül? Petra nem nagyon akar mást... Bár ha szomjas lenne biztos inná... gondolom. Vetem neki csőrös cumit... meg próbálom pohárból is... na meg persze rendes cumisból... Érdekes mert legjobban pohárból fogadja el! :shock:

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szasztok lányok!

Lini, nem hinném, hogy pufi kismami vagy!!! Tényleg nem teszel fel pocis fotót?!

Edina, :shock: micsoda képek! Nagyon jól nézel ki!!!!!

Orsi, mikor végeztél tegnap a kuncsfttal?

Mimi, Te is nagyon csini voltál szülés után! Milyen pici volt Szabi... :D
Már én is úgy vagyok vele, hogy nem érdekel ki mit mond, ez az én testem, olyan amilyen, szeretni kell és kész :D pedig régen hogy zavart.... Nagyon megváltoztatni nem tudom, épp azon jár az agyam egy ideje, hogy szoknyákat kéne venni, nem nagyon vagyok szoknyás a véknya lábaim miatt, de talán most nyáron... :lol:
Hajmosás nálunk is kész műsor....

Gabi, köszi, ovi folyamatban van, a jegyző kezében van a döntés..

Dolli, szegény bibisbaba... :( puszi neki!
sylph

Edina
Kajcsi után mindig megkínálom vízzel. De ő se viszi túlzásba sajna az ivást. Csőrös pohárból itatom, a cumis üveget soha nem fogadta el. Én is úgy gondolom ha szomjas lenne inna.

Gabi

Kép
gabusz

Lányok én most nem így nézek ám ki!!!! Ez 6 éve volt:-) Csak mert nehogy nagyot nézzetek, ha majd találkozunk! :-)
(Emlékszem mennyire nem voltam magammal megelégedve akkor... most meg de jó lenne:-) )

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina,
Bölcsiből összesen 2 van itt, egy a lakótelepen,ide járt Veronika és egy az Aradi utcában. Hozzátok ez lenne közelebb. De itt is nagy a túljelentkezés sajnos. Én kétszer voltam Horvátországban, Losinj szigeten, gyönyörű szép volt volt a tenger, olyan igazi indigó kék és olyan jó illatú fenyőfák voltak.

Mimi,
Örülök hogy megoldódott a ruha gondod.

Mária,
Csatlakozom a többiekhez, hogy nagyon csini kismama vagy. A méret alapján az én ruháim 40-es vagy 42-es de van olyan amiben nincs méret, illetve van egy fehér ruha amit még régen én varrattam, így azt sem tudom hogy mekkora. De esetleg egy próbát megér, felpróbálod ha jó akkor tudod hordani. Takko-ban jártál már? Ott is vannak nagyobb méretű ruhák. Én meg mindig a nadrágokkal vagyok bajban, mert méretre jó lenne de nekem a derekamnál van a felesleges túlélő hájgumi és szinte az összes szabású nadrág előnytelenül kiemeli azt amit én takargatnék :D

Kép[
Kép[
kostyika

Andi, én is a gatyákkal vagyok bajban... csak nekem a hosszával van gondom, 99%ban rövid mind! :( Olyan ritka mikor találok elég hosszút.... :wink:
sylph

Edina neeeeeeeeeee szédíts minekt! :D
Tudjuk, hogy csini vagy! Az iwiw-es képeken ott van kezedben Petra(tehát mostani kép :wink: ) és TÖK CSINI VAGY!!!!!!!!!!!!!

Gabi! Hogy ismerted fel a Feneketlen tavat????
Engem is romantikus szálak fűznek hozzá! Szent Imre templomban volt esküvőn és mi ott laktunk a Kosztolányi tér közelében a Kökörcsin utcában! Pici 25nm-es albérlet volt, de OLYAN, DE OLYAN BOLGOGOK VOLTUNK!!!!! :D :D :D (most is azok vagyunk :D )
Ti is arra laktatok????

Szilvi!

9 felé ment el a vendégem! Nem kezdtem el tornázni, teljesen kivette az erőmet! DE ÉN EZ ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY IMÁDOM! :D
Látnál hogy nézek ki masszírozás után! Na jó annyira nem izzadok meg mint stepen! :wink:
Kardiónak, erősítésnek elmegy! :D

Baccus Szilvi, a Te vékony hosszú combjaiddal csakis szoknyát hordanék! :wink: Amúgy én nem is látlak annyira vékonynak! :shock:
Illetve vékony vagy, de olyan csini, model alkat!
De ez annyita tipikus, hogy mindenki másképp látja magát! :?

Edina, Gabi! Én is legtöbbször bébikaját adtam, amíg ilyen picik voltak!
Az legalább bio és nincs benne adalék! :wink:

Dolli! Sajnálom Gézut! :(
De jóóóóóóóóóóóó Neked, hogy volt Nálad Mariannka!!!!!!
Úgy imádom!!!!!
Nekem nagyon-nagyon sokat segített és a mai napig felhívhatom!
Valahogy több mint egy védőnő, inkább egy barát! :wink:
Olyan ritka, hogy valaki ennyire lelkiismeretes a munkájában!
Nekem a lelki bajaimon is rengeteget segített, amiért örökké hálás leszek!
Férjhezmentem, kiköltöztünk Érdre, megszületett Bubuka és az égatta világon semmi segítségem nem volt( anyósom éppen dilós korszakát élte, semmi pénzért nem segített volna, talán még élvezte is hogy szenvedek :cry: )
Mariann annyira tartotta bennem a lelket és hozzám mindig rendszeresen jött! Ha a szomszédba jött, hozzánk mindig benézett!

Dollika jösz velünk szombaton úszni? Utána nem jösz egy masszázsra?
Nem erőszak a disznótor, csak nem tudom eldönteni, hogy fész-e kérni vagy simán nem akarsz jönni! :oops:
Vendég

Várjatok a nap poénja!

Ma mentünk volna úszni, de anyósom elment a nővérével túrázni valamerre! Illteve ment volna, de lekésett 2 vonatot és egy buszt amivel bement volna Pestre. Pesten a túra buszt is lekéste, így a nővére egyedül ment el. Ő visszajött vonattal, majd elaludt a vonatom és Martonvásárban ébredt fel! :shock:
Most megnézi a kastélyt, a hátán teli van a zsákja kajával! :D
Nem semmi! :D :D :D
Vendég

Edina Gabi!
A Szabi 11hós koráig nem ivott semmit a tejcsin kívül.
Edina,szerintem tök mindegy ebből a szempontból cicizik e vagy nem.A tápiban is van annyi víz,ami neki kell.
De egyre vigyázzatok!!Vagyis azért nem fontos,de én a lányom után ezt nagyon betartottam.
Semmi cukros lötyi cumisüvegből!!Ha a gyerek szomjas akkor víz!!
A Fanni teát ivott,akkor ugye az volt a módi,meg naná,hogy tegyünk bele kis cukrot mert az kell...Már az első fogacskája úgy jött ki,hogy romlott és ment tönkre.Mire kijöttek a fogai elől felűl elkopott az összes foga.5éves korában egy fogdoki felépítette neki,hogy ne legyen csúnya.
De én akkor megfogadtam,hogy soha többet cumisüvegből édesített színezett lötyi.

Babakaja főzés.Dinszteljetek hagymát a kaja alá,az kicsit édesíti,én még sütőtököt is tettem bele(bele főztem)mert az is édesíti.Így sokkal fincsibb lett a trutyi amit főztem a Szabinak.
Viszont én a vén fejemmel,nagyon ragaszkodtam a saját főzéshez.
Nos ha néger gyerekek hullanak az égből akkor is megpróbálom a kistesót majd néha bébiétellel etetni.
Mert bezony volt gondom,mikor elmentünk valahová és kifordult a Szabi szájából a bébiétel. Pedig néha jó lett volna,ha egy strandon nem a csöcsömön lóg állandóan :lol:

Edina!
Budaörsön szerintem hamarabb felveszik a gyerekeinket oviba bölibe mint itt.
A FAnni a polgármesteri mellé járt oviba(én is :lol: )A mostani vezetőnő anyámék szomszédja.Az új oviban meg a húgom barátnője valami helyettes vagy mi..
Bölcsiben is van ismerős de az távolabbi és csak gondozó,vagyis ő nem igazán tudna annyira segíteni.
A lakótelepi bölcsiben viszont senkit nem ismerek.A Fanni oda járt anno,és nagyon nem csíptem a gondozókat.

mimi12

12-re jön a sógórnőm még el sem kezdtem főzni! :oops:
Léptem!
Vendég

[quote="cunami"]1 írta:cunami2-re jön a sógórnőm még el sem kezdtem főzni! :oops:
Léptem!

Én már reggel óta főzők.
Textilpelusokat lábosban :lol: :lol:
Tegnap rám jött,hogy kifőzőm most őket,majd ha itt az idő,elég lesz csak kiöblíteni.
A kifőzést a barátnőmtől láttam.Ne tudjátok meg!!!A szekrényből vettem ki a pelusokat,már a 2. víz van rajta és már ez is szürke.Gusztustalan!!!

mimi12

Orsi Drága! Úszni mindenképp megyek! :) A többit még nem tudom, most alakul a progink. Múzeumi Majálisra akarunk menni, még nem tudom, hogy szombat vagy vasárnap, ettől függ.

No mennem kell, megyünk a temetésre. :(

Majd még jövök este felé vagy holnap, és akkor reagálgatok ám, mert sok mindent akartam... Sokat akar a szarka, nem bírja a farka! :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Na én készen is vagyok!
Összedobtam egy gombapöris tarját, egy kis kruplipörével barnarízzsel.

Még épp annyi időm van, hogy felpórszívózzak és felmossak!

Mivel főzöd ki a ruhákat Mimi??????
Mit raksz a vízbe? Szééép fehér lesz?????

Én nem tudom mi van nálunk de minden fehér ruhánk elszürkül, pedig szoktam Cloroxozni, és 90 fokon mosni és fehér öblítőt teszek bele! Viszont nem használok külön fehér mosóport! Lehet ez a baj?????
Arielt használok és még rakok bele folttisztitó adalékot is!

Mit csinálok rosszúl?????????????? :? :? :? :?
Vendég

Dolli! Oksi! Majd szólsz, nem nyúzlak! :wink: :D
Temetés! :cry:
Vendég

Noémi! Teljesen egyet értek veled ebben az "itatós" témában. Forralt vizet szoktam visszahűteni Petrának (a babás ásványvíz nem vált be, mert amikor ittuk, akkor kiütések jöttek ki rajta). Sajnos viszont a rokonság okosabb akar lenni :( Anyósomék valahányszor találkozunk megkérdik, hogy nem szomjas-e a gyerek! Mondom nekik, hogy valószínűleg nem, mert nem issza ha odaadom neki... Erre: miért nem ivólét adok, azt biztos meginná! Hát tegnap kipróbáltam... azt sem issza, néhány korty ment le, de az is csak pohárból! De nekem is az a véleményem, hogy ezeket az édes italokat majd igya ha már nagy lesz... de akkor sem állandóan!
Én amikor kicsi voltam, akkor is a vizet szerettem :) Emlékszem jöttek hozzánk unokatesómék, és mint jó vendéglátó meg akartam kínálni! Megkérdeztem, hogy kér-e FINCSI VIZET? :D :D :D Volt nagy nevetés... persze én nem értettem, hogy miért :oops:

Még a második víz is szürke??? Te jó ég!
Már nekem is ki kellene őket alaposan tisztítani, mert foltosak... jelenleg csak Vanish szappannal szoktam bedörzsölni a foltos részeket, de már rájuk férne egy teljes fehérítés!

Én fini spenótot főztem! Lehet, hogy a párom megöl, de úgy megkívántam! Imádom a főzelékeket!!!!

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szasztok!

Mimi:
Cukros lötty: én is mindig tisztavizet adtam/adok a gyerekeimnek! És ezt annyira megszokták, hogy Lili ha mást adok neki, és látja, hogy nem vízszínű, meg sem issza :wink: egyedül a kis dobozos gyümölcsleveket issza meg, mert azt nem látja milyen színű.... :wink: :lol:

Orsi, olyan édes vagy! :oops: Igen, ez így szokott lenn, sosem jó az ami van... túl kicsi a popsi, túl nagy a popsi, magasabb szertnék lenni, alacsonyabb szeretnék lenni.... :wink: pl. ha választani lehetne és szép hosszú hullámos vörös hajat szeretnék.... :wink: :lol:
Jó, programja van anyósodnak... :wink: :lol:
:shock: Ennyi adalékot teszel a mosógépbee? :shock: Tudod mitől szürkülnek be?! A vízkőtől! (állítólag) Én mióta azt a golyót használom, a törölközőim nem szürkék, bezzeg a régiek... az olyan is maradt, lassan dobni kellene rajta.... :? Én a foltokkal küzdök, azok mindig benne maradnak a ruhákban, akármilyen hiperszuper mosószert használtam... :?

Edina, én is mindig vizet ittam gyerekként, emlékszem egyszer jött át az uncsitesóm és nem volt hajlandó meginni a vizet, mert csak üccsit ivott... na apu nem is vett (nem voltunk gazdagok, nem tellett rá, csak néha) szomjazott, szomjazott, aztán csak ráfanyalodott a vízre :wink:
sylph

Orsi!
Lábosban főzőm ki.A Szabinak a tiszta pamut világos pólóit is néha kifőzőm.Teszek bele kis mosószert,mosogatószert és folt tisztítót.Én azt az olcsó folt tisztítót szoktam venni.Valami Wash és narancssárga dobozban van,és kb 5-8ft egy 2 lityó körüli.
Szóval nem gépben főzőm ki:lol:

Kb 2x 1órát főzőm.
És Edina!! Majdnem az összes folt kijön így :wink: Sőt most a pelusokon néztem,hogy amit a clórox nem hozott ki azt a kifőzés kihozta.
A Barátnőm a konyha rucikhoz szokott hipót is önteni.Nekem viszont azom nincs itthon így nem öntök bele.

És csajok tényleg elképesztő mi jön ki a szekrényből kivett "tiszta" cuccból.

Orsi!Én folyékony mosószert használok.Itt az Érdi piacon lehet olcsón kapni mindenfélét.Jóval olcsóbb mint az üzletben és ráadásul nem hazai,hanem osztrák vagy német.
A nem hazai mosószer sokkal jobb,sokkal hatásosabb.Most Weiße Reise-t vettem,de szerintem illatra ua mint az Ariel,és fehér mosószerrel mosom most a színeseket is.
Annyi,hogy a színesben van színvédő ,ebben meg nincs..

mimi12

Mimi, Szabit elnézve milyen picike volt, a fürdőrucis képeden, elkezdtem megnézni, hogy az enyimék milyenek voltak kicsinek.... el sem hiszem, hogy voltak ekkorák.... olyan gyorsan megnőttek....

Hoztam egy párat megmutizni. :wink:

Lányok, mutizzatok Ti is képet a gyerkőcökről mikor kicsik voltak!!!!!!

Bálint, kb. 2hónaposan
Kép

18hónaposan, épp "segít" a szaletli alapjainál :lol: :lol:
Kép

Itt hárman, Lili születése előtt egy hónappal.
Kép

Ekkorka volt az én pici kislányom
Kép Kép

Lili 1évesen
Kép
sylph

Sylph! De szépek vagytok!!! Gyönyörűek a gyerekeid!!! Lili nagyon csini az utolsó képen! Valamilyen alkalom volt, vagy ilyenek a játszó ruhái??? :-)

Tényleg! Nemsokára két Lilink lesz!!! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szilvi!De édesek kicsinek.
Képzeljétek,le mondta a fodrász a hajnyírást.Hogy érthető legyen,a barátnőm a fodrászom :lol:
Sajnos ügyvédhez kellett mennie az exe miatt,és eléggé hirtelenjében alakult így.
Hát ez van.Így a kölkömet beültettem az etető székébe és jól megnyírtam a haját.Nem mondom,hogy húúú de szupi lett,de majd ha ráér a barátnőm akkor kijavítja.Mindenesetre a hétvégi esküvőn legalább nem lóg a szemébe.Egy ami nem jön össze..Nem tudom a frufruját egyenesre nyírni.A fene tudja miért,de középen rövidebb :roll:
No majd ha felébred akkor javítok még ezen..
Oszt magamnak meg gyorsan lenyesem a frufrumat,mert nagyon a szemembe lóg,és ennyi...
Mivel mostanság nem igazán kenek minden cart a hajamra,így nem törik annyira mint szokott.No meg ugyi a terhesség:lol:
Húsvétkor meg is kérdezték,hogy fodrásznál voltam e?? Közben meg csak reggel megmostam és jól beszárítottam a séróm.

mimi12

Fanni középen
Kép
Szabi a pocakban

Kép

megszületett
Kép
5hósan

Kép
és mostanság
Kép

mimi12

Orsi!
Majd meséld el az uradnak.
A párom bevitte a laptopot a melóhelyére.Ott van szakember aki ezzel foglalkozik.
Kb 3órán keresztül berhelte az egészet.
A lényeg...A routerünk ami van,egy elavult eszköz.Próbált hozzá frissítést keresni a neten,de csak 2007-est talált,vagyis az a legutolsó.
A wifi ami van,az meg egy novi új eszköz.Annak ki kellett törülni a telepítését.Vagyis amit a gyári cd-ről lehet telepíteni az cart sem ér és használhatatlan.
Ahhoz is valami mást kellett keresnie.(nevetséges!)
A lényeg.Azt mondta,ha nem fog működni itthon akkor vegyünk majd egy új routert mert az a fő gond,és ha lehet olyat amihez wifi is van.
Mert most az egyik eszközünk új a másik meg elavult és a kettő nem csípi egymást.
No hát kíváncsi leszek,hogy itthon hogy fog működni a cuccos?

mimi12

Noémi! Ma felétek jártunk:-) Láttam a házatokat... elöl laktok ugye? Csak mert ott jó sok játékot láttam:-)
Az ovi a Burkoló elején fog épülni? (Iparostól nézve ballra, ahol az a nagy dzsumbuj van?)
Micsoda szép kék szemei vannak a fiadnak!!!!! :shock: Én kíváncsi vagyok, hogy Petrának ilyen marad-e! Bár úgy vettem észre, hogy mostanra kivilágosodott... a születéshez képest:-)
Lányod hova jár suliba?

Edina
Kép
Kép
csszedina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?