Új privát üzeneted érkezett!

Nitácska :lol:

Melinda : :) Én is biztos vagyok benne ,hogy imádni fogod a kiscsajt is . A mi magyar pár ismerősünknek most a kislány után jön egy kisfiú ők meg lányt akartak ismét. Hát gondoltam én pont igy akarom egy fiú egy lány. Ők meg elszontyolodtak mikor megtudták . Ilyet. Végülis nekem mindegy csak legyen és ha lesz egészséges legyen.

Melisch akkor jól el voltatok a virágültetéssel :)

Én olyan csajos is vagyok meg nem is . Nem hordok ékszereket ,de nekem is votl műkörmöm azt szerettem ,mivel a saját körmeim nagyon gyengék és folyton töredeznek ,de talán most már a sok vitamintól helyreáll. Viszont mivel vékony alkatom van inkább csajos cuccokat szeretek felvenni ,mert ha lazán öltözök olyan mintha rámdobták volna jó messziről :lol:
erabera

én se vagyok az a kence ficés lány.....nem festem magam egyáltalán....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én csak épp a szememet szoktam hangsúlyozni kicsit de azt sem púderral ,csak tussal és szempillaspirállal. Ennyi ennél többre nem vágyom .Bár párom szeretné ha jobban sminkelnék ,na mondom akkor ezt megszivtad mert én nem az a tipus vagyok :lol:
erabera

Nitácska látom neked van egy fiad és jön a másik fiú :) De jó. Bizti két belevaló srác lesz. Hát én minden variációnak örülnék ,javitok, minden variációnak örülni fogok! :)
erabera

Erabera igen nagyon jó elvoltunk most is ki készülök rendbe kéne tegyem a kiskertet, mert nagyon gazos de nincs kapám így csak kínlódok. A tegnap este bekéredzkedett a szomszéd kisfiú, hát be nem állt a szája. Férjem kérte engedjem be én nem szeretem ha bejön, mert állandóan kuftál és nagyon be szeretne menni a házba, lássa mi van ott. Én utálom az ilyet és állítólag utána továbbmondja mit lát mindenkinek. De a férjem akarta, hogy beengedjem és ne gonoszkodjak. Engem nagyon szeret szegénnyel nem foglalkoznak igazán, vagy kicsit szellemileg elmaradott. Akarta, hogy ma menjek én vele az oviba. Mindig hívott, hogy akar mondani valamit, mindenért engem szekál. Férjem mondta is neki, hogy a végén még lecsap a kezéről és nem udvaroljon olyan hevesen előtte mert még féltékeny lesz :lol: :lol: Már sötét volt mikor hallottuk kiabál a nagyanya utána akkor férjem kikísérte már keresték minden fel. Meglógott nekünk azt mondta, hogy a nagyanya és az anyja is tudja nálunk van. Nem szokott jönni, most volt másodjára így nem keresték nálunk. Hallotta a hangunk és kiabált, hogy menjek mert akar mondani valamit aztán mikor kinyitottam az ajtót olyan pofátlan volt, hogy ő be akar jönni, párom meg kiabált, hogy engedjem. Gondoltam a nagyanya látja, hogy bejön a fene figyelte. Mindig visszahívják ha látják mire készül mert sokszor próbálkozik de bezárom az orra előtt az ajtót. Jó volt mert egy tájban félt Mayától de mivel a nagyapja eteti ha nem vagyunk itthon biztos jött vele és látta, hogy a kutya nem csinál neki semmit így már bátrabb. :lol: :lol: Ha az én gyerekem ilyen lesz láncra kötöm tuti :twisted: pedig még a sok könyörgés után sincs láncon Maya de ő azon fog sétálni ha ilyen szemtelen lesz 8)

Kép
Kép
melisch

Uhh melisch megértelek , én is szeretem a gyerkőcöket de azért ezt én sem szivlelném nagyon.
Kényes helyzet, én is zárnám az ajtót ha ilyen kis tolakodó.
És egyáltalán hogy nem tudnak róla szülei merre kószál? Nem semmi. Túl szabadjára van engedve,én eleve féltésből sem engedném ilyen lazán elcsászkálni.
erabera

Na megyünk nemsoká kicsit csavarogni. Apa meg átment németbe tankolni,úgyhogy mire visszajön kész kell legyek a hajszáritással.
Legyetek jók !
erabera

erabera.....már nagyon vártuk tesókát........tavaly sokat szenvedtünk! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na megjött pri :twisted: Legalább ne késett volna két hetet! :twisted:

királylány

hát tényleg csúnya dolog volt ez piritől........ :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány sajnálom, miattad néztem be :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: fránya :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: , majd irok most megyek tovább dolgomra, párom porszívózott most felmos ha gép előtt kap akkor baj lesz én kertészkedem kint

puszi

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!
Ó büdös piri,a fene vinné el.Az enyémet jól elvitte,egy kicsit hiányzik is,olyan mintha néha klimaxos rinya pina lennék...
Na a lányom nem lesz az,mert ha kényeskedik nyakon vágon,kifekszik mint egy nyúl.... :lol: :lol:
Jaj,ha valaki egyszer egy hétre elvinné tesómat,megtudná,hogy lány létére 12 fiúval ér fel.Ezért is fosok szerintem!Tegnap 5 ször szóltunk,ne álljon már a fa küszöbön billókázva,addig csesztette,míg le nem törte... :twisted: :twisted:
Na Nyuszi,gondoltam rád,a régi tök rózsaszín vonalzód jutott eszembe valamelyik nap,és arra gondoltam,tuti fiad lesz....

Melisch,mi az,hogy kuftál?????Nem értem.... :roll:
Erabera merre jártatok???
Mi nemsoká megyünk a Lidlbe,eladtam a menyecskeruhám,és személyesen veszik át,ha meg már Gyöngyösön vagyunk,költünk egy kis pénzt...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Csak az bosszant, hogy késett nem az, hogy megjött. attól félek, hogy valami gixer van velem :?
Melisch tudsz nekem bővebbet mondani erről a cickafark és palástfűteáról? Lehet jó lenne innom, hogy beálljon a mensim. Meg olvastam a barátcserje kapszuláról is. Hétfőn megyek a gyógynövényes boltba és veszek. Érdekes, hogy most is annyit járok pisilni meg a gyomrom is ég. :twisted:

királylány

Melinda: jaja, aktuális volt kékre cserélni a rózsaszínt...:)

Királylány :én uccsó hónapban, a Gynevac mellett a Palástfű teát is nyomtam pé-ig....én is neten nézetm utána!

Kép
nyuszifül16

Nyuszifül csak Pé-ig lehet inni vagy egész végig, mert én úgy olvastam, hogy végig...

királylány

Sziasztok! Még nem olvastam vissza. De mindjárt fogok, csak elmesélem mi történt ma velem.

Reggel mentem tüszőmérésre, de még kicsik voltak a tüszőim 11 mm-esek. Úgyhogy hétfőn megyek megint mérésre. Képzeljétek a doki megkérdezte volt e már petevezeték átjárhatóság nézve. Hát mondtam hogy nekem még ilyen nem volt. Erre mondta hogy ha ebben a hónapban nem sikerül a baba, akkor a következő ciklusban meg kellene csinálni. Én ettől nagyon félek.

Mondta hogy két módszer van, az egyik a laparoszkópiás, ezt nem szeretném. A másik a kontrasztanyagos petevezeték átjárhatósági vizsgálat. Volt már valakinek ilyen közűletek? Jó lenne róla tudni bővebben is. Jaj most reggeltől ez jár az eszemben, hogy mit kéne csinálni.

Ha első gyerekről lenne szó, szerintem belevágnék, de így nemtudom mit csináljak.

Kép
babicsek

sziasztok......meli szép neve lesz a lányzónak!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek sztem vágj bele,ha nagyon szeretnétek a babót, ezt neked kell tudni v. érezni, de ha jó a dokid és megbízol benne, akkor nem hiszem, h gond lenne....

Nita: milyen érzés, amikor megmozdul v. azt honnan fogom tudni...???? :D

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Bocsi,most nem írok többet csak képekkel jöttem.Holnap írok is,becsszó. :wink: :D
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Mucus, nagyon jók a képek! Ez melyik állatkert?

Kép
nyuszifül16

nyuszi ezt először általában akkor tudod figyelni mikor nyugalomba helyezed magad...szóval apró buborékolásokat érezhetsz a pocidba vagy mintha a szelek bántanának..........hamarosan érezni fogod...nagyon jó érzés...bencus már néha jókorákat tud rugni...... :lol: :lol: :lol: :lol:
mucus nagyon jók a képek!!!!!!!!!ez a fővárosi állatkert ha jól nézem a képeket!!!!! :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek épp du mondta a barátnőm, hogy neki a kontrasztanyagos vizsgálatot csinálták és nem fájt. Betesznek valami kütyüt a méhedbe átballagsz a röntgenbe és ott befecskendezik az anyagot. Reméljük nem lesz rá szükséged :wink:

Dius a képek mint mindig nagyon jók! Nekünk már el sem kell menni, kirándultok ti helyettünk is :lol:

Melisch jelentkezz légyszi.......

királylány

majd mi is megyünk állatkertbe...már nagyon várom.....tavaly voltam utoljára........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Babicsek!
Szerintem pont azért vágj bele,mert tudod,hogy mekkora öröm egy gyerek.Mert ha még nem lenne,nem tudnád miről maradsz le,de így hogy van,tudod,hogy minden fájdalmat,akármit bármit megér!!!!Remélem érted mit akarok írni!!
Most ballagok aludni,férjemék még pezsgőznek, a kresszemre,de jó,itt mindig van mit ünnepelni... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok, bocsi királylány de nem volt időm írni, ment pü :wink:

Mucus tök jók a képek nagyon vagány lehetett ott :wink:

Kismamák látom aktualizáltátok a vonalzókat :lol: :lol:

Melinda, Melcsi lesz a neve? A kuftálás= kíváncsi keresgélés, tehát arra szoktuk mi mondani (ne kérdezd milyen nyelvkeverék román, sváb :shock: ) aki mindenhova benéz mert kíváncsi mi is van ott.

Na pár kép az új virágaimról

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
melisch

Melinda lesz,bizony ám!
Én szeretem a nevem. Fülöp Melinda lesz :lol:
Jaj de szép virágok.Itt olyan szárazság van,hogy csak a kaktusz virít a kertbe,szerintema krumpli se kel majd ki,de nem baj,2 sor borsóm tuti lesz.... :lol:
Többiek merre????
Menü??
Nálunk húsleves,nekem tegnapi gyümölcs,már herótom van a húslevestől.A második meg rántott csirkemell meg karaj,franciasaláta.
Desszertnek meg anyósom csinál kakaós csigát,már régen volt.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Jáááááááájjj már 25 hetes vagyok!!!Hogy megy az idő!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Itt is szárazság van és azt mondják az lesz egész nyáron, de a petúnia nagyon szereti a szárazságot, ha öntözgetem remélem szép lesz, bent meg inkább vagy reggel vagy délután süt a nap úgy remélem nem lesz nagyon melegük. A Melinda szép név :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem van maradék leves, csirkecomb sül a sütőben és lesz hozzá tepsis krumpli, desszert lehet bent a városban, mert még megyek virágot venni :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Tegnap du haza jöttünk anyóséktól,jo volt kicsit kikapcsolodni...
Most a melóhelyen lenne a helyem,de tegnap du óta nagyon carul vagyok :cry: nagyon fulladok(egyébként van némi asztmám,be szoktam fújni a spray-mel,de most nem használ,más bibi van), este 23-ig felment 39-re a lázam, a vérnyomásom a legmagasabb 185/105/164 :shock: ... Vettem be lázcsillapítót meg borogattuk a csuklomat meg a bokámat hideg vizes törölközökkel akkor lejjebb ment,de azóta is hőemelkedésem van...és szerintem estére megint rosszabb lesz.... :cry: Ügyeletre nem voltam és nem vagyok hajlandó menni mert tuti bent tartanának a kórházban :evil: ..
Majd holnap elmegyek a körzeti dokimhoz...szerintem a megfázásom ráhúzodott a tüdömre...halál félelmem volt,föleg mikor megláttam mennyi a vérnyomásom :(.

királylány! Jó sokat késett ez a fránya pirid :?

melisch! Nagyon szépek a virágaid!! :wink:

mucus! Jók a képek! :)

Na csajok megyek is ledölök,mert le esek a székröl
Vendég

Sziasztok!

Segítséget kérnék, hátha ti tudtok. Nézzétek már meg légyszi a görbém (lent aláírás) mert nem értem. Elvileg holnap ovulálnék, na de tegnap felugrott a hőm ma meg kicsit le. Akkor ma már késő volt próbálkozni? Vagy pont jó?
recon

Recon esthajnal remélem válaszol neked a görbéd szerint akár tegnapelőtt is lehetett pé-d de ha nem néztél más jeleket csak 2 nap hőmérőzés után tudunk okosabbat mondani. Ha ma nagyon nagy idő különbséggel mértél lehet az is lehet az oka, bocsi nem tudom te vagy rabbel írtátok, hogy később mérte ma reggel :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Nyuszi!
Hihetetlen,hogy már Te is 17 hetes vagy,nagyon megy az idő. :roll:
Itt Pesten voltunk az állatkertben.
Ma kapott egy BEN 10 rollert,most azzal száguldozik a játszón. 8)

Kirus!
:shock: :shock: ÚÚúú nem semmi vérnyomásod volt!Vigyázz nagyon magadra!
Én is szenvedek a köhögéstől de a világ minden kincséjért se mennék el a dokihoz. :oops: :D

Dia!
Sajnálom pirit,Én már elkönyveltem,hogy babás vagy.
Hová jársz dokihoz?Ha Salgótarjánba akkor tudok dokit ajánlani. :wink:

Melisch!
Nagyon szépek a virágaid. :wink: Jaj Én is szeretnék egy kertes házikót! :?

Többiek pussz

KépKép
Kép
mucus75

Igen igen később mértem, később keltem :oops:
Viszont ha meg most nézem akkor 36,6 tehát 1 tizedes a különbség. Ha tegnapelőtt volt pé-m akkor még talán belefértem vagy nem? :?

Nem akartam így kifutni "időből" :(
recon

Kirus Uristen csak most olvastam :shock: :shock: :shock: vigyázz magadra és menj dokihoz, ne játssz ha úgy gondolod, hogy tüdőgyulladásod lesz. Azt ki kell kezelni mielőbb. Jobbulást, pussz.

recon a mostani hőd nem jelent semmit :cry: csak a reggeli felkelés előtt. Nem sok szokott lenni a különbség ha csak 1- 1 1/2 óra különbséggel méred csak még felkelés előtt, kiskatonák meg 5 napig is élnek a petéd pedig 12 órát számolj utána. :wink:

Kép
Kép
melisch

Akkor már megint mindegy. Ha tegnap előtt volt akkor lekéstem de nagyon a mai együttléttel :(
recon

De amint írtam a következő 3 nap is feldöntheti a grafikonod ha magasabb hőd lesz akkor még ma is lehet pé-d, és amint írtam nem vagyok szakértő csak január óta méricskélek. Ne add fel!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

képzeljétek ma bencus egész nap meg nem áll......folyamatosan rugdos!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Új járgány és a szőke herceg. :D
Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

nagyon tetszik a szőke herceg és a "fehér lova"!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia mindenkinek !

Épp csak bekukucskálok.
Melinda a városban császkáltunk csak ,ahol lakunk Heerlenben.
De nemigazán kőtöttük a pénzt. :)
Most olvastam http://www.wellnesscafe.hu/wellness/200 ... es_tettese ezt a cikket, én még erről nem is olvastam :shock: , az is lehet hogy az én gyulladásaim oka is ez. De ez még nagy rejtély, ami idén úgyis kiderül, megkeressük a bűnöst :evil: és elküdöm a pokolba :twisted:

Na lépek is, mert apa keres .
Sziasztok!
erabera

joéjt....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt!

Hulla voltam hétvégén, festettük az emeletet végre. Bence szobát, mi hálónkat, fürdőszobát.
Persze én nem vittem túlzásba, mégis elfáradtam estére.

Nita, én akkor éreztem amikor írtam, 14 hetesen 2-3 napig, de most pár napja nem. :cry: Biztos nem figyeltem eléggé.

Kész, Bence nem hagy írni.
Ahogy leülök, üvölt.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam, de sokat aludtam, társadalmi élet, mi egyéb...

Királylány: Sajnálom pirit. Menj dokihoz, mi lehet a gond. Tényleg nem kellett volna ennyit váratni magára! Ez nem volt szép!!!!

Melinda: Gratula a kislányhoz!!!!

Többieknek is puszi! Rohannom kell! Még próbálok jönni!!!!

Kép
kicsi80

angi az lehet hogy nem figyeltél eléggé.....ezért nem érezted.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisztok! Látom nem volt nagy tolongás itt a hétvégén.
Szóval, valószínű, hogy azért "késett" ennyit, mert terhességnek indult csak valami "hibádzott". Dokihoz nem kell mennem hacsak nincs panaszom. Minden oké, piri jól érzi magát, kicsit erősebb és tovább tart, mint szokott. Nincs semmi különös teendőm csak koncentrálni a következőre. Hőmérőt visszatettem a fiókba és nincs számolgatás sem csak keksz :lol:

királylány

Sziasztok!
Voltam ma orvosnál,kezdődő tüdögyulladásom van :(, csütörtökön kapok 24 orára egy vérnyomásmérőt,meg kell figyelni a vérnyomásomat is ... 3 féle gyógyszert kaptam,szedem őket és gyógyulgatok :!:

királylány! Majd ez a hónap a miénk lesz most már :wink: !!!!

mucus! meglátogathatnád te is az orvost,nem jó jel az az elhúzódó köhögés sem :roll: ,vagy talán allergiás vagy azért köhögsz?? Ja, Kíra meglátta a szőke herceges képet és mindjárt azt mondta neki kell ilyen roller :lol: (az már nem is jó amit kapott márciusban szülinapjára,pedig hasonló mint Domié csak rózsaszín).. Helyes fickóó 8)
Vendég

Hú Kírus. Ez nem hangzik valami jól... kúráld magad. Gyógyulgass. :(

Királylány: Izgalmasan hangzik... Nincs hőmérőzés... Csak a szűzi ösztön!!!! :lol: Doki mondta, hogy ez lehetett a gond? Vagy honnan sejted?

Melisch: Milyen jó, hogy felénk nem laknak ilyen kisfiúk. Nem tudom mit csinálnák. Nem lehet kellemes... :roll:

Erabera: Szerintem érdemes utánna menni, legfeljebb nem ez a baj. Találtál már ott kint ilyen tesztet?

Kép
kicsi80

Kicsi van egy nagyon jó védőnő barátnőm. Pár évvel idősebb tőlem, nem sokkal de nagy tapasztalattal bír és nagyon otthon van ilyen téren. Ővele beszélgettem, elemezgettem ezt az 50 napos ciklust. Igaza van, mert erősebb a mensim, más összetenné a két kezét ha csak ilyen lenne, de nekem ez már erősebb és kb 3-4 napig tart. Most vagyok a 3 napon, de ma a legerősebb eddig és ilyenkor nekem már alig szokott meglenni.
Nem lesz semmi számolgatás csak durrbelebumm :mrgreen:

Kirus ajjaj, akkor most pihi és vigyázz légyszi magadra.

Melinda ez nagyon szép név!

királylány

kirus pihizz,gyógyulj meg!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok lanyok!

huh, de regen voltam, de otthon jartunk szabadsagon.

UH-n ert minket a sokk: Doktor bacsi ket maszatot latott :lol: Ferjem kicsit pityerget..(persze az autoban)...

Aggodas indult ezerrel, foleg hogy szurkal/gorcsolget neha a pocim. UH szerint most kb 6+4-esek vagyunk.

Ha van otletetek/tapasztalatotok iker balheval szoljatok :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?