sziasztok,
Denika: gratulálok Nikihez, gyönyörű baba, szüléstörit megkönnyeztem, eszembe jutott a sajátom. nekünk is segitett a párom, mint nálatok, csak ő a jobb lábamat tartotta fel és a fejemet fogta, mert a nőgyogyász nekem is nyomta lefele Nándust, de nekünk szerencsére nem ment ilyen nehezen. sajnálom, h ilyen nehéz volt a szülés, de tényleg, ahogy az ember kezében tartja a kis lényt, akire már régóta vágyott, kárpótolva van!!
Ancsi: ügyik vagytok! derekat szülés után nézesd meg. nekem kb a 8. hónaptól fájt a derekam, nőgyógyászom szerint asszonybaj
szüleim már nem birták nézni , h úgy bicegek , mint egy csipőficamos, és elvittek egy csontkovácshoz, amikor Nándus már majd 2 hós volt (de lehet, h kicsit korábban,most elbizonytalanodtam
), és kiderült, h lumbágóm van. 2szer kellett mennem hozzá, mire rendberakott! szoptatás alatt lehetett kenni a perskindol krémet, kérdezd meg,h most használhatod e esetleg, bár szerintem azt mondják majd h nem. elővigyázatosságból! kitartást!
Viki: igen, sajna most a nappali alvások vhogy nem mennek. szerintem túlpörgeti magát a játszószőnyegén. látom rajta , h fáradt, dörzsöli a szemét, ásitózik, és mégis alig bir elaludni. és tök sokat üvölt . szerintem szomszédok néha azt hiszik, h nyúzom.
nagyon aktiv Nándus, uh úgy döntöttem,h tényleg nem kell aggódni tejcsi miatt, mert ha ilyen energibomba a kiskölök, akkor jut be elég tápanyag. bár tényleg jól lefárad, úgy fújtat, mint egy gőzmozdony.
tegnap ugye megint próbálkoztam az almával, csak 3 kis kanál lét kapott, amiből szerintem csak a fele ért célba. és nem tudom, h ennek hatására, de este mindent kihányt. az almát de 11kor kapta, és este 9kor fürdés után szépen evett , leraktuk, én is lefeküdtem, párom még tvzet kicsit, és 23kor kiabál, h menjek. nem tudtam elképzelni, h mi van, erre mondja,h Nándus hányt, nézzük a párnáját, kijött az egész vacsi. de tök nem értem, h lehet, h csak 2 óra elteltével hányja ki, de az egészet. gyomra teljesen zárt, voltunk a kötelező uhn. és 23tól kezdve az éjszakánk egy rémálom volt. gyerkőc üvölt, majd bealszik, de kénytelenek voltunk átöltöztetni, mert tiszta hányás volt mindene. erre fölébred , üvölt, majd még hány. aztán még vagy párszor öklendeezeett, de már nem jött semmi, v csak épphogy vmi. nem mertem letenni, bebújtam ülve az ágyba, majd mikior már majd elaludtam, és láttam,h most már kijött minden, akkor beraktuk az ágyába, merth ott a legbiztonságosabb a légzésfigyelő miatt. minden kis neszre ugrottam. hajnal 2kor felsirt, akkor visszaringattam, majd 5kor enni kért, gondoltam,h akkor már ehetne szegénykém. a jobb cicit kapta, ami gyengébb, ott kevesebb sokkal a tejcsi, be is aludt rajta szegénykém. és szerencsére nem jött ki. én ekkor aludtam el igazán csak . reggel azonban Nándus még mosolygott is, és szépen evett, kajcsi bentmaradt.
de szerintem nem az alma a hibás, hanem az a baj, h nagyon habzsol. ma is adtam neki kis vizet, habzsolt, félrenyelt, és visszajött mind, szerencsére csak kb 15 ml volt.
de mit tudok csinálni? nem vehetem le a ciciről percenként, mert akkor azért fog üvölteni, és azért fog hányni.
ma séta alatt összefutottam a védőnővel, mondtam neki a dolgot, jövőhéten eljön. de mondta, h igazából nem tudok mit tenni. és örüljek, h van tejcsi!
csajok, lehet, h én alkesz leszek, mert megiszok mostanában egy sört szinte minden nap. szerintetek baj, ha ez a sör 2%os? vélemény? v többet ér a tejcsi, és nem árt ez a kis mennyiségű alkohol? v nagyon gáz?
hol van mindenki?? most nincs jó idő, h mindneki kint legyen. tök dühös vagyok, a barométerünk egy nagy barom. tegnap nem esett , csak fújt a szél, végig esőt mutatott, nem mertem mosni, de dutól már napot mutott, ezért ma reggel mostam mint a mosómedve a sok összehányt cuccot, erre meg egész de esett nálunk.