Új privát üzeneted érkezett!

MTUNDE:máskor légyszíves olvasd el a topik címét, mielőtt ajánlassz valamit nekünk!Ez baromira nem idevaló... :evil:

(bocs lányok, de kiakadok az ilyeneken) :oops:
jázmin20

Szia Tünci!

Nics igazàn konkrèt bajom,de mègis minden... :roll: :(
Tudod megnèztemem a belinkelt oldalt ès ,csak rosszabb lett!Tudom èn ,hogy nem rossz szàndèk-kal,de itt sokan vagyunk akiknek elèg frissek a "sebei",meg egyèbkènt is!
Tudon làttam mindenhova felvan tève,azèrt itt lehetett volna picit a gondolkozni ide is kell-e!?Na mind...

Ki vagyok attol is ,hogy nem tudom az igèrt kèpeket feltenni,a pàromnak meg nincs ideje!Tegnap is èjjel fèl 1-kor mèg irta a cikk-èt amit le kell neki adni!
Meg nem is szolt,hogy keresztlànya ès az öccse jönnek hètvègère...-nem zavar,csak azèrt szolhatna idöben. :?
Meg magamra is haragszom,semminek nem èrek a vègère!Na nem fàrasztok itt mindenkit! :oops:

Vakond ur meg remèlem disszidàlt onnan a környèkröl,rakd majd fel a kèpet! :wink:

Jàzmin megèrtelek!

Lyly!Küldtem mail-t!

Zaha,Szimpi :wink:,Anita?????

Üdv: az utàlatos kismalac! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mtunde, elolvastad a topik címét? Gondolkozzál már!!!!!!! :(

Szinti, de kár, hogy nem tudsz jönni. :(
Fejed?

Tünci, de jó, hogy jó lett a szövettan (már érted hogy értem).
Ezek a férjecskék ilyen teremtményei a földnek... :roll: az enyém is hajlamos volt erre, úgy viselkedett itthon, mintha nem férj és apa, hanem egy kamasz gyerek lenne, aztán egyszer odaböffentettem, hogy nekem annyira nem fontos házasságban élni azért, hogy egész életemben cselédkedjek, ilyesmi, aztán észhez tért. De azért ő is le-leereszt. Mikor itthon voltam, nem vártam tőle nagy dolgokat, de amikor a nő is dolgozik, akkor ne szívassanak már.
Hű, ez az álom... :shock:
Biztos gyönyörű Kicsiviola sírja.

Boboka, én - ha elfogadod - szívesen elvinnélek a talira. Inkább ne vezess.

Jázmin, sajnálom. :cry: De legalább tudjátok. És szerintem is töknormális, hogy a következő babán gondolkodsz.

Hasli, még mindig nem tudtam megnyitni...ha megmondod, melyik hsz volt, megkeresem.
Mi baj?

Been, jobbulást fiacskádnak.

Minden őszi projektesnek mennek a pozitív energiák, drukkok!

Lily, de miért? Itt senkit nem húzol vissza, ha negatívumokról írsz, sokszor én is úgy érzem, csak panaszkodom. Ne menj el, jó?

Bea, senki sem unja a panaszaidat, ne hülyéskedj.
Totál igazad van, én is elvárom a férjemtől, hogy csinálja a dolgát. Nem kell neki vasalni, ok, de a mosogatógépbe be tud a lelkem pakolni, a gyerkőt le tudja fektetni, stb., stb. Nem szabad beletörődni, hogy otthon minden a nő feladata.
Különben is annak kell gyakorolni, akinek kevésbé megy, nem? :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hasli-kismalac: :lol:

Ha gondolod, szívesen felrakom neked a képeket, én ráérek napközben, a munkám engedi a netezést.(sajnos)
Én kiakadtam az ajánláson és meg is kértem privátban is, hogy legközelebb több figyelmet kérek a fórum cím elolvasása közben és legyen kedves ilyeneket ne ajánljon nekünk.

Akkor csatlakozhatok az útálatosok klubbjába? 8)
jázmin20

Tegnap az oviban anyáknapi műsor volt, az én gyermekemet nem nagyon kötötte le, ásítozott, bohóckodott, miközben mondta a versét, a pólóját a feje fölé emelte, így mutogatva meztelen felsőtestét...mmm. :lol: :lol:
Édesek voltak.

Délelőtt pedig az a csajszi, aki a tornát tartja, vetett nekem tarot-kártyát. :shock: Azt mondta, én vagyok az elsó, akinek nem tud mit mondani. Arra lettem volna kíváncsi, miért történt ami történt, min kell változtatnom. Azt mondta, nem lát semmit de semmit.
Elmondtam neki, hogy sosem voltam elégedetlen, nem vágytam többre, amikor kiderült, hogy ikreket, ráadásul egy kisfiút és egy kislányt várok, úgy gondoltam, hogy ez már akkora boldogság, amit én meg sem érdemlek, már ez annyira szép, hogy szinte félek. Erre azt mondta, hogy talán ez volt a baj, hogy nem tudtam elfogadni az élettől ezt a hatalmas ajándékot, de szerintem ez már csak ilyen erőlködés, belemagyarázás. Bár fene tudja. Annyira nehéz, hogy nincs se biológiai, sem egyéb magyarázat. :(

Ma van az ötödik házassági évfordulónk. :) Ennyi még gombócból is sok. :wink: Bár azért vannak itt, akik régebb óta gyűrik az ipart, igaz-e? :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Kedves Utálatos Kismalac, tessék csak szabadon dühöngeni!
Ezen az oldalajánlón én is kiakadtam.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha:gratulálok az évfordulóhoz!!!(jól bírod) :wink:
jázmin20

Köszi Jázmin!
Ti mennyi ideje vagytok együtt?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha:
Régen rendszeresen jártam jósnőhöz és baromi hülyén hangzik, de volt, amit szóról szóra megmondott előre, pl a férjem megismerésével kapcsolatban.Nem egyszerű a sztorink, úgyhogy nehezen tudta volna csak úgy eltalálni.Még most is kiráz a hideg.
De a baba ügyben nagyon mellé lőtt.Két különböző évben ugyanazt a dátumot jósolta, de nem jött be...ez a baba ügy még rajtuk is kifog.

Nem szabad belemagyarázni, hogy miattad történt így!!!!!!Te mindent megtettél a babákért.
(mondom ezt pont én, aki a mai napig magát okolja mindenért) :oops:

Aranyos lehetett a mutogatós!Nincs kép róla?
jázmin20

Zaha:mi nagyon frissek vagyunk.Dátumot nem írok, mert van itt valaki, akinek az nagyon szomorú dátum.
Nyáron leszünk 1 éves házasok.Ez még gombócból is kevés. :wink:
jázmin20

Milyen figyelmes vagy.
Nem baj, majd gyűlnek azok a gombócok szép lassan!

Jósnőn különben én is gondolkodtam már. Talán egyszer rászánom magam.

Hát ez a bűntudat azt hiszem, maradni fog, talán pont ezért, mert nem tudjuk, miért történt. A dokim eléggé realista, mindig mondja, hogy gondoljak már bele, hogy ha az én gépezetemben nem működött valami (az agyamban vagy a lelkemben, nem biológiailag), akkor magyarázzam már meg, miért születik meg annyi gyerek, akinek nem kellene, mert mondjuk a szüleik nem akarják, nem várják őket. Mert én mindig ezen agyalok, hogy talán nekem volt tudat alatt rossz gondolatom vagy ilyesmi, ami nem került felszínre, és ami miatt történt.

Sajnos egyelőre nincs képem a mutatványról...

Zaha

Kép
Kép
zaha

Sziasztok!

Mtunde

Baba-mama magazin???????? :shock: Komolyan mondom ilyen nincs. Légyszives megkérlek ha már az emberi lélek nem számit neked akkor próbáld meg a topik cimét értelmezni és kimélj meg minket a magazinotok reklámozásától.

Kép

Kép
melcsike70

Kép
Kedves Zaha!:)))))
Boldog házassági évfordulót kivánok!!!!!!!!!!

Mi az idén ünnepeljük a 3.-dikat!

Kép
Kép
szintus

Szinti

Hogy álltok a mukálatokkal?

Zaha

Én is kivánok nektek nagyon sok-sok sokat még. És nagyon boldogot! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Zaha olyan nincs,hogy nem làt semmit azt èn is tudok ès jo-tol tanultam!
Hülysègeket meg inkàbb ne beszèljen! :evil:
Ne haragudj utàlatos vagyok ma nagyon! :oops:
Ma irok neked mèg 1 mailt,hàtha az jobban sül el! :wink:

Gratulàlunk az èvfordulohoz!!! :wink:

Mi 4.-ik èvesek vagyunk Svàjc szerini civil szerint,3.-ik pedig a magyar templomi szerint! :)

Jàzmin a kèpek a gèpen vannak màr,aranyos vagy ,de uj rendszerünk van ami eszerü lenne,de mèg nem mindent èrtek(nem magyar nyelvü hanem angol)!Ma vagy holnap talàn a mester rà èr!;-)

Muszàly mennem,mert magam lustasàgàtol is agybajt kapok! :oops: :
Vendég

Nekünk abban a rohadt-rohadt augusztusban lesz a 14. de nem hiszem hogy valaha is olyan nagyon boldog évforduló lesz. Tavaly elmaradt, mert bekerültem a kórházba és nem is akarom már hogy múljon az idő, mert akkor Bogi is egyre messzebb lesz. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Zaha:ezt nem szabad gondolni.Nekem legalábbis ezt mondja a dilidokim.Nekem őrült gondolataim voltak, el is mondtam neki, csoda, hogy nem röhögött ki:mondtam neki, biztos, azért nem akart minket szülőnek, mert:
pl:féltékenykedtem,nagyon útáltam valakit és legszívesebben megfojtottam volna dühömben, vagy mert volt egy nagyobb vitánk, vagy sok hagymát és csípőset ettem, vagy túl sokat szexeltünk vagy túl keveset, agyaltam azon, hogy vajon mennyire alakul át a testem...szóval önző voltam biztos. De ezek nem igazak.A dokim szerint.
jázmin20

Melcsi:nekünk is augusztus. :cry
De Bogi sosem lesz messzebb.A szíved stabil helyen van és benne ő is.
jázmin20

én is itt vagyok ám!!!!!de jó, hogy befutottam...

KépKépKép
tünci28

Tünci

Mi újs a nagy takaritással? Ma én is jól kidolgoztam magam délelőtt. Holnap megyek melóba, nem lesz rá időm.

Kép

Kép
melcsike70

El kell lépnem a Barciért a suliba. Képzeljétek ma meghalt az egyik aranyhala. Szegény bizti el lesz keseredve. Veszek neki helyette hazafelé jövet. Kettőt kapott húsvétra már egyik sem él. Nem tudom miért? Mi lett velük. :?

Kép

Kép
melcsike70

Gyors visszaolvastam, gyors válaszok.

Jázmin, tényleg nagyon tapintatos vagy, ha esetleg az én dátumom, részemről írd ki nyugodtan..
A gondolataid, mintha az enyémek lennének a miértekkel kapcsoltaban..
A legjobb bnőm mondta a múltkor, hogy lehet Viola azért gondolta meg magát, mert nem volt kész a ház... :shock: :cry:

Zaha!
NAGYON sok boldogságot az évfordulóhoz, szeressétek egymást még ezer évig legalább!!!!!

Amit a dokid mondott épp ezt mondta az én nőgyógyászom nekem..hogy biztos nem az volt, hogy tudat alatt nem voltunk készen..mert rettenetesen gyötört a bűntudat..Az elején és az első mozgásoknál, amikor láttam,nekem olyan hihetetlen csoda volt, a világ legnagyobb gyönyörűséges,mégis vmi felfoghatatlan változás, naponta rácsodálkoztam a természetre, ohgy milyen szép ahogy ki van találva, hogy a testemben növekszik, velem él, belőlem táplálkozik...és sokáig azt hittem, hogy emiatt a hitetlenkedés miatt, érted????

A férjemmel mi aug 21.leszünk 8 éve együtt, kb 9 éve ismerjük egymást.A házassági évforduló pedig júni 21.Idén szeretném a férjem elkényeztetni az ünnepeken, mert a szülinapja aug 4-én van és tavaly ...hát tudjátok..

KépKépKép
tünci28

Óh, egyébként az én Drága FÉrjecském annyira ráérez mindig, amikor épp kihúzná itthon a gyufát, akkor túlteljesít.
Ma egy szó nélkül beágyazott és amíg kinnt voltam Violánál megcsinálta a második adag teregetést és még a tűzhelyet is letörölte!!! :D

Anita-Jótündér kérlek jelentkez!!!

Been, kisfiad jobban van????

Melcsi!
A fránya halak olyan érzékenyek.Túl hideg, vagy túl meleg víz, sok alga, vagy a levegőztető kevés bubit csinál, ilyenek.

Hasli ,a kis dühöngő!!!

Lánykák, szerintem Tünde mindenhová belinkelte, nem akart rosszat, csak figylemetlen volt..
tünci28

na, mire megjöttem, mindenki lelépett.. :roll:

Megyek vissza napozni. 8)
tünci28

Tünci:nem írom ki...amikor még csak olvastalak Titeket, akkor olyan rossz érzésem volt azzal a dátummal kapcsolatban.Nekünk életünk egyik legszebb napja, és valakinek pedig a legnagyobb tragédiája.Elgondolkodtam, milyen szép is volt minden aznap és olyan rossz érzésem támadt, amiért ez másnak pedig a pokol.Ez olyan rossz.na.értitek.
Nekem a szülinapom előtt pár héttel ment el.Idéntől nincs ünnep áprilisban.

Teszel képeket?Biztos gyönyörű!
jázmin20

Tünci:te pedig olyan jólelkű vagy mindenkivel!!!És mindenkit óvsz, védessz.Igazi tündér.
DE AKKOR IS OLVASSA EL, HOVA RAKJA BE.Láttam, hogy vagy 50 helyre beírta, de akkoris!!!Aki régi babanetes, pontosan tudja, hogy van sajnos ilyen fórum is.Csak félig legyen olyan figyelmes, mint Te!

Húú, a férjed nem semmi! :D
Mondjuk én nem panaszkodom, még a ruháit is összehajtva rakja el.Én tanítottam meg hajtogatni mikor összeköltöztünk. :lol:
jázmin20

Meli augusztus nekem is "rohadt" lessz 4.-re voltam kiirva 1 nappal a nèvnapom elött! :cry:

Barci halai jöhetnek ide uszni akkora esö van!(Nem rossz indulatbol irom :wink:)Ne szomorkodjon a kis dràga!Puszi neki! :wink:
Vendég

Én is augusztusra voltam kiírva.Végére.

Mindenkinek szép hétvégét, lehet napozni 30 fok lesz! :wink:
jázmin20

Jázmin, nekem is a szülinapom után nem sokkal született Lackó, az apukája névnapján.

Hát nem tudom, hogy tudom majd idén a vegyes érzelmeket összeegyeztetni.

Épp azon gondolkoztam múltkor, hogy remélem a történelem nem ismétli meg önmagát. (Ugyanis egy csomó minden ugyanúgy történik eddig, ahogyan tavaly is: ugyanúgy együtt május elsejéztünk a barátokkal -én ugyanúgy terhesen, ugyanúgy megjegyezték, hogy mekkora a hasam stb. stb.- és még sorolhatnám).
Szóval Lackókámnak a születésnapján van a névnapja is.

Nikinek is szeptember 10-én lesz a névnapja, és a születési dátumot még ugyi nem tudjuk pontosan, hát, nagyon remélem, hogy nem a névnapján fog ő is születni, mert azt már égi jelnek venném.

Bár pont az ilyeneken nem szabad agyalni, tudom. Mindenkivel minden rendben lesz, mert úgy kell lennie.

Hasli, olyan aranyosan tudsz dühöngeni :)

Tünci, férjecskével ezt hogy csinálod? Hogy tudod rávenni a házimunkára? :wink: Nagyon ügyin csinálod.

Zaha, aranyos lehetett Vincus az előadáson :)

Azon meg tényleg egyikünk se gondolkozzon, hogy mi tehetünk arról, hogy így alakultak a dolgok. Szerintem mi lennénk a legboldogabbak, ha sokkal jobban és szebben alakultak volna.
Vendég

Lányok, köszi az autós felajánlást, majd megbeszéljük, ha közelebb lesz az időpont.

Aranyosak vagytok :)
Vendég

Itt leszakadt az èg!!! :shock:
Jègesövel ès nagyon "elverte az epreimet a viràgaimat...mindent....-ahhhhh!!!!
Megörülök van köztünk orvos???? :oops: :)

Elötte 23 fok napsütèssel!
Vendég

Tünci

A párod vagy spontán ilyen lovag vagy beleolvasott a topikba. De azért gondolom a első az igaz. :wink: :lol:

Boboka

Hol május 1-jéztetek?

Az is lehet akkor hogy Niki az én szülinapomon érzkezik? 8)

Kép

Kép
melcsike70

Vannak új halak :!: :!: :!:

Hasli

Szegény eprecskék és virágok. :cry: Azért remélem helyre jönnek. Különben képes leszek odamenni hogy feltámasszama őket.

Bea

Tessék ám jelentkezni és megirni ami bánt. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Meli a növènyek üzenik,hogy jöhetsz! :wink:
Vendég

A képek:

Lyly kis cserepes virága: Kép
A bokrosodó árvácskák és Árnikababa: Kép
Árnika barátnője(kicsit még szégyenlős...): Kép

KépKépKép
tünci28

Tüncike, nagyon szépek a virágok :) Árnika baba barátnője miért szégyenlősködik? :)

Mindig elfelejtem írni, örülök, hogy vakond koma odébb állt.

Melcsike, Barbikád tudja, hogy ezek a halak nem azok a halak? :)
Gratula az új szerzeményekhez.

Hasli, sajnálom a növénykéidet :cry: :cry:

Hogy segíthetnénk, hogy kicsit jobb hangulatod legyen?
Vendég

Lànyok....

Sokadszorra hallgatom màr Chris Reàtol a Tell me there is a heaven cimü szàmàt(magyar megfelelöjèt Zoràn-tol a kell ott fenn 1 orszàg)..-Ahànyszor hallgatom annyiszor sirok.Most is igy volt...
Meg ahogy te Tüncim minden nap mèsz kis Violàhoz annyira meghato....-a szivem szakad meg ....-nem tudom mièrt ,de ma kèsz vagyok rendesen...

Ne haragudjatok,hogy minden gondolatomat le irom ide ma,majd leszek jobban is!
Vendég

Inkàbb ki vonom magam a forgalombol,nem akarlak benneteket is szomoritani!
Szèp estèt mindenkinek!
Vendég

Kimentem meglocsolni a kerti növényeket.Idesétált a kapuhoz a szembeszomszéd néni, tavaly nyáron otthonba került, ha volt is itthon azóta ,nem találkoztunk..még terhes voltam,amikor utoljára látott.
Megkérdezte, hogy vagyunk, hogy van a férjem.mondtam, elvagyunk,érdeklődtem, hogy Ő hogyan érzi magát..
Végül megkért, hogyha nem alszik, kihoznám, megnézhetné a babát?????????????????
Jaj, lányok, majdnem összeestem..egyszerűen nem hittem volna, hogy ennyi idő után sem tudja mindenki.. :cry: Mintha nem beszélt volna eleget rólunk az utca..Csendben mondtam, hogy meghalt.az arcához kapta a kezét, aztán elköszöntem tőle,bejöttem.tudom, ohgy nem akart bántani, hiszen nem tudhatta.
Azóta nagyokat sóhajtozom, próbálom nem elsírni magam.idáig sikerült.Most csinálok vmit, hogy ne erre gondoljak.

Este még lehet benézek.

KépKépKép
tünci28

Tüncike, ez olyan rossz. Biztos, hogy nem akart megbántani a néni, de nagyon tud fájni.
Meg persze utána azon rágódik az ember, hogy szegény néni mennyit gondolkozik azon, hogy milyen kár volt mondania. :cry:

Hasli, mi ez mostanában, hogy akinek rosszabb kedve van, az elmenekül innen? :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
Minket egyáltalán nem zavar, sőt, írd le nyugodtan,ha valami a szívedet nyomja.

Más téma, azért írom le, mert ma szóba került az, hogy esetleg a gondolataink miatt történt meg velünk az, hogy kis Angyalkáink lettek.

Régebben hajlamos voltam rá, hogy "az a bocsánat, hogy élek típus" legyek (néha most is), ha nekem nem is volt mindig happy valami igyekeztem úgy csinálni, hogy másnak az legyen. Értem ezalatt, nekem lehetett bármilyen nagy bánatom, ha valakinek csak ezred annyi volt, képes voltam őt sajnálni, és elbagatelizálni az én bánatomat, merthogy én úgyis kibírom.
Most rájöttem arra, hogy ez a fajta gondolkozás mekkora nagy baromság, és folyamatosan azt mondogatom, hogy megérdemlem a boldogságot ha a fene fenét eszik is!!!!!
Megszenvedtük már a magunk baját, nagyon is rászolgáltunk a boldogságra, ugye csajok
:?:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.08 20:21-kor.
Vendég

Tünci sajnálom,hogy elszomoritott a nénike! :(
De bizti nem tudta mi történt!Külömben nem kérdzett volna rá(báris én nem tettem volna...)

Ma nálunk gyönyörű idő van,végre!Se szél,se eső! 8)

Füvet vágtunk a férjecskémmel!A meszelés halad(ugy modjával),mert elötte gipszelni és glettelni kellett!
Holnap meszelünk(szürkére)bordó konyhabutorunk van.Reméle,m jól sikerül!Csak hát Fruzsi mellett nehéz mind2-nek dolgozni,mert valakinek mindég figyelni kell rá!Ahogy tötyög,ugy általában esik is,sajna!Most is van egy putyu a fején :? !
Holnap majd egy kicsit lepasszoljuk a tatának! :wink:

Hasli azon a számon(kell ott fenn..........)én is mindég sirok!
Akkor a drága nagymamámra gondolok és remélem tényleg van ott fenn egy ország és egyszer majd újra találkozok vele!
Ő volt a kedvenc nagymamám!De már sajnos 13éve meghalt... :(
Hasli sajna a növényekért!Nálunk is szinte minden nap esett:(
De mára elállt végre!!!!

Örülök,hogy ti így szerettek kertezni!Mert én bizony nem! :?
Amikor gyerek voltam és segítenem kellett,akkor mindég csak duzzogtam! :lol:
Nem szeretem,amikor a lában poros és piszkos! :lol:

Melcsike szegény halak!Pedig az aranyhalak nagyon strapa bírok!
Csak ugye ügyelni kell,hogy ne legyen hloros a víz amiben vannak,mert attol kinyulnak!Béci ismerősénél kinn vannak télen is(a minusz 10ben)és nem pusztulnak el!
Lehet a tiéteknek volt valami betegsége!

Kép
Kép
szintus

Szinti

Minden teszünk bele a vizbe amit mondtak. Már 2 éve hogy van akváriumja a Barcinak, de eddig még nem volt ilyen. Most meg nem tudom miért de kinyúltak. Most kicsit erősebb halakat vettünk .Azok kisebbek voltak. Talán ezek. Teljesen kipuceráltam az akváriumot, még a kavicsot is átmostam 3X. Havonta egyszer szoktunk vizet cserélni is. De nem szokott koszos lenni nekik nagyon. van benne viztisztitó is. Szegény 7 és fél éves nagyon elszomorodott amikor mondtam neki. Aztán kérdezte Anya veszünk egyet helyette. Nem tudta hogy amúgy is úgy készültem. És vettünk kettőt.

Tünci

Nagyon sajnálom én is hogy még ennyi idő után is van aki nem tudhatja. Szegény nénike is nagyon zavarba jöhetett utána. Ne tarsd vissza a könnyeket. Az sosem jó.

Kép

Kép
melcsike70

Szinti

Bordó-szürke az jó összeállítás. A nagybátyámék csempéztek ott is bordó és szürke, de nagyon jól néz ki. Fruzsinak egy ecsetet a kezébe persze festék nélkül :wink: .

Kép

Kép
melcsike70

Gyors bekukk!Boboka,csak a mai forgalomra gondoltam! :wink:
Vendég

Szia Szinti,Melcsike!

Most már jól vagyok, tettem-vettem, elfoglaltam magam,zenét hallgattam.

Szinti,egy kis felületen hagyjátok Fruzsit érvényesülni.. :wink:

Kertészkedés-koszos láb:esténként ha kinnt vagyo ka kertben vagy a kutyával focizom, akkor kefével teszem tisztába a lábam.
8)
Azt mondtam már, hogy a kutyám tudja azt,hogy odahozza a labdát és ha nem lépek érte, akkor felveszi és rádobja a lábamra.ezt addig csinálja míg elrúgom.akkor felugrik a levegőbe és elkapja,van hogy pördül egyet a levegőben labdástól.pedig van vagy 40 kiló...tiszta hülye, cirkuszikutyának hívom.

Melcsike,egyemmeg a hét és felest!Szegénykém már megvígasztalódott az új halakkal?

KépKépKép
tünci28

Haslika, akkor is tessék jönni ám, ha nem épp jó a hangulat, ok? :wink: :)

Tüncike, nagyon ügyi a cirkuszi kutyótok :lol: :lol: :lol:

Melcsike, drukk a halaknak, hogy még sokáig szépek legyenek :wink:
Vendég

Sziasztok!

Lányok, nagyon sajnálom, hogy figyelmetlen voltam, legközelebb nem fog előfordulni! Jázmin, köszönöm, hogy figyelmeztettél, nem szerettem volna semmilyen rossz érzéseket kavarni!

mtunde

Kép

Kép
Kép
szintus

Lányok!
Valami van a levegőben, mert mindenkinek minden baja van. Nekem pl az egészségüggyel! Bassssssszus!!! Komoly mondom, hogy könyörögni kell a dokiknak, hogy megszólaljanak, megnézzék a leleteimet, úgy kell kihúzni mindent belőlük. De ha nem szólok és kiderül, hogy valami nem jó, akkor aztán jól beszólnak. Megkérdezek valamit, hogy hogyan csináljam, átmegyek ahova irányítanak, ott meg jól elküldenek, mit keresek itt. Totál kiidegeltem magam!!!

Senki nem figyel senkire! Mtunde legalább bocsánatot kért, de ez általában ritka, mint a fehér holló...

Nah, nem látok a pipától!
hettuli

Jaj, Szinti! De aranyos! :D
hettuli

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?