Sziasztok!
Ma voltunk genetikai uh-on, és hála, mindent rendben találtak! Az AFP is nagyon jó lett, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk. A baba nagyon szemérmes volt, mert sajnos nem tette szét a lábacskáit, így a nemét még nem tudjuk. De ez a legkevesebb, az a lényeg, hogy egészséges legyen
Apa is és Áron is jöttek, sokat beszélgetünk a tesóról, kíváncsi vagyok mennyit fog föl belőle Áron
A hétvégén voltunk Sopronban céges kiránduláson. Voltak izgalmak, mert szerdán Áron újra hányt, túl gyorsan hagytunk föl a diétázással, kapott tejpépet is, az betett szegénykémnek
Nagyon megijedtünk, dokihoz elmentünk, hála, nem talált semmi komolyat, de a diétázást és a sok folyadékot szigorúan tartani kellett (volna).... Ahogy hazaértünk a dokitól, Áron egyből olyan kajákat követelt, amik tilosak voltak (tejpép, joghurt, banán), bezzeg a ropi nem kellett neki.....
Aztán mivel csütörtökön már nagyon jól volt, pénteken megkockáztattuk a kirándulást. Nagyon jól bírtuk, bár az első napi 5km-es túrán majd kiköptem a tüdőmet, mennyire gyenge vagyok fizikailag
Áron sem tett egy métert sem, egyfolytában az apja nyakában volt.
Gani, Kia! Boldog Szülinapot!!!!
Nagyon jók a képek a gyerkőcökről, majd én is teszek fel Áronról, meg akkor a pocakról is, bár az még nem túl nagy
Mi is jártunk a Szöcskevárban még az ősszel, nekünk nem annyira jött be. Szerintem inkább nagyobb gyerekeknek való az a hely. Nincsenek pl játékok, tehát a kis gyerekek nem tudnak szinte semmivel játszani, csak körbe-körbe menni a labirintusban. De az látszik, hogy Fanninak nagyon bejött
Napsika,
Aranyosak a gyerekek, a Hajógyári sziget valóban nagyon jó hely
Nika,
Hú, jó sokáig szoptattad Gegét, szerintem ez erősen rontotta az esélyeket a következő babára, de majd most! Úgyhogy hajrá!!!
Boszi,
Jól látom, már itthon vagytok? Mamád?
Viki,
Nehezen bírom a meleget, de ezzel szerintem mindenki így van
Kia,
Sajnálom a lakást
Egyre kisebb az esély, hogy belefértek még ebbe a szocpolba