Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

még mindig nem olvastam vissza. :oops:
Danika sokkal jobban van, csak néha köhög egy kicsit. Csak kedden kell vinni dokihoz, tegnap mondta, hogy végre túl vagyunk :lol:
Már csak néha köhög, és ami a legfontosabb akiságyban aludt éjjel. Este 10-kor tettem le, aztán 11-kor felébred és felsírt mert észrevette, hogy nem velem alszik, kivettem, dajkáltam, adtam egy kis tápszert (este keveset evett), elaludt, letettem és reggel 7-kor ébredt fel :shock: Csak egyszer köhögött álmában :lol:
Most meg alszik mér 2 órája én pedig mint az őrült csinálom az Áfát, ezért is nincs időm netezni. De ha kész az áfa (kb még 3-4 nap) jövök annyit, hogy már unni fogtok :wink:

Addig is puszi mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Na, van még egypár percem:

Nemone,

örülök, hogy már otthon vagy, sajnálom, hogy a lelet nem lett jó. Én szerintem életemben akkor szenvedtem a legtöbbet amikor a bélgyulladásom volt :cry: Úgyhogy nagyon átérzem a helyzeted.

VIki mami,

hogy viseli Lackó ezt a változékony időt? Danika többet alszik, de lehet, hogy csak a betegséget piheni ki szegényke.
Beszéltem a dokinkkal és Danika a május 25-i hét szerdáján kezdheti a bébiúszást. Már be is irattam. Nagyon várjuk már, addig is kaptunk 2 heti feladatot itthonra, fürdés után fel kell ültetni a kádban Danikát, mondani kell neki, hogy Danika hoppá és rá kell borítani a fejére egy tál fürdővizet. Ezt kell egyre sűrűbben csinálni, és a vizét fokozatosan 30 fokra hűteni. Kíváncsi leszek... :lol:

Czinki,

Danika is nagyon szeretei a mi tait.
Az én páromra sem lehet Danikát rábízni 1 óránál tovább :wink: Nem bírja vele a tempót :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Moncsi!
Mivel ő még 3szor alszik napköben, így nem veszem észre, h töbet aludna. Éjjel meg 1szer kel, ha kel. Akkor kis hama és horpaszt tovább.

Örülök, h már javultok! Neked kitartást a munkához.
20150601134430

Köszi az érdeklődést Mindenkitől!!!!
Mi egész jól vagyunk,csoda,hogy eddig is húztuk,tulajdonképpen már több,mint két hete elment a "dugó",azóta nem is nyíltam a doki szerint. De természetesen erre nincs garancia,akár pár óra múlva és még akár egy hét múlva is szülhetek.Magnéziumot sem szedek már,jön,amikor jönnie kell. A lepényem is harmadfokú,ez is arra utal,hogy kevés időnk van már így egyben,de nem túl nagy baba,így az sem lenne rossz,ha még hízogatna.Tehát most már nem is tudom,hogy lenne jobb....
A lepény miatt kicsit izgulok,sajnos 35 felett állítólag hamarabb öregszik már,remélem azért el tudja látni a funkcióját. Már nagyon várom,hogy láthassam Lócit,remélem egészséges kisfiú lesz és majd megnő idekint.Most már lelkileg is felkészültem a szülésre,hát majd meglátjuk.
Mindenkinek szép hétvégét és minden jót!!!!!!!!
Babaképeket tegyétek,olyan jó gyönyörködni bennük!

Kép
f.ancsi

Ancsi, dehogy irtál. még mindig egyben, dejó, de innentől kezdve már nyert ügyed van. Végülis hol fox szülni melyik dokkernál?????

Czinki, nagyon teccetek a képek, férjed irtó jóképű pasi, Nándussal csodásak együtt a képen :wink:

Moncsi, örülök hogy Danika jól van, sokat gondoltam rátok tegnap este, volt egy kis időm. Most apa elvitte Olcsit a mamához mármint az anyósomhoz, olyan fura hogy nincs itthon, annyira hiányzik. Ilyen hamar lehet már kezdeni a babaúszást??? Úgy tudtam négy hónapos kortól. Azt ird majd meg, hogy reagált Danci a leöntésre??????

Kép
pgsuska

Viki,
szerintem motivációból nincs hiány. Anya mindig boldog és büszke, elmondjuk mindenkinek... Ez nem is gond, Lili ráül a bilire, wc-re, ez is megy. Csak az nem, hogy akkor üljön rá, amikor kell, ill, hogy akaratlagosan irányítsa a dolgokat. Pl. ha a Heim Pálban pisit kell adni, akkor ott ülünk akár egy órát is, mire sikerül, mert nem tudja kiengedni azt, ami bent van. Csak ha már teli a hólyag.

Zsuzska,
akkor megnyugodtam. Levi 25+3-héten volt 850g, 19+3-on 375g, szóval szerintem összehasonlítva kisebb, mint Oli volt. Tegnap voltunk 26+5 napon, és 28+4-nek mérte az UH. De fejét, mindenét, meg átlagban is, nemcsak a súlyát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert megyünk sétálni egy picit.

Köszönöm már sokkal jobban vagyok, bár azért van néha 1-1 görcs, de hamar elmúlik. A háziorvos azért rendelt tegnap vissza, mert az UH-n ő úgy látta, hogy bélelzáródásom van, de mivel csütörtökön szinte egész nap a wc-n ültem, így ez kizárható. A tejem szinte teljesen elapad, kb. 5 ml-t tudok csak fejni, aminek már szerintem nincs sok értelme... :roll:

Este jövök, és reagálok mindenkinek, és képet is rakok fel Viki kedvéért.

puszi

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Most olvastam a májusiban, hogy tegnap megszületett Vicuska kislánya. Bár ide már rég nem írt...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ancsi!
Mit jelent az ,h nem túl nagy baba?

Csomagod összekészítve? Babaszoba? Képeket tehetnél fel?

Némóci!
Már várom a képeket. Igazad van, annyiért nem érdemes cserpákolni. Én is akkor hagytam abba a fejést, amikor már csak naponta 20-30 ml jött le egész nap.
20150601134430

Monic,
Örülök, hogy Danika jobban van, és végigaludta az éjszakát! :)

Boni,
A Te Zsigid gyógyulásának is nagyon örülök! :)

Ancsi,
Mennek a drukkjaim, ha netán mostanában akarna kijönni a kis Lóci! :D Azért meg ne aggódj, ha kicsi, hiszen Réka is jól összeszedte magát. Sőt, kedden a kontrollon találkoztam az egyik lánnyal, akinek 920 g-al született a fia, és már ők is otthon vannak, és jól vannak.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Czinke,
A párom jól bírja egyedül Rékával, hiszen sokszor elküldött már itthonról, hogy menjek kikapcsolódni. Egy baj van cskak, hogy ő még nem igazán tud vele mit kezdeni, amikor nem alszik, hanem játszana, de majd abba is belejön...

Dita,
Sajnálom a rossz vizeletet! :(

Holnap megyünk egész napra a telekre, kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni Rékának!?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Csajok, a lényeget meg sem írtam. Tegnap az orvosnál Lili kérte, hogy keressük meg a kukiját. Az orvos megtalálta, én meg rávágtam, hogy "mérjük meg" :P
Tudom, mi csajok... Amúgy hatalmas méretekkel rendelkezik a fiam: 1,4 cm :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Fáradt vok épp hogy csak beleolvasgattam, sorry! :oops:

VIKI
A pipimet nem is vizsgálták meg mert utros pipit tudtam csak produkálni, a vérnél volt 5 csillag!

NEMO
Imádom a kislányodat, legközelebb nem úszod meg a gyerekrablást! :lol:

SUSKA
Akkor most elintézted hogy 13 hétig vagy még tovább nem szólok hozzád!
Olyan izé vaaaaaaaaaaaaaaaaagy!!!!!

MONIC
Így hogy egyre közelebb érünk a tali időpontjához sokat szoktam gondolkozni hogy a férjeink majd milyen jól megfogják egymást érteni.
Feltéve hogy elmegyünk mert nem sok kedve van!
Bezzeg nekem mindenhová kellett mennem, örökké pecázni jártunk már t...m tele volt. Inkább itthon maradtam egyedül már annyira úntam a banánt.
Majd írok privit, tegnap akartam, de annyira ki voltam bukva most meg fáradt vagyok! Majd holnap ha lesz időm megírom!

Örülük hogy mindenki aki beteg volt már jobban van!

Pusszantás mamáknak és babáknak!

dita75

Csajok most akkor tutti már a tali időpontja???????????????

Kép
pgsuska

És konkrétan hol találkozunk???????

Kép
pgsuska

Zsuzska,

nálunk a babaúszás feltétele a betöltött 3. hónap, a 3. havi szuri megléte és a 2 hetes otthoni leöntözgetés gyakorlása.
Még nem öntöttük le Danikát, majd ha teljesen meggyógyul. Most még nem szívesen zargatném ilyesmivel.
Tali: június 13. Linácska apukájának a tavánál Kecskemét mellett. :wink: asszem...

Linácska,

nem semmi méretei vannak Levinek :lol:

Nemone,

örülök, hogy jól vagy, Réka nagyon szép!

Ancsi,

mostmár akármikor jöhet Lóci, gondolom izgulsz már nagyon. Nekem az ilyen izgalom kimaradt, mert Danika annyira meglepett minket, hogy hamarabb jött.

DIta,

pihenj sokat és várom a privit.

Kép}
monic80

Szilvi, nagyon aranyos Kisnémó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Küldök neki puszikát!!!!!!!! :wink: remélem hogy te jól vagy!!!!

Moncsi, akkor nekem sajna ugrott a tali, pedig szivesen mentem volna. Nekem iszonyat messze van innen, de nem is lenne gáz mert imádok vezetni, hanem amire odaérek jöhetnék vissza mert fejnem kell Olcsinak, Hat órát bir ki a mellem fejés nélkül de van amikor csak ötöt. Két óra oda az út két óra vissza. Szóval sajna nem működik majd akkor ha már nem szoptatom Olcsit.

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Némóci!

Réka Kép

Az Apa vállán bealvós a kedvencem!

Hogy érezte magát Réka a telken?

Apa meg bele fog jönni. Az én uram hétvégente délelőtt a Lackó felelős (akkor főzök, pakolok, stb).

Többiek?
20150601134430

Zsuzska,
ha csak a fejés miatt nem szeretnél jönni, akkor szerintem azért gondold meg. Van ház, el tudsz vonulni, van áram, hűtő, mikro, szóval meg lehet oldani.

Apuval amúgy lebeszéltem a június 13-at, ok minden, reméljük jó idő is lesz, mert esőben ott sokmindent nem lehet kezdeni.
A részleteket meg majd megbeszéljük. Kaja, pia...

Dita,
a párodnak üzenem, hogy a szabály az, hogy a halat vissza kell dobni :lol: Kivéve ha valaki kifogja végre a 8 éves harcsát :lol:

Monic, Némoka
SOS. Kaptunk APEH-től levelet, hogy a februári bevalláskor nem adtuk le a 0801-es bevallást. (Jelzem nem is tudtam, hogy létezik :oops: ) Szóval egy alkalmazott nélküli, síma egyszerű EVÁs Bt-nek kell arra adatokat írni, vagy nullázzam ki mindenhol??????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

A tali minket is érdekel, ki ne hagyjatok :twisted: Mondjuk apa még nem tud róla, de majd rádumálom :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Linácska,
Én úgy tudom, hogy a 0801-est még nullásan is be kell adni évente egyszer, bár az eva-hoz nem értek, de a cégeknél igen.

Viki,
Jó volt a telken, nagyon élvezte a friss levegőt, csak este volt nyűgös a fáradtságtól, de aludni meg nem akart. :?

Na, én meg jól lemaradok itt mindenről, mert a másikat nem tudom olvasni... Milyen találkozó van készülőben?

Lányok?
Ti mit tudtatok a gyerekekkel játszani, amikor 3-4 hónaposak voltak, és már nem aludtak sokat? A játékhíd nem mindig köti le a figyelmét, versikéket szoktam olvasgatni neki, de az is csak egy darabig izgalmas, a legjobban azt szereti, ha kézben van, és a vállamon keresztül nézelődhet, de egész nap mégsem foghatom... :roll: És most már tényleg egyre többet van fent!

Nekem még sajnos vannak néha görcseim, ami hamar elmúlik, de jön helyette új, és csak kb. 1/2-1 óra múlva múlik teljesen, amikor kijön a szél ami kínoz... Csak tudnám, hogy mitől vannak szélgörcseim, amikor már csak kruplit, kekszet, és vizet eszem? :roll: Már baromira éhes vagyok, és nagyon utálom a krumpilt! Ja, és fogytam 2 kg-t!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némóci, az enyémek azt szeretik, ha énekelek és közben ütemre rázom mellé a csörgőt. Megigézve figyelnek olyankor, és nem mellesleg úgy kifáradnak tőle, hogy ihaj. Vagy vonatos mondókára bicikliztetem a lábukat, azt is szeretik. Vagy hasra fektetve babáknak való könyvet teszek eléjük. Ez mondjuk az Ádámnak nem jön be, mert lusta mint a sár, és nem akarja egy könyv kedvéért sem tartani a bukóját.

Drukk, hogy mielőbb jobban legyél!

Linácska apukájának a telkén szerveződik tali Kecskemét mellett.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok!
sokat nem kellett visszaolvasnom, pedig már vagy két napja nem jártam erre. mindenki napozik??? 8)

Voltam kombinált teszten, majdnem elküldtek, de kiharcoltam az uhu-t. :wink: Én még ilyen édes kis törpét nem láttam, ahogy ott ficánkolt. :lol: Hanyadt feküdt és mindkét lábija az égnek meredt a kezével meg vadul hadonászott, aztán mintha csuklott volna egyet feljebb ment majd visszacsúszott. Annyira édes volt, nagyon szeretem ezt a kis manót!
Aztán levették a vért, két hét múlva lesz eredmény!

Most anyuéknál vagyok.... épp kiszolgálnak vacsival úgyhogy búcsúzom!

apropó

LINA
Míg el nem felejtem, ha nem hiányzom senkinek a buliról akkor átadom az üzeneted apának!

dita75

Hát, csajok, még jó, hogy megnéztem a naptárat :cry: A jún. 13-i hétvége nekünk mégse jó a talira, mert a nővérem legkisebb lánya ballag, és oda vagyunk hivatalosak :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,
pont ballagás van akkor???
Az a baj, hogy később meg már nekünk sem jó. Következő hétvégén van a szülinapom, meg a párom nagymamájáé, utána meg már elutazunk.
Max. még a június 14 vasárnap lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Halihó!

Ditus!

Ügyi vagy a potya uhuval! Bogyóci mostanra már kész kis emberke!

Némóci!
Lackó a dalokat szerette nagyon ilyen idősen. Meg azokat a kis tárgyakat, amiket meg tudott fogni, na azokat nézte világba. Amik meg csörögtek, zörögtek azok voltak a fél istenek.

Kerestem vissza régebbi képeket ezekből az időszakból:
Kép Kép Kép

Linácska!
A talit legnagyobb sajnálatra mi is kihagyjuk, messze vagytok nekünk.

Mai képek:
Kép Kép Kép
20150601134430

VIKI
Gyönyörű szemei vannak Lacusnak, imádom a huncut mosolyát! Az a nyelvkidugás pedig: :lol: :lol: :lol:

dita75

sziasztok,

Viki: küldök egy cuppantós vigyori Lackó vékony nyakincájára! :lol:
kb 2 hete amióta itt volt a védőnő, az ő tanácsára szinte csak hason van a játszószőnyegen Nándus, a stabil tartása ezért még stabilabb lett és sokkal erősebb a háta, sokkal jobban ki is fárad! mostanában kezdett el ,,kúszogatni,,. 2 napja húzza előre kicsiket magát, de nem mászik még. de már a hasát is felemeli és szinte csak a könyökén és a lábfején támaszkodik. ma reggel és most is átfordult a hasáról a hátára, miközben birkózott az egyik játékával. ő inkább eddig csak pörgött, pik-pak 180 fokot elpörgött a hátán és a hasán is. van erő a kiscsávóban! :lol:

Némóka: Réka nagyon gyönyörű! nekem a kedvencem az utolsó kép ! párod nagyon ügyi!! Rékát próbáld minél többet a játszószőnyegen hagyni. én most is itt ülök mellette. de reggelizni és ebédelni is sokszor így kényszerülök. :roll: és próbáld minél többet a hasára rakni, ne csak a hátára. védőnő szerint hason fog elkezdeni forgolódni és persze kúszni. körbe kell rakni játékokkal. én nagyon nagy változásokat látok Nánduson, amióta 95 %ban hason van a játszószőnyegen is. ha elfárad lerakja a fejét piheg és utána folytatja a játékot , ha meg nagyon nyöszörög, akkor odamegyek és megfordítom, v csak elég ha én is beszállok a játékba. :lol:

Linácska: mondtam páromnak a talit, egyelőre tőle ok, de még meglátjuk. szeretnék menni, tök jó lenne!!

Dituli: még a végén átpártolsz a fiúkhoz! :lol:

jól vagyunk. Nándus jó fiú, csak mostanában túl keveset alszik, pedig tök lefárasztja magát a játszószőnyegen. teleeszi magát, most kop-kop van miből, és mégis csak kb 45 perceket alszik. :cry: semmire nincs időm , erőm így. és nem tudom, h mi a baj. ma megint kapott almát, de csak a levét. reszeltem , pároltam, és leszűrtem a lét, kapott 3 kicsi kanállal, amiből kb 1,5 maradt bent, mert a többit kiköpte. :roll: a köv etetésnél nem volt sugárban hányás, de utána 45 perc alvás után jött vissza egy kevés tejcsi. nem vészes, de lehet, h 15-20 ml is volt . holnap úrja próbálkozom.

most megyek, mert elfáradt a szőnyegen, megpróbálom lerakni, kivi vagyok , h győzök e ?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Jó reggelt!

Köszönöm szépen a tanácsokat!

Viki,
Nagyon édi Lackó! :D
Az a baj, hogy Réka emelgeti már a fejét, de ennyire még nem tudja, ő le van azért kb. 1 hónappal maradva.
Hogy kell teljesen elapasztani a tejet? Tegnap kénytelen voltam fejni egy picit 3 nap után, mert éreztem, hogy vannak apró csomócskák a mellemben, de csak alig 10 ml jött le 30 perc fejés után.

Dita,
Gratula a kis ficánkához, és drukk a kombinált teszt eredményhez!

Czinke,
Hát, nekem is ez a bajom, hogy Réka egyre többet van fent, de ugyanakkor fáradt, mert estére már hisztizik. Tegnapelőtt este nem is lehetett megetetni annyira üvöltött még úgy is, hogy a cumi a szájában volt. Letettük az ágyába, és fél óra egyedül sírás után bealudt. Tegnap meg a földre raktam le a szőnyegre, és úgy raktam fölé a játszóhídat az már izgalmasabb volt, de mire visszajöttem a konyhából a cumijával bealudt.

Linácska,
A találkozóra én sem tudok menni, ha Kecskeméten lesz, mert nincs autónk, és lehet, hogy akkor ünnepeljük a szülinapomat is.

Már jól vagyok! Hétfő este már annyira éhes voltam, hogy ettem a párommal virslit, meg egy szelet kenyeret, és csodák-csodájára elmúltak az erős hasgörcseim. Azért még vigyázok, és nem eszek mindent, de szép lassan próbálkozom.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziazstok

Nemone vegyél Urtica urenst 30ch-t a a magasabb dózis elapasztja...

sajnálom :cry:

LAckó egy tünemény!

Lina jaj jun 13 án mi hazautazunk szülinapozni... :oops: meg kiderült lehet leköltözünk Csigával anyuékhoz , mert én megyek hugival szülni ha párja külföldön lesz....

Csiga felmászott az ágyra egyedül és megáll egyedül .... :roll:

nálunk zenélő forgó csörgő jött be, meg gyerek cd, és versikék

de Csiga eljátszott magától

puszi
Vendég

Halihó!

Ditám!

Nyelvtechnika.., na igen, a csajok biztos díjzzák majd 20 év múlva :lol: :lol: :lol:

Holnap mész a dokidhoz?

Czinke!
Nándi nagyon ügi a forgással. Lackó 3 hónaposan megcsinálta egymás után 3szor (még fotózni is sikerült), aztán 2-3 hónapig semmi. Akkor csak a hátról hasra ment. Most meg néha könyörgök neki,h 5 percet pihenjen, mert nem bírom szuflával :D

Ha nem komálja a legény az almát, próbáj neki barackot adni, v. akár már sütőtök is mehet kevéske.

Sajnálom, h keveset alszik a legényed.

Némókám!
Könnyen behozza Réka az az 1 hónapot nyugi.

Boni!
Babakocsitokat megjvították? Zsigi képek?

Moncsi, Zsuzska, Denika, Évi!

Kép
20150601134430

Sziasztok! :)

Most van egy kis időm, remélem Niki 17h-ig aludni fog. Próbáltam kicsit visszaolvasni.

Czinke: Sajnálom ezt a tejmizériát. :( Próbálj tényleg megnyugodni, és pihenni amennyit csak tudsz, mert szerintem az nagyon befolyásolja a tejci mennyiségét.

Monic: Ez a fránya betegség. :twisted: Mielőbbi gyógyulást a kis Danikának!

Boni: Örülök, hogy Zsigi túlvan a betegségen!

Zsuzska: Tyűha! Szépen gyarapszik Oli! :)

Némóka: Alig hittem a szememnek, amikor Dita írta, hogy megint kórházban vagy. Örülök, hogy már jobban vagy! Réka baba nagyon tündéri! :)

Linácska: Nagyon aranyosak vagytok Lilivel, és csini a Levilak! :) A pacis képen is nagyon ari!

Évi: Gyönyörűek a csemetéid! :) És milyen jók, hogy átaludták az éjszakát!

Viki: Lackó vigyorától mindig elolvadok! :)

Dita: Betonozás??? Jól el leszel dádázva, ha ilyesmiket csinálsz :!: :twisted: Gratula az UH-hoz, már nem is bogyó Bogyó, hanem kész babácska! :)

Ancsi: De jó, hogy írtál, és hogy még egyben vagytok! Téged is egyfolytában koraszüléssel ijesztgettek, aztán a végén túlhordod! :)

Rólunk:
Szerintem Niki alapvetően jó baba, bár nem bánnám, ha inkább nappal dorbézolna, nem pedig éjszaka. Mostmár rendszeresen fordul elő, hogy az éjszakai etetés után 2 órán keresztül sírdogál, ami időnként ordítássá fajul, nem hajlandó elaludni, ringatgatni kell, járkálni vele, beszélni hozzá. A tejecskét szereti nagyon. A kezdeti nehézségek ellenére, bimbóvédővel a szopi is egész jól megy neki. Mostmár kb. egy hete nem kapott cumisüveget. Tejcsi is van egyelőre bőven, általában napi egy pohár felesleg is van, amit Aventes pohárban lefagyasztok. De ha így haladunk tele lesz a fagyi, kiönteni meg sajnálom a tejcsit. És gyarapszik szépen, tegnap 3,25 kg volt pucéran.
Egy kis gond csak annyi, hogy vannak napok, amikor sokat bukik. Voltunk a dokinéninél is, holnap megyünk hasi UH-ra reflux gyanu miatt. Az anyai megérzésem azt sugallja, hogy ez tényleg csak gyanu, nincs nagy baj, mert szépen gyarapszik, és evés közben sohasem sír.
Sétálni még nem voltunk, mert akárhányszor el akartunk indulni, iszonyúan elkezdett sírni. Hétfőn a dokinénihez is kézben vittük le, mert se a hordozóban, se a babakocsiban nem maradt meg csendben.
Viszont tegnap megvolt az első sírásmentes fürcsink. :) Jó meleg fürdővizet csináltunk neki, úgy tűnik neki hideg a 37 fokos víz. :roll: Íme, így fürdünk:

Kép

És itt a szüléstörténet, amivel még adós voltam. :) Szüléstörténet

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok és bocsánat,hogy sokszor nem írok,de mindig olvaslak Titeket,tehát képben vagyok! :oops:
Hála Istennek,mi még egyben vagyunk,bár ma nagyon fáj a derekam,vasárnap kelhettem fel és ez meg is tette a hatását.
Most annyi gond van,hogy a lepény már elég öreg,3.fokban érett,tehát emiatt nem lenne baj,ha már jönne lassan ez a kislegény.
A dokim mondta,hogy általában a koraszülött veszélyeztetettek sokszor szinte túl hordják a babát,mert előtte kímélő az életmód. Úgy örülök,hogy lassan három hete vagyok már nyákdugó nélkül és még Lóci bent van!
Linácska,nálunk szintén ballagás van,a bátyám fia ballag,így sajnos mi nem tudunk menni,de nagyon köszönjük a meghívást!!!!!

Kép
f.ancsi

És még két képecske:
Alvás közben elkúszott és megfogta a rácsot :)
Kép

Macisimi :)
Kép

denika
Budapest

Ancsi: De jó, hogy írtál! Örülök, hogy még mindig egyben. :) Nemsokára a kezedben tarthatod Lócit! Könnyű szülést kívánok! +++++++++

denika
Budapest

sziasztok,

Denika: gratulálok Nikihez, gyönyörű baba, szüléstörit megkönnyeztem, eszembe jutott a sajátom. nekünk is segitett a párom, mint nálatok, csak ő a jobb lábamat tartotta fel és a fejemet fogta, mert a nőgyogyász nekem is nyomta lefele Nándust, de nekünk szerencsére nem ment ilyen nehezen. sajnálom, h ilyen nehéz volt a szülés, de tényleg, ahogy az ember kezében tartja a kis lényt, akire már régóta vágyott, kárpótolva van!! :lol:

Ancsi: ügyik vagytok! derekat szülés után nézesd meg. nekem kb a 8. hónaptól fájt a derekam, nőgyógyászom szerint asszonybaj :twisted: szüleim már nem birták nézni , h úgy bicegek , mint egy csipőficamos, és elvittek egy csontkovácshoz, amikor Nándus már majd 2 hós volt (de lehet, h kicsit korábban,most elbizonytalanodtam :roll: ), és kiderült, h lumbágóm van. 2szer kellett mennem hozzá, mire rendberakott! szoptatás alatt lehetett kenni a perskindol krémet, kérdezd meg,h most használhatod e esetleg, bár szerintem azt mondják majd h nem. elővigyázatosságból! kitartást!

Viki: igen, sajna most a nappali alvások vhogy nem mennek. szerintem túlpörgeti magát a játszószőnyegén. látom rajta , h fáradt, dörzsöli a szemét, ásitózik, és mégis alig bir elaludni. és tök sokat üvölt . szerintem szomszédok néha azt hiszik, h nyúzom. :roll:

nagyon aktiv Nándus, uh úgy döntöttem,h tényleg nem kell aggódni tejcsi miatt, mert ha ilyen energibomba a kiskölök, akkor jut be elég tápanyag. bár tényleg jól lefárad, úgy fújtat, mint egy gőzmozdony.
tegnap ugye megint próbálkoztam az almával, csak 3 kis kanál lét kapott, amiből szerintem csak a fele ért célba. és nem tudom, h ennek hatására, de este mindent kihányt. az almát de 11kor kapta, és este 9kor fürdés után szépen evett , leraktuk, én is lefeküdtem, párom még tvzet kicsit, és 23kor kiabál, h menjek. nem tudtam elképzelni, h mi van, erre mondja,h Nándus hányt, nézzük a párnáját, kijött az egész vacsi. de tök nem értem, h lehet, h csak 2 óra elteltével hányja ki, de az egészet. gyomra teljesen zárt, voltunk a kötelező uhn. és 23tól kezdve az éjszakánk egy rémálom volt. gyerkőc üvölt, majd bealszik, de kénytelenek voltunk átöltöztetni, mert tiszta hányás volt mindene. erre fölébred , üvölt, majd még hány. aztán még vagy párszor öklendeezeett, de már nem jött semmi, v csak épphogy vmi. nem mertem letenni, bebújtam ülve az ágyba, majd mikior már majd elaludtam, és láttam,h most már kijött minden, akkor beraktuk az ágyába, merth ott a legbiztonságosabb a légzésfigyelő miatt. minden kis neszre ugrottam. hajnal 2kor felsirt, akkor visszaringattam, majd 5kor enni kért, gondoltam,h akkor már ehetne szegénykém. a jobb cicit kapta, ami gyengébb, ott kevesebb sokkal a tejcsi, be is aludt rajta szegénykém. és szerencsére nem jött ki. én ekkor aludtam el igazán csak . reggel azonban Nándus még mosolygott is, és szépen evett, kajcsi bentmaradt.
de szerintem nem az alma a hibás, hanem az a baj, h nagyon habzsol. ma is adtam neki kis vizet, habzsolt, félrenyelt, és visszajött mind, szerencsére csak kb 15 ml volt.
de mit tudok csinálni? nem vehetem le a ciciről percenként, mert akkor azért fog üvölteni, és azért fog hányni.
ma séta alatt összefutottam a védőnővel, mondtam neki a dolgot, jövőhéten eljön. de mondta, h igazából nem tudok mit tenni. és örüljek, h van tejcsi! :lol:
csajok, lehet, h én alkesz leszek, mert megiszok mostanában egy sört szinte minden nap. szerintetek baj, ha ez a sör 2%os? vélemény? v többet ér a tejcsi, és nem árt ez a kis mennyiségű alkohol? v nagyon gáz? :oops:

hol van mindenki?? most nincs jó idő, h mindneki kint legyen. tök dühös vagyok, a barométerünk egy nagy barom. tegnap nem esett , csak fújt a szél, végig esőt mutatott, nem mertem mosni, de dutól már napot mutott, ezért ma reggel mostam mint a mosómedve a sok összehányt cuccot, erre meg egész de esett nálunk. :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Évi: ment a privi , de elfelejtettem elköszönni, bocsi, csak a párom beszélt hozzám! szóval üdv!

ja és eszembe jutott egy vicces dogol. voltam ma sétálni Nándussal a meitaiban. és kikötődött a cipőfűzőm. hát nem törtem magam igaz halálra, h bekössem, mert nem akartam Nándus nagyon meglóbálgatni a tegnapi sok hányás után. az utcán egy 12 éves forma kisfiú bicajozott és egy 55 körüli nő jött épp felém. először a kisfiút akartam megkérni, de a nő közelebb volt, és vigyorogva szabadkozva szépen megkértem, h kösse be a cipőmet. felraktam a lábam a kerités alapjára, mire mondta, h épp erre akart kérni, mert nem bir leguggolni . hát ciki volt, de nem volt mit tennem , muszály volt megkérnem. :lol: :lol: nagyon aranyos volt!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Denika, megkönnyeztelek, mekkora érzés amikor az embernek gyermeke születik, én mindig lúdbörzök ilyenkor és eszembe jut a sajátom. Semmihez nem fogható fantasztikus élmény. Gyönyörű kisbaba Niki, tüneményes.

Czinki, állitólag a babák mája nem tudja bontani az alkoholt ezért gázos, de sztem az édes kevés amit te megiszol, ha van tőle tejcsi megéri. Én sem tudom hogy mitől hányhat Nándus, szegénykém. Egyik reggel Olcsi is hányt de hatalmasat, pucolhattam mindent. Ez volt az első ilyen.

Moncsi mizu veletek, rég jelentkeztél???

Ditus, mi a stájsz, milyen a második trimeszter?????

Kép
pgsuska

Sziasztok! én TUrbóCsigázok :lol:

DEni NIki gyönyörűűűűűűűűű :lol:

Némó örülök,hogy jobban vagy!

Czinke laza vagy

:lol: de ezt így kell!

VIki képzeld babakocsi szerda reggel elvitték ,Péntek 10kor postás hozta. 5000Ft volt cakkumpakk

Ancsi még a végén túlhord.. bár ha a lepény öregszik, akkor minden nap menned kell vizsgálatra ugye,?
Vendég

légióssatyiban! Kép Kép Kép bűnözök Kép Kép aminek ájulás a vége Kép
Vendég

Sziasztok,

Boni mami,

nagyon jó lett a képregény, rég nyerítettem már ekkorát a gép előtt. Ezen az "ájulás a vége szövegen kibukott belőlem a nevetés :lol: :lol:
Nagyon szép baba Zsigi, Danikának is ilyen meleg barna szemei vannak. :wink:

Ancsi,

nagyon büszke vagyok rád, hogy már 3 hete bent tartod Lócit! Amikor nemsokára kibújik minden fáradtság megtérül majd. A derékfájás nem a közelgő szülést jelenti? :wink:

VIki mami,

Lackó gyönyörű, hihetetlen mekkorát nőtt már, jó így összehasonlítani a régi és új képeit :wink: :lol:

Zsuzska,

Olinak gyönyörű méretei vannak. Az én Danikám most 6,5 kg körül jár, a betegség miatt nem gyarapodott, sőt egy kicsit fogyott is :cry:
Most meg egyszerre akarná behozni a lemaradást, rengeteget szopizik aminek hatására van is zöld kaki :roll:

Czinki,

a cipőbekötésen nagyon jót nevettem :lol: De hát nem egyszerű egy babával lehajolni. Én tegnap úgy főztem, hogy Danika a kendőben rajtam volt, és ami a földre esett megvárta apát, hogy hazaérjen és felvegye :wink:
Sajnálom, hogy Nándus ennyit hány. Danika is szokott, hol többet hol kevesebbet, és ő is akkor ha habzsolva eszik.

Denika,

nagyon megható volt a születéstörténet, csodás volt átélni a boldogságotokat.
Szerencsére nekem a vajúdás 12,5 órája volt hosszú, a szülés nagoyn gyorsan ment és nem is kellett a hasamat sem nyomni, Danika olyan ügyesen száguldott kifelé.
gyönyörű baba Niki, nemsokára megszűnnek az éjszakai sírások, nálunk is ugyanez volt. Utáltam a tanácstalanságot, hogy ugyan miért sír a baba egész éjjel, aztán egyszer csak abbamaradt ez a szokás és fellélegezhettünk.

Dita,

gratulálok az 54 mm-es Bogyóhoz!
Szerintem ha lány lesz, ha fiú imádni fogod, én sem tudtam, hogy létezik ekkora szerelem amivel a kisfiamat szeretem :lol:
Ráadásul mostanában egész nap nevet, ami által mi is nevetünk vele, nagyon jó terápia nekünk, rég voltunk ennyire boldogok.
Mondtam is a páromnak, hogy fér ennyi boldogság ebbe a 6 kilós kis emberkébe :lol:
A párom is nagyon aranyos mióta Danika beteg volt, szerintem átértékelte a dolgait és rájött, hogy a családnál nincs fontosabb. SOkat van itthon velünk és rengeteget játszik Danikával, annyira jó nézni őket együtt. :lol:

Kép}
monic80

Rólunk annyit, hogy nekem 3. napja fáj az egyik első fogam, voltam fogdokinál meg is röntgenezte kétszer is, de nem szuvas, annyi, hogy még a lombik szurik miatt amikor nagyon összeszorítottam a fogam letört egy kis darab tömés.
És mivel nem látszik rajta semmi gond így nem csinált vele semmit, jövő hétig várni kell, mert ha nem szünik a fájdalom akkor gyökérkezelés ha meg szűnik akkor meg csak tömés csere lesz.
Marhára örülök, mert szoptatás alatt nem is ehetek fájdalom csillapítót. A patikában kaptam homeós fájdalom csillapítótt, de ezt csak naponte egyszer ehetem. :roll: Hat, de délutánra már elmúlik a hatása. Mondjuk most éjszaka végre bírtam aludni a fogamtól.

Nemsokára teszek képeket is Danikáról, csak most ébredt és mindjárt kiderül, hogy ebben a cudar időben anyás lesz vagy ellesz egy kicsit még egyedül a játékaival :roll:

Kép}
monic80

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép}
monic80

Czinki,

én a Soproni Szűz-et iszom minden nap, annak 0% az alkohol tartalma, viszont igencsak sör íze van, amit én nem szeretek de a tej érdekében mindent megteszek. :? A mostani meleg napokban behűtve pedig egész iható volt :lol:

Csajok,

szerencsére visszajött a tejem, van elég, de érdekes módon a melleim is megnőttek. Eddig sem voltak kicsik, de most nagyon nagyok lettek :shock: Ez a szoptatás után visszamegy majd, vagy Pamela Andarson lesz belőlem? :shock: :lol:

Na, ennyi volt, fiam összeveszett a banánnal amivel eddig játszott, megyek kibékítem őket :wink:

Kép}
monic80

Most csak gyors bekukk, érdemi reagálás később.....

Niki, Zsigi és Danci!
Gyönyörűek vagytok!

Kép Kép Kép
20150601134430

Moncsi!
Én totál az uradat látom Danciban.
20150601134430

Moncsi jaj de gyönyörűséges Danika!

éljen a tejci! férjednek örülök :lol:

legújabb elfoglaltsága Zsiga Csigának!

Kép
Vendég

Moncsi Algopyrin szedhetsz nyugodtan... én is szedtem...
Vendég

Édesek ezek a babaképek...
Pár hónap, és én is rakom őket ezerrel. :lol:

Képzeljétek, reggel azt mondta Lili, hogy álmában megszületett a kistestvére. Én kérdeztem, hogy milyen volt, és azt válaszolta, hogy olyan szappanos, és le kellett törölni. Ok, egy gyerek nem szappanosan születik, de magzatmázas. Lehet, hogy még emlékszik rá, hogy ő olyan volt??? Néha olyan fura dolgokat mond, mintha totál emlékezne a saját születésére. Azt is mondja, hogy beakadt a keze, és tényleg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Boni mami,

jól látom, hogy Zsigi jár????????? :lol: :lol: :lol:
Mi minden történt amíg nem kísértelek figyelemmel titeket! :wink:

Viki mami,

hát igen, Danika külseje és az immunrendszere az apjáé, remélem a belső tulajdonságaiban rám üt majd :wink: :lol:

Linácska,

nem semmi, hogy mire emlékeznek a picik! :shock:

Dita,

merre vagy?

Én végre tudok Danikától főzni, nagyon élvezem! Mondjuk nem 7 fogásos nagy ebédeket készítek :oops: :lol:

Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?