Sziasztok!
Vt72 - Szia! Én úgy tudom, hogy van speciális kismama masszázs is, szerintem kérdezz rá, hátha téged is tudnak kényeztetni.
Gratula a babához és szerintem jó dokit választasz, ha maradsz a Gulyásnál.
Judyt,
innen már tényleg nincs megállás, folyamatosan figyelheted minden mozdulatát...kitartás.
Kia,
örülök, hogy jobban vagytok. Az a kórházi ép elég szívszorító.
Levi hogy viselte? Bent lehettél vele végig?
Mi jól vagyunk, túlestünk az első kisebb náthán a héten.
Gergő múlt pénteken hozta haza és sajnos Peti is elkapta vasárnap estére, de orrfolyáson kívül más nem volt szerencsére. El tudjátok képzelni, hogy egy 2 és fél hetes babának szívni kell az orrát? Alig fér be az orrszívó.
Peti jól viselte, sosem sírt. Egyébként egyelőre nyugodt baba nagyon, ha ébren van akkor is elnézelődik az ágyában és előbb vagy utóbb mindig bealszik.
A szülésről csak pár szót írok: este fél 9 körül kezdődtek a fájások, kb. 11-re már 6-7 percesek voltak de nem olyan erősek. A férjem mondta, hogy szerinte el kéne indulni a kórházba én még nem akartam, mert úgy gondoltam hogy ezek csak jóslófájások.
Végül hívta a taxis ismerőst és meg anyut, hogy induljon a kórházhoz, a férjemnek itthon kellett maradnia Gergővel mert aludt és nem akartuk felkelteni. Szóval éjfélre bent voltunk, ügyeletes megvizsgált 2 ujjnyira ki voltam tágulva, ctg, beöntés stb., de akkor még azt mondták, hogy az előző császár miatt most is császároznak. Jött a doki (akit a Gulyás dr. ajánlott maga helyett, pont ügyeletes volt) ő is megvizsgált és mondta, hogy szüljünk simán, mert nagyon jó fájásaim vannak (akkorra már az oxitocintól kezdtek egyre erősödni) és jól tágulok (már 4 ujjnyi volt). Peti nagyon ügyes volt és gyorsan jönni akart, hajnali 4 óra 7 perckor kibújt. Sajnos volt gátmetszés, de ez legyen a legnagyobb gondom, most már teljesen rendbe jött és még aznap felkeltem sétáltam stb. Szóval nagyon jó volt - így utólag, csak azt sajnálom, hogy a Gulyás doki lemaradt róla....jobban szerettem volna vele szülni.
Gergő és Peti
Peti