Új privát üzeneted érkezett!

Nézzétek, itt milyen gyönyörű dolgok vannak:'http://www.bellinghieri.com/decoupage.htm')

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Kodám!Kép
Ja-ja.Kép Persze ha valahol megtalálod nagyobb méretben, jegyezd meg a linket nekem.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

SziasztokKép

Ez nem ér Kata, ezzel a kiöntőformával szeretelek volna meglepni, csak még nem volt időm elmenni a remoba, amugy amit belinkeltél szinesben olyanból csináltam a katicákat. Köszi amugy ezt a szines linket igy végre tutira kitudom festeni a mécsestartó katicákat.

Jubi,
köszi a dicséretet, anyukámnak nagyon nagyon tetszett a kép, nagy meglepit csináltam veleKép
Megint csodaszép cserepet gyártottálKép irigy irigy, de már van két cserepem ami arra vár hogy kidekoráljamKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Kata!
A szalvi még pihen, majd ha elköltöztünk alkotok, már csak 3 hét. Kép
Köszi a dícséretet, bezsebeltem! Kép Kép Kép
Majd vmikor felrakom a többi festett képemet is, azok igazán a büszkeségeim. Kép
Megkaptad már a meglepimet? Arról is fent volt a kép felismerted?

Jubi, Ane!
Köszi az infót repesztés ügyben! Kép

Koda!
Neked is köszi, ha gondolod neked is készítek valamilyen matricás képet csak szólj! Kép

Nagyon szépek a cserepek, amiket csináltatok én még nem merek belevágni, csak azt nem tudom miért. Még a kosárból is kivettem a cserepeket, hogy talán majd később, nem való még ez nekem...

Ági!
Nagyon jó ötlet a kézlenyomatos kép!... kár, hogy csak ma láttam...

Jut eszembe! Tibci kézlenyomatát (még anno 3 hónapos korában) elkészítettem levegőn száradó gyurmából, persze akasztót nem raktam rá, van esetleg vmilyen ötletetek, hogy hogyan tudnám felrakni a falra?
Előre is köszi

Timi
tibcimami

Ági!
Ez nem jött össze Neked.Kép
Olyat szerettem volna mint a Tiéd, amin sima egyedüli kati is van és mécsestartós, de csak ilyen volt. Akkor a boltban nem tetszett annyira, de ha ló nincs szamár is jó alapon megvettem. A kiöntött gipsz viszont már nagyon ari és így, hogy már színes képet is láttam róla, csak fog tetszeni.Kép

Timi!
Igen, megkaptam, nagyon szépen köszönöm. Nagyon aranyos vagy.
Amikor az albumodat néztem, már gyanús volt a dolog, de nem akartam elkiabálni.Kép
Tényleg nagyon édesek.Kép
Én a hungarocell képeket kétoldalas ragasztóval raktam a falra. Esetleg a kézlenyomatnak is megfelelhet.

Mindenki!
Kipróbáltam a repesztést.Kép Nem tetszik.Kép
Előrelátóan csak egy kép hátulján, és nem nagy felületen. Lekentem egy alapszínnel, megszáradt, lekentem rep.lakkal, megszáradt, rá a más színű festék. Repedt, de nem az igazi. A felső réteg nem takart elég szépen. Ha híg volt azért, ha sűrű, akkor meg csíkos maradt a sűréség miatt.
Mit rontottam el?Kép
Az első réteg festésnek ugye teljesen meg kell száradni? A rep.lakknak mennyi száradás kell? Teljesen száraz kell legyen?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Ági!
Nagyon tetszik az anyáknapi ajándékod, meg a mágneseid is.

Kata!
Én szeretek repeszteni, és így csinálom:
az első réteg ált. sötéttebb, amit hagyok megszáradni. Utánna repesztőlakk, nekem a Marabu vált be a legjobban, de jó még a Viva Dekor Vinci nevű antik lakkja is, mindkettő elég drága.
Ezt is hagyom száradni kb 2 órát. Utánna kenem, de mindíg egyirányba a másik festéket, a világosat, ami nem legyen se túl vizes, de sűrű sem. Mert, ha sűrű, nem terül, ha híg felázik a repesztő. De mindíg egyirányba kend a festéket, mert különben felgyűrődik a lakk, csúnya lesz! Én a keret alsó és felső oldalát kenem végig először, majd a két függőleges részt úgy, hogy már nem megyek bele a lekent részbe. Ha a festék nem fed rendesen, akkor lehet javítani, de az ecset húzási irányán semmiképpen ne változtass! Van pár repesztés az albumomban. Nézd meg!

Mostanában nem babrikoltam, mert lefoglalnak egyéb teendőim. De a tiétek gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!

Kriszta

mohácska

Mohácska!
Megadnád az albumod címét? Én is kiváncsi lennék ráKép
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

SziasztokKép

DrezsyKép
Örülök, hogy visszatértél! Tudtam ám, hogy nem vagy te olyan gyenge nőciKép Ezek szerint kiderült még néhány turpisság??

Úgy látom, ez a repesztés nem mindenkinek jön beKép Én a Marabu rep.lakkot használom, és az nagyon jól bevált eddigKép

JubiKép
A cserép megin nagyon tuti lettKép Rögtön felismertem a szalvétát, nekem is van ilyenKép
Sajna a gyertya megint csak ajándék, és nem készült róla kép. És azóta már el is égettékKép

ÁgiKép
nagyon szépek a kis kifestett figuráid!!! Nagy türelem kellett hozzájukKép De még mindig a "főműved" a legszebbKép

ZsuKép
Hogy vagy kisbetegünk???? Javulgatsz???

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok,

először köszönöm a névnapi köszöntéseketKép( Mónika)
aztán, olvaslak ám titeket, csak nem bírtam írni, meg csak irígykedek, mert én mostanság nem alkotok, csak a fejembenKép

Minden tetszik, szépeket csináltatokKépKép

Jubi,
a vásárra is ki lehetne vinni sztem a cserepeidetKépnagyon szépek. Szóval, tényleg nem találkozunkKép
Én már várom, itt nagyon szépen süt a nap, még nem mentem ki az erkélyra, de bizti nincs hideg, úgyhogy mindev vásározót előre bíztathatok.

miskolci lányok,
ti nem gondoltátok, hohy eljösztök, busszal is csak 2 óra, de kocsival is pont a vásári forgatagba érkeztek megKépKép

Ja, és ezen a hétvégén van autókiállítás is, és még vmi, de az most nem jut eszembeKép

Minden betegeskedőnek jobbulást,
ane,
nem hangzik vmi jól az a gyulladásKép hát vigyázz magadra, bundabugyi még most a túráknál, mert csúnya egy dologKép

Zsu,
légcsőhurut, meg a kicsi KristófKépKépKép

Mohácska,
hogy van a fiú?

na, menek, szól a kisfőnökKép

manóka

manóka
manóka

KOda!
Jó kis olcsó TESCO-s szalvéta Kép Szerintem ott nagyon jókat lehet kifogni!
Kár, hogy a gyertya már füstbe ment Kép

Manóka!
Én most jöttem haza a fiúkkal, és hát tényleg nagyon szépen süt a nap, de ahol éppen árnyék van, és még a szél is belendül meg lehet fagyni! Szóval rétegesen öltözz! Egyébként még van egy picurka remény, hogy ma kora délután talán sikerül két órára kimenőt kapnom, és akkor én is végigrohanok a vásáron Kép
Tényleg van ezen a hétvégén autókiállítás is, és ami nem jutott eszedbe az a HAJDÚ ÉP kiállítás. Oda is el kéne valahogy jutni, mert lassan kezdjük az építkezést... Az a gond, hogy nekünk pont ez a hétvége a húzós, apát csak napi egy-két órára látjuk Kép

Zsu!
Gyógyuljatok, tömjétek tele magatokat vitaminnal!! A légcsőhurut még mindig jobb, mint a hörghurut, tudom ez sovány vigasz...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Hali lányok!

Nagy gipszöntésben vagyok! Még sose csináltam, azt mondta a bácsi a boltba, készüljek fel, hogy minden nyakig gipszes lessz, de nem lett az! Kép
Itt olvastam valahol, hogy tapéta ragit rak v.ki a gipszbe. Az minek kell bele? Jelentem ez a tesco gazdaságos gipsz szürkés színű nem fehér. Mondjuk úgyse fog látszani.
Tanultam még egy okosságot: A cserepet belülről vízüveggel kell lekenni, és akkor vízálló lesz. Ti tudtátok ezt? Okosodom Kép
Meg kell várnom míg teljesen kiszárad ez a gipsz ugyi? egy nap?
A gipszhez a gipszet mivel ragasszam oda? Van valami erős ragasztóm, az jó lessz?
Na jó eltűnök...

Sziasztok!

Kép
krimo

Sziasztok!
Jubi!
Kérted az album címemet:http://babanet.hu/album/main.php?album=2156

Manóka!
Köszönöm kérdésed, időnként szédül. De az evésen kívül nem tudunk mit csinálni egyelőre. Remélem hamarosan lesz gyógyír a bajára.

Megyek, mert csomagolnunk kell, Daninak erdei iskolája lesz.

Kriszta

mohácska

Mohácska!
Köszi a címet, megnéztem, szépeket alkottál!Kép

Krimo!
A gipsz ki fog fehéredni száradás után. Ez kb. 2 nap. Ha süt(ne) a Nap, akkor kint megszárad egy nap alatt is.Kép Várd meg a teljes száradást, különben lepereg róla a festék. A tap.ragot azért teszik a gipszbe, hogy kevésbé legyen törékeny. Én még nem csináltam, de így olvastam itt másoktól.
Mi az a vízüveg???

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Kedves vásározó topiktársaim!Kép
Beszámolnátok nekem arról, hogy miről maradtam le?Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Koda ill. bárki, aki tud segíteni!
Írnátok nekem a papírmaséról? Én a fiúk szobájába szeretnék belőle lámpabúrát csinálni, de még sosem volt vele dolgomKép Leírnátok nekem miből készül, mire kell figyelni vele kapcsolatban...stb.
Előre is köszi!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Most látom csak milyen jól elvagyok én itt egyedül a topikbanKép...vagy inkábbKép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

JubiKép
Én még formát nem csináltam papírmaséból, de néhány hasznos ötletet kiollóztam neked:

Ha van egy műanyag formád és ennek az aljkát akarod leutánozni:

""""Krepp-papírt (más papír is megfelel, nekünk ez vált be, meg rugalmas, jól formázható) szabdaltunk apró darabokra, és tapétaragasztóval 3-4 rétegben felsimogattuk a formára.""""

Ha tálat akarsz készíteni:

"""szükséges anyagok: papírhulladék, legalább két bármilyen alakú és méretű tál, víz, két-három csipet liszt, temperafesték, ecset. Az egyik tálat fordítsuk le. A másikba öntsünk vizet, tegyünk bele kevés lisztet és keverjük el. Túlhígitott csirízt kapunk. Ez a ragasztóanyagunk, mely biztosítja az elkészült tál keménységét is. Lehet tapétaragasztót is használni, de nem érdemes mert drága, liszt pedig mindig van. A papírt tépjük gyermek-tenyérnyi nagyságúra, mártsuk a lisztes vízbe (ha kemény az újság,ázhat is 1-2 percet benne), majd simítsuk a tálra! A következő darabot úgy tegyük, hogy kissé fedje az előzőt. Négy-öt réteget tegyünk így fel. A teljes kiszáradás után (több napig tart!) létrejövő "új tárgy" könnyen levehető az alapként szolgáló tálról. Ezután jól fedő, sűrű festékkel kenjük be."""

És ha gömb alkú tárgyat akarsz:

"""" a már ismert módon felvágunk vagy tépünk két-három újságlapot csíkokra és a túlhígított csirízbe mártjuk. Egy papírhengeren megtámasztott, felfújt léggömbre simítgatjuk a csíkokat, több rétegben. A lufi teljes beborítása után száradásig várjunk! Addigra meg is keményedik a gömbünk. Ezután már kiengedhetjük a levegőt....""""

Remélem tudtam segíteni. De most megyek is, mert vendékek vannakKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Jubi!

cserepet jó sok újságpapírba csomagolni,Jucuska címére feladni!Nagyon guszta lett!

Pusza:

Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Itt vagyok, csak pakolok és alig jut időm.
Jubi!
Nagyon tetszik a csereped! Mi a festés taktikája? Én még nem csináltam cserepet, de már szeretném kipróbálni. Mire kell odafigyelni, hogyha virágot ültetek bele is tartós legyen?
Szóval erről a cserépről beszéltem az előbb. Kép
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/lepk_s_cser_p1.JPG
Most fogok képeket feltenni eddigi gipszképeimről. Ne várjatok szépeket. Ez a kezdet! Kép Bár én ezekkel is elégedett vagyok! Kép

Drezsy!
Hogy vagy? Fel a fejjel! Kép Veled vagyok!
A szalvétáimat elküldöd, amiket kértem? Az enyémek megérkeztek?

Puszi
Anyko

Kép

KépKép
anyko

Jubi!

Köszi, akkor várok türelmesen. Egyrészt a jóidőre másrészt, hogy fehéredjen. Még szerencse, hogy vettem egy kész keretet is, most van min pepecselnem addig Kép

Igazából fogalmam sincs mi az a vízüveg, de állítólag háztartási bótba lehet kapni, és olyan 3-400 ft egy lityi. Rémlik is mintha láttam volna már olyat, de biztos valami másra is való, mert akkor nem árulnák ilyen kiszerelésben Kép
Szóval mutatott a boltos bácsi egy cserepet ami belülről avval volt lekenve, és olyan mintha lakkozva lenne, de mégse, azért mattabb, azt mondata akkor lehet bele ültetni virágot, nem ül ki a só rá. Ezt mondjuk kötve hiszem, nekem minden cserépre kiül Kép A jó pesti víz! Kép

Kipróbáltam a repesztőt egy kép hátán, és szépen repedezik! Ugy csináltam ahogy írtátok itt, fúú de nagyon kell vigyázni, hogy megjegyezzem az irányt!

Mien vásár volt, van? Valamiről lemaradtam volna?

Hali: krimo

Kép
krimo

Sziasztok,

Jubi,
egy jó kis zuhéról mindenkép lemaradtálKép
Nem volt semmi különös, csak azt sajnálom, hogy már megfestett cserepeket láttam, pedig én simákat akartam vanniKép
Viszont,láttam pár fatálkát, abból lehet, hogy veszek pár darabot, jó alaok lehetnek.

Papírmasé: nekem még az is van feljegyezve, hogy tojástartó doboz nagyon jó erre, akár turmixolva is el lehet készíteni, minen hozzávaló együttes turmixolásávalKép

manóka

manóka
manóka

Jubi!

Most aztán jól végig néztem a munkáidat!Ki vagyok dőlve, nagyon jók, a keretek meg egyszerűen tisztára olyan némelyik, mint az igazi fa!
Ja papírmassé. Nem tudom néztétek-e pár éve volt a Spektrumon egy sorozat az bemutatott mindenféle ilyesmit, a papírmassé is közte volt. Én azt jól felvettem vidióra ám. De arra emléxem, hogy úgy indított, hogy keverésszük meg igy-úgy várjunk 3 napot...De valami mixerrel keverte vödörben. Én ott feladtam, gondoltam ez nem való nekem. 3 napig várni...De ha gondolod előkeresem a kazit.

Kép
krimo

Koda!
Köszönöm a kimerítő választ!Kép Ha születik valami, mutatom

Jucus!
KépKép

Anyko!
Most írta Krimo, hogy ha belülről vízüveggel átkenjük, akkor biztosan vízálló lesz. Én ezt még nem próbáltam. Én kívül belül lefestem, aztán szivaccsal egy másik színnel bepacsmagolom, rá a szalvéta, aztán pedig egy réteg dekupraglakk. Ez a lakk megy a belsejére is. Eddig még nem érkezett panasz rá Kép

Krimo!
A párom most mondja, hogy ő ismeri a vízüveget!Kép
Megpróbálom a papírmasés témát az eddigi tanácsok alapján, ha elakadok szólok, hogy bányászd ki a kazit! Kép

Manóka!
Voltak dekup.cuccok a vásárban? Köszi a turmixos tippet, kipróbálom!Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

SziasztokKép

JubiKép

A vízüvegről:

Ht és festék boltban kapható. Műanyag dobozban, mint pl. a hypo . Fehéren áttetsző, kenhető állagú (kissé sűsűre emlékszem), a Nátrium-szilikát vizes oldata.
Elég olcsó is.Kép Én már vettem régebben is ilyet. Mikor festés volt nálunk, a festő arra használta, hogy aranyport szort a vízüvegbe és ezt pacsmagolta a falra 3. rétegkén. A por ott maradt a falon, a vízüveg pedig szépen megszáradt, és színtelen szagtalan lett.. És nem fénylik mint a decoup. ragasztó, de azért kicsit igen.
De a vízüveg elvileg könnyen oldódik vízben, ezért a vízállósága megkérdőjelezett!!!!!!! De sokan pont erre használjék. Úgyhogy ezt ki kéne próbálni. Viszont tűzálló!
Érdemes szellőztetni a használat után.
M.o-on bejelentett veszélyes anyagnak számít.

Nos, röviden ennyi amit össze tudtam róla szedni. Remélem segítettem.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Megkérdeztem én is a vízüveget a férjemtől. Mi is vettünk, mert építkezünk. A betont kenik le vele, mert alkot rá egy kemény réteget, ami fagyálló és tartósságot is fokozza.

Na de... raktam fel képeket a munkáimról. Nagyon béna egyik másik. De nézzétek el nekem! Kép
http://nlc.hu/bemoldal.php?bem_userid=206872
Majd még rakok fel, ha elkészültek.
Jubi!
Köszi!
Ki fogom próbálni, ha lesz egy kis időm. Most abból nem sok van. Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Anyko!
Nem is bénák! Szerintem nagyon szépek!Ne szerénykedj!

Koda!
Miss Alaposság!Kép Köszönöm a tudományos szintű információkat a vízüveggel kapcsolatbanKép Azért az megnyugtató, hogy ha bekenem vele a cserepeimet, nem fognak elégni Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

JubiKép

Igen, nekem is ez jutott az eszembe, hogy legalább nem fognak elégniKépKép Bocs, ha kissé tudományossá sikeredtem, de gondoltam ha már válaszolok, az legyen alposKép

AnykoKép
De jó volt látni rólatok képetKépKép
A munkáid pedig egyenes tökéletesek!!! Méghogy béna némelyik! Hogy mondhattál ilyet! Nagyon-nagyon tetszenek!!KépKép Csak így továbbKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Barátnőmnek,pasztell krétázva:
bödön
A szombati piacon árul egy zsámbéki fazekas ilyen és hasonló edényeket nagyon olcsón.Ez pl.:500Ft,de kaspók pl.150Ft-tól vannak.

Jucus
20170114224602

Jucus!
A bödön nagyon pipec lett! KépLeírnád nekem a pasztell kréta használatát? Most készülök beszerezni egy csomaggal, aztán persze használni is szeretném, csak nem tudom hogyan Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

JucusKép

Igen-igen! A pastell kréta használatáról nekem isKépKép A bödönke nagyon tuti lett!!!!!!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Anyko!

Én nem tudom megnézni a munkáidat, mert nem vagyok regisztrálva!!!Vagy valami más mód is van rá?
Pedig nagyon kíváncsi vagyok ám!!KépKép

Én most ezt csináltam:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2264&page=3&image=47156

Olyan nehezen szárad a gipszKép

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Koda,Jubi!

Krétát ugyanarra használom mint a festéket.Tehát az alap színezésére vagy a szalvéta fölé mondjuk árnyalásra.Fel kell firkantani egy- két vonalat belőle és ujjbeggyel elkenni.Olyan elmosodott lesz,nem határozott kontúros mintha festenél.
Nekem még csak a mediterrános ,barnás,narancsos színek kerülnek a kezembe,de most tervezem egy rózsás ládika összefirkálását.Fontos,hogy ha pasztellkrétáztok akkor mindenféleképpen le kell fixálni,hogy ne peregjenek le a felületről a finom porszemcsék.Ehhez lehet kapni Fixaktív nevű lakkot.Végszükség esetén hajlakk is jó.

Era!

Klassz a képed!
Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Anyko!
Szuperek a képek, nagyon édesek vagytok mindketten a picivel!!Nekem a kék keretes szárazvirágos tetszett a legjobban!

Koda!
Tökéletes beszámoló, ötös, leülhetsz! Kép

Jucus!
Az a bödön isteni! A krétázásról már olvastam a másikban, de bevallom hősiesen, akkor egy kukkot sem értettem a munka leírásáról, de ahogy leírtad, az tiszta! Köszi!

Era!
Nagyon szépet alkottál!!

Manóka!
Bocs, voltunk Debiben, de találtunk parkolót, jelentkezni meg nem akartam nálad, tudod, haldoklom...

Ja, köszönöm mindenki aggódását, jelentem, megmaradok.Kép

Jubi!
Na, megnéztük a nagy vásárt, én még sosem voltam. Hatalmas területen van, enyhén KGST piac hatású kiegészítve néhány kézművessel, de nagyon élveztük!!! 3 óra hosszát csatangoltunk, és nem is néztünk meg mindent!! Néhány ötletet is szedtem, de most megyek cserepezni, mert vettünk két kaktuszt, és csak műag cserép van alattuk!!!

További szép délutánt mindenkinek:
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Húha ez a vízüveg láto lázba hozott mindenkit! Kép
Azért alkalom adtán veszek, és kipróbálom, de ha nem vizálló, akkor sok értelme nincs Kép

Jelentem tök gyagya vagyok, nem tettem akasztót a gipszkeretbe amit öntöttem Kép Persze, hogy csak akkor jöttem rá mikor már rég megkötött...Szerintem ennek két hét se lessz elég a száradáshoz, még mindíg nedves Kép Vagy ki kéne vennem a formából?
Jubi!
Aztán majd írj, hogy hogy haladsz a papirmasséval!
Különben azthiszem lehet készen is kapni olyan masszát, amit már valaki áztatgatott és leturmixolt.
Jucus!
Nagyon kis csini az a bödön! És végre akkor láttam egy olyat a mi tuti krétázva van! Kép És azt is tudom mostmár, hogy kell csinálni! Kész haszon olvasgatni titeket! Kép
Era!
Szép a kép! Ez a szalvi indított el a dekupi útján engem! Kép

Csajok!

Ha repesztek egy keretet, és egyenlőre a kép alapja, meg a keret alsó színe egyforma, akkor most a keretet lekentem a repesztőlakkal. A kerettel folytassam, kenjem a második színt, és repedjen, és csak utánna ragasszam be a szalvétát. Vagy fordítva? Jaj jaj. Help!
Addig csinálom a kisvedremet Kép
És jövőhéten kapok kölcsön gépet, úgyhogy elárasztalak majd titeket mind a 3-4 művemmel Kép

Pusza: krimo

Kép
krimo

Jucus!
Köszi a választ, kipróbálom!Kép

Zsu!
Hát igen, elég sok bóvli van a vásárban, pontosabban a sok bóvli közt lehet találni kincseket Kép Milyen ötleteket találtál?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Krimo!!!!!

Még nem vetted ki a gipszet a sablonból???Kép Akkor várhatsz naphosszat, hogy kiszáradjon! Hát persze, hogy ki kell venniKép Kb 1-2 órát kell hagyni a sablonba, aztán ki lehet venni óvatosan!!!Kép
Amit a repesztésről írtál, sajna nem értemKép Kissé elvesztem a mondatok közt. Úgyhogy abban nem tudok segíteniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Ó-Ó de rutintalan vagyok Kép Kép Kép na menek kiveszem.
Kissé zavaros volt amit írtam. A lényege az, hogy a repesztett dolgot át kell-lehet-e kenni a dekupi ragasztóval?
De már úgyis elbaltáztam, mert töbször átkentem a repesztővel Kép Most olvasom, hogy nem kellet vón Kép Max nem reped meg.

Kép
krimo

Ó-Ó hová lett amit írtam? Kép
Szóval hááát ja, mostmár kivettem! Kép De különben amit elsőnek öntöttem hogy tartsa a keretet, a negatívját. azt kivettem, de az is vizes...

A repesztéses izé-mizét meg eltoltam, már látom Kép Mert én jól átkentem kétszer is, igaz mindíg vigyáztam az irányra! Kép
A kérdésem lényege: a repesztett keretet is átkenjem dekupiracsival, vagy se?

Köszi: krimo

Kép
krimo

Krimo!

A repesztett részt is átkenheted dekupraglakkal, de csak ha teljesen megszárad!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Elszállt minden!
Na még 1x:Krétát lehet törölgetni rongy darabbal is ujj helyett.
Az én sörösképem:
http://babanet.hu/album/albumimages/1664/47251.jpg

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Le tudtam fotózni a Johnsons dobozában csinált képkeretemet. Még csak a keret, mivel nem volt időm festegetni.
Itt megtaláljátok!:
http://nlc.hu/bemoldal.php?bem_userid=206872
Na meg tettem még fel sok más munkámat is. ezek inkább dekorgumisok, de azért feltettem. Kép

Puszi!
Este megyek alkotni!

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Kép csak kicsikét lett repedt. Na sebaj elsőre, nem is olyan rossz. Majd belejövök.A Szalvit, még mindíg nem ragasztottam bele. Meg kicsit mellé kentem itt-ott Kép Tegnap a lakk előtt körbeceluxoztam, de az sem jött be, mert befolyt alá, és még le is tépte a festéket mikor leszedtem...

Jucus!
Jó a te seresed is! Kép Van ilyen szalvéta? Vagy miből csináljátok?

Anyko!
Jó ötlet ez a keret! Jól is néz ki, csak nekem nincs ilyen dobozom Kép Mozgósítanom kell a kismama barátnéimat úgylátom! Kép

További szép napot nektek! Mára befejeztem a művészkedést.

Kép
krimo

SziasztokKép

Jucus! Köszi a leírást, de a sörösön hogy csináltad?? Olyan, mintha festék lenne rápacsmagolvaKép

AnykoKép
Tényleg jó a keretKép És a dekorgumis alkotások is nagyon aranyosak!!!!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kata!
Szívesen. Kép Ha kérsz még katicát csak szólj! Kép
Szerintem egy kicsit nehéz lehet a kétoldalas ragasztónak a gyurmalenyomat. Arra gondoltam, gipszből öntök egy keretet, abba belerakom a lenyomatot és a hátuljára pedig rakok akasztót hátha... jobb ötletem nincs.

Jucus!
Nagyon szép a bödön! Nagyon teccik!!! Kép

Anyko!
A Te képeid is nagyon szépek! DE ... Gergő tetszik nekem a legjobban Kép Kép
(Gergő csak pár nappal idősebb az én Tibcimnél Kép )

sziasztok Timi
tibcimami

Krimo!
A sörös szalvétát tőlem lehet beszerezni!! Nálunk lehet ilyet kapni!! Írj légyszi mélt, ha kérsz belőle, cím a profilomban!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Jucus!
Telitalálat a sörösöd! A kerete hogyan készült?

Anyko!
Nagyon jók a dekorgumis dolgaid, én is most akarok csinálni az ablakba holdas alvó bárányosat, már meg van hozzá minden, csak össze kéne állítani Kép
A doboz aljába öntött keretnek egy kicsit smirglizd meg a közepét, és akkor eltűnik belőle az a kis mélyedés.

Én ezt a szalvétatartót tegnap csináltam kivételesen saját magamnak Kép:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/szalv_ta_tart__egyik_oldala.JPG, és a másik oldala: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/szalv_ta_tart__m_sik_oldala.JPG

Szép napot!!! Végre: Kép
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok,jó reggelt mindenkinekKép

Sztem újra visszajött a tavaszKép

Zsu,
örülök, hogy sikeres volt a vásári túra, remélem, élveztétek isKép

Anyko,
sztem szépeket csináltál, és a dekorgumis dolgok is nagyon tetszenek, ahoz van sablon, vagy csak te rajzoltad elő? Nagyon jókKép
Tudod, az én rajztudásom elakadt egy 6 éves szintjénKép

Jucus,
a kis bödönke nagyon szép,meg a sörös is, ígéretes a leírás a krétáról isKép
ja, és a fazekas árai is tetszenekKép Én, pont ezeket a dolgokat akartam hétvégén beszerezni a vásárban, de most csalódnom kellett, viszont találtam új fazekastKép

Era,
szépet csináltál, én is ezt a szalvétát használtam fel anyu anyáknapi ajándékáhozKép

Tegnap voltam gipsz beszerző körúton, a Tescóban 99 ft/2 kgKép
hazacipeltem 8 kilót, így indulhat a képkészítésKép

manóka

manóka
manóka

Manóka!
Írnál nekem valamit a fazekasról, és az árairól??

JUbiKép

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi,Manóka!

Köszi a dícséretet!Sörös kerete lefestve vanília színnel,majd -láttam itt egy csaj cserepeit,az mindent összepacsmagolt szivaccsalKép-úgyhogy én is pacsmagoltam barnával.Erre pedig ráragasztottam a feliratokat.
De készült éjjel egy rózsásdobozka.Ezt már egyszer megcsináltam de nem tetszett ezért az egészet lefestettem rózsaszínre,rá a szalvéta és össze krétáztam.Most már tetszik.
http://babanet.hu/album/albumimages/1664/47337.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1664/47338.jpg

Jucus
20170114224602

Jucus, hát ez álomszéééép!!!! Úgy látom mennem kell krétát venni...

Jubi!
Nagyon tetszik a szalvettatartód!

Ánizs!
Hogy sikerült a ballagás? Sok sikert a fiadnak az érettségihez, várjuk a beszámolót!!

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?