Sziasztok!
Tegnap voltam a dokimnál és panaszkodtam a gyakori fejfájásra. Szerinte a vérszegénység miatt fáj. Vasat kell szednem nekem is. Amit Katerina említ szerintem a : Salus krauterblut-s szirup
Kiszerelés: 500 ml Salus krauterblut-s szirup
Hatékonyan alkalmazható a rejtett vashiány megelőzésére, nagyfokú vérveszteségnél (pl. menstruáció), fokozott vasszükséglet esetén (terhesség és szoptatási idő alatt ), a fejlődés időszakában kisgyermekkortól az ifjúkorig. Betegségek után a lábadozás időszakában, általános erősítésre, valamint a sportolók teljesítményének növelésére.
Összetétel:
A készítmény tartalma: barna alga, csalán, tarackbúza gyöktörzs, cickafarkfű, édeskömény, karotta, búzacsíra, narancshéj, angelikagyökér, zsurlófű, borókabogyó kivonat, élesztő, vas II gluconat 75 mg kétértékű vassal, csipkebogyó szárított kivonat (4% C-vitamin), búzacsíra szárított kivonat, gyümölcslékeverék, B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, C-vitamin, méz, természetes aroma.
A Floradix Kräuterblut-S-szirup elsősorban organikusan kötődő kétértékű vasat és gyógynövénykivonatokat tartalmaz, amelyek a vérképződést segítik, a B csoport vitaminjaival kiegészítve.
A készítmény tartalmazza a nyomelemekben gazdag barna alga kivonatát, a C-vitamin tartalmú csipkebogyó és csalán kivonatát, melyek a szervezet általános felépítéséhez és működéséhez szükségesek.
Már megvettem kb. 2 hónapja, de én marha nem ittam
Jelenleg még céklalével is turbózom a vasraktáraimat.