Sziasztok!
Na ide értem én is....
Köszi nektek a gyógyerőt...ismét!
Hááát,úgy néz ki túl vagyunk a nehezén!
A hétfői lázból estére már hányás lett, kedden kint volt a dr néni,de ugyanugy mint a multkor ,az istennek se ment a láza nagyon 38 alá!
Aztán tegnap megint hányt reggel,felhivtam a dokit,aztán irány a Bethesda!
Valami virusos bél fertőzést kapott el!Bent akarták tartani,de szerencsére (csak ugy mellékesen) megjegyeztük apával,hogy idefele megevett egy kiflit! Ennek ugy megörült a doki,hogy haza engedte! Hát még mi!!! Nagyon nem szerettem volna ,ha bent kell maradnia ,akár csak egy fél napot is!
Ma sikerült pisi mintát venni tőle,(2 nap után) el is vitte apa az örsre,ahol megjegyezték,hogy " MI AZ HOGY ENNYI IDŐSEN MÉG NEM SZOBATISZTA!!!!"
merthogy keveset sikerült leadni mintának! Na ebbe nem megyek bele,szerintem ti is ugyanazt gondolnátok...bár a párom ,ahogy mondta,majdnem neki esett a nőnek!!!
Na de könyörgöm,egy alig pisilő,pelusos,beteg gyerektől,hogy a fenébe vegyek le fél litert???!!!
Ez a pelenkába tehető pisi gyüjtő meg egy rémálom!!!Szegény ugy szenvedett tőle,nem csodálom ,rá kellett ragasztani a kis cunijára,mert ugye nem tudtuk sehogyse rávenni,hogy pisiljen!Pedig levettem a pelust is róla,már ugy voltam ,mindegy ha összepisili nekem a lakást ,csak PISILJEN!
Ma délután lesz meg a lelet,holnap vissza a dokihoz,remélem a hétvégére minden rendben lesz!
Bár már most virgoncabb,életvidámabb Amina,mint az elmult napokban! Szegénykémet úgy lenyomta megint a láz,olyan rossz volt látni,hogy csak fekszik és pislog...
Orsi,én is várom már hogy mehessünk! Hétfő ota szobafogság,gondolhatod,hogy kivagyunk! Kitti cuki lehet,Amina is mondja már ugy -ahogy,de olyan cuki ahogy megérteti magát!
Kinga nekem tetszik! Jól megy a Kittihez...
Kata:jobbulást neked is! Nem kapta el senki más otthon?
Hihetetlen,hogy tényleg itt lenne a jó idő és sorban dőlünk ki...
Alig 2 hete hogy mi is meg gyógyultunk ...és tessék! Mindig van valami!
Brigi:ha megjöttél a dokitól beszámolót kérünk!!!
Ja meg a bölcsi ! Voltunk beiratkozni,de nem tudom ,mikor tudok vissza menni dolgozni (ha vissza tudok!) ....na ez még egy kör lesz!
De ez elég hosszú sztori! Ha hétvégén lesz időm,erőm géphez jönni leírom mi volt ...
Amugy szimpi volt,amit elmondott a vezetőnő,de nagyon nem szeretném beadni! Olyan rossz volt belegondolni,hogy szeptembertől élesben otthagyjuk (a beszoktatás után ,persze),de hát ha oviba megy,akkor meg az lesz rossz!
Mi ugyanugy meg szenvedjük ( vagy jobban ) mint ők!!!
Jók legyetek! Ahogy tudok,jövök!